Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Gheorghita Geolgau |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cred ca am primit acest autograf dupa finala Cupei Romaniei, Universitatea Craiova-Politehnica Timisoara, in....iunie 1983. Pe atunci eram eleva la o scoala generala din Bucuresti, iar aceasta finala a fost primul meci in care am vazut Universitatea pe viu. Geolgau era fotbalistul preferat al unei bune prietene, care la vremea respectiva era sigura ca se va casatori cu el cand va creste mare(ea)...Cred ca am luat acest autograf pentru ea, dar in cele din urma l-am pastrat... |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Super chestia asta cu autografele..  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133982 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5186 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | Super chestia asta cu autografele..  |
Mai ales cand este vorba de jucatori de referinta din istoria Craiovei...
Felicitari TitanGirl pentru obtinerea autografului!
Cred ca nici Nadia Comaneci n-a reusit sa obtina unul de la Gheorghita.. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Intr-adevar este minunat sa ai un asemenea autograf de la un jucator care a insemnat ceva pt Stiinta, plus de asta inseamna si va insemna mult de acum in colo ... acea generatie nu va fi uitata niciodata ...
In `83 nici in proiect nu eram ) )) )
Mi`ar fi placut sa prind generatia aceea ... dar sunt f bucuros ca are cine sa imi povesteasca ... tatal meu si`a petrecut perioada aceea in Craiova fiind elev la liceu si apoi student ... |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133982 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ion Geolgau s-a nascut la Pielesti (Dolj), pe 20 februarie 1961.
A debutat foarte de tanar in prima divizie, fiind aruncat la 15 ani si noua luni in lupta de catre regretatul Titi Teasca, in partida "U" Craiova - UTA (3-1).
Pana in anul 1990, a evoluat de 292 de ori in tricoul alb-albastru, inscriind 33 de goluri. A castigat 2 titluri de campion si 2 Cupe ale Romaniei.
A inscris goluri memorabile in confruntarile internationale, precum golul calificarii din prelungirile returului cu Bordeaux (2-0), golul victoriei din confruntarea tur cu Hajduk Split (1-0, min. 86'), golul egalarii pe Olympia Stadion, din returul cu Bayern Munchen (1-1) si golul care a relansat partida tur cu nemtii de la Kaiserslautern (2-3). A jucat in 38 de partide in cupele europene intercluburi, avand 8 goluri inscrise.
A jucat si pentru Nationala, disputand 24 de partide si inscriind de trei ori. Golul sau de capatai a fost cel marcat la Bratislava (1-1 cu Cehoslovacia, toamna lui 1983), gol care a calificat Romania la Europenele franceze din 1984. Acolo, ca si pentru alti componenti ai Craiovei-Maxima care au dus greul calificarii, nu a mai fost loc pentru Geolgau, fiind preferate pilele din echipele militarizate.
A mai evoluat un sezon la FC Arges (1990-91), apoi in strainatate in Cipru si Belgia, incheindu-si cariera de jucator la Jiul IELIF Craiova, in 1992-93.
A antrenat diferite echipe din strainatate, avand o inclinatie spre trupele nordice (Feroe, Islanda). O perioada scurta a fost si in stafful clubului Universitatea Craiova.
Actulamente antreneaza echipa judeteana Progresul Segarcea, echipa finantata de firma la care este angajat. |
|
|
|
|
 | Re: Gheorghita Geolgau |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133982 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
<<Geolgau: „Plec la Segarcea“
Iesit din lumea fotbalului la un moment dat, Ion Geolgau este manager de zona la Cerealcom Craiova, dar se ocupa si de echipa de fotbal Progresul Segarcea, asta in masura timpului disponibil. Conform celor afirmate de fostul fotbalist al „Craiovei Maxima“, exista intentia revigorarii fotbalului din Segarcea, inclusiv in privinta copiilor si juniorilor.
Fost antrenor in Feroe si Islanda, Geolgau a acceptat sa coordoneze aceasta activitate fotbalistica de la Segarcea, iar in toamna anului trecut a acceptat o propunere de revenire in stafful tehnic, apoi de conducere al Universitatii, dar dupa doar citeva zile a renuntat.
Exista zvonul ca si acum este curtat de posibilul patron al Universitatii, Adrian Mititelu, de a ocupa o functie in staff-ul Divizionarei B, dar Geolgau a evitat un raspuns clar: „No comment! Am serviciu... Chiar acum plec la Segarcea pentru treburile de serviciu“.>>
Din Gazeta de Sud |
|
|
|
|
 | Re: Gheorghita Geolgau |  |
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| TitanGirl wrote: | Cred ca am primit acest autograf dupa finala Cupei Romaniei, Universitatea Craiova-Politehnica Timisoara, in....iunie 1983. Pe atunci eram eleva la o scoala generala din Bucuresti, iar aceasta finala a fost primul meci in care am vazut Universitatea pe viu. Geolgau era fotbalistul preferat al unei bune prietene, care la vremea respectiva era sigura ca se va casatori cu el cand va creste mare(ea)...Cred ca am luat acest autograf pentru ea, dar in cele din urma l-am pastrat... |
BRAVO FETELOR NE LAUDAM CU VOI...FELICITARII...  |
|
|
|
|
 | |  |
|
minunea blonda
|
| Suporter |

|
88 Lei grei
Items |
| Aderat | 26 Jul 2005 | | Mesaje | 35 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Putini stiu cum a ajuns gheorghita geolgau la Universitatea.
Fostl antrenor al Universitatii, Silviu Stanescu, a fost profesor de sport la Pielesti (o comună aflată ăn apropierea Craiovei). In pauze a observat un elev, care stia cu mingea. Nu era altul decat ion Geolgău. L-a luat la Craiova si............ |
|
|
|
|
|
andrei_blue_lyon
|
| Suporter |

|
195 Lei grei
Items |
| Aderat | 11 Feb 2007 | | Mesaje | 7 | | Locatie | Bucuresti |