Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Care vor fi echipele ce se vor califica? |
| Austria si Germania
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Austria si Croatia
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Austria si Polonia
|
|
33% |
[ 1 ] |
| Germania si Croatia
|
|
66% |
[ 2 ] |
| Germania si Polonia
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Croatia si Polonia |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Voturi : 3 |
|
 | GRUPA B |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
In Grupa B au fost repartizate urmatoarele echipe:
Austria
Croatia
Germania
Polonia
Programul meciurilor:
08/06/08 Austria - Croatia
08/06/08 Germania - Polonia
12/06/08 Croatia - Germania
12/06/08 Austria - Polonia
16/06/08 Polonia - Croatia
16/06/08 Austria - Germania |
|
Last edited by Stiinta on Mon Jan 07, 2008 4:36 pm |
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Grupa asta e gradinita fata de a noastra! Germania iese pe locul unu fiind urmata de Croatia. Polonia e la prima!!! participare la un CE iar din 86 incoace n-au mai aratat nimic! Austria e o rusine ca are dreptul de joc! |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Fara indoaiala Germania are sanse serioase sa ia locul 1. Pentru locul al 2-lea se va da batalia intre Croatia si Polonia, dar cred ca mai multe sanse au croatii. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ziua a doua a Campionatului European a adus pe scena grupa B.
Austria, a doua echipa gazda a turneului, a fost invinsa cu 1-0 de catre Croatia. Golul a fos inscris in chiar debutul partidei de catre Modric, din lovitura de pedeapsa.
Un rezultat normal in meciul al doilea, in care Germania a invins cu 2-0 echipa Polonoeo. Goluri inscrise de catre "neamtul-polonezul" Podolski ('20 si '72). |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
croatii n-au stralucit cu austriecii, dar acel 11m de la inceput le-a ajuns sa castige. austria a aratat macar spre final ca este gazda la euro, dar stilul de joc nu permite mare lucru.
germania a profitat de greselile polonezilor, care chiar in persoana stelistului golanski au dovedit ca apararea e slaba. podolski a fost necrutator, in timp ce gomez se dovedeste ca e mare ratangiu. golurile au cazut dupa greseli mari in apararea poloneza, primul din offsaid, al doilea dupa o catastrofa a stelistului polonez.
germania va bate pe croati, dar si pe austrieci si vor lua primul loc in grupa. polonia si austria se bat pe locul 3. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Eu cred ca nemtii vor face egal cu croatii, dar oricum sunt printre favoritii la castigarea trofeului. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23821 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nu am urmarit in intregime meciul Austria - Croatia, insa mi-a displacuta reactia suporterilor austrieci, intr-un moment delicat, in care Pogatet trebuia sa primeasca al 2-lea galben, iar arbitrul era indreptatit sa o faca. Acestia au aruncat cu tot felul de obiecte in teren, lucru care nu ar trebui sa se intample, la un asemenea nivel. Dupa ce ca nu au echipa, se dovedesc a fi si lipsiti de fair-play.
Germania a castigat aseara, insa nu a aratat ca are potential extraordinar. Poate nici adversarii nu le-au permis sa-si arate valoarea, insa raman cu sanse bune la castigarea campionatului. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
In etapa a doua a grupei, Croatia a invins Germania cu 2-1 (1-0) si s-a calificat deja in sferturi.
Austria a reusit un egal, din penalty, in minutele de prelungire, 1-1 cu Polonia.
Clasament
1. Croatia 6p 3-1
2. Germania 3p 3-2
3. Austria 1p 1-2
4. Polonia 1p 1-3 |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ultimele rezultate au consfintit calificarea Croatiei (1-0 cu Polonia) si Germaniei (1-0 cu Austria).
Clasament
1. Croatia 9p 4-1
2. Germania 6p 4-2
3. Austria 1p 1-3
4. Polonia 1p 1-4 |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23821 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Croatia mi se pare o echipa solida si un grup unit! Au un antrenor din generatia tanara si atmosfera creata in sanul echipei este foarte buna. Au o forta extraordinara, chiar daca jocul nu da aceasta senzatie. Ii vad in semifinale, daca nu, chiar in finala!!
Germanii imi par mai slabi. Dau impresia ca mereu sunt precipitati si grabesc foarte mult faza de constructie. Nu vor trece de sferturi, unde-i vor intalni pe Ronaldo & Co. |
|
|
|
|
|