.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva » Gabi Popescu vs Mititelu
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 2:23 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Cum apreciati aceasta stire?
Serioasa
0%
 0%  [ 0 ]
Basme
100%
 100%  [ 2 ]
Total Voturi : 2

Gabi Popescu vs Mititelu
MesajMesaj postat: Mon Oct 01, 2007 4:34 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Gabi Poepscu s-ar fi aratat interesat de cumpararea clubului Universitatea.
O stire relativa, ca multe altele care inconjoara Stiinta in ultimul timp.

Mai jos, sirea cum apare in Prosport si reactia, deja cunoscuta a lui Mititelu, daca nu cumva chiar ii apartine intreaga poveste, pentru a-si arata iubirea adanca fata de club (desi nu de lipsa de iubire il suspectam noi ci de alte lipsuri).

<<<Gabi Popescu ar fi fost dispus sa preia Craiova
U CRAIOVA. Intr-o interventie telefonica la postul Radio Oltenia Craiova, duminica seara, patronul Adrian Mititelu a declarat ca Gabi Popescu a întrebat cât costa Universitatea Craiova. "Un fost angajat al clubului, în care am crezut foarte mult, m-a sunat zilele trecute sa ma întrebe daca Universitatea Craiova e de vânzare, deoarece Gabi Popescu pare interesat sa o cumpere. Asta e culmea tupeului, pentru ca eu nu voi renunta niciodata la aceasta echipa, nu voi vinde jucatori, iar daca mi se ofera un miliard de euro voi refuza. Oricât ar încerca unii sa ne discrediteze si sa-i faca pe suporteri sa creada ca eu nu mai am bani îi anunt ca Adrian Mititelu o duce foarte bine si echipa are foarte multi bani. M-a deranjat ca un fost om de încredere vine la mine cu o asemenea întrebare, când doi ani de zile, fiind foarte aproape de mine, îmi stia intentiile. Daca oamenii de la Primarie vor echipa de fotbal sa-si faca una si sa o ia de la zero, pentru ca asa am facut si eu”, a spus Adrian Mititelu. Gabi Popescu ar fi oferit suma de 10 milioane de euro pentru cumpararea Stiintei.

Referitor la numirea lui Emil Sandoi la Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a precizat ca dupa refuzul lui Ivan Hasek, selectionerul nationalei de tineret se afla în pole-position. "Din pacate, nici Emil Sandoi nu poate veni, deoarece FRF nu-l lasa, întrucât îl asteapta un meci foarte important cu Franta. Suntem în discutii cu un portughez si am înca acest of cu Nicolo Napoli, un antrenor care batjocorit a lasat si blesteme la Universitatea Craiova. Nu este de lepadat nici varianta Sorin Cârtu, pentru ca si la el m-am gândit”, a mai declarat finantatorul „juvetilor”.

Narcis Dejan
Prosport>>>
Gabi Popescu vs Mititelu
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO