.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII » Florin Cioroianu, antrenor pana la vara...si dupa Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Wed Aug 20, 2008 9:08 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Considerati ca ar trebui pastrat antrenorul Cioroianu si sezonul urmator?
Da
70%
 70%  [ 7 ]
Nu
30%
 30%  [ 3 ]
Total Voturi : 10

Florin Cioroianu, antrenor pana la vara...si dupa
MesajMesaj postat: Mon Apr 23, 2007 1:53 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135707 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5221

Dupa cum se stie, Comitetul de Urgenta (bizara numire) a hotarat demiterea lui Stoica si a secundului Crisan, in urma rezultatelor slabe din ultimele etape.
Florin Cioroianu si Daniel Mogosanu vor asigura interimatul pana la vara.
Mai jos, un articol pe aceasta tema din Editie Speciala.

Cu Cioroianu, în linie dreaptă
de Cosmin STAICU

Ştefan Stoica a fost concediat sâmbătă seara de Comitetul de Urgenţă al Universităţii Craiova, convocat după cea de-a 11-a partidă fără victorie a alb-albaştrilor.

Ieri, Stoica şi-a strâns bagajele de la cantonament şi, împreună cu secundul şi cumnatul său, Ştefan Crişan, au părăsit echipa pe care au pregătit-o o jumătate de campionat. Antrenor principal va fi până la finalul sezonului Florin Cioroianu, care până acum s-a ocupat de formaţia secundă a clubului, Primăvara Craiova, dar şi de grupa de juniori A, lideră în seria campionatului republican. Ieri după-amiază, Cioroianu a condus deja primul antrenament al Ştiinţei, împreună cu Daniel Mogoşanu, care şi-a păstrat funcţia de secund, dar şi cu profesorul de fitness Thomas Korompai, de ale cărui servicii conducerea clubului este mulţumită, neamţul rămânând să se ocupe de pregătirea fizică a formaţiei. Jucătorii au fost împărţiţi ieri în două grupe şi au efectuat o alergare uşoară, fiind un antrenament “de revenire”, iar după-amiază au urmărit disputele contracandidatelor în lupta pentru evitarea retrogradării.

Last edited by Stiinta on Mon May 14, 2007 3:51 pm
Re: Florin Cioroianu, antrenor pana la vara
MesajMesaj postat: Mon Apr 23, 2007 4:52 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
Dupa cum se stie, Comitetul de Urgenta (bizara numire) a hotarat demiterea lui Stoica si a secundului Crisan, in urma rezultatelor slabe din ultimele etape.
Florin Cioroianu si Daniel Mogosanu vor asigura interimatul pana la vara.

De-a dreptul caraghioasa numirea asta...Comitetul de Urgenta...Funny rau
MesajMesaj postat: Tue Apr 24, 2007 2:04 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
«VEŢI VEDEA O UNIVERSITATEA OFENSIVĂ»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Marti 24 Aprilie 2007
• Principalul alb-albaştrilor, Florin Cioroianu, spune că nu este adeptul jocului defensiv şi crede într-un rezultat bun al echipei la Piatra Neamţ
Reporter: Domnule Cioroianu, felicitări pentru numire şi “La Mulţi Ani!” pentru ziua de mâine (astăzi - n. r.), când împliniţi 44 de ani.
Un cadou primit cu trei zile mai devreme.
Florin Cioroianu: Mulţumesc! Într-adevăr, a fost ceva neprevăzut, dar adevăratul cadou îl aştept mâine la Piatra Neamţ.
Vă aşteptaţi la numirea ca principal al Universităţii, chiar dacă doar interimar?
Sincer, nu. M-a luat prin surprindere, însă speram. Toţi sperăm în viaţă, dacă nu o facem, înseamnă că nu are rost să mai trăim.
Această numire a venit într-un moment greu pentru Universitatea…
Nu greu, ci foarte, foarte greu, dar cunosc formaţia, pentru că am fost lângă jucători şi am convingerea că putem reuşi.
Cum i-aţi găsit pe fotbalişti?
Destul de stresaţi. Acuză o cădere psihică, dar şi fizică.
Adică, nu au fost pregătiţi cum trebuie?
Nu pot vorbi eu despre acest aspect, dar pot spune că am avut discuţii cu jucătorii şi s-au plâns de acest lucru. Au acuzat o stare avansată de oboseală. Mi-au spus că psihic sunt căzuţi, că la meciul cu Unirea Urziceni le era frică să nu greşească, iar când voiau să alerge sau să dea o pasă, nu puteau. Nu au venit cu motivaţie, dar asta mi-au spus.
Şi de unde, atunci, atâta optimism pentru această confruntare de la Piatra Neamţ?
De două zile urmăresc casete cu toate meciurile Universităţii din ultima perioadă, dar şi cu cele ale Ceahlăului. Se pot obţine puncte.
Veţi face schimbări de tactică sau chiar de jucători?
Nu pot vorbi de asta acum. Nu am nevoie de valori în teren la această întâlnire, ci trebuie să aleg un 11 care să poată evolua. Să poată să stea în picioare. Degeaba aleg eu un fotbalist care consider că are valoare, dacă el, în acest moment, este blocat şi nu poate alerga. Nu va fi uşor, dar sper că voi face alegerea cea mai bună. Am deja o idee, dar voi vedea care este starea lor la ora partidei.
Va continua Universitatea acelaşi stil defensiv de până acum?
Niciodată! Cu mine antrenor, Universitatea va avea, poate, cel mai ofensiv joc din ultima perioadă...
Aţi umblat şi la pshicul fotbaliştilor?
Le-am explicat că trebuie să joace fără presiune. Cei de la Ceahlăul evoluează cu o presiune mai mare. Le-am zis jucătorilor că trebuie să fie degajaţi, să realizeze că trebuie să joace fotbal. Dacă vor ţine cont că trebuie să se dăruiască, să depună efort, nu ca în ultimul timp, atunci va fi bine.
Vă duceţi la Piatra Neamţ pentru a nu pierde?
Nu, pentru a câştiga!
La un calcul rapid, în ceea ce priveşte numărul de puncte necesare Universităţii ca să iasă din această criză, de câte credeţi că este nevoie?
Nu am făcut astfel de calcule, important pentru mine este acum doar meciul de la Piatra Neamţ şi, dacă vom câştiga, pot spune că Universitatea nu va mai pierde nicio dispută până la finalul sezonului.
Le-am explicat jucătorilor că trebuie să joace fără presiune. Cei de la Ceahlăul evoluează cu o presiune mai mare. Le-am zis jucătorilor că trebuie să fie degajaţi, să realizeze că trebuie să joace fotbal.

Florin Cioroianu
S-au relaxat discutând
Antrenorul Universităţii, Florin Cioroianu, a programat pentru ieri un singur antrenament, aseară, la 19, ora de desfăşurare a partidei de mâine, de la Piatra Neamţ.
Pentru dimineaţa zilei, Cioroianu şi-a scos elevii la o plimbare în parcul “Romanescu”, unde au zăbovit timp de trei ore.
În tot acest timp, tehnicianul a vorbit cu fiecare fotbalist în parte, pentru a vedea problemele pe care le are.
“Am fost cu ei în parc şi din discuţiile purtate cu fiecare component al echipei sper să găsesc antidotul pentru a scoate Universitatea din criză”, a declarat principalul Ştiinţei. (M. M.)
MesajMesaj postat: Tue Apr 24, 2007 4:13 am
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Poate om reusi sa facem ceva cu noul antrenor, desi nu cred ca pe viitor e cea mai buna solutie.
MesajMesaj postat: Tue Apr 24, 2007 4:55 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Triplefleosc wrote:
Poate om reusi sa facem ceva cu noul antrenor, desi nu cred ca pe viitor e cea mai buna solutie.

