Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem la Farul? |
| Castigam
|
|
61% |
[ 8 ] |
| Egal
|
|
30% |
[ 4 ] |
| Pierdem |
|
7% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 13 |
|
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 382 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
avem multe absente si inca o data se vede lipsa unor rezerve credibile...cred ca pierdem strans, 2-3, sau 3-4, joc de vacanta...
 |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5182 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Farul nu a mai castigat un meci acasa din 11 noiembrie 2006!!
Sper sa nu o faca nici azi...  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
23725 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1306 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Si eu sper sa nu-si revina tocmai acum, dar cum toate echipele joaca f bine knd e vorba de Craiova, trebuie sa ne asteptam la un meci dificil. Oricum eu sunt sigur ca-i vom bate!! Forza Stiinta!!! |
|
|
|
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cred ca o sa fie un meci strans fara nicio miza si cu gandul la vacanta |
|
|
|
|
|
sf
|
| Suporter |

|
435 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Dec 2006 | | Mesaje | 16 | | Locatie | spain |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Bafta baietilor inaintea meciului cu marinarii. Cum meciul este lipsit de miza pentru ambele echipe, sa speram ca vom vedea un meci de calitate in special din partea Stiintei, care dupa o lunga perioda joaca fara emotii. felicitari celor care au facut deplasarea.  |
|
|
|
|
|
sf
|
| Suporter |

|
435 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Dec 2006 | | Mesaje | 16 | | Locatie | spain |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Este adevarat ca Mititelul vrea sa-l pastreze pe Cioroianu pt sezonul viitor? |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| sf wrote: | | Este adevarat ca Mititelul vrea sa-l pastreze pe Cioroianu pt sezonul viitor? |
Da, este adevarat. Desi, asa cum a remarcat si soso, intr-un interviu Cioroianu a zis ca nu stie ce jucatori vor mai veni la Craiova dar noi "da-i si lupta"...
Oricum, rezultatele vorbesc in favoarea lui, daca nu tinem cont ca doar meciul cu Ceahlaul a fost cu miza... |
|
|
|
|
 | |  |
|
Ady7zu
|
| Suporter |

|
869 Lei grei
Items |
| Aderat | 28 Apr 2007 | | Mesaje | 93 | | Locatie | Dragasani |
|
|
|
 |
 |
 |
|
A fost o partida frumoasa care a placut ochiului,in care echipa noastra a reusit sa obtina un egal(0-0).Craiova a jucat foarte bine in prima repriza shi putea sa inscrie de cateva ori prin Dina,Woobay,M.Bard.Repriza a doua s-a stins din punct de vedere al spectacolului o data cu primirea australianului Bard rosu ,aratat la un fault.A fost pana la urma un meci echitabil de egalitate,tinand cont k shi marinarii au ratat cateva ocazii.
La sf. acestei partide putem spune ca avem pozitia a 10-a asigurata in campionat,cu sanse mari de a termina pe locul 9.
Hai forza CRAIOVA,suporterii te sustin!!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
REMIZA PE LITORAL: FARUL - STIINTA 0-0
Constanta, spectatori: 1000
UNIVERSITATEA: Bornescu - Dananae, Ciuca, Stoica, Curteanu , Garla ('90 Firtulescu), Dina ('73 Parvu), Rose - Saceanau), Wobay ('75 Velcovici), Baird
Antrenor: Florin Cioroianu
Un meci fara miza, in care echipa noastra si-a dorit mai mult victoria decat o echipa gazda fara victorie acasa din noiembrie trecut! Universitatea a aratat mai multa determinare in joc si mai multa dorinta de a-si apropia victoria. Prima ocazie ne-a apartinut, Dina avand o executie frumoasa din marginea careului mare, dar portarul a reusit sa devieze mingea in corner. Baird a aratat pofta de joc in prima parte a meciului, avand cateva incursiuni reusite, precum in min. 37, cand a facut un un-doi cu Woobay, siera-leonezul remarcandu-l din nou pe Vlas. De partea cealalta, o buna ocazie a avut Gurita, care a scapat singur cu Bornescu dar a ratat (min. 34). A fost de altfel singura ocazie reala a marinarilor. Repriza a doua a pastrat aceeasi nota de superioritate a craiovenilor, fara a fi gasita lovitura decisiva, desi Baird (min. 59, sut din cadere) si Woobay (min. 64), sut parat de Vlas au avut doua sanse bune. Din pacate, echilibrul numeric a fost rupt in min. 67, la un fault imprudent, Baird vazand direct cartonasul rosu. Desi cu un om mai putin, Universitatea a ramas sigura in defensiva si a terminat aceasta partida fara gol primit. Dupa 11 meciuri fara victorie, ne aflam acum intr-o serie fericita de sase partide fara esec, cu sanse bune de a mari numarul in ultima etapa, cand intalnim, acasa, batrana doamna, UTA. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
23725 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1306 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Imi pare rau k nu am castigat acest meci, desi in prima repriza i-am dominat clar si am avut foarte multe ocazii. Din pacate baietii nostri nu au reusit sa marcheze si ocaziile s-ar fi putut razbuna!!
Oricum prima repriza a fost f frumoasa si sincer nu mai vazusem echipa Craiovei jucand asa de frumos, dar dupa un astfel de meci ramai cu regretul ca dupa atatea ocazii nu ai reusit sa marchezi macar un gol!
Important pana la urma este k nu am pirdut!!!  |
|
|
|
|
|