.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> SUPORTERII » Suporterii Stiintei vazuti de media » GDS: Fanii Universitatii nu agreaza echipamentul de rezerva
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 2:24 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
GDS: Fanii Universitatii nu agreaza echipamentul de rezerva
MesajMesaj postat: Tue Sep 20, 2005 12:21 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

20 septembrie

Fanii Universitatii nu agreeaza echipamentul de rezerva
„De ce in portocaliu si negru?“
Alexandru VIRTOSU
Una dintre cele mai vechi si patimase factiuni din Peluza Sud „Cristi Neamtu“, BLUE LIONS, acuza vehement conducerea Universitatii pentru alegerea culorilor echipamentului de rezerva, nuante care nu au nici in clin, nici in mineca cu istoria si traditia acestei grupari. Trebuie specificat faptul ca membrii acestei brigazi sint in majoritate stabiliti in Bucuresti, dar asta nu i-a impiedicat sa infiinteze numai putin de trei fan-cluburi in Capitala si sa fie prezenti la toate partidele Universitatii. Aceeasi pozitie de garda au avut-o si in timpul mandatului lui Gigi Netoiu, care imprimase pe tricoul alb-albastru si culoarea rosie, explicatia Comandantului la acea vreme fiind hilara.

Pe site-ul oficial al celor de la BLUE LIONS a aparut un scurt comunicat, in care si-au exprimat nemultumirea fata de decizia conducatorilor de pe Unirii 86 in ceea ce priveste echipamentul de rezerva.

„La meciul cu Inter Gaz, Universitatea a jucat in echipament portocaliu cu negru. Ce legatura au aceste culori cu traditia noastra, culorile alb-albastre? Nu sintem olandezi, sintem olteni si nu vrem sa ajungem ca Pandurii care, in fata unui stadion alb-albastru, a iesit pe teren... in rosu! Istoria ne obliga sa tinem la culorile noastre! Propunem schimbarea imnului nostru «O iubire alb-albastra» in... «O iubire negru-portocalie»!!!“, au scris ultrasii, care si-au adus aminte ca si Dinel Staicu, groparul acestui mit, a preferat aceeasi culoare pe echipamentul secundar.

Un alt caz de implicare al suporterilor olteni in destinul Universitatii este consemnat de factiunea SEZIONE ULTRA, care a anuntat ca va lansa in curind, pe internet, un filmulet de 35 de minute, dedicat exclusiv Peluzei Sud „Cristi Neamtu“, iar in noiembrie, o data cu implinirea a cinci ani de la infiintare, isi va face aparitia si revista oficiala a brigazii, care cuprinde 24 de pagini, integral color.
MesajMesaj postat: Tue Sep 20, 2005 2:55 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

stie cineva care e regulamentul frf in privinta echipamentului de rezerva?
MesajMesaj postat: Tue Sep 20, 2005 3:06 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Nu cred ca exista un regulament in privinta asta..dar merita verificat...
MesajMesaj postat: Tue Sep 20, 2005 4:08 pm
Raspunde cu citat
WhiteLion
Suporter infocat
Suporter infocat

1136 Lei grei
Items

Aderat24 Aug 2005
Mesaje150
LocatieBucuresti

flipper wrote:
stie cineva care e regulamentul frf in privinta echipamentului de rezerva?

Sa nu fie "confuzabil" cu cel al celeilalte echipe.
MesajMesaj postat: Tue Sep 20, 2005 4:14 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Eu cred ca exista variante de alb-albastru (sau numai alb sau numai albastru) suficiente pentru a evita confuziile cu echipamentul echipelor gazda care utilizeaza aceeasi combinatie de culori.

Macar daca acest echipament de rezerva ar fi legat de o eventuala colaborare cu o echipa de top olandeza, dar nu am auzit de asa ceva...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Tue Sep 20, 2005 6:33 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Eu cred ca Ovidiu Costesin, directorul de competitii sportive, ne poate lamuri in aceasta problema...parca l-as cauta in numele site-ului si i-as cere lamuriri, dar numai daca sunteti si voi de acord... Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Tue Sep 20, 2005 8:02 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Eu unul sunt de acord, desigur.
MesajMesaj postat: Tue Sep 20, 2005 8:17 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
Eu unul sunt de acord, desigur.

Perfect! O sa fac tot posibilul sa-l gasesc si o sa-l rog sa ma lamureasca in legatura cu echipamentul de rezerva.
MesajMesaj postat: Sat Sep 24, 2005 11:29 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Dupa scorurile cu care am invins in partidele in care s-a jucat cu acel echipament, eu zic ca e norocos. Wink
MesajMesaj postat: Sun Sep 25, 2005 12:04 am
Raspunde cu citat
adi_craioveanu
manager
manager

-58 Lei grei
Items

Aderat16 Mar 2005
Mesaje350
Locatieg.enescu

echipamentul e chiar frumos. pana la urma milan, roma sau inter nu joaca in alb? realu, manchester in negru? eu nu vad in culoarea echipamentului de rezerva [B] o problema.
MesajMesaj postat: Mon Sep 26, 2005 12:48 pm
Raspunde cu citat
WhiteLion
Suporter infocat
Suporter infocat

1136 Lei grei
Items

Aderat24 Aug 2005
Mesaje150
LocatieBucuresti

BigBrother wrote:
Dupa scorurile cu care am invins in partidele in care s-a jucat cu acel echipament, eu zic ca e norocos. Wink

La Iasi am pierdut cu 1-0 un meci vital atunci pentru ramanerea in divizia A.
MesajMesaj postat: Wed Sep 28, 2005 4:32 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

Ce a fost anul trecut nu pun la socoteala (nu echipamentul era problema anul trecut, ci jucatorii aia imbecili, mercenarii aia). Am si uitat de campionatul trecut. Anul acesta ne-a purtat noroc pt k avem jucatori care pun suflet in ceea ce fac, cel putin pana la momentul de fata.
MesajMesaj postat: Wed Sep 28, 2005 4:33 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

Ce a fost anul trecut nu pun la socoteala (nu echipamentul era problema anul trecut, ci jucatorii aia imbecili, mercenarii aia). Am si uitat de campionatul trecut. Anul acesta ne-a purtat noroc pt k avem jucatori care pun suflet in ceea ce fac, cel putin pana la momentul de fata.
Si pana la urma chestia asta cu culorile echipamentului e o superstitie, iar pe mine nu ma influenteaza astfel de lucruri. E FRUMOS ECHIPAMENTUL!!