.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CAMPIONATUL EUROPEAN 2008 » GRUPA C
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 7:47 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Care vor fi echipele ce se vor califica?
Franta si Italia
20%
 20%  [ 1 ]
Franta si Olanda
60%
 60%  [ 3 ]
Franta si Romania
0%
 0%  [ 0 ]
Italia si Olanda
0%
 0%  [ 0 ]
Italia si Romania
0%
 0%  [ 0 ]
Olanda si Romania
20%
 20%  [ 1 ]
Total Voturi : 5

GRUPA C
MesajMesaj postat: Mon Jan 07, 2008 12:35 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

In Grupa C au fost repartizate:
Franta
Italia
Olanda
Romania

Programul meciurilor:

09/06/08 Romania - Franta
09/06/08 Olanda - Italia
13/06/08 Italia - Romania
13/06/08 Olanda - Franta
17/06/08 Olanda - Romania
17/06/08 Franta - Italia

Last edited by Stiinta on Mon Jan 07, 2008 4:37 pm
MesajMesaj postat: Mon Jan 07, 2008 1:29 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

Romania are sanse de max 20% sa treaca de aceasta grupa. trebuie sa prindem o forma f buna sa putem face ceva la CE! Vad pe Italia si Franta favorite. Olanda si Romania se lupta pt locul trei... totusi speranta moare ultima!
MesajMesaj postat: Tue Jan 08, 2008 2:35 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Italia si Franta vr ocupa primele 2 locuri. Olanda va termina pe 3, iar Romania out!!!!!
N-au sanse si cred ca nici nu vor scoate vreun punct.
MesajMesaj postat: Tue Jan 08, 2008 3:44 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Adversarele noastre par extrem de redutabile, dar, adeseori, forma de moment poate rasturna orice prognoza bazata pe valoare, traditie, etc.
Avem sansa noastra, ramane de vazut in ce masura vom reusi sa o exploatam.
MesajMesaj postat: Tue Jan 08, 2008 3:22 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Nu-mi place un singur lucru la jucatorii nostri.....se tin numai de declaratii razboinice, iar in teren nu demonstreaza ca ar fi o echipa puternica.
Si cred ca nici la Euro nu vor face mare lucru.
Echipa este mult prea dependenta de Mutu, iar asta s-a vazut in meciul cu Bulgaria.
La cat ne-au jignit bulgarii, trebuia sa-i batem cu orice pret, cu orice sacrificii, chiar daca eram calificati!
Va fi greu la Euro si cred ca ne vom intoarce asa cum ne-am dus! Smile)
MesajMesaj postat: Tue Jun 10, 2008 12:26 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Foarte slab au jucat ai nostri. Am jucat defensiv si la conservarea rezultatului. Avem un joc lent, previzibil si e mare lucru, ca am reusit un rezultat de egalitate. Va fi extrem de dificil in urmatoarele meciuri.
Olanda, parerea mea, a facut senzatie in aceasta seara. Au jucat splendid, au marcat 3 goluri superbe, dintre care primul, se pare, ca a fost marcat din offsaid, insa asta nu mai conteaza acum. Olanda va fi adversarul cel mai redutabil pe care il vom intalni in aceasta grupa.
Trebuie sa speram in echipa noastra in continuare, insa sansele sunt infime.
MesajMesaj postat: Tue Jun 10, 2008 3:02 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

BigBrother wrote:
Nu-mi place un singur lucru la jucatorii nostri.....se tin numai de declaratii razboinice, iar in teren nu demonstreaza ca ar fi o echipa puternica.
Si cred ca nici la Euro nu vor face mare lucru.
Echipa este mult prea dependenta de Mutu, iar asta s-a vazut in meciul cu Bulgaria.
La cat ne-au jignit bulgarii, trebuia sa-i batem cu orice pret, cu orice sacrificii, chiar daca eram calificati!
Va fi greu la Euro si cred ca ne vom intoarce asa cum ne-am dus! Smile)

pai atat pot ca sa faca: sa declare. ca is cam straini de fotbal . poate si terenul era nasol, da sareau mingile din ai nostri ceva de speriat. am urmarit 80 de minute ca sa vad un stop pe piept reusit a lui dani niculae, care, de altfe, a fost pe langa tot meciul.
urat meci. numai antifotbal. si austria si elvetia au jucat mai bine. si italia. sper sa luam bataie in ambele meciuri si sa mearga mai departe echipele care joaca fotbal si nu cele care il mimeaza.
MesajMesaj postat: Tue Jun 10, 2008 4:00 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

In debutul Campionatului European, Romania si Franta au incheiat cu un scor nul un meci...nul, lipsit de spectacol. Daca francezii au parut ca vor si pot mai mult, baietilor nostri le-a iesit bine doar jocul destructiv. De remarcat ca la pauza raportul suturilor pe spatiul portii a fost 0-0.
Am obtinut un punct pretios, dar daca nu vom schimba ceva pe ici-colo, pe la punctele esentiale, greu de sperat la altele.

ROMANIA: 1-Bogdan Lobont; 2-Cosmin Contra, 15-Dorin Goian, 4-Gabriel Tamas, 3-Razvan Rat; 5-Cristian Chivu, 6-Mirel Radoi (Nicolae Dica 90'), 11-Razvan Cocis (Paul Codrea 63'); 21-Daniel Niculae, 16-Banel Nicolita, 10-Adrian Mutu (Marius Niculae 78').
Antrenor: Victor Piturca.

FRANTA: 23-Gregory Coupet; 19-Willy Sagnol, 15-Lilian Thuram, 5-William Gallas, 3-Eric Abidal; 22-Franck Ribery, 6-Claude Makelele, 20-Jeremy Toulalan, 7-Florent Malouda; 9-Karim Benzema (Samir Nasri 76'), 8-Nicolas Anelka (Gomis 72').
Antrenor: Raymond Domenech.

In al doilea meci, in care s-a jucat fotbal, Olanda a facut scor, 3-0 cu Italia, campioana mondiala. Au marcat Van Nistelrooy ('26), Sneijder ('31) si van Bronkhorts ('79).
MesajMesaj postat: Wed Jun 11, 2008 9:28 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

sunt dezamagit de felul cum tricolorii romani joaca fotbal! nu s-a vazut nici un moment ca echipa vrea sa castige, sau ca incearca sa dea gol! cu o asemenea tactica mai bine nu ne prezentam la euro! cu italia va fi un meci identic, daca italienii sunt fraieri ca francezii si nu reusesc sa marcheze!
Nu inteleg cum cu aceasta tactica de 0-0 piti vrea sa treaca de grupa!
in fine, adversarii nostri au vazut ca nu jucam fotbal, ci ca doar ne aparam ca lasii. si grecii au incercat la fel, dar suedezii le-au dat doua goluri! Piti, nu poti juca toate meciurile la 0-0!!! ne facem de ras! m-am ofticat cind am vazut ca pierdeam mingea in constructie, inca in jumatatea noastra de teren! aveam posesia balonului maximum 5 secunde! e strigator la cer ca baietii nu sunt in stare sa preia o minge fara sa sara ca din coltul mesii!
numai cu un noroc orb putem scoate iarasi un 0-0 cu italia!
bafta!
MesajMesaj postat: Fri Jun 13, 2008 9:11 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

ROMANIA - ITALIA 1-1 (0-0)
Au marcat: Mutu ('55) / Panucci ('56) - Mutu a ratat un penalty ('81)

In runda a doua a Campionatului European, Romania si Italia au terminat la egalitate, 1-1. Un meci echilibrat, in care italienii au dominat mai mult dar baietii nostri s-au ridicat la nivelul campioanei mondiale. O campioana mondiala altfel destul de modesta. Ambii portari au avut interventii de exceptie, mai ales Buffon, care a parat o lovitura de pedeapsa executata de Mutu. Ai nostri au deschis scorul in min. 55, oarecum impotriva cursului jocului, la o eroare a fundasului Zambrotta, care i-a pasat excelent lui Mutu, care a inscris sec. Doar un minut am pastrat avantajul, deoarece la atacul urmator, Panucci a egalat, dupa un luft al lui Tamas. In urma acestui rezultat, pastram in continuare sanse de calificare.

Romania: Bogdan Lobont - Cosmin Contra , Gabriel Tamas, Dorin Goian, Razvan Rat - Paul Codrea, Mirel Radoi (Nicolae Dica '25), Cristian Chivu (capitan) - Florentin Petre (Banel Nicolita, 60), Adrian Mutu (Razvan Cocis ' 88 ) - Daniel Niculae.
Antrenor: Victor Piturca

Italia: Gianluigi Buffon - Gianluca Zambrotta, Christian Panucci, Giorgio Chiellini, Fabio Grosso - Simone Perrotta (Antonio Cassano, 58 ), Daniele De Rossi, Andrea Pirlo - Mauro Camoranesi (Massimo Ambrosini, 85), Alessandro Del Piero (capitan; Fabio Quagliarella, 77) - Luca Toni.
Antrenor: Roberto Donadoni
MesajMesaj postat: Sun Jun 15, 2008 4:14 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

sunt deosebit de incantat sa vad ca piti si baietii nostri stiu totusi sa joace fotbal! de aceea m-am suparat de modul cum s-a jucat cu franta! daca jucam ofensiv si dorim sa castigam, atunci putem face treaba! vom avea probleme in aparare dupa al doilea cartonas a lui Goian, care ne va lipsi mult in meciul cu olanda! sper sa facem un meci frumos si sa scoatem un punct, in timp ce italia-franta sa joace egal! ar fi excelent! hai baietii!!!
MesajMesaj postat: Sun Jun 15, 2008 6:01 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

avem echipa subtire, degeaba. si echipa sta in mutu. dupa ce iasa el, nu mai avem nici un jucator care sa tina un pic de minge. eu intotdeauna am zis ca ziaristii nu tre sa isi dea ei cu parerea despre ce face antrenorul si arbitrii si nu mai stiu cine, dar, in cazul de fata, au dreptate in privinta lui pitzurca: el are ideile lui fixe ca si aceea de a convoca anumiti jucatori pe care ii are el in cap si nu acei jucatori care sunt in forma. nu pot sa nu ma gandesc ca nu i-a dat o sansa lui costea si il foloseste pe daniel niculae ca e e pur si simplu pe langa situatie. in afara de el, numai nicolita mai e la fel de slab. niculae nu poate face un stop ca lumea, sare mingea din el si, cand primeste mingile pe atacant din degajare , pierde un tempo cu stopu si apoi, cand, in final, isi opreste minge, nu poate ca sa faca nimic pt ca nu e tehnic si nu poate face un dribling. iar banel, omu fuge, ii ambitios si vrea , dar e varza totala. cara mingea si atat. nu e in stare sa faca un dribling si a irosit situatii de a face diferenta pe dreapta in dueluri unu la unu.
vai si amar.