Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Farul - Stiinta: interviuri, declaratii |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
„Săpăligă“ crede în altă mobilizare a „rechinilor“ faţă de meciul tur
Ion Marin este sigur de victoria Farului
Noul antrenor al „marinarilor“ pretinde că acel 4-0 din prima etapă a campionatului a fost unul „mincinos“ şi apoi ar fi făcut rău Universităţii.
- Revenirea dumneavoastră la Farul, echipă aflată în naufragiu la sfârşitul turului, este un fel de provocare pentru antrenorul Ion Marin?
- Este, într-adevăr, o provocare, dar şi o obligaţie morală faţă de clubul Farul.
- Speraţi în salvarea de la retrogradare a „marinarilor“?
- Bineînţeles!
- Aţi redebutat pe banca tehnică a Farului cu un semieşec acasă, 1-1 cu Timişoara, iar acum veţi avea meciuri cu două echipe cu foame de puncte, Craiova (sâmbătă) şi Steaua (etapa viitoare). Ce ziceţi de derbiul suferinţei, meciul cu Universitatea?
- Din punctul de vedere al lui Ion Marin, derbiul suferinţei de sâmbătă de la Constanţa nu poate avea decât un singur pronostic: 1!
- Pe ce vă bazaţi?
- Pe mai multe... În primul rând, jucăm acasă, apoi mă bazez pe dorinţa băieţilor mei de a acumula cele trei puncte ale meciului, foarte importante pentru Farul. Contabilizarea acestor trei puncte ale disputei cu Universitatea ne-ar menţine pe o linie care ne dă şansa salvării de la retrogradare.
„Jocul Craiovei este în creştere“
- Aţi urmărit meciul din prima etapă, Universitatea - Farul 4-0...
- Da, am fost în tribunele stadionului „Ion Oblemenco“ la acea partidă din prima etapă a campionatului şi pretind că atunci a fost un scor mincinos! Totodată, acel 4-0 a făcut mai mult rău decât bine Craiovei...
- Adică?
- Entuziasmul oltenilor, care s-a declanşat după acel meci, nu s-a bazat pe realitate.
- Cum comentaţi ultimele evoluţii ale Universităţii?
- În creştere... Cel puţin în meciul de la Piatra Neamţ, îndeosebi în finalul partidei, Craiova a avut jocul în mână, dar, din păcate, nu a putut să egaleze. Nu comentez arbitrajul de la Piatra Neamţ, cum nu-l comentez nici pe cel al echipei mele.
Ion JIANU
Gazeta de Sud |
|
|
|
|
 | Re: Farul - Stiinta: interviuri, declaratii |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 382 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
[quote="Stiinta"]„Săpăligă“ crede în altă mobilizare a „rechinilor“ faţă de meciul tur
quote]
Farul e peste Ceahlaul, dar nici un meci nu seaman cu altul. Noi suntem definti prin incosistenta (partial explicata de subtirimes lotului si mai ales a bancii de rezerve). Asa ca meciul e deschis. Avem nevoie de un egal macar, prin care i-am adanci pe cei din Constanta in clasamentul adevarului. Anul asta s-au pierdut puncte mari exact cu candidatele la retrogradare: U Cluj, UTA, Iasi, Ceahlul, Pandurii, Galatiul. Sper sa iesim din aceasta rutina, care duce practic in Liga a 2-a!
Oricum, daca Raj nu scoate banul (si tare ma-s mira sa o faca) si nu-l investeste cu cap, ca de bucatari de pe Internet suntem satui, vom avea un retur infernal, cu 15 meciuri foarte grele. Orice accidentare sau suspendare si poti pierde meciuri critice....Dar asta e tot ce poate Raj sa ofere...Ne uitam la CFR Cluj cu admiratie si visam sa ajunga si la Stiinta o administratie serioasa...
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Italianul a început să se acomodeze cu tradiţiile româneşti
Nicolo Napoli: «Dacă jucăm bine, e imposibil să nu vină victoriile»
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Vineri 07 Decembrie 2007, in Editie Speciala
Reporter: Aţi fost sărbătorit astăzi (n. r. - ieri) în stil românesc, de Moş Nicolae, pe 6 decembrie, toată lumea vă urează “La mulţi ani!”.
Nicolo Napoli: Chiar dacă sunt obişnuit să sărbătoresc pe 6 ianuarie, aşa cum este în Italia, acum este o avanpremieră. Sunt în România şi mă adaptez tradiţiilor de aici, aşa că le mulţumesc tuturor pentru urări şi cadouri.
Aşteptaţi un cadou şi la finalul meciului de la Constanţa?
Ce să zic?! Normal că mi-aş dori să primesc în dar şi punctele. Ca de obicei, mergem cu gândul de a face o partidă bună şi de a câştiga. De data aceasta trebuie să luăm şi ceva puncte, pentru că la Piatra Neamţ am jucat bine, am ratat multe ocazii şi ne-am întors cu mâna goală. Acum este cazul să se facă simţită şi în clasament evoluţia noastră bună.
