.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA » Este Gica Popescu interesat in Universitatea?
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 18, 2008 9:10 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Este GP interesat cu adevarat de Stiinta?
Da
44%
 44%  [ 4 ]
Nu
55%
 55%  [ 5 ]
Total Voturi : 9

Este Gica Popescu interesat in Universitatea?
MesajMesaj postat: Mon Jan 14, 2008 7:23 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

Ce parere aveti, este GP cu adevarat interesat sa se implice la Universitatea Craiova sau incearca sa-si imbunatateasca imaginea pe seama contextului in care se afla clubul in prezent?
MesajMesaj postat: Tue Jan 15, 2008 1:07 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24039 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1315
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Nu stiu cat este de interesat de cumpararea echipei, dar cat priveste imbunatatirea imaginii, eu cred ca GP nu mai are nevoie de imagine.
Dk Mititelu nu vrea sa vanda, macar sa colabreze cu scoala lui GP. Ies jucatori talentati de acolo, iar noi avem nevoie de ei.
Acuma k vrea si el un procent la un posibil transfer, mi se pare un lucru normal. Pt k nimeni nu mai face nimic, in ziua de azi, fara bani.

O colaborare cu GP ar fi benefica pt club! Sper k mititelu sa aiba intelepciunea necesara sa colaboreze si cu alti oameni de afaceri pt binele clubului.
15.01.2008: Gică Popescu ar da gratis jucă
MesajMesaj postat: Tue Jan 15, 2008 2:32 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22398 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1085
LocatieKöln

15.01.2008: Gică Popescu ar da gratis jucători la Ştiinţa

Fostul fotbalist al Universităţii a anunţat că oferă orice jucător de la şcoala sa echipei-fanion a Olteniei, cu condiţia ca acesta să fie deţinut în coproprietate.

Fostul fotbalist al Universităţii a anunţat că oferă orice jucător de la şcoala sa echipei-fanion a Olteniei, cu condiţia ca acesta să fie deţinut în coproprietate.

Gică Popescu a susţinut aseară la Craiova, la Şcoala de Fotbal ce-i poartă numele, o conferinţă de presă în care a încercat să clarifice anumite lucruri. Primul subiect abordat de „Baci“ a fost acela că nu ar dori să dea jucători Universităţii Craiova, în condiţiile în care mai mulţi tineri de perspectivă vor ajunge în perioada care urmează la cluburi precum AS Roma sau Ajax. „Când am făcut Şcoala de Fotbal, am făcut-o pentru a fi pepiniera Universităţii. De-a lungul timpului au existat mai multe încercări de colaborare. Am avut o întâlnire cu domnul Dinel Staicu, iar acesta mi-a spus că strategia lui este de a lua jucători de pe internet, iar în perioada în care Pavel Badea era antrenor am dat patru jucători la Universitatea, dar Bădiţă i-a refuzat, spunând că are fotbalişti mai valoroşi în lot. Universitatea Craiova are prioritate dacă vrea jucători de la şcoala mea. Nu trebuie decât să vină să ceară, îi dăm gratis, iar singura condiţie este ca aceştia să fie deţinuţi în coproprietate. Oricum, în ultima vreme, n-am văzut nici un scouter de la Universitatea la meciurile celor de GP“, a declarat „Baciul“. Acesta a dezvăluit că, în perioada imediat următoare, intenţionează să ridice altă Şcoală de Fotbal la Craiova, mult mai mare decât cea actuală.

Afacerile au prioritate

În ceea ce priveşte relaţia cu Universitatea Craiova, fostul jucător al Ştiinţei a spus: „Nu am cum să ajut Universitatea atâta timp cât ea este condusă de altcineva. Este o echipă privată, iar Adrian Mititelu a declarat public că nu doreşte să vină altcineva lângă el şi că vrea să o lase moştenire copiilor. Vorbind ipotetic, în cazul în care domnul Mititelu doreşte să renunţe vreodată la echipă, eu sunt dispus să stau de vorbă cu dânsul. În acest moment, între mine şi actuala conducere a Universităţii nu este o problemă de competiţie. Acum nu am timp de fotbal, mă refer la faptul de a investi într-o echipă de Liga I, dar când voi termina proiectele aflate în desfăşurare e greu de crezut că voi sta departe de fotbal. Oricum, este lăudabil că domnul Mititelu reuşeşte să ţină echipa singur şi investeşte într-un lucru (stadionul «Ion Oblemenco» - n.r.) care nu este al lui. Pentru mine, formula ideală ar fi asocierea cu primăria, lăsând la o parte orgoliile“.

„Câine“ pe gratis

Ultimul subiect important abordat de Gică Popescu a fost momentul în care a semnat cu Dinamo. „În 2002, când am venit de la Lecce, i-am transmis lui Emil Săndoi că vreau să vin la Universitatea. Acesta i-a spus domnului Staicu, iar patronul de atunci a venit la Bucureşti. Am discutat o jumătate de oră şi a rămas că mă sună. Însă n-am mai primit vreun telefon de la Dinel Staicu sau de la altcineva din Craiova. Apoi am semnat cu Dinamo dintr-un singur motiv, acela că îmi doream foarte mult să mai joc la echipa naţională, care însemna foarte mult pentru mine. N-a fost să fie, iar toţi banii pe care i-am luat de la Dinamo i-am dat înapoi. Acum regret că am făcut acel pas şi recunosc că a fost una dintre cele mai neînţelepte alegeri făcute în cariera mea. Oricum, am plătit cu vârf şi îndesat, dacă ne gândim care a fost reacţia suporterilor craioveni faţă de mine“, a conchis Popescu.

Sursa: http://www.gds.ro
MesajMesaj postat: Tue Jan 15, 2008 2:42 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22398 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1085
LocatieKöln

gp da impresia ca ii pare nespus de rau pt pasul gresit facut cu cateii, din marea dorinta de a juca la nationala... adevarul e ca lumea nu-l va ierta cu una doua... eu ma intreb: daca unii din juniorii de la scoala lui de fotbal ar fi valorosi de ar fi cautati de cluburi puternice din vest, de ce miti nu i-ar accepta? ce ar avea de pierdut? ar juca pt echipa sa si i-ar reprezenta interesele... si nici bani n-ar da pe ei...chiar gp ii ofera o coproprietate. Miti pare ca nici in ruptul capului n-ar accepta o colaborare cu gp... Rolling Eyes
e un feeling f ciudat ca clubul nostru sa fie proprietatea acestui miti timp de zeci de ani... Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Tue Jan 15, 2008 3:59 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

gac200076 wrote:
e un feeling f ciudat ca clubul nostru sa fie proprietatea acestui miti timp de zeci de ani... Rolling Eyes

E ciudat saltul facut de Mititelu de la omul care a cedat usor in doua situatii precedente (cand a fost pres de club sub dinel 2-3 luni si mai apoi cand a fost patron de club 2-3 zile) la omul care afirma ca nu vinde clubul nici pe un miliard de dolari (de parca i-ar da careva si a 20 parte din suma asta) si lasa clubul urmasilor urmasilor lui...Ma rog, nu stiu cat de credibile sunt afirmatiile astea.

V-ati gandit la situatia ca un investitor solid sa formeze un alt club de fotbal in Craiova in contextul in care Universitatea continua sa ramana in sfera mediocritatii?
MesajMesaj postat: Sun Jan 20, 2008 3:39 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14903 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje389

Stiinta wrote:
gac200076 wrote:

E ciudat saltul facut de Mititelu de la omul care a cedat usor in doua situatii precedente (cand a fost pres de club sub dinel 2-3 luni si mai apoi cand a fost patron de club 2-3 zile) la omul care afirma ca nu vinde clubul nici pe un miliard de dolari (de parca i-ar da careva si a 20 parte din suma asta) si lasa clubul urmasilor urmasilor lui...Ma rog, nu stiu cat de credibile sunt afirmatiile astea.

V-ati gandit la situatia ca un investitor solid sa formeze un alt club de fotbal in Craiova in contextul in care Universitatea continua sa ramana in sfera mediocritatii?

NU NE VIDEM TARA!!!

Cam asta e atmosfera creata de Raj!! Din pacate are si adepti!!! Orice conducere profesionesta e binevenita!! Gica Popescu ar fi o solutie, fiindca ar atrage sponsori si profesionisti!! Din pacatate nu cred ca vom avea norocul sa intram in normalitate fara suferinta unei alte retrogradari rusinoase cu vanzarea aferenta de jucatori!!
Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sun Jan 20, 2008 7:12 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

john, de cer ar trebui ca Mititelu sa astepte sa retrogradam ca sa vanda jucatorii?
O poate face acuma, pretul jucatorilor e mai mare decat daca (sa batem in lemn) retrogradam.

Cat despre GP, senzatia mea este ca pentru ambitiile sale marete (un exemplu trecut, sefia FRF) un club de fotbal (chiar si cel care l-a format si sta, pe undeva, la originea banilor pe care ii are) este un obiectiv minor.
Peste cativa ani GP va sari, cred eu, in politichie si o sa-l vedem senator, ministru...

Poate varianta cea mai buna la Craiova ar fi un investitor/i fara legaturi cu clubul (nici fost jucator, nici fost sef de galerie sau alti fosti) si, ideal fara legaturi cu reteaua afaceristilor din lumea fotbalului romanesc...
MesajMesaj postat: Sun Jan 20, 2008 8:06 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

Stiinta wrote:
john, de cer ar trebui ca Mititelu sa astepte sa retrogradam ca sa vanda jucatorii?
O poate face acuma, pretul jucatorilor e mai mare decat daca (sa batem in lemn) retrogradam.

Cat despre GP, senzatia mea este ca pentru ambitiile sale marete (un exemplu trecut, sefia FRF) un club de fotbal (chiar si cel care l-a format si sta, pe undeva, la originea banilor pe care ii are) este un obiectiv minor.
Peste cativa ani GP va sari, cred eu, in politichie si o sa-l vedem senator, ministru...

Poate varianta cea mai buna la Craiova ar fi un investitor/i fara legaturi cu clubul (nici fost jucator, nici fost sef de galerie sau alti fosti) si, ideal fara legaturi cu reteaua afaceristilor din lumea fotbalului romanesc...

investitori din romania, fara legaturi cu clubul sau cu afaceristii din fotbalul autohton, mai greu.
eu tot cred ca GP ar putea fi o solutie.
MesajMesaj postat: Mon Jan 21, 2008 12:08 pm
Raspunde cu citat
alin_cv
Suporter
Suporter

843 Lei grei
Items

Aderat26 Jul 2007
Mesaje36
Locatiecraiova

cel mai bine sa vina iancu ca are multi bani MrGreen .nu asa ziceatzi voi acum un an?sa vina GP sa mai plateasca si el tribut pt a nu mai fii cercetat.Dar de vce nu zicetzi voi sa vina Ilie Balaci care are mult mai multi bani decat GP si are si prieteni pe masura. Razz
MesajMesaj postat: Mon Jan 21, 2008 6:10 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

ilie balaci nu vrea ca sa se implice. se vehicula mai demult ca ar veni cu niste seici in spate si ar investi mai bine de o gramada, dar de fiecare data au fost numai povesti. eu, personal, as vrea ca sa vina oricine are bani si dorinta de a face ceva, dar, la ora actuala, numai GP se vede la orizont.
MesajMesaj postat: Mon Jan 21, 2008 6:16 pm
Raspunde cu citat
alin_cv
Suporter
Suporter

843 Lei grei
Items

Aderat26 Jul 2007
Mesaje36
Locatiecraiova

DAR DE UNDE STII CA IN SPATELE LUI MITITELU NU AR FII SI BANII LUI BALACI,GHIARA,STANGA,ETC?
MesajMesaj postat: Mon Jan 21, 2008 10:48 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24039 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1315
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Am auzit si eu astfel de lucruri. Ca in spatele lui Mititelu s-ar afla altcineva cu banii....gen Ghiara. Dar nu putem noi sa stim care sunt treburile interne.....si nu vom stii niciodata aspecte din "bucataria" clubului.
Poate fi oricine patron....important este sa avem rezultate, fiindca ne zbatem in mocirla de prea mult timp.
Oricum, se invart ceva bani in jurul clubului....altfel nu-l vad pe Mititelu sa investeasca in gazon si in anexele stadionului.