.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » SUPORTERII » Eu suporter fotbal romun din Bulgaria
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 08, 2008 9:52 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Eu suporter fotbal romun din Bulgaria
MesajMesaj postat: Tue Jun 20, 2006 2:15 pm
Raspunde cu citat
milan_bulgar
Suporter
Suporter

89 Lei grei
Items

Aderat20 Jun 2006
Mesaje2
LocatieBulgaria

Salut, eu din Sofia, Bulgaria si este bulgar care iubesc fotbal romun. Stiu voi rivali mare cu ecipe Bucuresteni, si eu suporter Steaua la Romania si va rog va primite bine meu pe factul iubesc fotbalul romun, si stiu voi ecipa mare tradicionala la Romania. Bun venit la prima liga. Campionatul va fi mai interesnt cu voi. Si la saitul dinamomania dinamovisti stiat eu stelist si primite bine. Eu sigur si voi na va urasc mine, eu strain si dorez vorba si cu suportrei Craiova.
La Bulgaria eu suporta CSKA si imediat va spune M**E LEVSKI. Daca voi are intrebare de fotbal bulgar va raspunda cu bucurie.
Stintta este fractia ultrasi Craiova? Va spune alte cuvinte de voi?
MesajMesaj postat: Tue Jun 20, 2006 2:26 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135278 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5213

Salut milan_bulgar, esti o aparitie inedita sa spun asa...
noi suntem considerati anti-bucuresti (adica impotriva cluburilor dinamo, steaua si mai recent rapid).

Spune-ne si noua te rog, TSKA este in continuare clubul armatei bulgare? Dar Levski, este in continuare clubul politiei?

Stiinta este numele vechi al clubului Universitatea si modul prin care suporterii alb-albastri incurajeaza echipa "Stiinta! Stiinta!"
MesajMesaj postat: Tue Jun 20, 2006 3:02 pm
Raspunde cu citat
milan_bulgar
Suporter
Suporter

89 Lei grei
Items

Aderat20 Jun 2006
Mesaje2
LocatieBulgaria

Este deja nu acesta CSKA armatei, levski politei este istoria.
MesajMesaj postat: Wed Jun 21, 2006 5:45 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135278 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5213

Si la noi se spune ca dinamo si steaua nu ar mai avea legatura cu politia si armata, dar tot sunt oameni din ministerele respective care controleaza cluburile (mai ales la politie) si bani din bugetele celor doua ministere se varsa in sport.
Re: Eu suporter fotbal romun din Bulgaria
MesajMesaj postat: Wed Jun 21, 2006 2:49 pm
Raspunde cu citat
alex_zamfira
Suporter
Suporter

2310 Lei grei
Items

Aderat19 May 2006
Mesaje74
Locatiebucuresti

milan_bulgar wrote:
Salut, eu din Sofia, Bulgaria si este bulgar care iubesc fotbal romun. Stiu voi rivali mare cu ecipe Bucuresteni, si eu suporter Steaua la Romania si va rog va primite bine meu pe factul iubesc fotbalul romun, si stiu voi ecipa mare tradicionala la Romania. Bun venit la prima liga. Campionatul va fi mai interesnt cu voi. Si la saitul dinamomania dinamovisti stiat eu stelist si primite bine. Eu sigur si voi na va urasc mine, eu strain si dorez vorba si cu suportrei Craiova.
La Bulgaria eu suporta CSKA si imediat va spune M**E LEVSKI. Daca voi are intrebare de fotbal bulgar va raspunda cu bucurie.
Stintta este fractia ultrasi Craiova? Va spune alte cuvinte de voi?

salut milan_bulgar....din pacate ai ales sa fii suporter la cea mai proasta echipa(steaua Laughing ),unde echipa e sustinuta de suporteri majoritatea fiind copii....daca suporterii stiintei o sa sustina echipa noastra asa cum faceau inainte atunci vreau sa vezi echipa adevarata Very Happy
Eu suporter fotbal romun din Bulgaria
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » SUPORTERII
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO