.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » SUPORTERII » "Eu am rabdare, aveti si voi"
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Thu Aug 21, 2008 11:00 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
"Eu am rabdare, aveti si voi"
MesajMesaj postat: Tue Aug 29, 2006 12:58 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

“EU AM RĂBDARE, AVEŢI ŞI VOI !”

de Adrian IOSUB

Aparut in ziua de Marti 29 August 2006 -Editie Speciala
• Adrian Păunescu prevede un viitor frumos pentru tânăra echipă a Universităţii
Unul dintre oaspeţii de seamă la partida cu Dinamo a fost poetul Adrian Păunescu, un înfocat fan al Universităţii. Acesta a luat loc în tribuna oficială alături de fiica sa, în aplauzele asistenţei. La final, cel care a compus imnul “Cântec pentru Oltenia” a remarcat încă o dată că la Craiova nimeni nu are răbdare: “Nu m-a obligat nimeni să iubesc Craiova. E greu, dar mai ales nu e răbdare, şi asta este foarte grav. Dacă nu avem răbdare nu se poate face nimic. Am văzut deja câte unii care vociferau înainte să se termine meciul. Nu e bine aşa”, a declarat Adrian Păunescu. Poetul oltean a ţinut să acuze maniera de arbitraj a brigăzii conduse de vâlceanul Victor Berbecaru. “Am văzut o formaţie timorată de cartonaşele galbene primite rapid, în debutul jocului, pentru a tăia elanul echipei, cartonaşe acordate parcă pentru ca noi să ştim că altul e şeful. Asistentul de pe partea cu băncile de rezerve a fost şi el împotriva Universităţii. Să ştiţi că jocul din prima repriză şi pe alocuri şi din partea a doua nu mi-a displăcut, dar vedeţi, golurile tâmpite au şi ele o semnificaţie. Felicit echipa, este un campionat lung şi problemele se vor remedia pe parcurs”, a spus Păunescu.
Încântat de suporteri
Poetul Adrian Păunescu s-a declarat încântat de atmosfera creată de suporterii Universităţii la meciul cu Dinamo. “Am venit să văd echipa la un meci riscant şi am găsit nişte suporteri minunaţi. E mare lucru că se cânta şi la 4-0. Universitatea are nevoie de sprijinul suporterilor”, a spus Păunescu. (A. I.)
"Eu am rabdare, aveti si voi"
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » SUPORTERII
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO