.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » PROBLEME UTILIZATORI » Frozen - "mesaj de iubire"
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 8:02 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Frozen - "mesaj de iubire"
MesajMesaj postat: Fri Nov 12, 2004 5:04 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

frozen wrote:
mai putin ce face moderatorul adrian, care se foloseste de grupul de discutii sa jigneasca niste oameni pe care nu-i cunoaste oentru simplul fapt ca el nu a vrut sa respecte niste reguli respectate de toti ceilalti utilizatori
adriane nu te mai duce sa postezi mesaje despre tampiti, ca atunci cand ne chemai in barul (bodega ordinara) lui taica'tu si iti faceam consumatie eram foarte buni, nu eram tampiti
vezi-ti de treaba ta si nu te mai da in spectacol ca s-au saturat si cei din grupul de discutii de vaicarelile tale, mai ales ca-i acuzi ca-i punem noi in 4 labe
mai uita-te odata in pozele pe care ti le-ai pus pe site-ul ala penibil si zii mercii ca nu s-a coborat nimeni la mintea ta, pana acum, sa iti spuna adevarul: esti de cacat, sinucide-te
MesajMesaj postat: Fri Nov 12, 2004 5:31 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Mesajul de mai sus a fost mutat de pe topicul "Bine ati venit pe forum" si este reprodus in intregime.
Frozen este un utilizator al acestui Forum si, din cate am fost informat, este moderator pe forumul 'oficial'. Acelasi forum, despre care un alt utilizator spunea :
ady_azzuro wrote:
Daca vrei sa stii www.craiova-maxima.ro are unele dintre cele mai civilizate si de calitate mesaje din forumurile de sport din Romania.

Sper ca nu mesajul de mai sus este etalonul nivelului de "civilizatie" din forumul 'oficial'...ar fi trist...

Repet pentru a nu stiu cata oara, acest Forum l-am conceput sa discutam despre UNIVERSITATEA CRAIOVA nu sa impartim polite de pe alte forumuri!

Am pastrat mesajul pentru dreptul la replica si pentru a aprecia si voi 'dulceata' limbajului unui suporter suparat..dar nu pe rezultatele slabe ale echipei sau pe problemele de fond care submineaza Craiova ci pe un alt..suporter..bravo, progresam natiune!
MesajMesaj postat: Fri Nov 12, 2004 11:10 am
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

Smile
Tot ce vine de la frozen ... ma lasa rece. Laughing
Cand te jigneste un prost, e semn bun. Mi-as fi facut griji daca m-ar fi apreciat. Wink
Cat despre mesaj, era bine sa il lasi pe cel original, nu asa, cu citat, sa vada 'poporul' ca e autentic. De asemenea, desi initial am propus sa il blocam pe berbec, m-am razgandit si propun sa il lasam sa scrie in continuare. Tinand cont de capacitatea intelectuala si de bunul simt dovedite, nu e decat in defavoarea lui. Wink
Frozen - "mesaj de iubire"
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » PROBLEME UTILIZATORI
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO