Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Il doriti pe GP presedintele FRF? |
| Da |
|
50% |
[ 3 ] |
| Nu |
|
50% |
[ 3 ] |
|
| Total Voturi : 6 |
|
 | Gica Popescu si sefia FRF |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133982 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5186 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Gica Popescu s-a retras din mpresariat iar firma Becali&Popescu s-a desfiintat.
Se pare ca GP doreste sa candideze pentru sefia FRF.
Ce parere aveti? |
|
Last edited by Stiinta on Mon Sep 26, 2005 10:51 pm |
|
|
|
 | Re: Gica Popescu |  |
|
WhiteLion
|
| Suporter infocat |

|
1136 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Aug 2005 | | Mesaje | 150 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133982 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| De ce abureala? Probabil vrea sa candideze la sefia FRF..ca o sa se refaca firma de impresariat daca nu-i iese, asta-i altceva... |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
nu cred ca o sa candideze decat daca e sigur ca o sa castige.
si chiar s-a desfintat firma bisnitarilor? |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133982 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Conform Prosportului da. A fost chiar o conferinta de presa cu tema asta.
Iata ce spune si gazeta Sporturilor:
"Gică Popescu s-a retras din impresariat! Popescu nu a spus dacă o să candideze la preşedinţia FRF
Gică Popescu a declarat Ă®ntr-o conferinţă de presa că se va retrage din activitatea de impresar: ”Renunţ la cariera de impresariat deoarece am multe proiecte fotbalistice şi extrafotbalistice. Au fost doi ani Ă®n care am vrut să deprind tainele manageriatului. Au existat anumite chichiţe care nu s-au potrivit caracterului meu”. Fostul internaţional nu a precizat dacă acum urmează să candideze la preşedinţia FRF: ”M-am gĂ®ndit mult timp, dar nu am luat Ă®ncă nici o hotărĂ®re. Pentru orice fotbalist care nu urmează calea antrenoratului, preşedenţia FRF este o funcţie onorantă.” " |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| interesant.......individul pretinde ca are caracter |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133982 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cred ca intrebarea majora in problema asta nu ar fi atat GP cat eventuala ramanere in post a Nasului...un lucru mai grav, zic... |
|
|
|
|
|
WhiteLion
|
| Suporter infocat |

|
1136 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| flipper wrote: | | interesant.......individul pretinde ca are caracter |
N-are. |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| WhiteLion wrote: | | flipper wrote: | | interesant.......individul pretinde ca are caracter |
N-are. |
stiu |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133982 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| problema ramane daca totusi ramanerea Nasului nu ar fi o varianta mai proasta decat o eventuala inscaunare ca sef FRF a lui GP... |
|
|
|
|
|
WhiteLion
|
| Suporter infocat |

|
1136 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | problema ramane daca totusi ramanerea Nasului nu ar fi o varianta mai proasta decat o eventuala inscaunare ca sef FRF a lui GP... |
Ar fi. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133982 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Un articol din ESO, pe tema candidaturilor:
A Ă®nceput războiul pentru ciolanul FRF
Anunţul făcut joi de fostul impresar Gică Popescu a stârnit rumoare Ă®n Ă®ntreaga mişcare fotbalistică a ţării. Deşi nu a spus direct acest lucru, Popescu se gândeşte din ce Ă®n ce mai serios la postul de preşedinte al FRF, fostul căpitan al naţionalei urmând să candideze la alegerile din luna decembrie. Dacă la alegerile trecute, din 2001, “Naşul” a procedat precum “Răposatul”, câştigând cursa deşi a alergat de unul singur, de această dată gluma se Ă®ngroaşă pentru cel care stă Ă®n fruntea fotbalului românesc de 15 ani. Prezent la Mogoşoaia, pentru a face recepţia strategică (cu doar trei luni Ă®nainte de alegeri) a noului sediu al Academiei de Fotbal construite acolo, Sandu nu s-a arătat deloc ameninţat de candidatura lui Popescu, ironizându-l chiar pe fostul internaţional. “Nu sunt Ă®n concurenţă cu Gică Popescu. Nu am cum. Eu sunt preşedinte de federaţie. Dacă ar fi vorba de un alt preşedinte de federaţie, atunci am putea vorbi despre concurenţă”, a menţionat Sandu.
Sandu nu doarme Ă®nsă prea liniştit, pentru că, deşi Popescu nu şi-a anunţat Ă®ncă oficial candidatura, deja s-au găsit oameni care să-l susţină pe acesta. “Gică e un conducător Ă®nnăscut. ĂŽl voi suna şi Ă®l voi ruga să candideze. Are bani destui şi nici un alt interes, decât să facă ceva bun pentru fotbalul românesc”, a spus fostul coleg al lui Popescu de la echipa naţională, Dan Petrescu. Un alt susţinător al fostului impresar este Florin Prunea: “Ar fi bine ca Gică să candideze. Are experienţă, a jucat la mari cluburi. Totul este să aibă un program serios. Eu cred că vor mai fi şi alţi candidaţi”.
Mai repede decât se aştepta, Prunea a primit şi confirmarea că vorbele sale s-au adeverit, pentru postul de preşedinte apărând un nou candidat, Ă®n persoana lui Ionuţ Lupescu, care a aruncat săgeţi la adresa lui Popescu, spunând că nu ştie cât de mult Ă®şi doreşte “Baciul” postul de preşedinte. “Parcă spusese mai demult că nu va candida. N-am vorbit cu el şi nu ştiu cât de mult Ă®şi doreşte să intre Ă®n cursa pentru postul de preşedinte, dar dacă o va face, e foarte bine. Fiecare are şansa lui. Dacă va exista un curent de opinie printre conducătorii de cluburi care vor schimbarea legislaţiei, a fiscalităţii Ă®n fotbal, şi ei cred că aş putea face asta, mă voi gândi să candidez şi eu la alegerile din decembrie”, a afirmat Lupescu.
După ultimele evenimente, finalul anului se anunţă a fi unul incendiar la federaţie, lupta pentru ciolan urmând a fi una extrem de acerbă Ă®ntre cei trei şi chiar ar mai putea apărea candidaţi până la alegeri. (A. I.) |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Daca nu mai candideaza M. Sandu, cred ca Popescu are sanse. Si cred ca va fi o miscare buna pt fotbalul romanesc. |
|
|
|
|
|