.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ISTORIA » Gica Popescu - interviuri, opinii
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 8:03 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Gica Popescu - interviuri, opinii
MesajMesaj postat: Fri Jun 23, 2006 2:05 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Gica Popescu a refuzat oferta lui Mititelu
„N-am timp sa fiu presedinte la Universitatea!“
Ion JIANU, Gazeta de Sud

Gica Popescu, un obisnuit al vietii intre doua avioane
Finantatorul oltenilor i-a propus lui Gica Popescu sa-si aleaga o functie de conducere la club, inclusiv presedinte, dar fostul capitan al tricolorilor este implicat in afaceri si a refuzat propunerea.

- Inteleg ca finantatorul Universitatii v-a propus o functie de conducere la club. Care-i raspunsul lui Gica Popescu?

- Intr-adevar, atunci când am vorbit despre jucatorii de la Scoala de fotbal „GP“ doriti de Universitatea, domnul Mititelu mi-a spus ca ma asteapta cu placere si pe mine la club. Mi-a propus sa devin presedinte al Universitatii sau orice altceva doresc eu... I-am spus ca-i multumesc pentru oferta, as accepta-o cu placere, dar acum n-am timp pentru asa ceva. Si acesta-i adevarul, deoarece am multa treaba, sunt implicat direct in anumite activitati demarate si care nu-mi permit sa absentez din Bucuresti. Ar fi, repet, chiar o placere sa fiu presedintele Universitatii Craiova, dar nu am acum timp.

„Am toata disponibilitatea pentru a ajuta Universitatea“

- Exista acum o altfel de colaborare, trei jucatori de la „GP“ fiind deja transferati la Universitatea.

- Intotdeauna am fost deschis colaborarii cu Universitatea, chiar de la inceput. Pot exista si alte colaborari intre cele doua cluburi din Banie, am toata disponibilitatea pentru a ajuta Universitatea.

- Am revenit in Divizia A, ne asteapta un sezon greu...

- Foarte greu! Echipa este obisnuita cu un anume nivel de joc, de Divizia B, jucatorii sunt tineri. Inca mai este nevoie de timp ca acesti jucatori sa formeze o echipa cum avea Craiova pe timpuri. Totodata, Universitatea are nevoie de stabilitate din toate punctele de vedere, de liniste... Si toata lumea de acolo - suporteri, presa locala - trebuie sa constientizeze faptul ca 2006/2007 va fi un sezon greu, chiar foarte greu. Toata lumea trebuie sa tina aproape de Universitatea si atunci când, probabil, vor fi si momente grele. Ce vreau sa spun? Cu siguranta ca in acest sezon vor fi momente dificile, iar atunci nimeni nu trebuie sa faca pasul inapoi, sa tina aproape de Universitatea. Sa nu se intâmple altceva... Ati vazut cam ce se petrece: când este greu, apar si scandalurile, iar astea creeaza tot felul de dezechilibrari. De aceea, repet si tin sa subliniez ca acest sezon competitional va fi foarte greu, iar toata lumea trebuie sa inteleaga de la inceput asta, sa fie alaturi de Universitatea.

„Suntem intr-o reorganizare a Scolii de fotbal «GP»“

- Presupun ca sunteti suparat pentru ca „GP“ a retrogradat din Divizia C...

- Sunt suparat, dar si asta, retrogradarea, face parte din fotbal. Asta-i fotbalul.

- Totusi, a fost o surpriza neplacuta pentru finantatorul Gica Popescu?

- As fi dorit ca echipa sa ramâna in Divizia C pentru ca acesti copii sa joace la nivelul de liga a treia, unul totusi bun pentru un anume scop urmarit. Am luat in calcul si aceasta varianta, retrogradarea. De ce? In lotul fostei divizionare C am luat multi copii, iar cu cei tineri si fara experienta este greu sa faci fata rigorilor unei competitii dificile, asa cum a fost campionatul 2005/2006. In plus, „GP“ a jucat meciurile numai pe teren. Recunosc insa ca nu mi-a cazut deloc bine aceasta retrogradare, chiar deloc!

- Aveti acum intentia sa cumparati un loc in Divizia C?

- Exclus, nici vorba! Pai, ce, facem performanta cumparând?! De ce mai jucam atunci? Puteam foarte simplu sa nu mai jucam, sa nu mai cheltuim bani pe deplasari si sa cumparam, la sfârsit, un loc. Nici vorba de cumparare! Dupa aceasta retrogradare, am luat unele masuri. Suntem in reorganizare, iar pâna la sfârsitul acestei luni vom definitiva totul.

