Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5182 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Craioveanu s-a hotarat sa mai joace un an pentru echipa spaniola de prima divizie Getafe. Dupa cum afirma presedintele echipei, Torres, lui Gica nu i s-a oferit nimic, a castigat totul pe teren. Frumos spus.
Craioveanua a declarat:
"Sunt recunoscător preşedintelui, antrenorului şi tuturor coechipierilor mei, pentru că din «vina» lor sunt aici. De asemenea, vreau să amintesc şi suporterii, care mi-au dat dovezi de dragoste incomensurabilă. ÃŽi mulţumesc lui Quique, pentru că amândoi avem o dorinţă: el să antreneze şi eu să joc. Sunt mândru că vrea să conteze pe mine încă un sezon". |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23725 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1306 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| De acuma in colo la noi , o sa fie din ce in ce mai putini jucatori ca Gica... |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Craioveanu a marcat in ultima etapa din Spania.
<<Gică Craioveanu a marcat în meciul terminat la egalitate, scor 2-2, cu Atletico Madrid, în ultima etapă a campionatului spaniol.
ÃŽn faţa a 45.000 de spectatori, Getafe a deschis scorul dintr-un penalty, scos de atacantul român, prin Cubillo (22), dar Atletico a egalat imediat după pauză, prin uruguayanul Richard Nunez (46). Peste numai 9 minute, Craioveanu a adus din nou avantajul pentru vizitatori, însă Atletico a reuşit egalarea prin acelaşi Nunez la numai un minut după timpul regulamentar.
Românul, care va mai juca un sezon la Getafe, a marcat trei goluri în acest campionat în Primera Liga. (Liviu Comaneanu)
Sursa Prosport |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Gică Craioveanu ar putea deveni vicepreşedinte la Getafe
Gică Craioveanu ar putea deveni vicepreşedinte la gruparea Getafe, pentru care evoluează din sezonul 2002/2003 şi unde intenţionează să-şi încheie cariera de jucător, notează Marca.
Potrivit publicaţiei spaniole, preşedintele clubului Getafe, Angel Torres, a anunţat că doreşte să colaboreze cu fostul internaţional român pentru binele grupării. "Torres ştie clar pe cine vrea alături în postura de consilier personal, imagine a clubului şi posibil vicepreşedinte: Gică Craioveanu. Românul va rămâne în club când va agăţa ghetele în cui şi va fi cea mai importantă figură din noua organigramă", scrie Marca.
Sursa: Prosport |
|
|
|
|
 | |  |
|
alexxxutzu20
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 07 Oct 2005 | | Mesaje | 11 | | Locatie | Titan-Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Suntem cu totii extrem de bucurosi pt Gica, dar cred ca toti am gandit-o si nimeni nu a spus-o... LOCUL LUI E LA CRAIOVA!!!! Speram ca Spania sa fie un episod (chiar daca vrea sa se stabileasca acolo) si astem revenirea lui in in fotbalul romanesc, sub orice forma in care ar putea ajuta gruparea ce l-a trimis in fotbalul mare..  |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ma indoiesc ca gica se va mai intoarce in tara, are deja o familie acolo. oricum pentru mine el ramane cel mai mare fotbalist pe care l-am vazut la craiova din 90 incoace, adica de cand am inceput sa ma uit la meciuri |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nici eu nu cred ca se mai intoarce..are un deceniu de cand e acolo si prea multe conexiuni pentru a reveni.
Asta nu inseamna ca nu ar putea sprijini Universitatea, macar moral... |
|
|
|
|
|