Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Eu suporter fotbal romun din Bulgaria |  |
|
milan_bulgar
|
| Suporter |

|
89 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Jun 2006 | | Mesaje | 2 | | Locatie | Bulgaria |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Salut, eu din Sofia, Bulgaria si este bulgar care iubesc fotbal romun. Stiu voi rivali mare cu ecipe Bucuresteni, si eu suporter Steaua la Romania si va rog va primite bine meu pe factul iubesc fotbalul romun, si stiu voi ecipa mare tradicionala la Romania. Bun venit la prima liga. Campionatul va fi mai interesnt cu voi. Si la saitul dinamomania dinamovisti stiat eu stelist si primite bine. Eu sigur si voi na va urasc mine, eu strain si dorez vorba si cu suportrei Craiova.
La Bulgaria eu suporta CSKA si imediat va spune M**E LEVSKI. Daca voi are intrebare de fotbal bulgar va raspunda cu bucurie.
Stintta este fractia ultrasi Craiova? Va spune alte cuvinte de voi? |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135278 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5213 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Salut milan_bulgar, esti o aparitie inedita sa spun asa...
noi suntem considerati anti-bucuresti (adica impotriva cluburilor dinamo, steaua si mai recent rapid).
Spune-ne si noua te rog, TSKA este in continuare clubul armatei bulgare? Dar Levski, este in continuare clubul politiei?
Stiinta este numele vechi al clubului Universitatea si modul prin care suporterii alb-albastri incurajeaza echipa "Stiinta! Stiinta!" |
|
|
|
|
|
milan_bulgar
|
| Suporter |

|
89 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Jun 2006 | | Mesaje | 2 | | Locatie | Bulgaria |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Este deja nu acesta CSKA armatei, levski politei este istoria. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135278 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5213 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Si la noi se spune ca dinamo si steaua nu ar mai avea legatura cu politia si armata, dar tot sunt oameni din ministerele respective care controleaza cluburile (mai ales la politie) si bani din bugetele celor doua ministere se varsa in sport. |
|
|
|
|
 | Re: Eu suporter fotbal romun din Bulgaria |  |
|
alex_zamfira
|
| Suporter |

|
2310 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 May 2006 | | Mesaje | 74 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| milan_bulgar wrote: | Salut, eu din Sofia, Bulgaria si este bulgar care iubesc fotbal romun. Stiu voi rivali mare cu ecipe Bucuresteni, si eu suporter Steaua la Romania si va rog va primite bine meu pe factul iubesc fotbalul romun, si stiu voi ecipa mare tradicionala la Romania. Bun venit la prima liga. Campionatul va fi mai interesnt cu voi. Si la saitul dinamomania dinamovisti stiat eu stelist si primite bine. Eu sigur si voi na va urasc mine, eu strain si dorez vorba si cu suportrei Craiova.
La Bulgaria eu suporta CSKA si imediat va spune M**E LEVSKI. Daca voi are intrebare de fotbal bulgar va raspunda cu bucurie.
Stintta este fractia ultrasi Craiova? Va spune alte cuvinte de voi? |
salut milan_bulgar....din pacate ai ales sa fii suporter la cea mai proasta echipa(steaua ),unde echipa e sustinuta de suporteri majoritatea fiind copii....daca suporterii stiintei o sa sustina echipa noastra asa cum faceau inainte atunci vreau sa vezi echipa adevarata  |
|
|
|
|
|