Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Guso |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5182 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Iata un articol din PROSPORT despre intentiile lui Guso.
<<<Guso rămîne şi în “B”
Portarul bosniac al Ştiinţei este ferm hotărît să apere şi la matineu chiar şi pe jumătate din salariul actual. Narcis Ca de fiecare dată, Adnan Guso demonstrează că iubeşte Universitatea Craiova şi că este printre cele mai tari ractere din echipă.Chiar dacă devine jucător liber în momentul în care Staicu renunţă, Guso este hotărît să rămînă în Bănie şi pe bani mai puţini, dacă la Ştiinţa vor veni conducători serioşi care vor performanţă.La ora actuală, cele mai multe oferte din străinătate de la Universitatea le are Adnan Guso. Bosniacul în vîrstă de 29 de ani, cel mai nstant jucător din lotul Craiovei, regretă enorm ce se întîmplă la echipa alb-albastră şi nu-i vine să creadă că această rmaţie a ajuns pe ultimul loc. “Nu am retrogradat cu nici o echipă şi încă sper că ne putem mobiliza să cîştigăm pentru acest public excepţional. Plîng, dar lacrimile mele nu au nici un efect, pentru că Universitatea e tot pe ultimul loc. S-ar putea să nu mă credeţi, dar eu aş fi de acord să mi se înjumătăţească actualul contract dacă noi vom retrograda şi să continuu cu echipa şi în al doilea eşalon, dar numai cu o singură condiţie: să primesc asigurări că se vrea performanţă şi, după un an, să revenim în prima divizie. Mă doare enorm că fotbalul este atît de nedrept uneori”, a declarat Guso.
Poate pleca oricînd
Contractul lui Guso, care expiră în 2007, are o clauză prin care devine jucător liber în momentul în care Dinel Staicu renunţă la echipă. Despre această clauză au aflat foarte mulţi impresari, la adresa bosniacului sosind o serie de oferte din Austria, Turcia, Rusia şi Ucraina.
george.paunescu@prosport.ro
narcis.drejan@prosport.ro>> |
|
Last edited by Stiinta on Sat Jul 02, 2005 1:43 am |
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vrsta: 20 |
23725 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1306 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Este un om exceptional, cu un caracter puternic...care merita banderola de capitan...In ultimii ani nu stiu vreun alt jucator sa fi fost asa devotat Craiovei...ne`a salvat de multe infrangeri dar a si luat goluri care au insemnat un regres pt jucatori...Dk ar iesi mai mult la mingile din lovituri libere si cornere eu zic ca ar fi un portar complet si de neinvins..sa ne aducem aminte ca ultimele goluri din ultimele etape au fost luate numai din lovituri libere si cornere ( ... in rest este in regula ... eu zic ca este cel mai iubit jucator din lotul actual..cel putin mie imi place...
Merita tot respectul nostru...  |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | Merita tot respectul nostru...  |
Subscriu! |
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Adrian ai raspunsu-l in partea ailalta despre
dragoni care zboara.
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Un articol din GSP:
Guso vrea titlul
Adnan Guso a petrecut trei sezoane la Universitatea Craiova, pentru ca luna trecută, împreună cu Pleşan, Daouda, Moţi şi Ilie Iordache, să semneze cu Dinamo. Goal-keeperul în vîrstă de 29 de ani a fost unul dintre fotbaliştii apreciaţi în Bănie, în ultimul campionat bifînd 27 de meciuri în tricoul "juveţilor".
- Adnan, de ce ai ales Dinamo?
- E foarte uşor de răspuns: ca să cîştig şi eu titlul în România. «Cîinii» se bat în fiecare an pentru campionat şi am văzut că în ultimele sezoane au dominat fotbalul intern.
- Sînteţi 33 de jucători în lot. Nu e prea mult?
- De ce? Sînt fotbalişti buni dacă au ajuns să îmbrace acest tricou.
- În urmă cu doi ani, cînd au sosit în Ştefan cel Mare 12 jucători de la Craiova, începutul de campionat al lui Dinamo a fost unul cu multe eşecuri. Se poate repeta istoria?
- Nu, nu cred să fie acum probleme de adaptare. Sîntem doar cinci veniţi de la Ştiinţa, iar eu şi Mariko Daouda vorbim destul de bine limba română, nu vor fi greutăţi în a comunica. Băieţii de la Dinamo văd că sînt glumeţi şi deschişi cu noi.
- Cum crezi că veţi fi primiţi la Craiova, cînd veţi juca în Bănie în tricoul lui Dinamo?
- Cred că oamenii de acolo ne vor urî. Mie îmi pare rău de ce s-a întîmplat la Universitatea, fiindcă am mîncat o pîine bună acolo. Eu am obrazul curat, pentru că ştiu că am făcut totul să împiedic căderea Craiovei. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vrsta: 20 |
23725 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1306 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Din vechea echipa Guso mi-a fost cel mai simpatic si a fost singurul pe care il apreciam pt ce facea la echipa...si nu cred ca il urasc (poate numai ca s-a dus la Dinamo...putea alege alta echipa din Bucuresti, si atunci era in regula)...dar pe de o parte e de inteles ca oricare alt fotbalist vrea sa se remarce, sa joace cat mai bine, sa castige bine, sa aiba performante...asa a fost sa fie....cred ca trebuie uitat ce a fost si ma continuam sa luptam... (NUMAI ISTORIA NE FACE SA SUPRAVIETUIM)
"LEUL GREU"
P.S. : SUNTEM CEI MAI BUNI DINTRE ROMANI!!!!!! |
|
|
|
|
|
adi_craioveanu
|
| manager |

|
-58 Lei grei
Items |
| Aderat | 16 Mar 2005 | | Mesaje | 350 | | Locatie | g.enescu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| sincer incepusem sa ma plictisesc de guso, parca voiam o schimbare in ciuda faptului ca multi il apreziaza. in ciuda faptului ca apara uneori mingi imposibile , te trezeai cu el ca ia gol printre picioare in meciu cu steaua sau dinamo |
|
|
|
|
|
adi_craioveanu
|
| manager |

|
-58 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| stiinta cred ca ar trebui sa scoti banerele dupa site in care apar jucatori care au tradat culorile alb-albastre - sunt atati jjucatori care chair merita sa stea pe acele banere si chiar nucred ca e loc de guso de exemplu |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5182 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am sa mai reflectez in privinta banerelor.
Totusi, sa nu uitam ca Guso a fost jucatorul cel mai constant in evolutii si unul dintre cei mai indragiti de suporteri.
Si Balaci, cel mai valoros produs al Universitatii si unul dintre cei mai buni fotbalisti romani din toate timpurile a ajuns pe la potai...si este in continuare langa inima noastra..
ps dar, am sa mai fac schimbari in privinta banerelor, dati-mi un pic de ragaz. |
|
|
|
|
|
adi_craioveanu
|
| manager |

|
-58 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ok nu cred ca putem compara pe guso cu eblemele fotbalului oltean si in nici-un caz cele 2 situatii (pe guso nu la obligat nimeni sa plece, la balaci era un sistem mult mai dificil). e simplu, in loc de guso acolo poate sta foarte simplu silviu lung (ma rog nu chiar simplu:P da merge) |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
GAZETA DE SUD
„Superman“ a venit special sa vada Universitatea
Guso ar vrea la Craiova
Alexandru VIRTOSU
Lung si Guso si-au amintit de perioada petrecuta la Stiinta
In tribunele stadionului „Dacia“ a fost prezent fostul portar al Universitatii din sezonul precedent, Adnan Guso venind special sa vada la lucru noua echipa a Craiovei. „Superman“, care a venit insotit de familie, a afirmat ca sufletul sau a ramas la Universitatea si nu ar sta nici un moment pe gânduri daca ar primi o oferta de la gruparea alb-albastra, regretând totodata plecarea la Dinamo.
„Am venit sa-mi vad echipa de suflet la lucru. De altfel, Universitatea este foarte iubita de intreaga familie, Tajira Alina (fiica - n.r.) si acum mai striga prin casa «Craiova». Ma bucur enorm ca a revenit pe prima scena si sper sa nu se rezume doar la prezenta in Divizia A, pentru ca suporterii olteni merita sa fie fericiti. M-as intoarce la Universitatea fara sa stau pe gânduri, dar nu depinde de mine. Oricum, sufleteste sunt alaturi de echipa“, a spus Guso. |
|
|
|
|
|