TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
“EU AM RĂBDARE, AVEŢI ŞI VOI !”
de Adrian IOSUB
Aparut in ziua de Marti 29 August 2006 -Editie Speciala
• Adrian Păunescu prevede un viitor frumos pentru tânăra echipă a Universităţii
Unul dintre oaspeţii de seamă la partida cu Dinamo a fost poetul Adrian Păunescu, un înfocat fan al Universităţii. Acesta a luat loc în tribuna oficială alături de fiica sa, în aplauzele asistenţei. La final, cel care a compus imnul “Cântec pentru Oltenia” a remarcat încă o dată că la Craiova nimeni nu are răbdare: “Nu m-a obligat nimeni să iubesc Craiova. E greu, dar mai ales nu e răbdare, şi asta este foarte grav. Dacă nu avem răbdare nu se poate face nimic. Am văzut deja câte unii care vociferau înainte să se termine meciul. Nu e bine aşa”, a declarat Adrian Păunescu. Poetul oltean a ţinut să acuze maniera de arbitraj a brigăzii conduse de vâlceanul Victor Berbecaru. “Am văzut o formaţie timorată de cartonaşele galbene primite rapid, în debutul jocului, pentru a tăia elanul echipei, cartonaşe acordate parcă pentru ca noi să ştim că altul e şeful. Asistentul de pe partea cu băncile de rezerve a fost şi el împotriva Universităţii. Să ştiţi că jocul din prima repriză şi pe alocuri şi din partea a doua nu mi-a displăcut, dar vedeţi, golurile tâmpite au şi ele o semnificaţie. Felicit echipa, este un campionat lung şi problemele se vor remedia pe parcurs”, a spus Păunescu.
Încântat de suporteri
Poetul Adrian Păunescu s-a declarat încântat de atmosfera creată de suporterii Universităţii la meciul cu Dinamo. “Am venit să văd echipa la un meci riscant şi am găsit nişte suporteri minunaţi. E mare lucru că se cânta şi la 4-0. Universitatea are nevoie de sprijinul suporterilor”, a spus Păunescu. (A. I.) |
|