.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL INTERN » Arhiva » Divizia A - rezultate, comentarii Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 7:51 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Cine va castiga campionatul?
Poli Timisoara
25%
 25%  [ 3 ]
Rapid
16%
 16%  [ 2 ]
Steaua
41%
 41%  [ 5 ]
Dinamo
0%
 0%  [ 0 ]
Alta echipa
16%
 16%  [ 2 ]
Total Voturi : 12

MesajMesaj postat: Thu Apr 13, 2006 12:12 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Mai Stiinta ai si tu un mod de a comenta meciurile cu totul si cu totul special in sensul bun al cuvantului. Tine-o tot asa!
MesajMesaj postat: Thu Apr 13, 2006 12:15 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Si ca sa zic si io ceva despre etapa as putea spune ca iar am indolieli in privitna retrogradarii.
In schimb am ajuns la concluzia ca poate daca Pandurii si cu Stiinta fac schimb de matienu, n-ar fi chiar rau daca gorjenii l-ar da pe Disney. Cred ca ar fi foarte util Stiintei in divizia A prin prisma faptului ca alearga in disperare si mai are si ceva tehnica si ambitie.
In alta ordine de idei ma bucura foarte tare infrangerea potailor in Giulesti.
Chiar daca nu imi place nici o echipa din Bucuresti ma bucur ca a bautut Rapid.
MesajMesaj postat: Thu Apr 13, 2006 12:17 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

A, si daca ramane Olaroiu la Steua tare cred ca o sa ajunga suporterii militiei sa isi injure ciobansii . Practic la Steua de cand a plecat Protasov nu am mai vazut nici o urma de fotbal.
Unde nu mai pui ca nici iesenii nu is de lepadat!
Probabil ca iar le-a recitat Popa o poezie inainte de meci dar cred ca au cam uitat versurile la un moment dat.
MesajMesaj postat: Thu Apr 13, 2006 1:31 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

ukeloo, multam de aprecieri, e meritul "obiectului" numit prima divizie, care ne ofera din belsug tot felul de "delicii".
Popa ala e o figura si jumatate, sa vezi ce-o sa-l balacarim la anu' cand jucam cu Iasiul si incepe nea Ionut cu niste comentarii vizavi de noi...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Mon Apr 17, 2006 1:47 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Din pacate pentru oltenii de pretutindeni, gorjenii nu au reusit sa repete victoria din tur, returnand punctele lui CFR Cluj. Un 0-1 dureros, mai ales ca un rezultat aproape ciudat s-a inregistrat la Bucuresti, unde Vasluiul a reusit sa invinga Nationalul cu 1-0. Sa vedem in ce masura destituirea lui Hizo va avea efecte benefice asupra Pandurilor. Timp mai este, resurse sa fie.
Hibridul banatean, bucuros de eliberarea din puscarie a patronului-rapidist Iancu reusi o victorie chinuita, 1-0, in fara bravilor ortaci petroseneano-stelisti. O mica bucurie pentru regele carpatin, cum este numit Hagi.
O tresarire si o victorie a politistilor care batura (3-1) echipa Gloriei, plina de glorie pe taramul meciurilor trucate.
In rest, victorii ale oaspetilor. Farul ingropa mandria profesionala a lui Cartu (2-1 in Trivale), dulcele Iasi fu generos cu echipa loteristului Copos (1-4), lasandu-le acestora iluzia unui tort la final de sezon, iar cea mai frumoasa echipa a momentului, Sportul batu spectaculos, cu 3-2 la Galati
MesajMesaj postat: Mon Apr 17, 2006 2:01 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Am vazut la tv, la protv sau nu stiu unde, ca suporterii cainilor nu s-au dus la meci si scrisesera tot felul de prostii pe asflat, acolo, la ei in groapa...a fost si o declaratie a unui caine, unu' alexa, da nu prea se intelegea mare lucru, doar ca e okay...am huiduit tot timpul in fata tv-ului si am spus niste cuvinte nu prea frumoase, spre stupefactia sotului meu si a fetitei mele, care credeam ca nu stie prea bine romaneste... Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Mon Apr 17, 2006 2:05 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

invat-o romaneste, dar mai putin vocabularul de la stadion! Wink
MesajMesaj postat: Mon Apr 17, 2006 2:11 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

si eu care visez ca suporterii nostri sa-si incurajeze mereu echipa fara sa se chinuie cu injurat potai, sticleti si alte biete animale...MrGreen
MesajMesaj postat: Mon Apr 17, 2006 2:21 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

gac200076 wrote:
invat-o romaneste, dar mai putin vocabularul de la stadion! Wink

asta am si facut, dar credeam ca nu stie injuraturi, insa probabil a invatat anul trecut cand am fost in Ro., aa, sau poate cand "vorbeam" eu despre staicu Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Mon Apr 17, 2006 2:22 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
si eu care visez ca suporterii nostri sa-si incurajeze mereu echipa fara sa se chinuie cu injurat potai, sticleti si alte biete animale...MrGreen

okay Stiinta, o sa ma behave de acum incolo Smile
MesajMesaj postat: Mon Apr 17, 2006 10:10 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Mai Stiinta tu ai un vis frumos dar din pacate la cat naduf e in sufletele oltenilor e cam greu sa ne limitam la a incuraja sportiv favoritii. Ideea e ca s-ar putea face acest lucru dar cu siguranta nu la meciul cu ham-ham.
Eu unul sunt un om foarte calm si miserupist dar pe potai chiar ii urasc din tot sufletul. In rest nu am nimic cu nimeni.
MesajMesaj postat: Mon Apr 17, 2006 10:18 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Acum sa revenim la comentariul meciurilor: Rapid s-a impus la Iasi in fata unei echipe al carei antrenor probabil ca a ramas fara inspiratie in materie de mobilizare. Una peste alta in fotbal iti trebuie si noroc si Iasiul nu a jucat chiar rau dar Moldovan e vuple batrana. Eu cred ca e meritul lui aceasta victorie ca daca el nu inscria practic Iasiul putea sa ramana cu toate punctele.
MesajMesaj postat: Mon Apr 17, 2006 10:20 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Din pacate Pandurii se afunda tot mai puternic spre matineu dar nici nu au cum sa emita pretentii daca joac