.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL INTERN » Arhiva » Divizia A - rezultate, comentarii Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 1:34 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Cine va castiga campionatul?
Poli Timisoara
25%
 25%  [ 3 ]
Rapid
16%
 16%  [ 2 ]
Steaua
41%
 41%  [ 5 ]
Dinamo
0%
 0%  [ 0 ]
Alta echipa
16%
 16%  [ 2 ]
Total Voturi : 12

MesajMesaj postat: Tue Mar 14, 2006 2:41 pm
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

"Senzatie, mm stoica, Ii acuza calitatile lu-i Cirtu. Prin faptu ca aduce un mare rau fobalului rominesc , punind autobuzul in poarta l-a argesenii ? auzi domnule ce purtator de cuvint are oeru !?, in alte cuvinte "sorine" facus steaua de doi lei etc...
"Din prosport. _
MesajMesaj postat: Tue Mar 14, 2006 4:26 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vārsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

emil ungureanu wrote:
"Senzatie, mm stoica, Ii acuza calitatile lu-i Cirtu. Prin faptu ca aduce un mare rau fobalului rominesc , punind autobuzul in poarta l-a argesenii ? auzi domnule ce purtator de cuvint are oeru !?, in alte cuvinte "sorine" facus steaua de doi lei etc...
"Din prosport. _

nu e nimic surpinzator pt MM. omul e un angajat la stana ciobanului, ce poti sa-i ceri....
MesajMesaj postat: Tue Mar 14, 2006 4:29 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

flipper wrote:
emil ungureanu wrote:
"Din prosport. _

nu e nimic surpinzator pt MM. omul e un angajat la stana ciobanului, ce poti sa-i ceri....

Vorba ceea: de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere...
MesajMesaj postat: Fri Mar 17, 2006 1:33 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Eu ma bucur sincer pentru otelul pentru ca ii urasc pe infumuratii aia de dinamovisti! bravo grigoras! sa ii bati pe unde ii prinzi!
MesajMesaj postat: Mon Mar 20, 2006 12:53 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

PANDURII, INFRANTI!

Din pacate, Pandurii nu au reusit un rezultat pozitiv in infruntarea cu echipa ministerului de interne. Desi risipa de energie a fost, pana la urma balanta s-a inclinat in favoarea oaspetilor, care au castigat cu 2-0.
Dupa ce a scos un egal in Ghencea, trupa lui Sorin Cartu s-a vazut egalata in prelungirile meciului cu o alta echipa cu pretentii, Rapid. Viorel Moldovan a marcat in minutul 2 al prelungirilor, spre deziluzia argesenilor. Se vede ca e mai usor sa marchezi in Spania decat acasa si Steaua termina cu o remiza alba confruntrea din Cotroceni.
Neasteptat de severa infrangerea clujenilor la Petrosani (1-5). Normala victoria hibridului banateano-dambovitean Poli AEk (2-0 cu Bacaul) si elevii lui Hagi se afla in coasta liderului. Mazilu si-a demonstrat calitatile de golgheter, marcand toate cele trei goluri in poarta marinarilor constanteni (3-1). Premiera pentru moldovenii din Vaslui: prima victorie, chiar daca in fata unei trupe atat de intelegatoare precum Gloria. Se aspreste lupta in coada clasamentului. Mai ales ca otelarii galateni si-au terminat cartusele in groapa, nereusind decat un 0-0, acasa in fata modestei dar ambitioasei Poli Iasi.
MesajMesaj postat: Mon Mar 20, 2006 12:36 pm
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

Se vede clar ca fotbalul incepe sa sa miste in romania. Cind oamenii c-a, staicu netoiu si oeru, ce inca se perinda pe acolo, vor avea aceiasi sansa c-a *adrian nastase*, sa raspunda la intrebarii...probabil vedem adevarul? si sa nu uiti sTaicu & nEtoiu !!! suntem peste 1000 000 de **OLTENII**, care asteptam??? osavafiebine etc... Furious
MesajMesaj postat: Mon Mar 27, 2006 6:55 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

emil, si eu ii astept pe netoiu, staicu, copos, badea, borcea, jiji si alte minuni autohtone sa raspunda la niscaiva intrebari...

Rezultate din etapa 18:
Poli Iasi - Pandurii 1-0, gorjenii ratand un 11 m in min. 90..la omul sarac...
Farul - Dinamo 0-1, gol dubios in min. 92, cu incidente majore intre jandarmi si galeria dinamovista..consecinta: doua etape dinamo fara sepctatori acasa..daca rezista frf-ul cu hotararea asta..MrGreen
Bacau - Otelul 0-4 ...urmeaza Otelul - steaua 0-1? Rolling Eyes
Sportul - Jiul 4-0
Cluj - Vaslui 1-0
Bistrita - Arges 1-0, ii fu mai greu lui cartu in ograda lui tata jean decat in ghencea...
Tot pe final, Rapid - National 1-0...
MesajMesaj postat: Tue Mar 28, 2006 6:06 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vārsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

pai ce , parca, daca nu le suspendau terenul dinamovistilor, aveau ceva spectatori. cred ca lpf nu le-a creat nici un dezavantaj din contra le-a dat pedeapsa cea mai putin dezavantajoasa din cate se putea. MrGreen
MesajMesaj postat: Tue Mar 28, 2006 6:09 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

"Bistrita - Arges 1-0, ii fu mai greu lui cartu in ograda lui tata jean decat in ghencea"- prietenii stiu de ce.
MesajMesaj postat: Sun Apr 02, 2006 11:51 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Etapa a 19-a a primei divizii a aratat forma buna a echipelor "europene", atat Rapid (3-1 la Timisoara) cat si Steaua (3-0 la galati) obtinand victorii concludente.
Liderul, dinamo nu a reusit decat un 1-1 acasa cu Poli Iasi, jucand fara spectatori.
Pandurii au reusit o victorie foarte pretioasa, 2-1 cu FC Bacau (golul victoriei in min. 86), dar mai este multa munca pana la malul salvator.
Sportul a surclasat in deplasare lanterna (3-0 la Vaslui) aratand o pofta de joc deosebita.
Jiul (3-1 cu Farul), incepe sa se indeparteze de zona nisipurilor miscatoare.
Intr-un meci fara sare si piper, bancarii au trecut de Gloria cu 2-0.
Intr-un meci cu sar si piper, argesenii pierdura acasa in fata Clujului (0-1), iesind mare tevatura la penaltiul acordat oaspetilor.
MesajMesaj postat: Mon Apr 03, 2006 2:15 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
Etapa a 19-a a primei divizii a aratat forma buna a echipelor "europene", atat Rapid (3-1 la Timisoara) cat si Steaua (3-0 la galati) obtinand victorii concludente.
Liderul, dinamo nu a reusit decat un 1-1 acasa cu Poli Iasi, jucand fara spectatori.
Pandurii au reusit o victorie foarte pretioasa, 2-1 cu FC Bacau (golul victoriei in min. 86), dar mai este multa munca pana la malul salvator.
Sportul a surclasat in deplasare lanterna (3-0 la Vaslui) aratand o pofta de joc deosebita.
Jiul (3-1 cu Farul), incepe sa se indeparteze de zona nisipurilor miscatoare.
Intr-un meci fara sare si piper, bancarii au trecut de Gloria cu 2-0.
Intr-un meci cu sar si piper, argesenii pierdura acasa in fata Clujului (0-1), iesind mare tevatura la penaltiul acordat oaspetilor.

Am vazut si eu putin din meciul Poli-Rapid...mi-a placut...nu suport insa sa-l vad pe Plesan, ma enervez angry
MesajMesaj postat: Tue Apr 04, 2006 4:15 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

din div A imi place in mod deosebit atmosfera excelenta de la dinamo. sper ca aceasta sa se mentina cat mai mult si noul marin de la carma echipei sa faca ce a facut si precedentul: un pas inainte si doi inapoi.
plesan, un jucator care nu ma mai intereseaza .
MesajMesaj postat: Tue Apr 04, 2006 1:30 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie