.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » PROBLEME UTILIZATORI » e greoi
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 3:39 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
e greoi
MesajMesaj postat: Wed Aug 02, 2006 8:06 pm
Raspunde cu citat
Chip
Suporter
Suporter

188 Lei grei
Items

Aderat03 Nov 2004
Mesaje11
LocatieCraiova

Forumul se incarca super geru...
este prea ingreunat de elemente vizuale, poze, plug-inuri...
Parerea mea este ca un forum trebuie sa aiba functionalitate... se poate face ceva? Merge super greu si nici navigarea nu e prea usoara. phpBB nu prea se preteaza la briz-brizuri... in schimb vBulletin da.
Parerea mea. Smile
Re: e greoi
MesajMesaj postat: Wed Aug 02, 2006 9:15 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Chip wrote:
Parerea mea este ca un forum trebuie sa aiba functionalitate... se poate face ceva? Merge super greu si nici navigarea nu e prea usoara. phpBB nu prea se preteaza la briz-brizuri... in schimb vBulletin da.
Parerea mea. Smile

Nu s-a plans nimeni recent ca forumul s-ar incarca greu.
Poate www.stiintacraiova.com, prima pagina a site-ului sa mearga mai greu, desi nici acolo nu am primit observatii.

Poate ar trebui sa detaliezi, in masura posibilului, ce provider de internet folosesti, ce fel de conexiune, eventual browser pentru o lamurire suplimentara.

O alta posibilitate este ca sa fi accesat forumul cand trafic.ro este picat (s-a intamplat destul de des in ultima vreme) si, inevitabil, pagina se incarca mai greu.

Oricum, multumesc de atentionare si astept si alte sesizari in privinta asta, mai ales ca este un aspect esential, cum ai remarcat si tu.

Deci, alte "jalanii" privind cat de repede se incarca forumul?
MesajMesaj postat: Wed Aug 02, 2006 10:17 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

La mine se incarca repede atat forumul, cat si prima pagina a site-ului.
MesajMesaj postat: Sat Aug 05, 2006 1:09 pm
Raspunde cu citat
Chip
Suporter
Suporter

188 Lei grei
Items

Aderat03 Nov 2004
Mesaje11
LocatieCraiova

Am CableLink de la RDS (ca dealtfel jumate din Romania) si nu am probleme cu netu...
Browser - Firefox

Ca idee - imi incarca 120 de imagini la o pagina. Cam multisor...
Re: e greoi
MesajMesaj postat: Wed Aug 22, 2007 12:50 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Chip wrote:
Parerea mea. Smile

Merge super!! Nu-s probleme!!
Si arata foarte, foarte bine!! cred ca elementele vizuale si pozele, la care se referea Chip dau o nota de originalitate forumului. Am mai vizitat si alte site-uri sau forumuri, dar acesta mi se parte foarte original!!
Iti multumim Stiinta pt acest forum!! Bafta multa!! Suntem alaturi de tine cu orice ai nevoie!! Wink Respect Respect Very Happy Respect Respect
MesajMesaj postat: Wed Aug 22, 2007 2:50 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

BB, remarca lui Chip era de acum un an.
Realitatea este ca site-ul se incarca usor, exceptand momentele cand trafic.ro are probleme. Din motive de probleme am renuntat de altfel si la a avea alte linkuri catre astfel de site-uri (statistici.ro, s.a.). Mai bine mai putina reclama si mai rapida incarcare a site-ului.

Multumesc de aprecieri privind pagina. Prima pagina este, poate, interesanta, si pentru ca este construita de la zero, doroftei avand o mare contributie in acest sens.
Orice sugestie si contributie pentru imbunatatirea acesteia sunt binevenite (mai ales de catre cei cu ceva cunostinte in php, mysql). Cand zic contributii, ma refer si la scurte articole pe care le puteti posta pe forum si care pot ajunge pe prima pagina (cum am mai facut-o inainte cu BigBrother-mai ales pe extern si alte sporturi, john_balace, calin_emilian-la palmares).
MesajMesaj postat: Wed Aug 22, 2007 3:22 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

am considerat ca meciurile cu cfr si pandurii nu merit aun interes in ceea ce priveste palmaresul intalnirilor directe MrGreen (prea putien meciuri)

promit sa revin cu palmaresul (probabil ca dupa meciul cu urzicenii, ca si astia au o reprezentare slabutza in liga 1 MrGreen - avem doar 2 meciuri cu ei )
MesajMesaj postat: Wed Aug 22, 2007 3:24 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

calin_emilian wrote:
am considerat ca meciurile cu cfr si pandurii nu merit aun interes in ceea ce priveste palmaresul intalnirilor directe MrGreen (prea putien meciuri)

promit sa revin cu palmaresul (probabil ca dupa meciul cu urzicenii, ca si astia au o reprezentare slabutza in liga 1 MrGreen - avem doar 2 meciuri cu ei )

Very Happy
MesajMesaj postat: Fri Aug 31, 2007 5:13 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

referitor la incarcat greu, vad ca de doua zile trafic.ro are probleme...l-am scos momentan de pe forum, dar pe prima pagina este inca si aceasta se incarca mult mai greu...Sad
MesajMesaj postat: Fri Aug 31, 2007 5:16 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

La mine merge destul de bine!! Se misca destul de repede! Am incercat si prima pagina de mai multe ori azi si se misca bine!!
MesajMesaj postat: Fri Aug 31, 2007 5:28 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

si la mine se incarca repede. si prima pagina si forumul. imi place sa intru pe prima pagina si sa ascult muzica.
MesajMesaj postat: Fri Aug 31, 2007 6:11 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

Si eu am ascultat astazi muzica! In special am ascultat acea melodie "CAMPIONE" si ma gandeam ce sarbatoare ar fi in Oltenia si cata bucurie ar fi in sufletele suporterilor alb-albastri, daca am avea si noi o echipa care sa ne incante cu adevarat. Si sa ne faca sa ne simtim impliniti si fericiti!!
MesajMesaj postat: Fri Aug 31, 2007 6:26 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

mda..muzica...sa vaz cand mai am ceva timp sa mai pun cate ceva nou pe acolo...Rolling Eyes
e greoi
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » PROBLEME UTILIZATORI
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
To