- Ce finala prevedeti la Cupa Mondiala din Germania?

- E greu sa dau un raspuns cât de cât aproape de ce va fi pe 9 iulie. Sunt multe echipe care ar putea ajunge... Brazilia, Argentina, Germania, Olanda. Atentie la Ghana! (dialogul a fost realizat ieri-dimineata, inainte de meciul Ghana - SUA - n.r.).
MesajMesaj postat: Fri Jun 23, 2006 12:28 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

"n-am timp", asta chiar e un raspuns diplomatic clasic MrGreen
MesajMesaj postat: Fri Jun 23, 2006 1:56 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

adevarul e ca gica e afacerist, la noi la club "in provincie" nu se poate face valuta buna... MrGreen
cred ca va veni mai la batranete! Wink
MesajMesaj postat: Thu Jul 06, 2006 12:10 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Gica Popescu dezminte asocierea cu Dinu Patriciu
„Aberatii, nu ma intereseaza Universitatea!“
Ion JIANU, Gazeta de Sud

Gica Popescu a luat ca pe o gluma venirea la Craiova
Conform unui zvon, Gica Popescu, ajutat de Dinu Patriciu, ar dori sa cumpere Universitatea, motiv pentru care o prima runda de negocieri ar fi avut loc in Craiova in urma cu doua saptamâni, iar cei doi i-ar fi oferit lui Mititelu aproximativ doua milioane de euro, dar actualul finantator al Universitatii ar fi cerut cinci milioane de euro si din acest motiv „negocierile“ s-ar fi intrerupt.

- Domnule Popescu, este adevarat ca vreti, impreuna cu Dinu Patriciu, sa cumparati Universitatea, chiar ati si negociat asta, in Craiova, cu Mititelu? Ati oferit doua milioane de euro, iar Mititelu v-ar fi cerut cinci milioane!

- Eu am auzit multe aberatii si prostii in ultima perioada, iar una in plus nu mai conteaza. Oricum, sunt minciuni ordinare. Voi organiza astazi o conferinta de presa in care, printre altele, voi clarifica problemele. Va raspund la intrebare astfel: 1. Eu nu-l cunosc pe domnul Dinu Patriciu, n-am vorbit in viata mea cu dânsul; 2. Am spus-o si o repet ca, daca vreodata ar fi sa investesc in fotbal, eu o voi face de unul singur si nimeni nu ma va baga la inaintare, cum se spune. Nu s-a nascut inca persoana care sa ma bage pe mine la inaintare!; 3. N-am banii necesari sa pot sustine Universitatea Craiova, un club de fotbal cu pretentii; 4. Am aflat marti seara, de la cineva din presa centrala, ca acest zvon l-ar fi lansat pe „piata“ o domnisoara sau doamna de la ziarul din Craiova la care este fondator domnul Mititelu. Este adevarat?

„Nu-l cunosc pe Dinu Patriciu“

- Nu stiu, am citit astazi (ieri - n.r.) intr-un cotidian din Craiova aceste informatii surprinzatoare...

- Cei care lanseaza asemenea zvonuri sa stea linistiti: Gica Popescu nu vine la Universitatea pentru a investi! Vreau sa ajut Universitatea cu jucatori, dar, din pacate, suntem intr-un impas al actelor. Noi gândim diferit fata de domnul Mititelu, vedem problema din unghiuri diferite.

- Conform celor publicate in ziarul din Craiova, reiese ca o „persoana de pe lânga Dinel Staicu“ ar fi afirmat ca inca din primavara Gica Popescu si Dinu Patriciu voiau sa cumpere Universitatea...

- Cel care a afirmat asa ceva - daca a afirmat! - este un nesimtit. Cum e posibil sa arunci minciuni, vorbe in vânt? Am fost la Craiova si am stat de vorba cu domnul Mititelu cinci minute, in prezenta domnului Zamfir, iar subiectul discutiilor a fost despre jucatorii de la „GP“ doriti de Universitatea. Atât si nimic mai mult. Nu ma intereseaza Universitatea, oameni buni! Iar pe Dinu Patriciu, repet, nu l-am intâlnit in viata mea.

„Zamfir coordoneaza Scoala de Fotbal «GP»“

- Vorbeati de o reorganizare si de unele masuri la Scoala de Fotbal „GP“. Le-ati luat?

- Nu, inca discutam in privinta acestei reorganizari, iar recent am avut o intâlnire importanta la Bucuresti cu conducerea scolii din Craiova. Au participat domnii Nicolae Zamfir, Ion Olaru si Adrian Popescu. Nu decid singur, nu agreez asemenea hotarâri, ci tin cont de parerea oamenilor cu care lucrez, ii ascult, ii consult. Si, cum spuneam, impreuna incercam sa facem lucrurile bine pentru viitor. In absenta mea, domnul Zamfir coordoneaza activitatea Scolii „GP“.
MesajMesaj postat: Thu Jul 06, 2006 10:16 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

fac niste eforturi supraomenesti aici ca sa nu-i zic ceva de ma-sa lui popescu asta.
are alte proiecte, n-are timp, nu are bani, nu e interesat, da jucatori de la scoala lui Universitatii dar in final e ceva, o clauza care-l impiedica, o mica neintelegere si pana la urma ajung pe la dinamo sau national.
pt toti care n-au inteles ca pt individul asta singurul lucrul care conteaza in viata este banul, ii rog sa mai reflecteze putin.

angry angry angry Wall Wall Wall Wall
MesajMesaj postat: Thu Jul 06, 2006 5:18 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Omul este intr-o perpetua eroare vizavi de Universitatea si se pare ca nimeni si nimic nu-l pot scoate din ea, cel putin pe moment...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Mon Jan 14, 2008 3:49 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Azi, de la ora 17:00, Gica Popescu va sustine o conferinta de presa la Craiova.
Din cate se pare, el isi va creiona planurile de viitor in domeniul fotbalului.
MesajMesaj postat: Mon Jan 14, 2008 6:53 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

who cares about gp??? MrGreen
MesajMesaj postat: Mon Jan 14, 2008 6:58 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Ca un rezumat al conferintei de presa, noutatea ar fi ca GP nu a mai spus ca nu are bani sa tina un club de fotbal la standardele pe care si le-ar dori, ci ca ar fi interesat sa preia Universitatea, DACA Mititelu ar fi dispus sa vanda si DACA pretul cerut nu va fi prea mare.
Este o schimbare de politica, dar nu pare sa sune foarte convingator, cum nu a sunat prea convingator nici istoria ajungerii sale la dinamo in 2002.
In rest, cam aceleasi afirmatii cunoscute: am facut scoala GP ca sa fie pepiniera Universitatii, orice jucator al scolii mele care ajunge la Stiinta va fi in coproprietate, s.a.
MesajMesaj postat: Tue Jan 15, 2008 1:20 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Citat:
In rest, cam aceleasi afirmatii cunoscute: am facut scoala GP ca sa fie pepiniera Universitatii, orice jucator al scolii mele care ajunge la Stiinta va fi in coproprietate, s.a.

Nu inteleg ce aveti impotriva acestui om?
Au vrut, vreodata, conducatorii Universitatii sa aduca jucatori de la scoala lui GP, iar acesta a refuzat? Oare stimabilii nostri conducatori ar vrea sa aduca jucatori si sa faca performanta cu ei, platind un covrig??
Nimeni nu-ti creste niste jucatori fara sa-si scoata macar banii pe care i-a investit. Nimeni nu te ajuta, in ziua de azi, fara bani. Si pana la urma, nimeni nu are vreo obligatie, sa faca munca voluntara.

Citat:
Ca un rezumat al conferintei de presa, noutatea ar fi ca GP nu a mai spus ca nu are bani sa tina un club de fotbal la standardele pe care si le-ar dori, ci ca ar fi interesat sa preia Universitatea, DACA Mititelu ar fi dispus sa vanda si DACA pretul cerut nu va fi prea mare.

Nu cred ca banii reprezinta o problema pt GP.
In cazul in care nu va cumpara clubul, ar fi bine k Mititelu sa colaboreze cu GP.
MesajMesaj postat: Tue Jan 15, 2008 12:06 pm
Raspunde cu citat
alin_cv
Suporter
Suporter

843 Lei grei
Items

Aderat26 Jul 2007
Mesaje36
Locatiecraiova

Adrian Mititelu a declarat ca echipa de fotbal Universitatea Craiova nu este de vanzare.Gica Popescu a fost dezinformat si bagat la inaitare pentru a tulbura iar apele la Craiova,nu de alta dar este prea multa liniste la club iar lumea erea invatata numai cu scandaluri.
MesajMesaj postat: Wed Jan 16, 2008 12:35 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

F multa liniste!!! Pana la sfarsitul anului va fi foarte multa liniste!! Stam pe burta si nu transferam nimic si asta din cauza incompetentilor din conducere.

GP a spus ca face o oferta, numai dk Mititelu vrea sa vanda. Ce e greu de inteles??
MesajMesaj postat: Wed Jan 16, 2008 7:07 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items<