Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | HAHALERELE FEDERALE |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
HAHALERELE FEDERALE AU DECIS:
BORNESCU, SASE ETAPE SUSPENDARE!
Mircea Bornescu se poate declara fericit. Este subiectul unei premiere in fotbalul romanesc. Un comitet federal alcatuit din slugile cluburilor bolsevice a cugetat adanc si l-a suspendat sase etape pentru o faza de joc nesactionata de arbitru si neconsemnata in foaia observatorului. Acesti vajnici luptatori pentru binele fotbalului romanesc, flacai cu iz de harnici lucratori la celebra cooperativa "Ochiul si Timpanul", ipochimene ce, cu indarjita abnegatie, asuda pentru binele cluburilor militare, au vazut altfel. Aceleasi specimenele care nu-l vad pe mirel radoi lovind fara minge (si nu numai o data) sau alte violente evidente din fotbalul nostru au decis, dupa bunul plac si dincolo de regulamente sa lase Universitatea Craiova fara unul din cei mai buni jucatori ai sai. Si asta chiar inaintea unei serii de meciuri care include, de mirare?, si partide impotriva cluburilor oligarhiei rosii dambovitene (dinamo si steaua).
Cangrena din fotbalul romanesc pute tot mai urat si nici macar calificarea Nationalei la Europene nu o poate camufla. |
|
|
|
|
 | Re: HAHALERELE FEDERALE |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 382 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | HAHALERELE FEDERALE AU DECIS:
Mircea Bornescu se poate declara fericit. Este subiectul unei premiere in fotbalul romanesc. Un comitet federal alcatuit din slugile cluburilor bolsevice a cugetat adanc si l-a suspendat sase etape pentru o faza de joc nesactionata de arbitru si neconsemnata in foaia observatorului. Acesti vajnici luptatori pentru binele fotbalului romanesc, flacai cu iz de harnici lucratori la celebra cooperativa "Ochiul si Timpanul", ipochimene ce, cu indarjita abnegatie, asuda pentru binele cluburilor militare, au vazut altfel. Aceleasi specimenele care nu-l vad pe mirel radoi lovind fara minge (si nu numai o data) sau alte violente evidente din fotbalul nostru au decis, dupa bunul plac si dincolo de regulamente sa lase Universitatea Craiova fara unul din cei mai buni jucatori ai sai. Si asta chiar inaintea unei serii de meciuri care include, de mirare?, si partide impotriva cluburilor oligarhiei rosii dambovitene (dinamo si steaua).
Cangrena din fotbalul romanesc pute tot mai urat si nici macar calificarea Nationalei la Europene nu o poate camufla. |
Aia fura, dar si Mititelu, o alta hahalera, a hotarat ca se poate juca un campionat intr-un portar!!!
De vre-o doi scriu ca ne trebuie 2 portari!!!
Acum, cu Banica-Patru-Goluri ne-am scos!!!
O rusine de federatie, o rusine de patron!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
6 etape pentru o actiune involuntara e ceva strigator la cer!!!
chiar daca am avea cea mai tare echipa din tara, tot nu ne-ar lasa cei din curesti sa facem treaba! huuuuuuuoooooooo frf si tuturor functionarilor din divizia a! fotbalul romanesc pute!!!!!!!!  |
|
|
|
|
|
Ady7zu
|
| Suporter |

|
869 Lei grei
Items |
| Aderat | 28 Apr 2007 | | Mesaje | 93 | | Locatie | Dragasani |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Hmm ....nu e bn deloc k l-au suspendat pe Bornescu;anu trecut cam el ne-a tinut in I-a liga
Nu-mi vine sa cred k tocmai pe Bornescu l-au suspendat .....jucatorii cluburilor mafiote nu trebuie pedepsiti???? Sa-mi bag pwla in ea de Frf dak stie sa ia decizii corecte .......fotbalul din tara noastra nu este profesionist .......antrenorii sunt schimbati ca pe niste sosete,unii patronii fac ce vor din liga,Frf-ul ia decizi care sa ii dezavantajeze doar pe unii.........e un balamuc total .....HUUU FRF!!!!!!!
am ajuns:"Singuri in potriva tuturor"
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
E ceva fara precedent!!! Nu se mai poate astfel!!
Nu ar trebui sa ne lasam asa usor!! Ar trebui contestata aceasta decizie!! Astia nu merita sa stea in fruntea fotbalului romanesc....trebuie sa fie purtati prin tribunale, pana se va face dreptate!!
Isi bat joc, dupa bunul plac, niste jigodii si niste javre, care vad numai ce vor!! |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | HAHALERELE FEDERALE AU DECIS:
Chiar daca hahalerele nu ne furau, dar Bornescu se accidenta, sau lua cartoanase rosii, tot acolo eram! Nu poti juca un campionat cun un singur portar! Daca se accidenteaza Banica, cu cine jucam, cu Lung jr???
Atata timp cat ospatarul e stapan peste destinele Stiintei, echipa va fi de rasul lumii!!! Cu asa lot se batea Mititelu la "cupele europene"?? Cu un portar, 3 FC, cand avem una din cele mai perforabele aparari din Liga 1!!!
Adevarul e ca nu avem prieteni la federatia bolsevica, dar cu un patron ca Mititelu, n-ai nevoie de dusmani!!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Este foarte adevarat!!! ( |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| john balace wrote: | | Stiinta wrote: | HAHALERELE FEDERALE AU DECIS:
Chiar daca hahalerele nu ne furau, dar Bornescu se accidenta, sau lua cartoanase rosii, tot acolo eram! Nu poti juca un campionat cun un singur portar! Daca se accidenteaza Banica, cu cine jucam, cu Lung jr???
Atata timp cat ospatarul e stapan peste destinele Stiintei, echipa va fi de rasul lumii!!! Cu asa lot se batea Mititelu la "cupele europene"?? Cu un portar, 3 FC, cand avem una din cele mai perforabele aparari din Liga 1!!!
Adevarul e ca nu avem prieteni la federatia bolsevica, dar cu un patron ca Mititelu, n-ai nevoie de dusmani!!!
 |
Din pacate nu avem decat un portar!! Mititelule, la mai mare!!
Cu Banica_Patru_Goluri nu preaciugulim puncte in urmatoarele etape, fiindca trebuie sa marcam vre-o 4-5 cinci, ca sa o punem de un egal! Si poate fi si mai rau: Lung Jr. in poarta!!!
PENIBIL!!!! In afara istoriei, a suporterilor Stiinta nu are nimci comun la ora actuala cu liga 1: conducere, lot, management!!! Rezervele sunt rusinate in liga a 4-a de echipa pompierilor, iar portarul de rezerva cu greu are loc prin liga a 2-a!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Revine Bornescu?
de Adrian IOSUB
Aparut in ziua de Luni 22 Octombrie 2007
Revine Bornescu?• Comisia de Apel i-ar putea ridica joi suspendarea portarului Universităţii
Mircea Bornescu ar putea să fie sâmbătă pe teren la Galaţi, asta pentru că la Comisia de Apel i s-ar putea reduce pedeapsa doar la o etapă, sancţiune pe care a ispăşit-o deja.
Oficialii Ştiinţei au depus încă de joia trecută apel, urmând ca joi să se ia o decizie în acest sens. Preşedintele Consiliului Director al oltenilor, Adrian Mititelu, este sigur că lui Bornescu îi vor fi anulate celelalte cinci etape de suspendare. “Sunt sută la sută convins că se va diminua drastic această măsură, pentru că nu are nicio acoperire regulamentară. Nu e nici morală, aşa că nu mai are cum să rămână în vigoare. Sunt convins că membrii celorlalte comisii vor judeca legal şi vor da o decizie corectă în acest caz”, a declarat finanţatorul craiovean. Acesta a mai afirmat că membrii Comisei de Disciplină au fost ghidaţi să încalce toate regulamentele şi să-l suspende şase etape pe Bornescu: “Vă spun că acolo a fost un abuz grosolan. Nu consideraţi că o spun cu un anumit scop, dar, după ultimele informaţii, influenţa pentru această decizie, ca să nu spun altceva, a venit tot din Craiova. Sunt unii care ne doresc răul, sunt unii care vor eventual să retrogradăm, dar nu au nicio şansă. Degeaba se chinuie. Nu pot să le dau numele, pentru că nu am nici probă ca să dovedesc, însă lucrurile sunt clare şi ştiţi la cine mă refer. Probabil acum se bucură. Şi mai cred că nu sunt străini de această suspendare nici viitorii adversari ai noştri.”
«Mi-au luat dreptul la muncă»
Mircea Bornescu, care a ţinut să le transmită şi un mesaj celor care l-au “încurajat” după ce a fost penalizat de federaţie, speră şi el ca suspendarea să-i fie redusă la doar o etapă. “Unele dintre ziarele din Craiova s-au bucurat când mi-au dat şase etape de suspendare. Eu am fost vinovat, m-au făcut criminal, m-au făcut în toate felurile. Asta este! Sper să fie redusă suspendarea, pentru că asta e meseria mea, asta ştiu să fac cel mai bine, dar dacă ei îmi iau dreptul la muncă… Îmi spun că nu sunt vinovat, că nu a fost intenţie, dar, cu toate astea, îmi dau şase etape. În orice caz, ţin să mulţumesc, între ghilimele, acelor ziare din Craiova care s-au bucurat când am fost suspendat”, a afirmat Bornescu.
Sursa: Editie Speciala |
|
|
|
|
 | |  |
|
mancini
|
| Suporter |

|
777 Lei grei
Items |
| Aderat | 25 Jul 2006 | | Mesaje | 26 | | Locatie | sibiu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
FRF nu ne respecta! Sesizarile noastre nu sunt luate in seama ca nu au temei legal cu toate ca vede o tara intreaga,insa cand trebuie sa ne altoiasca gasesc tot felul de articole si regulamente,numai cel dupa care se joaca fotbalul NU !
Apar frustrarile si incitarea la violenta.Poate asta se doreste! .Oricum ceva nu merge si nu NOI suporterii suntem de vina.mititelu este slab pregatit.... |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
frf sunt niste javre! ne cred fraieri si fac orice cu noi...chiar ma uimeste faptul ca i-au redus suspendarea lui bornescu! in fine, nu e ultima oara cind ne dau suturi!  |
|
|
|
|
|