Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Emil Sandoi - consilier tehnic |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Emil Sandoi, actualul selectioner al Nationalei de tineret, va indeplini si functia de consilier tehnic la Universitatea Craiova, acoperind astfel plecarea lui Fane Stoica la Buzau si necesitatea unui antrenor cu licenta PRO.
Mai jos, un interviu din Prosport:
SANDOI: 'SUNT NOUL CONSILIER TEHNIC AL CRAIOVEI'
Joi, 16 August 2007
Dupa plecarea lui Fane Stoica la Gloria Buzau, Universitatea Craiova a fost atentionata de FRF ca în teremen de doua zile trebuie sa gaseasca un alt tehnician care sa detina licenta PRO. Oltenii s-au miscat repede si au reusit sa-l convinga pe selectionerul nationalei de tineret, Emil Sandoi sa acepte functia de consilier tehnic la echipa din Craiova.
Ce functie anume veti ocupa la Universitatea?
Nu asa cum s-a anuntat deja ca voi fi noul director tehnic, eu voi fi doar consilier tehnic. M-a sunt azi dimineata domnul Costesin si va dati seama ca nu am putut sa refuz propunerea de a ajuta echipa.
Veti avea un rol concret sau veti fi pur si simplu înlocuitorul lui Fane Stoica?
Eu o sa-mi vad în continuare de treburile mele de la nationala de tineret, dar asta nu înseamna ca daca domnul Cioroianu va avea nevoie de sfaturile mele nu i le voi oferi. Eu doar cu atât pot sa contribui la echipa, sa nu va imaginati ca voi face eu tactica sau ceva de genul asta.
In ce fel va veti implica la club?
Eu oricum mergeam la fiecare meci al Craiovei si o voi face cu atât mai mult acum când echipa se afla într-o situatie putin mai delicata. Nu am stabilit pe ce perioada va dura întelegerea dar echipa are nevoie de continuitate si de rezultate, deci conteaza mai putin în ce fel voi contribui eu la acest aspect. |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
clubul nostru functioneaza numai cu plombe si chestii improvizate... mai e pana vom vedea o structura bine organizata...  |
|
|
|
|
|
Stefy
|
| Suporter |

|
317 Lei grei
Items |
| Aderat | 28 Apr 2007 | | Mesaje | 11 | | Locatie | Dragasani |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Bine ca avem pe cineva cu licentza PRO  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | clubul nostru functioneaza numai cu plombe si chestii improvizate... mai e pana vom vedea o structura bine organizata...  |
Ce sa facem??!! Deocamdata aveam nevoie de cineva cu licenta Pro, altfel riscam sa nu fim programati in campionat. Macar sa ramana asa situatia, iar Cioroianu sa faca treaba buna!!!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
«Să aducem Universitatea în cupele europene»
de Flaviu Dincă
Aparut in ziua de Vineri 17 August 2007
• Emil Săndoi a revenit la clubul la care s-a format. Antrenorul echipei naţionale de tineret a României va ocupa funcţia de consilier tehnic
Pentru a rezolva problema licenţei Pro, patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a decis ca Emil Săndoi să îl consilieze pe principalul Florin Cioroianu.
“De fiecare dată am fost şi voi fi alături de Universitatea Craiova, indiferent dacă am ocupat vreo funcţie sau nu. Sângele apă nu se face. Îmi doresc să aducem Universitatea acolo unde îi este locul, adică în cupele europene”, au fost primele reacţii ale lui Săndoi imediat după revenirea la Ştiinţa. El va participa foarte rar la antrenamente, de rezultate urmând a fi responsabil tot Cioroianu. “O să îl ajut pe Cioroianu atât cât pot. De rezultate tot el va răspunde. Eu am venit, oricum, la majoritatea meciurilor Universităţii, aşa că ştiu lotul cu care voi lucra”. În final, Emil Săndoi a recunoscut că îi va fi greu să se împartă între naţionala Under 21 şi Ştiinţa, însă este convins că va face faţă situaţiei.
Săndoi va lupta pe două fronturi
Directorul executiv al clubului oltean, Ovidiu Costeşin, a spus că nu rezultatele au dus la luarea deciziei, ci faptul că Cioroianu nu avea licenţă Pro. “Săndoi se va ocupa de consilierea staff-ului tehnic. Mă bucur că am găsit înţelegere la Federaţia Română de Fotbal şi şi-a dat acceptul să îl luăm pe Emil Săndoi. Vreau să subliniez încă o dată că nu s-a pus niciodată problema depunctării sau a neprogramării Universităţii din cauza lipsei unui tehnician cu licenţă”, a declarat Ovidiu Costeşin.
Emil Săndoi va avea două obiective îndrăzneţe în acest sezon: calificarea alb-albaştrilor în Cupa UEFA şi pătrunderea selecţionatei de tineret a României la CE din 2008. În primele două partide disputate în preliminarii, jucătorii pregătiţi de Săndoi au remizat în Franţa (1-1) şi au învins în Malta, cu 1-0.
Emil Săndoi
De fiecare dată am fost şi voi fi alături de Universitatea Craiova, indiferent dacă am ocupat vreo funcţie sau nu. Sângele apă nu se face.
Cioroianu nu va fi schimbat
Finanţatorul Universităţii, Adrian Mititelu, a ţinut ieri să infirme zvonurile conform cărora Florin Cioroianu urmează să fie înlocuit, fie cu Mihai Stoichiţă, fie cu Sorin Cârţu.
“Văd că apar tot felul de aberaţii prin ziare. Vă spun că nu m-am gândit să-l aduc pe Stoichiţă antrenor, ultima dată am vorbit cu el acum doi ani. Nici cu Sorin Cârţu nu am discutat niciodată despre astfel de lucruri. Trebuie să fie multe rezultate slabe pentru a schimba un antrenor. Poate nici Cioroianu nu este cel mai bun, dar este, cu siguranţă, cea mai bună soluţie acum. Când am avut şapte meciuri fără înfrângere era bun Cioroianu, acum nu mai e? Cioroianu va reuşi, este imposibil să nu reuşească la cât de mult munceşte. Îl debusolează ce se scrie, dar am vorbit cu el şi i-am spus că sunt numai prostii. Nu schimb eu antrenorul când îmi spune un ziarist”, a precizat Mititelu. (A. I.)
Sursa: Editie Speciala |
|
|
|
|
 | |  |
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
sandoi, ca de obicei, ajuta in orice fel poate, Stiinta.
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 382 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | clubul nostru functioneaza numai cu plombe si chestii improvizate... mai e pana vom vedea o structura bine organizata...  |
Ramane cum am stabilit: Mititelu face ce paote si paote cat face!! Si-a atins limitele, eu zic merci sa ne tina in liga 1! Miti nu are reosurce financiare sau manageriale ca sa faca din Stiinta clubul european dorit de noi toti!
Nu paote intelege ca un club european, nu face incercari cu antrenori de trei lei, gen Stoica sau Cioroianu, bune intentionati, dar neexperimentati, ca transferurile se fac cu cap, ca exista o strategie de marketing, etc...! Pana nu vom avea structura manageriala vom ramane la nivelul declaratiilor belicoase de la inceput de campionat(gen luam campionatul) si bucuria salvarii de la retrogradare la sfarsit de campionat. Intre aceste doua evenimente putem sa-l admiram me Mitii punandu-si chilotzii in cap prin presa sau la televizor! Rabdare si tutun! De la Miti eu n-am practic nici o pretentie, mai mult decat sa ramanem in Liga 1!
Vine si ziua noastra cand vom avea structura profesionista la car evisam! Intrebarea e: cand?
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
mirel28
|
| Suporter |

|
1601 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 Aug 2007 | | Mesaje | 48 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| E de admirat entuziasmul si dorinta de a face ceva a lui mititelu dar cred ca nu poate mai mult nici financiar nici managerial.sa faca echipa cred ca are nevoi de 20mil euro si vreo doi ani plus un management corespunzator.din pacate chiar daca va gasi oamenii potriviti nu stiu daca vor avea limbaj comun. e greu la craiova |
|
|
|
|
|