.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA » Geolgau, presedinte
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 4:16 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Geolgau, presedinte
MesajMesaj postat: Wed Jul 19, 2006 4:13 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Fostul component al echipei de aur a Universitatii Craiova a revenit in stafful clubului, in functia de vicepresedinte.
Sa speram ca Gheorghita va avea si suficienta libertate de decizie.
Aceasta numire aduce o nota de normalitate intr-o organigrama impanata cu un impresar si un psd-ist.
MesajMesaj postat: Thu Jul 20, 2006 2:35 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vārsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

Ma bucur ca a revenit Geolgau la Stiinta! Very Happy
Sper sa faca treaba buna!

Salutari din Craiova unde am revenit dupa o absenta de mai mult de 5 ani! Imi place cum arata orasul! Dupa ce vor fi finalizate lucrarile de reamenajare a centrului pe Unirii, va fi si mai misto! Very Happy
La orice colt de strada sunt berarii, localuri, mult tineret pe strada, firme, se vede ca treaba merge inainte! Sunt incantat! Beer Chug
MesajMesaj postat: Thu Jul 20, 2006 11:09 pm
Raspunde cu citat
minunea blonda
Suporter
Suporter

88 Lei grei
Items

Aderat26 Jul 2005
Mesaje35

gac200076 wrote:
Ma bucur ca a revenit Geolgau la Stiinta! Very Happy
Sper sa faca treaba buna!

Salutari din Craiova unde am revenit dupa o absenta de mai mult de 5 ani! Imi place cum arata orasul! Dupa ce vor fi finalizate lucrarile de reamenajare a centrului pe Unirii, va fi si mai misto! Very Happy
La orice colt de strada sunt berarii, localuri, mult tineret pe strada, firme, se vede ca treaba merge inainte! Sunt incantat! Beer Chug

Cu tine am vb. ieri azi(joi) la antrenament?
MesajMesaj postat: Wed Jul 26, 2006 2:39 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

da1 cu mine ai vorbit! hai noroace! sper sa ne mai vedem! poate imi trimiti prin pm nr tau de tel! Very Happy
MesajMesaj postat: Tue Aug 08, 2006 3:13 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Gheorghita Geolgau, presedintele Stiintei

Incepand de astazi, fostul component al Craiovei Maxima, Gheorghita Geolgau, va indeplini functia de presedinte al gruparii-fanion a Olteniei. Geolgau este unul dintre fostii mari fotbalisti ai Craiovei care a ramas mereu langa echipa la care s-a consacrat si niciodata nu a facut compromisuri atunci cand a fost vorba de Universitatea Craiova.

Sursa: Site-ul oficial
MesajMesaj postat: Wed Nov 01, 2006 6:30 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

«Să nu pierdem pānă la finalul anului»
de Mario MORCOV

• Este visul preşedintelui Universităţii Craiova, Ion Geolgău, atunci cānd vorbeşte despre parcursul alb-albaştrilor din acest an

Visul meu, şi cred īn el, este ca, pānă la finalul turului, plus cele două jocuri din retur, să nu pierdem deloc. Merg pe māna lui Fane Stoica şi a băieţilor.

Gheorghiţă Geolgău
«Acum sau mai tārziu trebuia să dăm piept cu o formaţie de valoare. Pānă la ultimul meci nu aveai cum să nu īntālneşti una dintre primele trei echipe clasate.»

Reporter: Domnule Geolgău, după numirea lui Ştefan Stoica, spuneaţi că doriţi ca Universitatea să nu mai piardă niciun meci şi chiar credeţi că aşa se va īntāmpla...
Ion Geolgău: Exact, şi au trecut cinci meciuri, incluzāndu-l pe cel de cupă, fără eşec. Merg īn continuare pe linia aceasta.
Şi unde credeţi că se va opri echipa?
Visul meu, şi cred īn el, este ca, pānă la finalul turului, plus cele două jocuri din retur, să nu pierdem deloc. Merg pe māna lui Fane Stoica şi a băieţilor, drept pentru care pronostichez că, la terminarea acestui campionat, ne vom clasa īn primele şapte echipe din Liga I.
Ce vă determină să faceţi aceste afirmaţii?
Īncă de cānd nu eram la echipă am spus că avem jucători de valoare. Venind alături de ei, i-am simţit tot mai puternici. Īn plus, īl au antrenor pe Fane Stoica.
Perfect, atunci de ce pānă să fie numit Stoica au fost acele rezultate slabe?
E greu să spui ce s-a īntāmplat atunci. Dar lipsa de experienţă a tinerilor jucători şi-a spus cuvāntul. Ei au clacat psihic după un insucces, cel cu Dinamo, apoi şi-au revenit numai īn urma producerii unui şoc, īnlocuirea antrenorului.
Deci Stāngă este vinovat?
Nu vreau să vorbesc de rău pe nimeni, īnsă jucătorii, cu regret o spun, pentru că nu mai are rost să ne ascundem, erau debusolaţi de atitudinea lui Ovidiu. Īn plus, mai era şi Costică (Ştefănescu - n. r.), iar ei nu mai ştiau de cine să asculte. Ovidiu ba a plecat de la echipă şi s-a īntors, apoi s-a dus īn Olanda cānd fotbaliştii aveau nevoie de el. Costică era mai dur cu ei, īi īnjura. Īşi pierduseră băieţii īncrederea īn propriile forţe. Cānd a venit Fane, totul a luat o altă īntorsătură. Are stil. A ştiut să-i īncurajeze, să le dea īncredere. Le-a insuflat dorinţa de victorie. Am stat lāngă el şi chiar īmi place cum īi mobilizează, se vede că a lucrat afară.

Īn afară de īncurajări, ce a mai făcut Stoica?
A ştiut să-şi impună punctul de vedere. Ştie cānd trebuie să le dea bomboane, dar şi cānd să īi facă să īnţeleagă că nu este de glumă. Că trebuie, adică, să pună osul şi să muncească.
Vorbind şi de cupă, trece Universitatea de Rapid?
Trebuie, dacă ne dorim să ajungem īn ultimul act. Eu, personal, şi cred că toţi din club vrem să jucăm finala de la Timişoara. Nu va fi uşor, dar, oricum, nefiind repartizaţi īn cea de-a doua urnă valorică, nu puteam īntālni FC Caracal sau Alba Iulia. Acum sau mai tārziu trebuia să dăm piept cu o formaţie de valoare. Pānă la ultimul meci nu aveai cum să nu īntālneşti una dintre primele trei echipe clasate.

Aparut in Editie speciala
MesajMesaj postat: Wed Nov 08, 2006 2:40 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

geolgau a dezvaluit ca stefanescu si stanga ar fi insultat echipa, iar ovidiu i-ar fi lasat pe coechipieri balta si nu i-ar fi pasat de echipa! ce afirmatie aiurea din partea unuia din "conducerea" clubului! e un om de doi lei geolgau asta!! Asta este drept mersi ca Ovidiu a readus echipa in A si i-a asigurat prin asta si lui geolgau o slujba in conducere, ca daca ramineam in b nici vorba ca marele geolgau sa vina la club!!!

iata ce a raspuns Ovidiu in gsp:

Stīngă rupe tacerea!
Vlad Roşca

Ovidiu Stīngă rupe tăcerea şi răspunde dur acuzelor lui Gheorghiţă Geolgău.

La Ştiinţa nu e linişte nici cīnd sīnt rezultate. Īntr-un moment īn care juveţii au cīştigat cinci meciuri şi-au remizat o dată, īn ultimele şase partide, preşedintele Gheorghiţă Geolgău a lansat un atac la adresa fostul director tehnic Costică Ştefănescu şi a artizanului promovării Universităţii īn Liga I, Ovidiu Stīngă. După ce luni juveţii au demontat afirmaţiile lui Geolgău, ieri a venit rīndul lui Stīngă să contraatace, din Olanda.

- Ovidiu, ce părere ai de declaraţiile lui Gheorghiţă Geolgău?
- Mă surprind, sincer. Nu mă aşteptam la astfel de afirmaţii, mai ales acum, cīnd echipa merge foarte bine. Eu am respectat pe toată lumea.

- I-a īnjurat Costică Ştefănescu pe jucători?
- Niciodată! Nea Costică nu a vorbit urīt īn viaţa lui faţă de nimeni. Cu atīt mai mult faţă de jucători. Īntrebaţi-i pe băieţi!

"Īn ce calitate vorbeşte nea Ghiţă?"

- Băieţii au negat deja. De faptul că nu ai fi fost alături de ei, ce ai de spus?
- Am plecat īn Olanda din cauza problemele mele de sănătate. Cīnd m-am īntors, nu am venit doar ca să mă aflu īn treabă. Īnsă dacă nea Ghiţă avea ceva de spus, ar fi trebuit să spună atunci, nu acum. Nu īnţeleg īn ce calitate vorbeşte el de problemele echipei?! Statutul lui īn club īi dă voie să vorbească despre problemele organizatorice, nu despre ce fac antrenorii. Cīt am fost plecat, el a insistat să stea băieţii īn cantonament şi s-a uitat şi la ce aveau īn farfurie. Nu avea atribuţiuni de acest fel. Eu ştiu că era preşedinte, nu doctor!

- Au existat contre īntre tine şi Ştefănescu?
- Au fost discuţii īn contradictoriu, īnsă constructive. E normal ca doi oameni să aibă păreri diferite, īnsă nu au fost certuri.

- De ce crezi că a făcut Geolgău astfel de afirmaţii?
- Habar nu am! E uşor să dai sfaturi, pentru că el nu e răspunzător pentru rezultatele echipei. Eu de asta am plecat şi dacă era şi el răspunzător, trebuia să plece īmpreună cu mine de la club! Nu e frumos ce face şi ar trebui ca unii să aibă gura mai mică şi să muncească mai mult. Şi să arate respect faţă de munca altora.

"Ştiinţa este un fenomen"
- De parcursul echipei ce părere ai?
- Nu am ratat nici un meci al Universităţii de cīnd am plecat. Mă bucur enorm pentru succesele lor. Este un real fenomen ce s-a īntīmplat la echipă după plecarea mea şi Ştefan Stoica merită sincere felicitări.

- Poate Ştiinţa să elimine Rapidul?
- Le ţin pumnii şi sīnt alături de ei, orice s-ar īntīmpla azi la Ploieşti. Īn campionat am făcut egal īn Giuleşti. Au şanse şi trebuie să facă tot ce le stă īn putinţă să se califice.

Ovidiu Stīngă a plecat din Bănie după eşecul cu Oţelul, 0-2

Acuzele lui Geolgău
Luni, preşedintele din Bănie i-a atacat pe Stīngă şi pe Ştefănescu: "Cu regret o spun, dar nu mai are rost să ne ascundem, jucătorii erau debusolaţi de injuriile aduse de Ştefănescu. Costică era mai dur cu ei şi īi īnjura mereu. Iar Ovidiu Stīngă ba a plecat de la echipă şi s-a īntors, ba s-a aflat īn Olanda tocmai cīnd ei aveau mare nevoie de el. Se simţeau părăsiţi. Stīngă era ca un frate pentru ei, īnsă nu le-a mai fost alături ca anul trecut”.

8 noiembrie 2006
MesajMesaj postat: Wed Nov 08, 2006 3:39 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Din pacate nu face nici Stiinta exceptie de la bascalia generala de la noi.
Chiar daca exista neintelegeri, indiferent la ce nivel, acestea trebuie sa ramana intre peretii clubului, sa zic asa.
Criticatul lui Stefanescu, de exemplu a plecat de la Mititelu...Cat despre Geolgau, nu inteleg, ori i se interpreteaza spusele, ori se ia dupa Mititelu ori nu mai este baiatul fin pe care il stiam.
MesajMesaj postat: Fri May 25, 2007 5:32 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

O miscare neasteptata: geolgau nu mai este presedintele Universitatii, el trecand in postura de antrenor al Primaverii?

Cine i-o lua locul? Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Fri May 25, 2007 10:45 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

poate vreo ruda de-a lui miti! MrGreen
MesajMesaj postat: Tue Jun 12, 2007 5:09 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Geolgau si-a inaintat demisia si din functia de tehnician al Primaverii si s-a pus la dispozitia clubului.
Ciudata traiectoria lui Gheorghita...Rolling Eyes
Geolgau, presedinte
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO