.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva » Fondul problemei
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 04, 2008 2:35 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Fondul problemei
MesajMesaj postat: Sat May 14, 2005 6:19 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

Retrogradarea Universitatii Craiova a devenit o certitudine dupa egalul chinuit obtinut in fata Gloriei Bistrita. In aceasta neagra editie de campionat, o neputinta dezarmanta a urmarit clubul la toate nivelurile: patron, conducere, antrenori, lot de jucatori.
Problema care ne framanta pe noi, suporterii, este: ce ne rezerva viitorul?
O parte a suporterilor priveste retrogradarea ca pe un fel de pedeapsa meritata si considera ca purgatoriul de un an al diviziei secunde este necesar pentru curatarea Stiintei de pacatele acumulate in ultimii ani.
Altii considera ca nimic nu este mai rusinos decat o retrogradare si ca, chiar cu banii Netoiului, oricare din cele doua variante alternative retrogradarii, si anume 1. cumpararea unui loc in prima divizie sau 2. fuzionarea cu un alt club din A este de preferat.
Din punctul meu de vedere, fondul problemei nu se regaseste in nici una din cele doua framantari. Miezul problemei cu care ne confruntam este: CINE va prelua Universitatea Craiova?
Nu cred ca o promovare din B, dar tot cu un Dinel Staicu in fruntea clubului, va primeni obrazul atat de incercat al Universitatii in ultimii ani. Asa cum, cumpararea unui loc in prima divizie avand in fruntea “bucatelor” un Staicu, Netoiu sau un Gheara ma indoiesc ca va regenera spiritul de performanta pe care il dorim cu totii.
Acesta este fondul problemei: vom avea norocul preluarii clubului de catre un investitor (sau grup de investitori) mai onest si mai destept in materie de fotbal? Se va scutura primaria Craiovei de neputinta dovedita in implicarea in destinele clubului?
Daca un astfel de investitor va apare, nu ma deranjeaza nici una dintre cele trei variante expuse mai sus. De ce m-ar deranja cumpararea unui loc in prima divizie cand pe nimeni nu deranjeaza faptul ca, un club infiintat de soviete, isi celebreaza cu pompa cei ..57 de anisori de existenta (!?). Care “sarbatoare” s-a lasat cu siguranta cu prime grase din bugetul public. Asa cum, iarasi, nu deranjeaza pe nimeni faptul ca un vicepremier solicita bani publici pentru intretinerea stadionului clubului al carui patron este. Si cum nu deranjeaza faptul ca, un conducator al unui alt club adus de tancurile rusesti, club care se considera pasamite demilitarizat, a fost retinut pentru trafic de influenta pe langa diferiti generali.
Investitorule mai onest, mai destept in materie de fotbal si cu un adevarat suflet “alb-albastru”, existi cu adevarat? Daca da, este momentul sa iesi in fata.
MesajMesaj postat: Sat May 14, 2005 9:05 pm
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

Am tot vazut scris cu toti , ca staicu , nu se pricepe la Fotbal , s-au cel
putin declaratiile altora...despre indeminareile Patronului.
Un lucru este clar , nu toti ceilalti investitori , acolo unde sunt ei , se pricep
la a Coordona - lucru nr 1 ei investesc , alti Conduc... si cel ma-i important este faptul ca , cel ce se implica a face un lucru , acea persoana in primu-l rind , trebueste sa isi respecte Numele , de Familie
pe care il poarta .
Va fi altcumva zis , insemneaza a incurca Macazele , si se stie ce urmari
nenorocite apar.
Sper ca acesti Oameni , sa de-e importanta lucrurilor , de aici inainte
si sa nu uite ca fac parte dintru-n Neam , care a stiut ce vrea si s-a
opus - Iregularitatilor in Istorie.

Se vor destepta ???? nu cred ca vor regreta !!!!!!!?.
MesajMesaj postat: Sun May 15, 2005 12:11 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vrsta: 20

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Pai ala baga bani dar trebuie sa`si impuna punctul d vedere, ca asa dk ii lasi pe altii sa conduca te duci dreaq la faliment...si dk cel care baga bani e varza ceilalti vor trage pe el si`l lasa cu buza umflata...nici nu stiu ce sa mai cred, ce s`a putut intampla la craiova...un lucru e cert acuma: vor retrogada Wall
MesajMesaj postat: Sun May 15, 2005 9:57 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

BB , ai dreptate cu bagatu banilor ...dar asta este valabil pentru Romania.
La celelalte cluburi europene , este alta Istorie , ala cu Bani , intreaba ce
avem Nevoe...?
Si se consulta cu tot Menageriatu , cind ea decizia...exceptii sunt cind
Patronu , doreste pe cineva cu valoare ( x ) si plateste...dar in final tot
Antrenoru este ala care alcatueste Echipa , pt ca PATRONU , nu are
cuvint la ce face , Antrenoru-l.
Fondul problemei
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO