Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Il doriti pe GP presedintele FRF? |
| Da |
|
50% |
[ 3 ] |
| Nu |
|
50% |
[ 3 ] |
|
| Total Voturi : 6 |
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22886 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1101 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cu toate ca Lupescu a latrat ani buni la dinamo,eu am o parere buna despre el! apare f competent in media si a jucat mult timp in afara, se exprima bine samd. L-am cunoscut in Germania personal si am studiat cu sora lui. E chiar un tip ok! eu am votat pt el!
G.P. a facut treaba ca jucator la Craiova, dar dupa aia??  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5221 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Iata ca GP si-a anuntat candidatura pentru presedentia FRF. El a prezentat un program in 14 puncte si care s-ar extinde pe doua mandate (10 ani).
Preşedintele FRF să fie ales pentru maxim 2 mandate a câte 5 ani fiecare;
2. Se doreşte revitalizarea fotbalului la juniori 3. Construirea unui centru naţional de copii şi juniori;
4. Patru centre zonale de copii şi juniori;
5. Participarea administraţiei publice în dezvoltarea fotbalului;
6. Creşterea competitivităţii echipelor reprezentative;
7. Dezvoltarea unui program de marketing prin care se doreşte triplarea bugetului FRF până în 2016;
8. Dezvoltarea infrastructurii;
9. Dezvoltarea de programe educaţionale;
10. Dezvoltarea fotbalului feminin şi de sală;
11. Exploatarea fotbalului ca fenomen social;
12. Câştigarea credibilităţii fotbalului;
13. Dezvoltarea unui sistem informatic între FRF şi celelalte federaţii;
14. Construirea unui stadion de 4, 5 stele cu o capacitate de aproximativ 40.000 locuri
*Când toate obiectivele vor fi atinse România îşi va depune candidatura pentru organizarea Campionatului European din 2016
*Sloganul fostului internaţional român este "Voi apăra fotbalul!", iar sigla campaniei sale este o balanţă, ce are pe fiecare taler câte o jumătate de minge.
Sursa Prosport |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | Cu toate ca Lupescu a latrat ani buni la dinamo,eu am o parere buna despre el! apare f competent in media si a jucat mult timp in afara, se exprima bine samd. L-am cunoscut in Germania personal si am studiat cu sora lui. E chiar un tip ok! eu am votat pt el!
G.P. a facut treaba ca jucator la Craiova, dar dupa aia??  |
tot pe mana lui lupescu as merge si eu. mi se pare un tip pertinet, rezonabil, cu bun simt si in nici un caz nu e o marioneta ca popescu gheorghe |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ziarele centrale de sport il sustin pe GP pentru sefia FRF.
Iata un articol din Gazeta Sporturilor:
"Ce-i lipseşte lui Popescu
Daniel Nanu
Ca de obicei cînd arde ceva în fotbal, Dumitru Dragomir a dat şi ieri buzna peste noi. "Gică Popescu şi-a anunţat candidatura, da' să vedem cine-l propune", a susurat Corleone la un post TV. Tot ca de obicei, Dragomir bate cîmpii. Pe Gică Popescu îl poate propune foarte bine chiar Gică Popescu. Cum? "Baciul" are, cu şcoala lui de fotbal, o echipă în Divizia C. Afiliată la FRF, cu drept de vot, chiar propria Şcoală îl poate propune preşedinte.
După ce Gică s-a separat de firma fraţilor Becali, rechinii din fotbal au renunţat la tema respectivă. Au fabricat alta: Gică Popescu n-are experienţă managerială. Păi, după o astfel de judecată ştirbă nu ne rămîne decît să-l băgăm pe Mircea Sandu în formol şi să-l ţinem preşedinte pînă la sfîrşitul lumii. Gică Popescu are de cîţiva ani o şcoală de fotbal. A organizat impecabil două ediţii ale unui eveniment de mare amploare, Seara Campionilor, în condiţii pe care Naşu' şi ai lui n-au fost în stare să le ofere echipei naţionale. Sînt doar cîteva exemple.
Sigur, îi lipsesc multe lui Popescu. De exemplu, n-a trucat meciuri ca jucător la Sportul. Sau n-a prezentat deconturi false ca boss al FRF. Sau n-a făcut bişniţă cu pungi de plastic, aparate video şi blugi ca preşedinte la Victoria. E drept, nici n-a făcut puşcărie pentru asta. Nici nu şi-a făcut hotel, precum Corleone, în acelaşi timp în care se ridica, a naibii coincidenţă, sediul LPF. Astea şi multe alte matrapazlîcuri îi cam lipsesc lui Gică Popescu." |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nasu' nu se lasa si a anuntat ca va candida din nou... |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
se pare ca nu toate ziarele sunt pro-popescu, mai ales ca nasu si-a anuntat candidatura. un articol din "ziarul"
SI IONUT LUPESCU?
Autor: JULIUS CONSTANTINESCU
Oricat si-ar da Mitica ochii peste cap sa ne convinga de faptul ca Mircea Sandu e cel mai bun presedinte de federatie din Univers, ma tem ca nici varianta cu Gica Popescu castigator nu l-ar deranja prea tare. In fond, fostul capitan al Bacelonei n-a iesit niciodata pana acum din front, limitandu-se, ca si cumnatul sau, Gica Hagi, la a debita cu nemiluita platitudini care nu incrimineaza, in mod direct, pe nimeni.
Mai mult, in timp ce presa acuza caracterul lui Mircea Sandu, nimeni nu se oboseste sa-i faca o mica radiografie la caracter si candidatului Gica Popescu. Poate ca Gica Craioveanu, prins cu meciurile din Primera Division, l-o fi iertat demult, dar suporterii nu cred sa fi uitat ca atacantul care dadea 16 goluri pe sezon in Spania n-avea loc la Nationala pentru ca nu voia Popescu. Poate ca si Piturca l-o fi iertat, dar din nou ma indoiesc ca suporterii au uitat ca un antrenor ce a calificat echipa la un turneu final a fost dat afara pentru ca asa au vrut muschii lui Popescu si ai cumnatului sau, Regele. Iar daca faptul ca un om care nu mai avea nevoie nici de bani, nici de glorie a ales sa joace pentru Dinamo, in timp ce suporterii care il idolatrizau il asteptau la Craiova, poate ca nu priveste pe nimeni, fiind o decizie care trebuie respectata oricat de greu le-ar veni unora, faptul ca un om care a purtat banderola de capitan al Barcelonei a ales sa-si puna prestigiul in slujba unor speculanti de bilete de cinema este inca un argument ca si caracterul lui Popescu ar trebui luat putin la intrebari.
Din nefericire, competitia dintre Mircea Sandu si Gica Popescu transmite acelasi mesaj nesanatos ca si competitia dintre Coca-Cola si Pepsi: nu mai exista alt concurent. Nimeni nu-si mai bate capul, de pilda, cu Ionut Lupescu. In fond, e un gura-sparta, un neinteles, un tip care are ceva cu toata lumea. Sustinut doar de sindicalistul ala de Prunea, alt gura-sparta.
De altfel, s-ar putea ca Mircea Sandu, de fapt, nici sa nu candideze. Important pentru Mitica e ca Gica Popescu a reusit sa monopolizeze ideea de alternativa la Mircea Sandu. Din punctul meu de vedere, jocurile au fost facute. Iar Mitica n-are cum sa piarda.
http://www.ziarulcn.com/article/aid/24598/SI-IONUT-LUPESCU?/ |
|
|
|
|
|