.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » Farul - Stiinta: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina Precedentul  1, 2
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 04, 2008 2:41 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem la Farul?
Castigam
61%
 61%  [ 8 ]
Egal
30%
 30%  [ 4 ]
Pierdem
7%
 7%  [ 1 ]
Total Voturi : 13

MesajMesaj postat: Sat May 19, 2007 10:19 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

avem multe absente si inca o data se vede lipsa unor rezerve credibile...cred ca pierdem strans, 2-3, sau 3-4, joc de vacanta...

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sun May 20, 2007 3:52 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

Farul nu a mai castigat un meci acasa din 11 noiembrie 2006!!
Sper sa nu o faca nici azi... MrGreen
MesajMesaj postat: Sun May 20, 2007 12:33 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Si eu sper sa nu-si revina tocmai acum, dar cum toate echipele joaca f bine knd e vorba de Craiova, trebuie sa ne asteptam la un meci dificil. Oricum eu sunt sigur ca-i vom bate!! Forza Stiinta!!!
MesajMesaj postat: Sun May 20, 2007 1:48 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Cred ca o sa fie un meci strans fara nicio miza si cu gandul la vacanta
MesajMesaj postat: Sun May 20, 2007 6:02 pm
Raspunde cu citat
sf
Suporter
Suporter

435 Lei grei
Items

Aderat18 Dec 2006
Mesaje16
Locatiespain

Bafta baietilor inaintea meciului cu marinarii. Cum meciul este lipsit de miza pentru ambele echipe, sa speram ca vom vedea un meci de calitate in special din partea Stiintei, care dupa o lunga perioda joaca fara emotii. felicitari celor care au facut deplasarea. Respect
MesajMesaj postat: Sun May 20, 2007 6:07 pm
Raspunde cu citat
sf
Suporter
Suporter

435 Lei grei
Items

Aderat18 Dec 2006
Mesaje16
Locatiespain

Este adevarat ca Mititelul vrea sa-l pastreze pe Cioroianu pt sezonul viitor?
MesajMesaj postat: Sun May 20, 2007 6:25 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

sf wrote:
Este adevarat ca Mititelul vrea sa-l pastreze pe Cioroianu pt sezonul viitor?

Da, este adevarat. Desi, asa cum a remarcat si soso, intr-un interviu Cioroianu a zis ca nu stie ce jucatori vor mai veni la Craiova dar noi "da-i si lupta"...Rolling Eyes
Oricum, rezultatele vorbesc in favoarea lui, daca nu tinem cont ca doar meciul cu Ceahlaul a fost cu miza...
MesajMesaj postat: Sun May 20, 2007 10:04 pm
Raspunde cu citat
Ady7zu
Suporter
Suporter

869 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje93
LocatieDragasani

A fost o partida frumoasa care a placut ochiului,in care echipa noastra a reusit sa obtina un egal(0-0).Craiova a jucat foarte bine in prima repriza shi putea sa inscrie de cateva ori prin Dina,Woobay,M.Bard.Repriza a doua s-a stins din punct de vedere al spectacolului o data cu primirea australianului Bard rosu ,aratat la un fault.A fost pana la urma un meci echitabil de egalitate,tinand cont k shi marinarii au ratat cateva ocazii.
La sf. acestei partide putem spune ca avem pozitia a 10-a asigurata in campionat,cu sanse mari de a termina pe locul 9.

Hai forza CRAIOVA,suporterii te sustin!!!
MesajMesaj postat: Mon May 21, 2007 4:44 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

REMIZA PE LITORAL: FARUL - STIINTA 0-0

Constanta, spectatori: 1000

UNIVERSITATEA: Bornescu - Dananae, Ciuca, Stoica, Curteanu , Garla ('90 Firtulescu), Dina ('73 Parvu), Rose - Saceanau), Wobay ('75 Velcovici), Baird
Antrenor: Florin Cioroianu

Un meci fara miza, in care echipa noastra si-a dorit mai mult victoria decat o echipa gazda fara victorie acasa din noiembrie trecut! Universitatea a aratat mai multa determinare in joc si mai multa dorinta de a-si apropia victoria. Prima ocazie ne-a apartinut, Dina avand o executie frumoasa din marginea careului mare, dar portarul a reusit sa devieze mingea in corner. Baird a aratat pofta de joc in prima parte a meciului, avand cateva incursiuni reusite, precum in min. 37, cand a facut un un-doi cu Woobay, siera-leonezul remarcandu-l din nou pe Vlas. De partea cealalta, o buna ocazie a avut Gurita, care a scapat singur cu Bornescu dar a ratat (min. 34). A fost de altfel singura ocazie reala a marinarilor. Repriza a doua a pastrat aceeasi nota de superioritate a craiovenilor, fara a fi gasita lovitura decisiva, desi Baird (min. 59, sut din cadere) si Woobay (min. 64), sut parat de Vlas au avut doua sanse bune. Din pacate, echilibrul numeric a fost rupt in min. 67, la un fault imprudent, Baird vazand direct cartonasul rosu. Desi cu un om mai putin, Universitatea a ramas sigura in defensiva si a terminat aceasta partida fara gol primit. Dupa 11 meciuri fara victorie, ne aflam acum intr-o serie fericita de sase partide fara esec, cu sanse bune de a mari numarul in ultima etapa, cand intalnim, acasa, batrana doamna, UTA.
MesajMesaj postat: Mon May 21, 2007 1:02 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Imi pare rau k nu am castigat acest meci, desi in prima repriza i-am dominat clar si am avut foarte multe ocazii. Din pacate baietii nostri nu au reusit sa marcheze si ocaziile s-ar fi putut razbuna!!Sad
Oricum prima repriza a fost f frumoasa si sincer nu mai vazusem echipa Craiovei jucand asa de frumos, dar dupa un astfel de meci ramai cu regretul ca dupa atatea ocazii nu ai reusit sa marchezi macar un gol!
Important pana la urma este k nu am pirdut!!! Wink
Farul - Stiinta: opinii inainte si dupa meci
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 2 of 2  
Du-te la pagina Precedentul  1, 2

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO