Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Considerati ca ar trebui pastrat antrenorul Cioroianu si sezonul urmator? |
| Da
|
|
70% |
[ 7 ] |
| Nu |
|
30% |
[ 3 ] |
|
| Total Voturi : 10 |
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Florin Cioroianu a fost confirmat ca antrenor al Universitatii Craiova si pentru sezonul urmator.
ps Nu stiu cat e vorba de Yes-man, cum spune john, dar cred ca Mititelu face si economie, deoarece nu cred ca, Cioroianu are un salariu deosebit. De fapt, nu stiu daca a fost mentionata vreo suma... |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14721 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 385 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Florin Cioroianu a fost confirmat ca antrenor al Universitatii Craiova si pentru sezonul urmator.
ps Nu stiu cat e vorba de Yes-man, cum spune john, dar cred ca Mititelu face si economie, deoarece nu cred ca, Cioroianu are un salariu deosebit. De fapt, nu stiu daca a fost mentionata vreo suma... |
Salariul lui Cioro: 60 000 de dolari, ca la Liga a 2 a!! Clujul plateste 200 000 euro pentru Andone!
Dorinel, Bergodi sunt prea scumpi si au coloana vertebrala! Miti ne pregateste un sezon pentru locurile 6-9! Oricum, sper sa nu mai avem emotii la retrogradare!
 |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Neavand licenta Pro, Cioroianu va fi trecut ca antrenor secund, rolul de principal revenind lui Aurica Beldeanu, similar cazurilor lui Stanga si Stoica. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mai mult de atat, Cioroianu nici nu se poate inscrie la cursurile pt Licenta Pro, decat abia peste 2 ani.
Asa se relateaza intr-un articol aparut pe site-ul Prosport.
Dar nu se da nicio alta explicatie cu privire la aceasta imposibilitatea de a se inscrie la cursuri. |
|
|
|
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| john balace wrote: |
Dorinel, Bergodi sunt prea scumpi si au coloana vertebrala! Miti ne pregateste un sezon pentru locurile 6-9! Oricum, sper sa nu mai avem emotii la retrogradare!
|
Si mie imi pare rau ca nu il aduce pe Dorinel. Chiar il vad ca pe cineva care ne poate forma o echipa buna. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

23821 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Lasa frate k asa a fost si cu Rednic!! A fost bun, toata lumea era bucuroasa si apoi au inceput sa-i dea toti suturi in fund!! La noi oricine ar veni tot vor exista nemultumiti kre sa comenteze. Dar nemultumitului i se ia darul, asa spune o vorba!!! Poate k de aceea suntem asa de batuti de soarta, k suntem ai dracului si nu le recunoastem meritele celor care muncesc si fac treaba buna!!!
Ne trebuie mai multa rabdare si intelegere, sa-l lasam pe antrenor sa se ocupe de echipa, pt k asta e meseria lui. Iar noi sa mergem sa privim meciul si sa-i incurajam. Nu sa comentam cu rautate fiecare miscare a conducerii.
Eu am incredere in acest antrenor k va face treaba buna!! Ii doresc bafta!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Un interviu cu F. Cioroianu aparut in Editie Speciala.
«Mă dor accidentarile, nu rezultatele!»
de Mario Morcov
• Antrenorul craiovenilor declară că formaţia se află pe drumul cel bun şi că problemele vin din greşeli personale
Reporter: Domnule Cioroianu, alb-albaştrii evoluează bine, dar nu câştigă. Aşa a fost şi cu Sopron şi cu Wisla, ce se întâmplă?
Florin Cioroianu: Într-adevăr, jucăm, dar pierdem. Oricum, pe mine nu mă interesează atât de mult cu ce scor se termină meciul, dar lumea este interesată. Eu pot să afirm că suntem în grafic la momentul actual, iar singura mea mare supărare, după această partida cu Wisla, este că am pierdut doi jucători esenţiali. Accidentările lui Tănasă şi Prepeliţă mă neliniştesc, nu rezultatul înregistrat.
Echipa se află la potenţialul dorit
Totuşi, este un 0-2 care pe unii îi îngrijorează.
