.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ISTORIA » Florin Prunea: interviuri, opinii
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 7:56 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Florin Prunea: interviuri, opinii
MesajMesaj postat: Wed Feb 13, 2008 4:31 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Legat de aparitia unei carti scrisa de Ion Jianu, fostul portar al Universitatii Craiova din anul ultimului titlu (1990-1991), a facut unele aprecieri foarte acide privind conducatorii de atunci ai clubului.
Aceste aprecieri au aparut in Prosport.

PRUNEA: 'DACA EXISTA DNA, IN ’91 SEFII CRAIOVEI INFUNDAU PUSCARIILE'Miercuri, 13 Februarie 2008
Florin PruneaDirectorul Departamentului Relatii Internationale din cadrul FRF, Florin Prunea, a vorbit cu Prosport despre actuala situatie a Universitatii Craiova, dar si despre eventul din 1991.

Fostul portar al Universitatii Craiova a vrut sa puncteze si despre momentul eventului, sezonul 1990-1991, asa cum este el descris de catre ziaristul craiovean Ion Jianu în cartea „Fenomenul Universitatea ’91”. „Vreau sa fac o precizare despre cartea care urmeaza sa fie lansata în februarie la Primaria Craiova, despre eventul nostru, când jucam în Banie. Acolo e o troaca, una de porci, daca vreti istoria adevarata a Universitatii din 1991 vorbiti cu mine sau cu cei care nu mint. Am citit acolo pasaje despre oameni care se lauda cu merite, dar ei în realitate au cheltuit 2,5 milioane de dolari într-un an. Sau sa va spun cum s-a cumparat autocar cu 40.000 de dolari si în acte s-au trecut 300.000? De ce nu spune nimeni asta? Acum se lanseaza o carte la primarie, unde eu si Sandoi suntem terfeliti de niste oameni care ar înfunda si astazi puscariile. Daca exista DNA în 1991, unii erau si acum închisi. E o mizerie ce se spune despre noi în acea carte. Nici nu vin la lansare, n-am ce cauta acolo”, a încheiat suparat Prunea.

Narcis Drejan, George Paunescu
MesajMesaj postat: Wed Feb 13, 2008 9:59 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

altii au cumparat campionate si azi se mandresc cu ele.....si astia de la craiova cumparara un autocar si umflara pretul.........oare se poate pune semnul egal intre aceste doua "infractiuni" ???
MesajMesaj postat: Thu Feb 14, 2008 1:45 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

de ce prunea face craiova de kko?
in loc sa fie mandru si multumit ca a jucat la o echipa unde a castigat ceva, s-a lansat in fotbal si a fost iubit de suporteri? prunea, ai uitat de unde ai plecat???
in plus ai jucat la alte echipe mult mai de rahat decit craiova!!!!
MesajMesaj postat: Thu Feb 14, 2008 3:07 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Problema cea mai mare si pe cate nu o inteleg multi este ca nu trebuie sa loveasca in Universitatea Craiova, ca si club. Daca au ceva de spus, sa le spuna fostilor patroni, sub nicio forma nu trebuie sa vorbeasca la adresa clubului Universitatea Craiova.
Dupa parerea mea, "emblema" clubului, istoria acestuia si tot ce tine de club, apartin tuturor suporterilor, tuturor oltenilor, chiar daca la un moment dat el este detinut de o anumita persoana. Aceste persoane vin si pleaca, insa istoria clubului ramane scrisa in sufletele si mintile suporterilor si simpatizantilor, blazonul clubului trebuie respectat, indiferent ca cei care vb, se numesc Prunea sau altfel.

Nu este frumos ce fac acesti oameni. Nu e drept sa loveasca in imaginea clubului.
Poate ca are dreptate si k in acea carte se vb urat despre el, dar sa se ia de autorul cartii si de patronul de atunci....nu sa terfeleasca numele UNIVERSITATEA CRAIOVA in noroi, pt k nu are nicio cadere morala si niciun drept sa o faca!!!!

Rusinicaaaaa dl. Prunea!!!!!!
MesajMesaj postat: Thu Feb 14, 2008 4:33 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

BigBrother wrote:
Problema cea mai mare si pe cate nu o inteleg multi este ca nu trebuie sa loveasca in Universitatea Craiova, ca si club. Daca au ceva de spus, sa le spuna fostilor patroni, sub nicio forma nu trebuie sa vorbeasca la adresa clubului Universitatea Craiova.
Dupa parerea mea, "emblema" clubului, istoria acestuia si tot ce tine de club, apartin tuturor suporterilor, tuturor oltenilor, chiar daca la un moment dat el este detinut de o anumita persoana. Aceste persoane vin si pleaca, insa istoria clubului ramane scrisa in sufletele si mintile suporterilor si simpatizantilor, blazonul clubului trebuie respectat, indiferent ca cei care vb, se numesc Prunea sau altfel.

Nu este frumos ce fac acesti oameni. Nu e drept sa loveasca in imaginea clubului.
Poate ca are dreptate si k in acea carte se vb urat despre el, dar sa se ia de autorul cartii si de patronul de atunci....nu sa terfeleasca numele UNIVERSITATEA CRAIOVA in noroi, pt k nu are nicio cadere morala si niciun drept sa o faca!!!!

Rusinicaaaaa dl. Prunea!!!!!!

Bine zis.
MesajMesaj postat: Sat Feb 16, 2008 12:58 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Din pacate, pe dl. Prunea divinitatea l-a dotat, in locul mintii, cu altceva. Smile))
Cred ca de acolo i se trage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MesajMesaj postat: Sat Feb 16, 2008 8:46 pm
Raspunde cu citat
sf
Suporter
Suporter

435 Lei grei
Items

Aderat18 Dec 2006
Mesaje16
Locatiespain

Cum zicea un comentator acum cativa ani: Prunea sare ca la nunta
MesajMesaj postat: Mon Feb 18, 2008 8:01 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Prunea continua sa tina capul de afis privind interviurile.
Inca unul, tot din Prosport.

PRUNEA: 'CRAIOVA E IN SOC'
Luni, 18 Februarie 2008
Florin Prunea INTERVIU / Florin Prunea consideră că Universitatea nu mai este o forţă din cauză că este măcinată din interior

Directorul de Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, susţine că Universitatea Craiova a fost distrusă, după eventul din 1991.

Cine credeţi că au fost artizanii eventului din 1991?
Doar echipa şi antrenorii au fost eroii acelei performanţe, de altfel ultima de acest nivel a Universităţii. La ora aceea noi făceam legea în campionat, jucătorii, conducerea era doar spectatoare la succesele noastre. Nu juca preşedintele Marcel Popescu, iar de antrenat o făcea Sorin Cârţu, nu conducerea.

Cât de adevărat este că banii proveniţi de la PSV din transferul lui Gică Popescu au fost investiţi în blaturi?
Hai să fim serioşi, la ce echipă aveam atunci nu aveam cum să pierdem titlul. I-am bătut pe Rapid, Steaua şi Dinamo. I-am luat la rând pe toţi, atât în cupă cât şi în campionat.

Poate că acei bani ajungeau la arbitri şi voi nu ştiaţi...
Da, super-arbitraje aveam atunci. La Bistriţa am vrut să ieşim de pe teren, când am pierdut cu 1-0 pe mâna arbitrilor. Nici nu s-a pus vreodată aşa problema, mă repet, aveam o super-echipă.

Cine a distrus acea echipă?
Au fost nişte probleme plecate tot de la conducători, voiau să-l îndepărteze pe Sorin Cârţu. Întrebaţi-l pe Marcel Popescu, el ştie cel mai bine. M-a deranjat enorm că Marcel Popescu îşi plăteşte acum poliţe prin cărţi, dar nu reuşeşte să strice imaginea echipei. Când vin în Craiova, lumea mă aplaudă, iar imaginea mea nu poate fi stricată de unul care a încasat sume necuvenite de pe urma noastră. El era doar prieten cu fotbalul, pentru că nu se va confunda niciodată cu imaginea Universităţii Craiova.

Din cauza cui a ajuns Ştiinţa ce este acum?
Este foarte simplu. A fost o echipă distrusă din interior. Cei din Bucureşti nu puteau să facă treaba asta decât cu oamenii care au condus Craiova. Să dai două autocare de jucători pe gratis şi să te alegi cu o retrogradare nu ştiu cui i-ar conveni.

Cum ar descrie Florin Prunea Craiova prezentului?
Trebuie să înţeleagă lumea că echipa trebuie să-şi revină din şoc. Încă este sub trauma retrogradării. Sincer, nu mă aşteptam ca Adrian Mititelu să rezolve problemele de acolo. A luat o echipă de la zero şi a reuşit foarte repede să o aducă pe linia de plutire. Trebuie să fie atenţi, pentru că dacă ne uităm pe clasament, de la locul 8 în jos toate au şanse să retrogradeze.

N. Drejan, G. Paunescu
Prosport
MesajMesaj postat: Tue Feb 19, 2008 3:35 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Macar cu interviul asta isi mai vine de acasa.....dk faci o acuza, in primul rand, trebuie sa dovedesti cu niste probe, iar in al doilea rand, sa dea si nume, sa stim si noi cine a ingropat Craiova.....k de vorbe in vant ne-am saturat.
Florin Prunea: interviuri, opinii
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ISTORIA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO