Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | heh |  |
|
Danny3L
|
| Suporter |

|
189 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Este unchiul meu....ma-m rugat asa de tare de el sa nu se retraga anul trecut, si prin telefon mi-a spus ca mai lungeste cu un an. In fiecare zii il sun si ii spun sa joace la craiova ultimul lui meci...dar mi-ar place sa fie imporiva stelei..care a fost echipa lui cea mai favorita cand era el mic. Dar totusi pe mine ma doare mai rau ca pe el..ca nu a jucat in USA 94 din cause foarte proaste. Nu a avut noroc sa fie iubit de iordanescu, ca ar fi putut face mult mai mult pentru romania.....si ma enerveaza faptul ca cei din spania il iubesc mai mult ca cei din romania...cu exceptia Oltenilor
Va iubesc pe toti..si sper sa se intoarca in romania pentru ultimul lui meci...ca atunci o sa vin si eu sa-l vad, ca au truct vreo 6 ani.
BYE |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Danny, mai intai bun venit.
Da, din pacate Gica nu a fost apreciat la adevarata sa valoare de catre Iordanescu. In plus, se pare ca si celalalt Gica (Popescu) a avut un cuvant de spus in neconvocarile lui Craioveanu la Nationala. |
|
|
|
|
|
Danny3L
|
| Suporter |

|
189 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Multumesc!!!!!
asta este...a suferit mult, dar si el a facut niste greseli care au resultat in acest ghinion. |
|
|
|
|
 | Re: heh |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Danny3L wrote: | Este unchiul meu....ma-m rugat asa de tare de el sa nu se retraga anul trecut, si prin telefon mi-a spus ca mai lungeste cu un an. In fiecare zii il sun si ii spun sa joace la craiova ultimul lui meci...dar mi-ar place sa fie imporiva stelei..care a fost echipa lui cea mai favorita cand era el mic. Dar totusi pe mine ma doare mai rau ca pe el..ca nu a jucat in USA 94 din cause foarte proaste. Nu a avut noroc sa fie iubit de iordanescu, ca ar fi putut face mult mai mult pentru romania.....si ma enerveaza faptul ca cei din spania il iubesc mai mult ca cei din romania...cu exceptia Oltenilor
Va iubesc pe toti..si sper sa se intoarca in romania pentru ultimul lui meci...ca atunci o sa vin si eu sa-l vad, ca au truct vreo 6 ani.
BYE |
salut!
mai insista poate il convingi......dau o naveta de bere daca-l mai vad jucand macar o data pe Ion Oblemenco. ca sa nu mai zic ce bucurie ar fi pt toti suporterii Stiintei sa mai joace 1 an la craiova, chiar daca nu ar putea decat sa intre 20-25 min pe final  |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
sunt convins ca Gica venind din primera division si fiind un idol al jucatorilor nostri tineri, ne-ar fi foarte de folos! dar totusi am impresia ca el personal ar avea numai de pierdut si nimic de castigat...suporterii l-ar iubi la fel daca echipa joaca prost in a? eu nu prea cred ca vine...cel putin ca jucator nu cred ca-l vom vedea pe Ion Oblemenco. Sa nu uitam ca el are o oferta sa lucreze in conducerea clubului Getafe.  |
|
|
|
|
 | Re: heh |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Adauga-ma si pe mine la lista Pro Craioveanu!
Daca suntem multi, poate-l convingem sa vina in Banie!  |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | sunt convins ca Gica venind din primera division si fiind un idol al jucatorilor nostri tineri, ne-ar fi foarte de folos! dar totusi am impresia ca el personal ar avea numai de pierdut si nimic de castigat...suporterii l-ar iubi la fel daca echipa joaca prost in a? eu nu prea cred ca vine...cel putin ca jucator nu cred ca-l vom vedea pe Ion Oblemenco. Sa nu uitam ca el are o oferta sa lucreze in conducerea clubului Getafe.  |
am auzit ca ar fi aparut niste divergente intre Giga si presedintele de la getafe. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
cine nu si-ar dori sa vada un jucator de talia lui jucand din nou pt Craiova...chiar si noi astia din generatia mai noua... |
|
|
|
|
 | |  |
|
Danny3L
|
| Suporter |

|
189 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
da...angel torres vrea sa plece..si nu recunoaste. Daca o sa fie inlocuit atunci Gica nu va ramane la Getafe pentru ca nu ar avea nici un contract cu noul presedinte care vine. L-am intrebat si mi-a spus ca lumea si cu schuster il cred pe el, nu pe torres pentru ca torres a inceput sa faca niste tranzactii de care si presa spaniola s-a prins.
Sa mai joace in Divisia A poate ca ar putea...Gica mai are fotbal in el dar tot imi spune ca vrea sa se retraga acuma, sa fie ceva controlat de el, nu cand il lasa piciorele...ceea ce ma necajeste ca o sa-i duc dorul.
Sa vina sa aibe meciul lui final la Universitatea inca nu se stie, dar este foarte posibil. Toata familia incearca sa-l convinga pentru ca aici este cel mai iubit, si a facut cea mai mare diferenta...dar totul tine de el. |
|
|
|
|
|