În tur a fost o partidă câştigată clar, vă aşteptaţi la o replică mai puternică din partea Farului?
Am văzut jocul din tur şi atunci Craiova a făcut un meci frumos, a dat gol repede şi s-a impus clar. Acum va fi altceva, au trecut patru luni şi 16 etape de atunci, ne aşteaptă o partidă dificilă.
Încercaţi să le promovaţi băieţilor oportunismul atacanţilor italieni, pentru că la Piatra Neamţ au ratat incredibil?
Eu încerc să le împărtăşesc din mentalitatea italienilor, chiar dacă eu nu am fost atacant, dar oportunismul acesta este, oarecum, o calitate nativă. Trebuie să fim mai decişi în faţa porţii, să concretizăm cât mai multe din ocazii. Sperăm să fim mai inspiraţi în viitor.
Preferaţi uneori ca echipa să joace prost şi să bată, decât să aibă o prestaţie bună şi să piardă?
Nu sunt de această concepţie. Eu îmi doresc să evolueze mereu echipa bine, să fie, ca prestaţie, peste adversar, şi vor veni şi victoriile. Este imposibil să pierzi des, dacă îţi faci jocul tău şi eşti peste oponent.
Aveţi vreo emoţie că Universitatea ar putea retrograda?
Nu-mi voi pune niciodată problema retrogradării. Avem o formaţie tânără, care are puţină experienţă, iar când vor trece mai multe confruntări peste aceşti băieţi, ei vor forma o echipă cu adevărat puternică. Nu este în niciun caz una care să aibă emoţii că va putea retrograda.
Normal că mi-aş dori să primesc în dar şi punctele. Ca de obicei, mergem cu gândul de a face o partidă bună şi de a câştiga. De data aceasta trebuie să luăm şi ceva puncte, pentru că la Piatra Neamţ am jucat bine, am ratat multe ocazii şi ne-am întors cu mâna goală. Nicolo Napoli
Finanţatorul Farului spune că nu mai este loc de întors
Bosînceanu vrea revanşa
Gazeta de Sud, Sport - Ion JIANU
„Marinarii“ speră ca mâine să întoarcă rezultatul din tur, patronul Farului ştiind însă că Universitatea ar fi câştigat cu 4-1 în prima etapă a campionatului.
- Sâmbătă, Farul şi Universitatea se reîntâlnesc într-un derbi al suferinţei, meciul dintre cele două echipe fiind important pentru evitarea retrogradării. Dumneavoastră cum caracterizaţi această partidă?
- Noi avem de luat o revanşă, după acel ruşinos scor din prima etapă a campionatului, de la Craiova...
- Cred că n-o să uitaţi multă vreme meciul de pe „Ion Oblemenco“!
- Din păcate, aşa este, nu-l pot uita. Nici jucătorii Farului nu au uitat acea umilinţă de la Craiova şi sper că vor fi capabili să-şi ia revanşa acum, în prima etapă a returului. Este şi un meci al orgoliilor, mai ales pentru fotbaliştii Farului.
- Faţă de meciul tur, jucătorii Farului au acum alt antrenor, Ion Marin, pe post de salvator...
- Din păcate, suntem unde suntem şi trebuia făcut ceva. Ion Marin este la clubul nostru de un an şi jumătate, era pe post de director tehnic, iar acum el a preluat responsabilitatea funcţiei de antrenor principal, Constantin Gache demisionând. Din punctul nostru de vedere, adică al celor care avem un cuvânt de spus la Farul, era cea mai indicată mutare. De altfel, Ion Marin a mai fost antrenor la noi şi în alte trei mandate.
Jucătorii Farului sunt hotărâţi să bată Craiova
- Vă sperie ceva în meciul de sâmbătă?
- Nu. V-am spus, sper ca jucătorii Farului să demonstreze că acel 4-1 de la Craiova a fost un accident...
- A fost 4-0 pentru Craiova!
- Oo, eu speram să fi dat şi Farul un gol... A, da, da, a fost 4-0, înseamnă că nici măcar golul de onoare nu l-am dat! Sper ca acum să întoarcem rezultatul din tur...
- Adică, Farul să bată sâmbătă pe Universitatea cu 4-0?!
- Nu mă gândesc la un 4-0, dar trebuie ca Farul să câştige. Am vorbit cu jucătorii şi pot spune că şi ei sunt foarte hotărâţi s-o obţină. După meciul cu Universitatea, ne aşteaptă altul greu, cu Steaua, în Ghencea. Din păcate, noi şi Craiova am avut un parcurs slab în tur, deşi ambele echipe au loturi bune, adică jucători de valoare.
- S-ar părea că acel 4-0 din prima etapă a făcut rău ambelor echipe, Universitatea s-a împăunat, iar Farul n-a avut un tur bun.
- Aşa este. După prima etapă, la Craiova deja se vorbea de câştigarea campionatului, iar pentru noi a fost un şoc. Sper ca în acest retur, care începe sâmbătă, Farul să aibă alt parcurs. |
|
|
|
|
|