.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ISTORIA » Emil Sandoi - interviuri, opinii
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 8:00 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Emil Sandoi - interviuri, opinii
MesajMesaj postat: Fri Jun 23, 2006 2:19 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

“Nu ar trebui să ne aşteptăm la prea mult”

de Cosmin STAICU

Aparut in ziua de Vineri 23 Iunie 2006, in Editie Speciala
• Deşi nu crede că Universitatea Craiova va avea soarta ultimei sale echipe, Pandurii, Emil Săndoi nu-i vede pe alb-albaştri bătându-se pentru podium

Emil Săndoi:
Universitatea beneficiază de un lot foarte tânăr, iar jucătorii au motivaţia unei lungi cariere în Divizia A sau chiar în străinătate.

Reporter: Poate avea Universitatea şi în Liga I un parcurs asemănător cu cel din sezonul abia încheiat?
Emil Săndoi: În primul rând trebuie făcută o diferenţiere între prima şi a doua divizie. Universitatea intră în categoria marilor echipe, alături de Steaua, Dinamo şi Rapid, de la care se aşteaptă întotdeauna foarte mult, indiferent de lotul pe care îl au sau de situaţia în care se află, dar trebuie să fim înţelepţi şi să nu ne aşteptăm la prea multe încă de anul acesta.
Nu trebuie să ne propunem, totuşi, cât mai mult, pentru a obţine ceva?
În 2002, când eram antrenorul Universităţii şi ne aflam pe primul loc după patru etape, am rămas cu picioarele pe pământ şi am spus că echipa nu se poate bate la campionat. S-a dovedit că am avut dreptate, iar când am plecat am lăsat-o pe locul şase. Oricum, elanul tineresc al jucătorilor şi dorinţa lor de afirmare sunt avantaje care ar trebui speculate, însă nu ştiu cât pot compensa lipsa experienţei.
Ce sfat poţi da Universităţii, aflată în postura de nou-promovată, aşa cum a fost anul trecut Pandurii, echipă pe a cărei bancă te-ai aflat?
Este o diferenţă clară între Universitatea şi Pandurii. Craiova este o echipă cu o tradiţie deosebită şi un palmares remarcabil faţă de Pandurii, care s-a aflat la primul sezon în eşalonul întâi. Apoi, Universitatea beneficiază de un lot foarte tânăr, iar jucătorii au motivaţia unei lungi cariere în Divizia A sau chiar în străinătate, pe când la Târgu Jiu erau fotbalişti în vârstă, însă nu aveau experienţa primei ligi, unii dintre ei fiind chiar debutanţi în Divizia A la 28-30 de ani. În plus, în staff-ul Universităţii sunt oameni, ca Silvian Cristescu sau Ovidiu Stângă, care au o mare experienţă la nivelul Diviziei A şi chiar al echipei naţionale, în timp ce la Pandurii nu mai erau astfel de persoane în afară de mine.
Totuşi, ce i-ar mai trebui Universităţii pentru a se ridica anul acesta la nivelul renumelui său şi la pretenţiile fanilor?
Echipa ar mai avea nevoie de câţiva jucători cu experienţă, însă nu ar fi exclus ca aceştia să fie chiar cei doi australieni care au venit recent (Rose şi Heath - n. r.), al căror potenţial nu îl cunosc.
Este o soluţie infuzia de australieni?
S-a dovedit până acum benefică, unde s-a încercat, respectiv la Naţional şi Universitatea. De altfel, Baird şi Mitchell au fost titulari în echipa Craiovei care a promovat, iar cei care au venit acum se vor putea acomoda şi integra mai uşor, cu ajutorul compatrioţilor.
Până la urmă, cu lotul actual, unde vezi “Ştiinţa” la finalul campionatului?
Este diferenţă între locul unde mi-aş dori să văd echipa şi cel pe care cred că se va situa. Eu aş vrea să termine undeva acolo sus, dar m-aş mulţumi anul acesta şi cu o clasare în prima jumătate a ierarhiei.
MesajMesaj postat: Fri Jun 23, 2006 12:21 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vrsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

emil a ramas acelasi tip echilibrat si obiectiv
MesajMesaj postat: Mon Jul 03, 2006 3:08 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Emil Sandoi crede in oltenii de acasa
„Vreau ca Universitatea sa fie pe podium“
Ion JIANU

Emil Sandoi a fost avansat la echipa nationala de tineret
Fostul jucator al Universitatii a fost numit antrenorul nationalei de tineret, Sandoi inlocuindu-l pe Florin Marin, plecat antrenor la Jiul Petrosani.

- „Sandy“, ce „pile“ ai la FRF? In luna mai ai fost numit antrenorul selectionatei Under 17, iar acum ai fost anuntat antrenor al nationalei de tineret. Felicitari! Cum s-a ajuns la aceasta numire?

- Multumesc, dar la intrebarea propriu-zisa nu pot eu sa raspund. Mai multe amanunte pot sa ofer mâine (astazi - n.r.), când voi merge la FRF pentru aceasta problema. Am primit un telefon de la Ionut Lupescu si m-a intrebat daca as fi de acord sa preiau echipa nationala de tineret. Bineinteles, am fost de acord, chiar am spus ca ma onoreaza. Si acesta-i adevarul, adica asa vad eu aceasta numire. Imi place gluma cu pilele! Ha, ha...

- Care ar fi perioada si obiectivul impus nationalei de tineret?

- Cum spuneam, n-am stabilit prin telefon asemenea detalii. A fost doar o discutie de principiu.

„N-am fost ofertat de FC Caracal“

- Este adevarat ca in aceste ultime saptamâni ai avut oferte si de la echipe de club, printre care si FC Caracal?

- Câteva cluburi, intr-adevar, s-au interesat de mine, dar nu si FC Caracal. Au fost unele discutii, dar eu eram sub contract cu FRF, fiind antrenorul nationalei Under 17, si n-am putut astfel sa dau curs ofertelor.

- In urma cu câtiva ani, antrenorul Sandoi a fost demis de la Universitatea si inlocuit cu antrenorul Florin Marin, iar acum s-a intors roata, ca sa zic asa!

- Din câte am inteles eu, Florin Marin si-a dat demisia ca sa poata antrena la Jiul Petrosani. Referitor la inlocuirea mea de atunci, din vara lui 2000, cu Florin Marin, ar trebui sa reamintesc ca, de fapt, a fost o schimbare de actionari si a fost preferat antrenorul Florin Marin. Asta-i situatia in fotbal, fiecare actionar vine cu antrenorul preferat...

- N-a fost firesc si nici nu ti-a cazut bine ca dupa un sezon in care ai calificat Universitatea in finala Cupei României sa fii inlocuit.

- Ei, cam asa-i in fotbal. Multe lucruri nu iti cad bine, nu ti se par firesti, dar nu ai ce face.

- Universitatea noastra draga a revenit acolo unde-i este locul...

- Astept cu nerabdare sa inceapa campionatul Diviziei A. Am mai spus-o, mi-as dori ca Universitatea sa fie chiar pe podium, dar cred ca as fi multumit sa fie intre primele zece echipe ale campionatului.

Aparut in Gazeta de Sud
MesajMesaj postat: Mon Jul 03, 2006 9:55 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vrsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKln

Ma bucur pentru Emil! Sper sa colaboreze si cu jucatorii nostri sa-i convoace la nationala de tineret! Very Happy
MesajMesaj postat: Mon Jul 03, 2006 10:11 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vrsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKln

Emil Săndoi, noul antrenor al selecţionatei de tineret Under 21 a României, va parafa, astăzi sau cel tîrziu mîine, contractul cu FRF. "Sînt conştient că îmi va fi greu că preiau echipa cu doar o lună şi jumătate înainte de startul preliminariilor Euro 2007. Vreau performanţe, deci automat calificarea", a punctat Săndoi, care îi va avea ca secunzi pe Florin Constantinovici şi Ionel Augustin. Pentru a se califica la turneul final al Euro 2007, "tineretul" trebuie să termine pe primul loc în grupa cu Germania şi Irlanda de Nord. (Viorel Tudorache)

Sursa: GSP
3 iulie 2006
Emil Sandoi - interviuri, opinii
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ISTORIA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO