Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
BALACI LE RASPUNDE SUPORTERILOR REVOLTATI
Miercuri, 24 Octombrie 2007
Ilie Balaci
Dupa ce mai multe grupari din galeria Universitatii Craiova au protestat împotriva conducerii, Ilie Balaci, managerul general al clubului, a declarat ca nu se astepta ca suporterii sa fie împotriva echipei.
"Pe vremea mea galeria era alaturi de echipa si la bine si la greu. Plateau biletele la meci, faceau deplasarile în conditii foarte foarte bune. Acum observ ca sunt preocupati de fel si fel de comunicate si alte chestii prin care sa iasa ei în evidenta. Ei trebuie sa evidentieze echipa prin spectacolul creat în tribune. Eu cred ca unii sunt manevrati sa faca rau echipei. Asa cum din 2005, de când la echipa a venit Mititelu lucrurile au plecat de la zero, asa ar trebui sa existe un moment zero si la ei. Este anormal ca oamenii din galerie sa se implice în strategii la echipa, atât timp cât nu ajuta cu nimic clubul, ba mai mult, ori de câte ori au ocazia îi înjura pe conducatori si jucatori", a declarat Ilie Balaci.
Sursa: Prosport |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Aici sunt de acord!! Prea mult incearca astia sa se bage in seama....si asta nu numai la noi....ci peste tot in Romania se intampla lucrurile astea!!
Ar trebui sa-si vada de treaba lor. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Un interviu cu Ilie Balaci, interviu aparut in ESO:
«Napoli va răspunde de achiziţiile făcute»
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Miercuri 19 Decembrie 2007
• Managerul general al Universităţii spune că antrenorul italian va trebui să gestioneze foarte bine pauza competiţională
Reporter: Cum caracterizaţi această primă parte a sezonului pentru Universitatea?
Ilie Balaci: Faţă de ceea ce ne propusesem, e clar că echipa a dezamăgit, pentru că suntem departe de graficul impus în vară. Nu ne aşteptam şi nu cred că se aştepta nimeni la un traseu aşa slab.
Care ar fi cauzele şi dacă au existat şi părţi pozitive, care au fost acelea?
Nu pot spune cauzele, fiindcă nu le ştiu, asta puteţi să-i întrebaţi pe antrenorii care au lucrat cu jucătorii în aceste 19 etape, plus meciul din Cupa României. Individual nu vreau să fac aprecieri, pentru că, atunci când echipa nu are rezultate, nu pot primi bile albe unul sau altul.
Se va resimţi absenţa stadionului propriu în cele şapte meciuri rămase de disputat acasă?
Suporterii care sunt interesaţi de echipă şi sunt alături de ea oriunde şi oricând nu vor suferi prea mult dacă vom juca la Caracal sau în altă parte. Ştiinţa se simte cel mai bine pe “Ion Oblemenco”, dar pe un gazon decent, nu unul cum a fost la ultimele jocuri de acasă. Se impun îmbunătăţiri ale suprafeţei de joc, aşa cum au fost necesare şi lucrările de amenajare ale arenei, condiţiile asigurate jucătorilor, care au fost realizate în timp record în vară. Dacă Adrian Mititelu nu se apuca să le facă şi aşteptam modernizările de la proprietarii stadionului, mai stăteam 35 de ani până să beneficiem de condiţiile de acum. La fel s-ar întâmpla şi cu gazonul şi ne-am face de râs dacă l-am lăsa aşa.
Vă aşteptaţi la un suport mai generos din partea fanilor, în special la ultima partidă a anului…
E adevărat că au fost condiţii improprii şi de joc, şi de vizionare, dar credeam că Universitatea are mai mulţi suporteri care să o încurajeze la greu. Cele mai bune meciuri ale echipei din acest sezon, cu Poli Timişoara şi cu Dinamo, au fost şi cele în care fanii au susţinut frenetic jucătorii.
Sunt anunţate modificări în lot, plecări, veniri, cinci jucători au fost deja puşi pe liber…
Vor fi schimbări în lot, au fost deja anunţaţi unii care vor părăsi Universitatea. Sunt unii care au avut destule şanse, dar au plecat Oblemenco, Balaci de la echipă şi s-a mers înainte, aşa că dacă nu sunt rezultate şi evoluţiile jucătorilor pe măsura aşteptărilor nu se poate continua la nesfârşit aşa, asta e regula jocului. Sunt aşteptate şi sosiri de jucători, Napoli trebuie să aducă trei italieni de care va răspunde, în sensul că dacă nu vor da randament şi echipa nu va juca bine cu ei, poate veni vremea despărţirii de el. Cei care vin trebuie să ajute echipa, să fie ca valoare peste ce avem, pentru că jucători buni sunt şi la echipa a doua, dar situaţia din clasament nu ne permite să riscăm prea mult pe mâna lor.
Ce le transmiteţi fanilor în preajma sărbătorilor de iarnă?
Le urez sărbători fericite tuturor suporterilor Universităţii, multă sănătate şi să fie alături de echipă, în speranţa că ne aşteaptă un 2008 mult mai bun. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Un interviu dat de Ilie ziarului prosport.
<<EXCLUSIV / BALACI: 'CRAIOVA NU MAI ARE SUPORTERI'
Marti, 12 Februarie 2008
Ilie BalaciINTERVIU Dupa o izolare de aproape doua luni, „Minunea Blonda” face declaratii socante despre trecutul si prezentul Stiintei.
Tacerea prelungita a lui Ilie Balaci a alimentat zvonul ca s-ar fi despartit de Stiinta. Managerul general al oltenilor a infirmat însa plecarea. Mai mult, a înfierat atitudinea fanilor si greselile facute de fosti patroni.
S-a terminat relatia dintre Ilie Balaci si Universitatea Craiova?
Ati aflat asta de la cineva oficial? Pentru ca eu sunt în continuare manager general la Universitatea Craiova, numai ca nu am mai vorbit cu presa si aici nu este vina mea. Am tot timpul telefonul deschis pentru ziaristi, de asta mi l-a dat clubul.
Si atunci a cui este vina?
Probabil nu sunt eu un subiect bun de presa, nu spun nimic interesant si senzational si de asta am fost trecut pe linie moarta.
Suporterii sunt îngrijorati de rezultatele slabe din amicale. Credeti ca sunt îndreptatiti?
Nu o spun cei care au jucat fotbal, pentru ca în aceasta perioada jucatorii trec printr-o perioada de acumulare, au antrenamente dure si dupa-amiaza intra pe teren la joc. Din câte stiu eu Napoli a schimbat si sistemul, si ca orice antrenor e interesat de rezultat, mai ales ca nu exista nicio miza.
„Dinel e vinovat, el sa plateasca!”
O sa fie greu fara transferuri pâna în decembrie?
Normal, toti cumpara jucatori, dar actualii jucatori au un obiectiv, unii au fost adusi cu bani multi în vara lui 2007, trebuie sa confirme, plus ca avem si câtiva în vederile selectionerului. E totusi pacat, pentru ca erau jucatori foarte interesanti pe lista noastra, daca puteam face achizitii.
Cine e de vina pentru acesta situatie?
Vad ca ni se da noua în cap! Brazilienii aceia n-au fost platiti de Dinel Staicu? Sa se duca galeria la Dinel sa-i ceara socoteala, pentru ca el avea atunci clubul. TAS si FIFA nu-l puteau pedepsi pe Staicu, asa ca au aplicat sanctiunea Universitatii.
Ar trebui Mititelu sa justifice banii pentru renovarea stadionului, cum cer fanii?
Scuzati-ma ca va spun, dar acestia nu sunt suporteri! De fapt, Craiova nu mai are de ceva timp suporteri, asa cum erau pe vremuri. Ce-i intereseaza pe ei câti bani sunt în contul patronului Stiintei? Ei sa-si sustina echipa, sa cânte pe stadion si sa se bucure ca vor avea o arena moderna. Daca ma urc în taxi fara bani, risc ca la sfârsitul cursei sa-mi dea taximetristul cu o bâta în cap. Deci daca Mititelu n-ar fi avut bani, nu s-ar fi apucat.
N. Drejan, G. Paunescu>> |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Acest fenomen este intalnit in Romania la toate echipele.
Toti suporterii de la noi au aceste "apucaturi".
Eu chiar nu inteleg, dc se manifesta atat de violent si sunt atat de invrajbiti impotriva conducatorilor si a echipei.
Treaba lor este sa stea in tribuna, sa cante, sa aplaude, sa-si incurajeze echipa....nu le place, sa nu mai vina.
Din pacate, la noi fenomenul ia amploare si asta nu este bine.
Ar trebui guvernantii nostri "minunati" sa realizeze un proiect de lege solid, care sa vizeze activitatile sportive, si atunci vor sta suporterii ca mieluseii.
In Romania numai cu legi solide se mai pot aseza lucrurile, desi sunt unii baietasi kre nu mai au frica nici de legi.
Mori cu dreptatea si cu legea in mana si nu te baga nimeni in seama. Traim niste timpuri f grele..... (((((((((((((((((((((( |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Tocmai pentru ca de decenii avem numai guvernanti "minunati" lucrurile urmeaza drumul pe care-l cunoastem. |
|
|
|
|
|
ciombe
|
| Suporter |

|
209 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ILIE INTRA TU SI JOACA TATA. |
|
|
|
|
|
mancini
|
| Suporter |

|
777 Lei grei
Items |
| Aderat | 25 Jul 2006 | | Mesaje | 26 | | Locatie | sibiu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| pentru mine ILIE BALACI este un ZEU si il voi venera cu respectul cuvenit indiferent ce va zice sau cum se va comporta/reprezinta istoria cu care ne mandrim.dealtfel de mult ani imi sarbatoresc ziua de nastere pe 13 septembrie din respect pentru PRINTUL fotbalului romanesc |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| mancini wrote: | | pentru mine ILIE BALACI este un ZEU si il voi venera cu respectul cuvenit indiferent ce va zice sau cum se va comporta/reprezinta istoria cu care ne mandrim.dealtfel de mult ani imi sarbatoresc ziua de nastere pe 13 septembrie din respect pentru PRINTUL fotbalului romanesc |
Balaci, unul dintre cele mai mari talente ale Romaniei fotbalistice. |
|
|
|
|
|