.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL INTERN » Arhiva » Gica Popescu si sefia FRF Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:35 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Il doriti pe GP presedintele FRF?
Da
50%
 50%  [ 3 ]
Nu
50%
 50%  [ 3 ]
Total Voturi : 6

Gica Popescu si sefia FRF
MesajMesaj postat: Thu Sep 22, 2005 3:42 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133982 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5186

Gica Popescu s-a retras din mpresariat iar firma Becali&Popescu s-a desfiintat.
Se pare ca GP doreste sa candideze pentru sefia FRF.
Ce parere aveti?

Last edited by Stiinta on Mon Sep 26, 2005 10:51 pm
Re: Gica Popescu
MesajMesaj postat: Thu Sep 22, 2005 3:52 pm
Raspunde cu citat
WhiteLion
Suporter infocat
Suporter infocat

1136 Lei grei
Items

Aderat24 Aug 2005
Mesaje150
LocatieBucuresti

Abureala.
MesajMesaj postat: Thu Sep 22, 2005 3:58 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133982 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5186

De ce abureala? Probabil vrea sa candideze la sefia FRF..ca o sa se refaca firma de impresariat daca nu-i iese, asta-i altceva...
MesajMesaj postat: Thu Sep 22, 2005 4:01 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

nu cred ca o sa candideze decat daca e sigur ca o sa castige.
si chiar s-a desfintat firma bisnitarilor?
MesajMesaj postat: Thu Sep 22, 2005 4:03 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133982 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5186

Conform Prosportului da. A fost chiar o conferinta de presa cu tema asta.

Iata ce spune si gazeta Sporturilor:

"Gică Popescu s-a retras din impresariat! Popescu nu a spus dacă o să candideze la preşedinţia FRF
Gică Popescu a declarat Ă®ntr-o conferinţă de presa că se va retrage din activitatea de impresar: ”Renunţ la cariera de impresariat deoarece am multe proiecte fotbalistice şi extrafotbalistice. Au fost doi ani Ă®n care am vrut să deprind tainele manageriatului. Au existat anumite chichiţe care nu s-au potrivit caracterului meu”. Fostul internaţional nu a precizat dacă acum urmează să candideze la preşedinţia FRF: ”M-am gĂ®ndit mult timp, dar nu am luat Ă®ncă nici o hotărĂ®re. Pentru orice fotbalist care nu urmează calea antrenoratului, preşedenţia FRF este o funcţie onorantă.” "
MesajMesaj postat: Thu Sep 22, 2005 4:14 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

interesant.......individul pretinde ca are caracter
MesajMesaj postat: Thu Sep 22, 2005 4:18 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133982 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5186

Cred ca intrebarea majora in problema asta nu ar fi atat GP cat eventuala ramanere in post a Nasului...un lucru mai grav, zic...
MesajMesaj postat: Thu Sep 22, 2005 6:43 pm
Raspunde cu citat
WhiteLion
Suporter infocat
Suporter infocat

1136 Lei grei
Items

Aderat24 Aug 2005
Mesaje150
LocatieBucuresti

flipper wrote:

N-are.
MesajMesaj postat: Fri Sep 23, 2005 2:31 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

WhiteLion wrote:
flipper wrote:

N-are.

stiu
MesajMesaj postat: Fri Sep 23, 2005 4:16 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133982 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5186

problema ramane daca totusi ramanerea Nasului nu ar fi o varianta mai proasta decat o eventuala inscaunare ca sef FRF a lui GP...
MesajMesaj postat: Fri Sep 23, 2005 5:07 pm
Raspunde cu citat
WhiteLion
Suporter infocat
Suporter infocat

1136 Lei grei
Items

Aderat24 Aug 2005
Mesaje150
LocatieBucuresti

Stiinta wrote:
problema ramane daca totusi ramanerea Nasului nu ar fi o varianta mai proasta decat o eventuala inscaunare ca sef FRF a lui GP...

Ar fi.
MesajMesaj postat: Sat Sep 24, 2005 1:08 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133982 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5186

Un articol din ESO, pe tema candidaturilor:

A Ă®nceput războiul pentru ciolanul FRF

Anunţul făcut joi de fostul impresar Gică Popescu a stârnit rumoare Ă®n Ă®ntreaga mişcare fotbalistică a ţării. Deşi nu a spus direct acest lucru, Popescu se gândeşte din ce Ă®n ce mai serios la postul de preşedinte al FRF, fostul căpitan al naţionalei urmând să candideze la alegerile din luna decembrie. Dacă la alegerile trecute, din 2001, “Naşul” a procedat precum “Răposatul”, câştigând cursa deşi a alergat de unul singur, de această dată gluma se Ă®ngroaşă pentru cel care stă Ă®n fruntea fotbalului românesc de 15 ani. Prezent la Mogoşoaia, pentru a face recepţia strategică (cu doar trei luni Ă®nainte de alegeri) a noului sediu al Academiei de Fotbal construite acolo, Sandu nu s-a arătat deloc ameninţat de candidatura lui Popescu, ironizându-l chiar pe fostul internaţional. “Nu sunt Ă®n concurenţă cu Gică Popescu. Nu am cum. Eu sunt preşedinte de federaţie. Dacă ar fi vorba de un alt preşedinte de federaţie, atunci am putea vorbi despre concurenţă”, a menţionat Sandu.
Sandu nu doarme Ă®nsă prea liniştit, pentru că, deşi Popescu nu şi-a anunţat Ă®ncă oficial candidatura, deja s-au găsit oameni care să-l susţină pe acesta. “Gică e un conducător Ă®nnăscut. ĂŽl voi suna şi Ă®l voi ruga să candideze. Are bani destui şi nici un alt interes, decât să facă ceva bun pentru fotbalul românesc”, a spus fostul coleg al lui Popescu de la echipa naţională, Dan Petrescu. Un alt susţinător al fostului impresar este Florin Prunea: “Ar fi bine ca Gică să candideze. Are experienţă, a jucat la mari cluburi. Totul este să aibă un program serios. Eu cred că vor mai fi şi alţi candidaţi”.
Mai repede decât se aştepta, Prunea a primit şi confirmarea că vorbele sale s-au adeverit, pentru postul de preşedinte apărând un nou candidat, Ă®n persoana lui Ionuţ Lupescu, care a aruncat săgeţi la adresa lui Popescu, spunând că nu ştie cât de mult Ă®şi doreşte “Baciul” postul de preşedinte. “Parcă spusese mai demult că nu va candida. N-am vorbit cu el şi nu ştiu cât de mult Ă®şi doreşte să intre Ă®n cursa pentru postul de preşedinte, dar dacă o va face, e foarte bine. Fiecare are şansa lui. Dacă va exista un curent de opinie printre conducătorii de cluburi care vor schimbarea legislaţiei, a fiscalităţii Ă®n fotbal, şi ei cred că aş putea face asta, mă voi gândi să candidez şi eu la alegerile din decembrie”, a afirmat Lupescu.
După ultimele evenimente, finalul anului se anunţă a fi unul incendiar la federaţie, lupta pentru ciolan urmând a fi una extrem de acerbă Ă®ntre cei trei şi chiar ar mai putea apărea candidaţi până la alegeri. (A. I.)
MesajMesaj postat: Sat Sep 24, 2005 11:52 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Daca nu mai candideaza M. Sandu, cred ca Popescu are sanse. Si cred ca va fi o miscare buna pt fotbalul romanesc.