E treaba lor ce cred. Eu spun că echipa se află la potenţialul dorit. În ceea ce priveşte evoluţia, este una bună şi numai greşelile personale ale unor jucători fac ca la final să fim învinşi.
Puteţi detalia?
Şi acum, şi cu Sopron, şi cu ucrainenii, am primit goluri stupide. Autogolul lui Stoica, cu Zarya, apoi, cu Sopron, Ciucă a lovit mingea, presat de adversar pentru 1-1, iar acum o altă gafă în defensivă, deoarece Dănănae trebuia să strângă la vârful lor, a făcut să primim gol. Asta pe un fond de joc bun al nostru, în care adversarii şi-au creat maxim trei ocazii şi au marcat de două ori. În plus, ar fi ratările, prea multe pentru un meci.
Numai cu Wisla pot enumera cinci ocazii clare de gol, de singur cu portarul. Tănasă, de două ori, Baird, Dina şi Rose. Ca să nu adaug şi şuturile lui Dorel Stoica, foarte bune.
Scopul antrenorului: alb-albaştrii să fie în formă maximă când începe campionatul
Deci mai este de lucrat…
Normal, am spus că suntem la potenţialul dorit, dar mai avem până să fim acolo unde dorim. Jucăm pe fond de oboseală, iar scopul meu este ca băieţii să fie în formă maximă când începe campionatul, aşa am structurat programul de pregătire. Dar acum răspund întocmai la ceea ce doresc. Mai avem până să ajungem la prospeţimea dorită şi trebuie să eliminăm aceste lacune din apărare şi să înscriem.
Este îmbucurător faptul că se creează ocazii.
Exact, dar ele trebuie şi fructificate. Acum nu este problemă, dar în campionat nu se joacă pe faze de poartă, ci pe goluri. Am încredere că totul va fi bine în prima etapă.
Mitchell nu trebuie să mai răspundă provocărilor
Un alt aspect negativ ar fi desele eliminări, Mitchell este pentru a doua oară înlocuit forţat, după meciul cu Sopron. Oboseala acumulată îşi spune cuvântul. Nu este bine, am avut o discuţie cu el şi cred că a înţeles. Nu trebuie să mai răspundă provocărilor. Se învaţă aşa, iar în campionat ne va durea mult mai mult ca acum.
Dacă nu se schimbă, va fi sancţionat. Dar cred că tensiunea acumulată în această perioadă este de vină.
Mai sunt două jocuri, cu Levski, apoi cu Standard, la ce vă aşteptaţi?
La evoluţii la fel de bune ale băieţilor, dar şi la rezultate pozitive. Şi să reamintesc după disputa cu Wisla, o formaţie cu adevărat foarte bună, una care poate evolua acum în Liga Campionilor, cel mai mult m-au durut accidentările celor doi foşti argeşeni. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

23821 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
In sfarsit, acem si noi un antrenor care vorbeste deschis despre adevaratele probleme de la echipa. Are dreptate in privinta lui Mitchell knd spune k nu trebuie sa mai raspunda provocarilor. S-a vazut campionatul trecut k jucatorii nostri erau f nervosi si intrau mereu in dispute cu adversarii. Cred k suntem pe DRUMUL CEL BUN !!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14721 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 385 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| john balace wrote: | | soso wrote: | bergodi nu vine la craiova ca-l bate nevasta. nu vedeti ca lasa clujul, cu care s-a calificat in cupa uefa, pt ca nevasta-sa i-a dat ultimatum sa se intoarca in italia?  |
La TV Bergodi arata trist ca a fost dat afara! Cand un antrenor cu carte de vizita va veni la Stiinta inseamna ca suntem seriosi, deocamdata avem inca aer de gratar de mititei! Aud ca Primavara va evulua in liga a 4-a! Frumos plan si la mai mare Mititelule, asha o sa-l tii pe Njock in forma, jucand cu Recolta Ostroveni!
 |
Din pacate suntem iar de ras, fara antrenor Pro! Miti ar trebui sa-l convinga pe Sorinel! Oare Balaci nu are licenta, ca tot antreneaza printre camile de zexi de ani, sayu p-acolo nu se dau licente!
 |
|
|
|
|
|