.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » FC Arges-Stiinta: declaratii inainte si dupa meci
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Aug 30, 2008 1:01 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
FC Arges-Stiinta: declaratii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Fri Feb 16, 2007 2:04 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

«Noi ştim să jucăm numai corect»
de Adrian IOSUB
Aparut in ziua de Vineri 16 Februarie 2007
• Fane Stoica a răspuns celor care anticipează o înfrângere suspectă a Universităţii la Piteşti

«Fotbalul este foarte important, însă mândria este cea mai importantă pentru mine. Eu dacă pierd, ies pe aceeaşi uşă pe care am intrat. Noi ştim să jucăm numai corect»
Fane Stoica
Cum startul părţii a doua a campionatului este din ce în ce mai aproape, tot mai mulţi antrenori ale căror echipe se află în lupta pentru evitarea retrogradării îşi fac diferite calcule. Aflat într-o situaţie disperată cu formaţia sa, FC Naţional, Sorin Cârţu s-a grăbit să acuze Universitatea de non-combat în partida de la Piteşti, cu FC Argeş, o contracandidată în lupta pentru rămânerea în prima ligă. Cârţu a precizat că va paria 1 solist pe meciul FC Argeş - Universitatea, fiind convins că gruparea din Bănie va ceda punctele piteştenilor.
Afirmaţiile lui Cârţu nu au trecut neobservate, atât Adrian Mititelu, cât şi Fane Stoica dându-i o replică tehnicianului lui FC Naţional, după partida amicală cu CSM Rm. Vâlcea. “E problema lui Cârţu ce spune, pe mine nu mă interesează. Ştiţi doar că nu comentez ce spun adversarii. Dar vă spun un lucru, caracterul meu e acesta: nu pot fi cumpărat de nimeni şi nici eu nu cumpăr pe nimeni. Eu ţin la mândria mea. Fotbalul este foarte important, însă mândria este cea mai importantă pentru mine. Eu dacă pierd, ies pe aceeaşi uşă pe care am intrat. Noi ştim să jucăm numai corect”, a declarat Stoica. La rândul său, preşedintele Consiliului Director al Universităţii, Adrian Mititelu, a afirmat: “Un pariu prost pentru el, Cârţu va pierde.”

S-a obişnuit în deplasare

Antrenorul Fane Stoica a vorbit şi despre faptul că Universitatea nu va mai juca niciun meci, în acest sezon, pe “Ion Oblemenco”. “De când am venit la Craiova am evoluat doar de trei ori acasă, aşa că m-am obişnuit. Poate e mai bine aşa. În ceea ce priveşte locul de disputare a partidei cu Rapid, părerea mea este că ar fi mai bine să nu jucăm în Bucureşti”, a conchis Stoica.

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Wed Feb 21, 2007 2:15 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
«NU MĂ ÎNGRIJOREAZĂ FORMA CRAIOVEI»
de Răzvan PURCEA
Aparut in ziua de Miercuri 21 Februarie 2007
• Antrenorul lui FC Argeş, Dorinel Munteanu, crede că poate învinge sâmbătă Universitatea

Proaspăt întors din cantonamentul din Cipru, antrenorul lui FC Argeş, Dorinel Munteanu, se aşteaptă să aibă parte de o confruntare foarte dificilă sâmbătă, în compania Universităţii. Deşi este la curent cu evoluţiile foarte bune ale grupării alb-albastre, “Neamţul” nu se teme de jocul Ştiinţei. “Noi am ajuns la un nivel foarte bun după toată pregătirea făcută, iar eu zic că echipa este OK acum. Nu mă îngrijorează forma Craiovei. Ştiu că vom avea un meci foarte greu, extrem de dificil, dar mă concentrez asupra formaţiei mele, la ce trebuie să joace ea”, a declarat Munteanu. De asemenea, antrenorul formaţiei din Trivale a recunoscut că este posibil ca în partida de sâmbătă să reintre pe teren: “M-am pregătit, m-am legitimat, este posibil orice. Dacă echipa are nevoie de mine în teren, de ce nu aş intra, mai ales că este primul meci în acest an şi trebuie să începem cu dreptul.” Antrenorul piteştenilor s-a arătat încrezător în şansele formaţiei sale şi a afirmat: “FC Argeş îşi va juca şansa în acest campionat cu toate echipele. Avem mare nevoie de puncte şi nu ne mai putem permite paşi greşiţi pe teren propriu. Ştiu că nu va fi uşor, că toate partidele vor fi extrem de dificile, dar noi suntem obligaţi să ne facem datoria şi să ne zbatem pentru fiecare punct.”

FC Argeş îşi va juca şansa în acest campionat cu toate echipele. Avem mare nevoie de puncte şi nu ne mai putem permite paşi greşiţi pe teren propriu. Ştiu că nu va fi uşor, că toate partidele vor fi extrem de dificile, dar noi suntem obligaţi să ne facem datoria şi să ne zbatem pentru fiecare punct.

Dorinel Munteanu
«Secetă» pentru vârfurile piteştenilor
Argeşenii au revenit duminică din cantonamentul din Cipru, bilanţul trupei lui Dorinel Munteanu fiind unul negativ: patru meciuri, dintre care o victorie, un egal şi două înfrângeri. Mai îngrijorător pentru tehnician este ineficacitatea compartimentului său ofensiv, vârfurile Argeşului nereuşind să înscrie niciun gol în aceste jocuri.
Cu toate acestea, oamenii de gol ai lui Dorinel nu par foarte îngrijoraţi. Golgheterul lui FC Argeş, Ciprian Tănasă, este convins că echipa sa poate să-şi îndeplinească obiectivul, salvarea de la retrogradare. Acesta a afirmat că atât el, cât şi coechipierii săi îşi doresc să înceapă cu dreptul, cu o victorie în faţa Universităţii. “Nu cred că avem de ce să ne facem probleme. Meciurile cu Craiova au fost mereu deschise şi s-a jucat frumos, fiind şi atmosferă în tribune. Noi avem de luat o revanşă în faţa publicului din Trivale şi ne vom mobiliza. Este o partidă importantă şi o vom trata ca atare. Vom merge numai la victorie”, a mărturisit Tănasă. (A. I.)

Amicalele lui FC Argeş:
FC Argeş - Ruzomberok (Slovacia, I) 0-1; FC Argeş - Belchatow (Polonia) 0-2; FC Argeş - KS Cracovia (Polonia, I) 1-1; FC Argeş - Daejeon Citizen (Coreea de Sud, I) 1-0; FC Argeş - Chonbuk Hyunday (Coreea de Sud) 0-0; FC Argeş - FC Thun (Elveţia) 2-2; FC Argeş - Stal Alchevsk (Ucraina) 2-0; FC Argeş - MKT Araz (Azerbaidjan) 0-0
MesajMesaj postat: Wed Feb 21, 2007 2:18 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

GAZETA DE SUD
Cornel Penescu a glumit pe seama meciului FC Arges - Universitatea
„Credeti ca v-as spune daca ar fi blat?“
Alexandru VIRTOSU

Cornel Penescu sustine ca meciul se va juca doar pe teren
Patronul pitestenilor a afirmat ca prietenia cu Adrian Mititelu si faptul ca ambele echipe evolueaza cu acelasi sponsor pe tricou nu au nici o legatura cu ce se va intâmpla sâmbata pe terenul de joc.

Contactat telefonic, patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, a raspuns intrebarilor GdS, marturisind ca nu va fi blat in meciul de sâmbata, cu Universitatea, dar nici nu ne-ar spune daca ar fi asa. Penescu a afirmat ca insinuarile facute dupa meciul tur, la care s-a adaugat si „pariul“ facut de Sorin Cirtu, conform caruia „vulturii violeti“ vor câstiga lejer cu juvetii, sunt speculatii, pentru ca meciul se va juca doar pe teren, nicidecum in culise.

- Buna ziua, domnule Penescu. Se apropie partida cu Universitatea si toata lumea crede ca FC Arges va câstiga usor...

- Nu stiu ce cred unii, dar eu stiu ca va fi un meci foarte dificil, ca de altfel toate partidele pe care le va disputa FC Arges. Ocupam un loc retrogradabil, trebuie sa muncim si sa acumulam foarte multe puncte ca sa ramânem in Liga I.

- Nu de mult, Sorin Cirtu a afirmat ca pariaza unu solist pentru partida de sâmbata. Dumneavoastra ce parere aveti?

- Sorin e suparat pe mine si a spus-o din rautate, nu a uitat ce s-a petrecut in vara trecuta, când l-am dat afara. In plus, nici cu cei de la Universitatea nu se prea intelege. Probabil ca s-a gândit la prietenia mea cu Adrian Mititelu si la faptul ca sponsorizez ambele echipe. Oricum, Cirtu nu avea de ce sa faca o asemenea afirmatie, a fost o rautate gratuia din partea lui.

- Vreti sa spuneti ca se va juca foarte corect aceasta partida?

- Bineinteles ca nu va fi blat! Noi nu am facut meciuri strategice cu nimeni, nici cu Craiova si nici cu alta echipa din campionatul românesc. Daca am fi facut asa ceva, mai eram pe locul pe care suntem acum? Oricum, credeti ca v-as spune daca ar fi blat? Toata presa m-a asaltat cu intrebarea asta... Repet, FC Arges va juca doar pe teren cu Universitatea, prietenia mea cu Adrian si ceilalti factori nu vor influenta cu nimic partida de sâmbata. Nu accept compromisuri!

- Fane Stoica a afirmat ca, daca va „mirosi“ ceva necurat la acest meci, va pleca de la Universitatea...

- Mi se pare corect, pentru ca este munca lui in joc si nu accepta sa-si bata cineva joc. Acelasi lucru l-a spus si Dorinel Munteanu, pe care toata lumea il cunoaste de om corect. Este o speculatie care va fi demontata la fata locului.

- Un mesaj pentru suporterii Stiintei?

- Sa stea linistiti, ca va fi un meci disputat si, sper eu, foarte frumos, pe care il va câstiga echipa mai buna.
MesajMesaj postat: Wed Feb 21, 2007 2:25 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Dorinel Munteanu stie ce o doare pe FC Arges
Pitestenii, vulnerabili
Alexandru VIRTOSU
Antrenorul Dorinel Munteanu s-a declarat multumit de nivelul la care a adus echipa inaintea partidei cu Universitatea, de sâmbata, dar total dezamagit de ultimele doua rezultate inregistrate in Cipru (0-2 cu Belchatow si 0-1 cu Ruzomberok). „Neamtul“ si-a acuzat elevii de faptul ca trateaza cu superficialitate fazele fixe si a promis ca va apela la amenzi usturatoare in cazul in care se repeta astfel de erori elementare, dar a ramas optimist in privinta evitarii retrogradarii. „Per ansamblu ne-am pregatit foarte bine, dar sunt suparat ca am pierdut in ultimele doua meciuri amicale, cred ca au invatat si baietii ce trebuie sa faca, pentru ca si meciurile amicale sunt importante. Nu neaparat rezultatele conteaza, cât determinarea! Am primit gol din fazele fixe, este inadmisibil la acest nivel. Faza fixa este cea mai usoara faza de fotbal posibila si noi am primit multe goluri in acest mod! Dar asta nu ma face sa am mai putina incredere in indeplinirea obiectivului... In rest, ma bucura faptul ca nu avem probleme mari de sanatate care sa influenteze alcatuirea echipei la meciul cu Universitatea“, a declarat „Munti“ pentru presa pitesteana. „Nu ma intereseaza forma oltenilor. Ma concentrez asupra lui FC Arges, nu la ce joaca altii“, a completat Dorinel Munteanu.

Sursa: Gazeta de Sud
MesajMesaj postat: Thu Feb 22, 2007 7:24 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
«TINTIM DUBLA CU PITEŞTENII»
de Adrian IOSUB
Aparut in ziua de Joi 22 Februarie 2007
• Robert Săceanu spulberă zvonurile privind un eventual blat sâmbătă şi vrea un gol împotriva Argeşului

Unul dintre jucătorii reprezentativi ai Universităţii Craiova, Robert Săceanu a dezvăluit care este starea de spirit în vestiarul grupării alb-albastre, cu doar două zile înainte de reluarea părţii secunde a sezonului.

Cine pariază 1 solist va pierde

“Am avut un stagiu de pregătire foarte reuşit şi aşteptăm cu nerăbdare să înceapă campionatul, pentru că suntem dornici să arătăm jocul bun şi în meciurile care contează, acelea oficiale, nu numai în amicale”, a afirmat Săceanu. Acesta a precizat că el şi coechipierii săi mai au încă de muncit pentru a atinge forma maximă: “Încă nu am ajuns acolo unde îşi dorea nea Fane şi unde ne doream şi noi. Mai avem de lucrat, dar suntem pe drumul cel bun. Cred că s-a văzut asta.” Mijlocaşul grupării alb-albastre s-a arătat deranjat de suspiciunile create de diferiţi “prieteni” ai Ştiinţei privind disputa FC Argeş - Universitatea. “O să piardă cine pariază 1 solist pe acest meci. Asta e o prostie! Cum să stabilim rezultatul partidei cu piteştenii? Nu facem lucruri din astea. Mergem să jucăm doar pe teren. Aşa am jucat tot timpul şi la fel vom face şi de acum înainte. Nu se pune problema unei partide strategice”, a mărturisit Săceanu.
Făcând referire la adversarul de sâmbătă, FC Argeş, Săceanu s-a arătat încrezător în şansele Universităţii de a obţine a doua victorie în acest sezon în faţa piteştenilor.

Nu-i subestimează pe piteşteni

Totuşi, acesta nu consideră partida dinainte câştigată, cu toate că oponenţii alb-albaştrilor nu trec prin cea mai bună formă sportivă. “Ţintim dubla cu piteştenii în acest sezon, dar nu va fi uşor. Nu contează ce au făcut ei, pentru că niciun meci nu seamănă cu altul. Pe noi ne interesează echipa noastră, cum va merge jocul nostru. Rezultatele şi ce au făcut ei în această iarnă contează mai puţin”, a dezvăluit Săceanu.

Asta e o prostie! Cum să stabilim rezultatul partidei cu piteştenii? Nu facem lucruri din astea. Mergem să jucăm doar pe teren. Aşa am jucat tot timpul şi la fel vom face şi de acum înainte. Nu se pune problema unei partide strategice.

Robert Săceanu
«Respectul, atât cât trebuie»
Robert Săceanu a fost unul dintre eroii meciului din tur, încheiat cu victoria Universităţii, scor 3-1, acesta reuşind să înscrie golul de 2-0. “Îmi doresc foarte mult să marchez din nou, pentru că este un sentiment foarte plăcut când înscrii, dar mai important e să câştige echipa. Nu contează cine dă gol”, a afirmat “Gattuso”. Vorbind şi despre posibila sa întâlnire pe gazon cu Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei, Săceanu a conchis: “Îl respect, dar numai atât cât trebuie.” (A. I.)
MesajMesaj postat: Thu Feb 22, 2007 7:26 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
«Doar proştii văd blat»

de Răzvan PURCEA

Aparut in ziua de Joi 22 Februarie 2007
• Finanţatorul formaţiei FC Argeş a declarat că în ultimele zile i-au fost puse în gură declaraţii ce nu îi aparţin, pentru a se alimenta ideea de aranjament la meciul de sâmbătă

Reporter: Domnule Penescu, ce faceţi, sunteţi tensionat? Se apropie meciul cu Universitatea...
Cornel Penescu: Nu tensionat, dar am emoţii, fiindcă e normal să-ţi doreşti să începi cu dreptul, mai ales că nu suntem într-o situaţie prea bună în clasament şi vrem să ne îndepărtăm de zona retrogradării.
Prin presă au circulat azi unele declaraţii de-ale dumneavoastră, care sună cam aşa: “Oltenii nu ne vor pune probleme, doar nu vin la Piteşti să-şi bată sponsorul.” Vă aparţin sau sunt invenţii?
Nu-mi aparţin! A fost o glumă în genul acesta, dar mi-au fost băgate în gură acele vorbe. M-a sunat cineva de la nu ştiu ce ziar-fantomă şi m-a tot sucit cu blaturile, iar eu am făcut o glumă, apoi văd că s-a ajuns la altceva.
Cine credeţi că le-a inventat şi cu ce scop?
Păi, este logic, nu vor decât scandal înainte de acest meci, pentru că eu sunt prieten cu Adrian Mititelu, că am luat un pământ de la el. Asta e ceva la care mă aşteptam înainte de această partidă. Toată lumea nu vorbeşte decât despre blat, dar ce blaturi să facem când niciuna dintre echipe nu este într-o situaţie prea bună?
O casă de pariuri din Craiova a blocat confruntarea FC Argeş - Universitatea, ca urmare a acestor declaraţii. Cum comentaţi?
Sunt nişte proşti cei care cred că există vreun aranjament. Ar trebui să se uite în clasament şi să vadă că ne despart 10 puncte şi, dacă Universitatea pierde la Piteşti, pierde cu Rapid şi cu Dinamo, s-ar putea să facem rocadă şi să intre Craiova în hora retrogradării.
Domnule Penescu, dumneavoastră aţi băga bani în fotbal ca să faceţi blaturi?
Nu am făcut şi nici nu am să fac. Credeţi că, dacă eram acum la Universitatea, făceam blat să-l ajut pe Adrian? Niciodată! Asta numai nişte proşti pot să creadă.
Cine este favorită în meciul de la Piteşti?
Cine să fie favorită? Poate Universitatea, deoarece am văzut că joacă din ce în ce mai frumos. Dar, sincer, nu cred că este cineva favorit în acest meci, deoarece este unul în care ambele formaţii îşi doresc victoria şi în care echipa care va evolua mai frumos va învinge.

Cornel Penescu:

Sunt nişte proşti cei care cred că există vreun aranjament. Ar trebui să se uite în clasament şi să vadă că ne despart 10 puncte şi, dacă Universitatea pierde la Piteşti, pierde cu Rapid şi cu Dinamo, s-ar putea să facem rocadă şi să intre Craiova în hora retrogradării.

L-au luat şi pe Mircea Stan
Adversara de sâmbătă a Universităţii, FC Argeş, a obţinut ieri transferul lui Mircea Stan, de la Zimbru Chişinău. Acesta a semnat un contract valabil pe o perioadă de patru ani şi jumătate, urmând să încaseze aproximativ 40.000 de euro pe an. Jucătorul în vârstă de 29 de ani poate fi o soluţie pentru postul de fundaş dreapta, deficitar la echipa lui Munteanu. Originar din Slatina, Stan a mai evoluat la FC Argeş în sezoanele 2000 - 2002 şi 2003 - 2005. Velocele apărător dreapta este al şaptelea fotbalist nou apărut în iarna aceasta în lotul piteştean, după Hotoboc, D. Bălan, Dorinel Munteanu, Milosevic, Adi Iordache şi Bălţoi. (C. S.)

«Joc, deci nu e blat»
Antrenorul lui FC Argeş, Dorinel Munteanu, a afirmat ieri că va fi pe teren din primul minut al confruntării cu Universitatea. Acesta a dezminţit şi zvonurile create în jurul acestei partide. “Nu o să fie niciun joc de culise. Eu voi evolua în acest meci şi vă asigur că nu va fi niciun blat. Nu mă interesează că această dispută a fost blocată la o casă de pariuri. Atât Universitatea, cât şi echipa mea îşi vor apăra şansele corect”, a mărturisit tehnicianul. (A. I.)

Argeşul şi-a impus normă de puncte
Conducătorii şi antrenorii piteşteni au convenit că au nevoie de 25 de puncte pentru a scăpa de la retrogradare, acestea urmând să provină din şapte victorii şi patru egaluri în cele 15 etape rămase de disputat. Argeşenii şi-au făcut calculul ca primul triumf să îl obţină chiar sâmbătă, împotriva Universităţii. Formaţia din Trivale ocupă poziţia a 16-a în clasament, cu 14 puncte. Altfel, Munteanu şi-a amendat trei dintre elevi din cauza kilogramelor în plus pe care le-au avut în turneul din Cipru. Cel mai sancţionat a fost Cruceru, mai greu cu cinci kilograme, fiind urmat de Tănase şi Năstăsie. (C. S.)
MesajMesaj postat: Mon Feb 26, 2007 3:13 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

GAZETA DE SUD
Declaratii dupa meci
GdS
Adrian Mititelu: „Craiova merita sa câstige acest meci, dar se pare ca aici, la Pitesti, se crede in salvarea de la retrogradare si se merge pe mâna arbitrajelor. Arbitrii, de fapt tusierii, in special Marodin, au fost gazdari in aceasta partida. Probabil acest lucru s-a intâmplat pentru ca Râmnicu Vâlcea este mai aproape de Pitesti decât de Craiova, iar Gheorghe Constantin are o afinitate pentru acest oras. Dar una e una si alta e alta. Banuiesc ca v-ati convins acum ca n-a fost blat“.

Cornel Penescu: „Sunt dezamagit de rezultat, dar ma bucur ca am demonstrat ca FC Arges e o echipa corecta. Cei care spun ca eu fac blaturi nu stiu ce vorbesc. N-am cum sa fiu bucuros, pentru ca am pierdut doua puncte. Asta e o porcarie, asta faceau altii inaintea mea. Meciul s-a jucat pe teren. Poate acest rau, ca am pierdut doua puncte, arata ca suntem corecti“.

Stefan Stoica: „Sunt mândru ca ne-am pastrat reputatia si ca nu am pierdut acest meci. Nu stiu de ce s-a vehiculat ca aceasta partida va fi strategica, pentru ca si eu, si Dorinel Munteanu suntem antrenori tineri care joaca doar pe teren. Sunt mândru de baietii mei si ca nu am pierdut, pentru ca FC Arges a jucat foarte bine si la un moment dat am fi putut pierde. Sunt foarte multumit de rezultatul obtinut, am plecat de la ideea unui meci nul si ne-a iesit. In repriza a doua nu am mai riscat nimic, de aceea nu am mai avut ocazii“.

Dorinel Munteanu: „Dupa jocul prestat am fi meritat victoria, dar modul in care ne-am concentrat ne-a privat de victorie. Dezamagirea e foarte mare. Am avut mai multe sanse de a marca, baietii au facut o partida destul de buna, dar ne-a lipsit golul. Vreau sa revad jocul si sa-mi dau seama exact ce s-a intâmplat. Tot timpul este loc de mai bine. Desi fiecare esec sau semiesec ne trage inapoi, eu cred ca pot sa salvez echipa de la retrogradare. Pentru noi va fi din ce in ce mai greu, dar, atâta timp cât vor mai fi sperante, vom lupta“.
MesajMesaj postat: Mon Feb 26, 2007 3:22 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
«Am apărat onoarea Ştiinţei»
de Adrian IOSUB
Aparut in ziua de Luni 26 Februarie 2007
• Antrenorul alb-albaştrilor, Fane Stoica, s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut sâmbătă, la Piteşti

Imediat după fluierul final al arbitrului Deaconu, principalul oltenilor a sărbătorit, cu staff-ul său şi cu jucătorii, punctul obţinut.
La conferinţa de presă de după partida cu FC Argeş, tehnicianul Universităţii s-a arătat satisfăcut de scorul final, cu atât mai mult cu cât asupra jocului a planat suspiciunea de blat. “Am reuşit un rezultat de egalitate care mă mulţumeşte. Mă bucură acest rezultat, mai ales pentru că, în ultimele zile, s-a vehiculat că meciul va fi blat. Am apărat onoarea Universităţii, a domnului Mititelu şi de aceea sunt foarte bucuros”, a afirmat Fane Stoica. Acesta a precizat că remiza obţinută este ceea ce Universitatea şi-a propus pentru acest joc: “Nu cred că astăzi am avut forţa să batem. Am plecat de la ideea unui meci nul, ne-a ieşit. Nu am riscat nimic, de aceea nu am avut ocazii în repriza a doua. În prima parte am fost mai periculoşi, pentru că am încercat mai mult în atac.”

Wobay şi Njock pot mai mult

Stoica a vorbit şi despre evoluţia achiziţiilor Universităţii din această iarnă, Julius Wobay şi Jeremie Njock. “Noi ştiam cu o lună înainte să se termine campionatul pe cine voiam să aducem, având în vedere stilul de joc pe care îl doream. Am reuşit să-i transferăm pe ei şi asta e foarte bine. Sunt mulţumit de Wobay şi Njock. Erau jucătorii care, credeam noi, o să ajute formaţia. Astăzi (sâmbătă - n. r.) au ajutat-o, dar valoarea lor e mult mai mare”, a declarat Stoica. Principalul Ştiinţei este convins că, dacă ar fi putut să-i trimită în teren şi pe Dorel Stoica şi Gabriel Velcovici, echipa ar fi fost mai rezistentă: “Eram mai puternici cu Stoica şi Velcovici, dar nu ştiu dacă am fi câştigat. Elevilor mei le cer să lupte pentru victorie, nu să câştige, fiindcă nu poţi să-i ceri unui jucător să câştige. În fotbal se poate întâmpla orice. Îi poţi cere să lupte pentru victorie, nimic mai mult.”

«Nu cred că astăzi am avut forţa să batem. Am plecat de la ideea unui meci nul, ne-a ieşit. Nu am riscat nimic, de aceea nu am avut ocazii în repriza a doua»
Fane Stoica

«A renăscut o mare echipă»
Finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a fost mulţumit de jocul juveţilor de la Piteşti, acesta precizând că, în maxim doi ani, gruparea alb-albastră va fi din nou o forţă. “Am un mesaj pentru suporterii Universităţii: vreau să aibă încredere că formaţia este adevărată şi, zic eu, după foarte mulţi ani, la Craiova a renăscut o mare echipă, care, cu siguranţă, într-un an - doi va fi o forţă”, a afirmat Mititelu. Acesta a considerat, totuşi, că Universitatea merita să se impună la Piteşti, arbitrii fiind cei care au privat Ştiinţa de obţinerea celor trei puncte.

Fane Stoica
Mă bucură acest rezultat, mai ales pentru că, în ultimele zile, s-a vehiculat că meciul va fi blat. Am apărat onoarea Universităţii, a domnului Mititelu şi de aceea sunt foarte bucuros.

-«Craiova, o echipă bună»
• Deşi era afectat de rezultatul partidei, finanţatorul lui FC Argeş, Cornel Penescu(foto), a recunoscut, totuşi, că Universitatea era greu de învins sâmbătă. “N-am cum să fiu bucuros, pentru că am pierdut două puncte. Echipa mea a jucat bine, însă Craiova a jucat şi ea bine. Este o formaţie care a arătat că este în creştere, de la etapă la etapă, s-a întărit bine faţă de tur. Ne-am întărit şi noi, dar asta este, ăsta e rezultatul”, a declarat Penescu.

-«Argeşul se poate salva»
Tehnicianul Universităţii consideră că gruparea piteşteană mai are în continuare şanse să se salveze de la retrogradare. “Argeşul mi se pare o echipă puternică, ce îşi va vinde scump pielea în acest retur. Mai au şanse să se salveze, deoarece, aşa cum am obţinut şi noi trei victorii consecutive în deplasare, o pot face şi ei”, a conchis Stoica. (A. I.)
MesajMesaj postat: Tue Feb 27, 2007 2:35 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

GAZETA DE SUD
Mititelu l-a acuzat pe Penescu
„Ai vrut sa ma faci cu arbitrii“
Alexandru VIRTOSU
La finalul partidei Rapid - Poli Timisoara, Adrian Mititelu s-a certat, in direct, pe un post de televiziune, cu patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, acesta sustinând ca golul reusit de Baltoi ('55) a fost perfect valabil.

„Cornele, ai uitat ca ai venit lânga mine si când ai vazut ce face tusierul ai fugit? Ala a fost gol? Ce dracu', ma Cornele, ca ala era sase metri in ofsaid! Pai, daca valida golul, arbitrul ala trebuia sa se duca direct in Insulele Solomon. Ti-ai adus arbitrii astia de la Bucuresti si observatori, si tot ce ai vrut. Ti-a dat Gheorghe Constantin tot ce-ai vrut. N-aveai cum sa ne bati. Nici sapte ore daca jucam nu dadeai gol, Cornele! Pai, n-are cum sa bata vreodata Argesul pe Craiova! Craiova mânca bataie la Pitesti numai când voia ea. Ai vrut sa ma faci cu arbitrii si nu ti-a iesit. Nici o problema, ca ne mai intâlnim noi! Oricum, Cornele, iti doresc succes si, sincer, iti tin pumnii ca sa te salvezi. Dar spui prostii mai mari decât magazinul tau din Craiova“, a spus Mititelu.
FC Arges-Stiinta: declaratii inainte si dupa meci
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1