Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem la Farul? |
| Castigam
|
|
50% |
[ 3 ] |
| Egal
|
|
33% |
[ 2 ] |
| Pierdem |
|
16% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 6 |
|
 | Farul - Stiinta: opinii inainte si dupa meci |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135278 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5213 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ambele echipe vin dupa insuccese greu de digerat. Noi am pierdut la Piatra Neamt un meci ciudat, in care am fost superiori, Farul a fost egalata in final de Timisoara la o gafa majora.
La Craiova am facut scor, un 4-0 care pare atat de indepartat acuma.
Meciul este echilibrat, constantenii avand, ca majoritatea echipelor din liga lui mitica, o trupa modesta. Noi parca am putea ceva mai mult, dar nu se leaga succesele de fel. Cum stam foarte prost la adevar (-10), sper sa nu ratam a doua sansa consecutiva de a recupera din acest deficit. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24453 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1327 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Al 2-lea meci consecutiv in deplasare. Trebuie sa trecem peste esecul de astazi. Daca vom repeta jocul bun de astazi, cu putina inspiratie la finalizare si cu vointa, vom castiga meciul.
Cu echipele aflate in preajma noastra, in clasament, trebuie sa castigam.
Daca vom obtine 2 victorii, in ultimele 2 partide, vom avea si noi o iarna mai linistita.
Sunt optimist inaintea ultimelor 2 meciuri!
Bafta baietilor!! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135278 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Australienii Baird (eliminat la Piatra Neamt) si Mitchell (cumul de galbene) nu vor juca la Constanta. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22788 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1098 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
avem o echipa mai valoroasa ca marinarii si ar trebui sa-i batem! dar stai ca eram mai valorosi si ca ceahlaul!
trebuie munca, daruire si lupta deplina! scoatem un 1-0! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135278 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | avem o echipa mai valoroasa ca marinarii si ar trebui sa-i batem! dar stai ca eram mai valorosi si ca ceahlaul!
Trebuie sa demonstram prin joc si rezultat ca suntem mai valorosi... |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
15345 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 400 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | Australienii Baird (eliminat la Piatra Neamt) si Mitchell (cumul de galbene) nu vor juca la Constanta. |
Mitchell era necesar, Baird poa'sa stea suspendat, ca nu conteaza oricum...
Avem o mare criza de fundasi, Dananae si Ciuca nu-s de Liga 1. Dorel e bun, Mitchell e acceptabil, iar Rose nu e fundas de meserie. Rezerve nu avem...Ce face Raj Kapur, in nemerginita-i inteligenta: ii promite lui Dorel ca-l lase sa se transfere. Pai mai bine retrage echipa, din campionat ca sa nu ne mai chinuim...Cu cine o sa joace in aparare? Criza cea mai mare e in aparare, altfel echipa e de locul 10-12, maximum ce poate Raj visa. Nineinteles ca Raj umbla sa ia atacanti, daca tot nu intelege fenomenul. Poate il ia pe Rodion Camataru, pe o mie de dolari, ca pe Lutu...Noroc ca sunt certati, ca ar fin instare.
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135278 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pana nu rezolva Mititelu cu interdictia de a face transferuri, ne amagim degeaba ca vom avea parte de transferuri de orice fel... |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135278 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Baird a luat o etapa suspendare pentru cartonasul rosu primit dupa incheuerea meciului de la Piatra Neamt, deci nu joaca la Constanta dar va putea evolua cu iesenii.
In alta ordine de idei, plecarea spre Constanta va avea loc azi, joi. |
|
|
|
|
 | |  |
|
alin_cv
|
| Suporter |

|
843 Lei grei
Items |
| Aderat | 26 Jul 2007 | | Mesaje | 36 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Eu am incredere totala in actuala conducere tehnica si administrativa a Universitatii Craiova.Am de asemenea mare incredere in actualul lot de jucatori.Suntem intr-o situatie mai delicata in clasament,insa am incredere ca din primavara,dupa pregatirea de iarna,echipa o sa presteze un joc placut si cu rezultate bune.Eu cred ca echipa chiar are valoare,insa schimbul foarte des de antrenori si rezultatele slabe din prima parte a campionatului ia bulversat pe jucatori,dar venirea lui Nicolo Napoli a schimbat jocul echipei in bine si sunt convins ca in viitorul apropiat o sa apara si rezultatele pozitive,mult asteptate de noi suporterii.Sunt convins ca in ultimele doua partide din acest an,Universitatea Craiova va presta un joc placut ochiului,dar lucrul cel mai important este ca va obtine toate punctele puse in joc.FORZA STIINTA-TOTDEAUNA ANTI BUCURESTI |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135278 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| alin_cv wrote: | | Eu am incredere totala in actuala conducere tehnica si administrativa a Universitatii Craiova.Am de asemenea mare incredere in actualul lot de jucatori.Suntem intr-o situatie mai delicata in clasament,insa am incredere ca din primavara,dupa pregatirea de iarna,echipa o sa presteze un joc placut si cu rezultate bune.Eu cred ca echipa chiar are valoare,insa schimbul foarte des de antrenori si rezultatele slabe din prima parte a campionatului ia bulversat pe jucatori,dar venirea lui Nicolo Napoli a schimbat jocul echipei in bine si sunt convins ca in viitorul apropiat o sa apara si rezultatele pozitive,mult asteptate de noi suporterii.Sunt convins ca in ultimele doua partide din acest an,Universitatea Craiova va presta un joc placut ochiului,dar lucrul cel mai important este ca va obtine toate punctele puse in joc.FORZA STIINTA-TOTDEAUNA ANTI BUCURESTI |
Increderea in conducerea unui club se bazeaza in primul rand pe rezultatele obtinute. In cei trei ani de cand Mititelu a preluat clubul, nu putem retine decat revenirea in prima liga. In plus, alin, cand spui conducere, cred ca te referi la Mititelu, deoarece in afara de el (si poate Prioteasa), a cam fost un du-te-vino acolo, la nivel administrativ. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24453 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1327 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | avem o echipa mai valoroasa ca marinarii si ar trebui sa-i batem! dar stai ca eram mai valorosi si ca ceahlaul!
Nu poti lupta si impotriva adversarului si impotriva arbitrului........ (
Mai mult de atat, nu stiu ce se putea face!!! |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|