Nici eu nu cred Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Mon May 14, 2007 3:52 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135707 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5221

Dupa victoria de la Timisoara, Mititelu a declarat ca Florin Cioroianu are sansele cele mai mari de fi antrenorul Universitatii si in sezonul urmator.
MesajMesaj postat: Mon May 14, 2007 8:47 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

cioroianu are rezultate fenomenale! nu ar strica sa ramana si campionatul viitor antrenor! multa bafta! Very Happy
MesajMesaj postat: Mon May 14, 2007 11:49 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Nu ar avea niciun sens sa-l schimbe! Eu sper sa stea!
MesajMesaj postat: Tue May 15, 2007 1:50 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
CIOROIANU, ŞI DIN VARĂ
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Marti 15 Mai 2007
• Atât finanţatorul, cât şi actualul tehnician al Universităţii şi-au exprimat dorinţa de a continua, pentru cel puţin încă un sezon, colaborarea
Instalat ca antrenor interimar după demiterea lui Ştefan Stoica, Florin Cioroianu a convins deja şi va rămâne pe banca Universităţii şi din vară.
Finanţatorul Adrian Mititelu a declarat că îi va propune actualului tehnician al Ştiinţei un contract pe un an de zile. “Cioroianu m-a impresionat în această perioadă. A câştigat cinci meciuri la rând, dar nu neapărat prin această serie de victorii m-a încântat, ci prin felul său de a fi şi profesionismul său. Ştie să discute cu jucătorii, le pune în valoare calităţile, a schimbat sistemul de joc într-unul mai ofensiv, cu trei atacanţi şi, ca dovadă, sunt şi aceste cinci victorii consecutive ce ar putea deveni şase sau şapte. În proporţie de 90 la sută, Cioroianu va fi antrenorul Universităţii şi din vară o să-i ofer prelungirea pe un an a contractului, depinde de răspunsul său, dacă va accepta sau nu. Pentru mine, el a fost o reală surpriză şi ar fi păcat să nu îi ofer o şansă să continue munca la Craiova. Nu spun aceste lucruri sub influenţa partidei de la Timişoara, ci datorită faptului că Florin Cioroianu este un antrenor cu reale calităţi”, a afirmat Adrian Mititelu.
Tehnicianul care nu a pierdut încă vreun punct de când a fost instalat, Florin Cioroianu, a declarat că din partea sa nu este nicio problemă în continuarea colaborării, declarându-se onorat să semneze un nou contract: “Este o onoare pentru mine să-mi continuu munca la Universitatea şi din vară. Îi mulţumesc domnului Mititelu că a avut încredere în mine într-un moment greu al echipei, când nu multă lume îmi acorda credit. Indiferent dacă se va decide ca eu sa rămân sau nu antrenorul primei formaţii, eu voi sta la dispoziţia clubului, aşa cum am fost şi până la instalarea în funcţia actuală. Aş fi mândru să antrenez şi din vară Universitatea.”

În proporţie de 90 la sută, Cioroianu va fi antrenorul Universităţii şi din vară o să-i ofer prelungirea pe un an a contractului, depinde de răspunsul său, dacă va accepta sau nu. Pentru mine, el a fost o reală surpriză şi ar fi păcat să nu îi ofer o şansă să continue munca la Craiova.
Adrian Mititelu

Este o onoare pentru mine să-mi continuu munca la Universitatea şi din vară. Îi mulţumesc domnului Mititelu că a avut încredere în mine într-un moment greu al echipei, când nu multă lume îmi acorda credit.
Florin Cioroianu

Napoli era în vizor
Adrian Mititelu este convins că gruparea din Bănie a fost blestemată după ce a păţit italianul Nicolo Napoli în Bănie, la fel cum s-a întâmplat cu echipa naţională a României după demiterea lui Victor Piţurcă. Finanţatorul Ştiinţei crede că Napoli ar fi avut un cuvânt greu de spus, dacă ar fi rămas la Universitatea Craiova, şi se afla printre candidaţii la postul de antrenor principal din vară. “Am datoria să repar greşeala făcută cu Napoli. Acel om avea multe de spus în fotbalul românesc, iar Ştiinţa a terminat pe locul patru datorită pregătirii făcute de fostul fotbalist al lui Juventus. Acest club a fost blestemat de când l-a batjocorit pe Napoli şi e de datoria mea să fac ceva, însă, până acum, nu ne-am sincronizat. Când vrea el nu se poate, când am vrut eu, nu a fost el disponibil”, a mărturisit Adrian Mititelu.
MesajMesaj postat: Tue May 15, 2007 1:54 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Gosh!! Bine ca nu vine Napoli!! I hate that guy!!
MesajMesaj postat: Tue May 15, 2007 3:02 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

GAZETA DE SUD
Cele cinci victorii consecutive ale Ştiinţei l-au convins pe Mititelu

Cioroianu, confirmat pentru sezonul viitor
Sport - Marian APIPIE
(citeste alte articole de acelasi autor »)

Forţat de rezultatele bune din ultimele etape, patronul Universităţii a anunţat că-i va propune actualului tehnician să rămână la echipă şi în campionatul următor, dar recunoaşte că are încă o slăbiciune pentru Nicolo Napoli.

Considerată mai mult ca o soluţie provizorie după demiterea lui Fane Stoica, avansarea lui Florin Cioroianu la prima echipă a Universităţii s-a dovedit până la urmă de bun augur. Alb-albaştrii s-au trezit brusc din letargie şi au arătat o cu totul altă faţă în joc. Rezultatul: cinci victorii consecutive, dintre care ultima de senzaţie (5-1 pe terenul lui Poli Timişoara), 12 goluri marcate şi doar unul primit. Ştiinţa a urcat vertiginos în clasament, devenind în două săptămâni dintr-o echipă care lupta pentru salvarea de la retrogradare una lipsită de griji, care şi-a stabilit deja coordonatele pentru sezonul viitor.
După ce în repetate rânduri a precizat că la Universitatea Craiova vor mai sta doar antrenorii cu rezultate, patronul echipei, Adrian Mititelu, a trebuit să se ţină de cuvânt. Forţat de rezultatele bune obţinute de Ştiinţa, acesta a anunţat că, în proporţie de 90 la sută, Cioroianu va rămâne la conducerea tehnică a echipei în sezonul viitor. „În proporţie de 90 la sută, Florin Cioroianu va fi noul antrenor al Ştiinţei, pentru următorul an. Bineînţeles, cu condiţia să accepte şi el acest contract. Ar fi păcat să nu-i dăm o şansă, după ce a demonstrat că ştie să aşeze echipa în teren, ştie ce să ceară jucătorilor, a obţinut cinci victorii clare şi probabil va mai reuşi cel puţin una în ultimele două jocuri. Îmi este greu să nu îi dau o şansă. Chiar a făcut schimbări majore în echipă, nu a continuat pe aceeaşi linie a lui Stoica, abordează fiecare joc în funcţie de adversar. Este prima dată după foarte mulţi ani când echipa joacă atât de ofensiv, cu trei atacanţi. Nu mă aşteptam să aibă atâtea cunoştinţe, m-a surprins plăcut în aceste jocuri. Îl aştept să semneze contractul“, a spus Mititelu.
Oficialii Universităţii au stabilit împreună cu Cioroianu şi programul de pregătire din pauza competiţională. Lotul oltean se va reuni pe 11 iunie, timp de o săptămână urmând să se antreneze în Bănie. Alb-albaştrii vor avea parte de două cantonamente, în perioada 18 - 25 iunie, în ţară, şi 27 iunie - 15 iulie, în străinătate, cel mai probabil în Austria, unde vor susţine şi partide de verificare.

Mititelu nu l-a uitat pe Napoli

Deşi a precizat că îl doreşte în continuare la echipă pe Florin Cioroianu, Adrian Mititelu a recunoscut că are încă o slăbiciune pentru italianul Nicolo Napoli, antrenor pentru trei etape la Ştiinţa în sezonul 2003/2004. „Cred că Universitatea a fost blestemată după ce i-a făcut acestui antrenor. A fost, pur şi simplu, batjocorit. Am datoria să repar greşeala făcută cu Napoli. Acel om avea multe de spus în fotbalul românesc, iar echipa a terminat pe locul patru şi din cauza pregătirii făcute de acest fost fotbalist al lui Juventus Torino. Aş vrea să îndrept cumva acea greşeală. Dar când este el liber, noi avem antrenor, iar când noi avem nevoie, el este sub contract. Oricum, pe viitor îl voi aduce în România. Veţi vedea că are valoare“, a afirmat patronul Universităţii Craiova.
Nicolo