Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Ilie Balaci, manager general |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ilie Balaci a fost numit manager general la Universitatea Craiova.
Este un plus de imagine pentru club.
Ramane de vazut care ii vor fi atributiile, respectiv cata libertate de actiune va avea. Nu in ultimul rand, cum se va intelege cu Mititelu.
Sa-i dorim celui mai mare talent produs de Craiova fotbalistica si unuia dintre cei mai mari fotbalisti romani din toate timpurile mult succes! |
|
|
|
|
|
Ady7zu
|
| Suporter |

|
869 Lei grei
Items |
| Aderat | 28 Apr 2007 | | Mesaje | 93 | | Locatie | Dragasani |
|
|
|
 |
 |
 |
|
E omu potrivit la locu potrivit. Sper sa faca o treaba buna !!! Cred k are ceva stofa de meneger,stie sa aleaga jucatorii.Ii multumim din suflet k a acceptat propunerea facuta de Miti.Bravo shi lui Miti!
Hai forza CRAIOVA!!!!  |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Well, frumos din partea lui si sa-i uram succes. Sa vedem cum se va intelege cu Mititelu. |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14631 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 383 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| TitanGirl wrote: | | Well, frumos din partea lui si sa-i uram succes. Sa vedem cum se va intelege cu Mititelu. |
Ma surprinde faptul ca Ilita a declarat ca daca are oferte pleaca la arabi? Pai ce management serios e asta? Un fel de summer job, sau management prin corespondenta! Sper sa fie o neintelegere! Ne trebuie seriozitate! Balaci adu stabilitate si multa minte!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
«La Craiova s-a investit pentru cupele europene»
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Luni 04 Iunie 2007, in Editie Speciala
• Noul manager sportiv al Ştiinţei, Ilie Balaci, spune că echipa trebuie să joace în Europa la finalul următorului campionat
Reporter: După ce aţi fost jucător şi antrenor, aţi revenit la Universitatea în a treia postură, de manager sportiv. Cum v-aţi hotărât sau cum aţi primit propunerea?
Ilie Balaci: În primul rând, sunt mândru şi onorat să lucrez din nou la Universitatea. Sunt şi voi rămâne pentru totdeauna legat de această echipă, pentru care reprezint ceva şi care, de asemenea, înseamnă foarte mult pentru mine. Am zis că nu mai vin niciodată ca antrenor, dar iată că m-am întors ca manager şi sper să fie bine în această postură. Am vrut să fiu alături de Adrian Mititelu, care doreşte, într-adevăr, să facă treabă la Universitatea.
Ce presupune noua funcţie?
Mă voi ocupa de relaţia cu mass-media, pentru o mai eficientă reflectare a activităţii şi parcursului echipei. Voi căuta jucători de perspectivă, care să fie soluţii viabile în scurt timp pentru primul 11, voi menţine un contact permanent cu antrenorul, pentru a-mi spune ce jucători doreşte şi, mai precis, ce tip de fotbalişti, ce calităţi trebuie să aibă, nu numele lor. Cu Florin Cioroianu am mai lucrat de altfel şi va fi o colaborare ideală.
Cum apreciaţi lotul de jucători şi aveţi vreun preferat dintre actualii alb-albaştri?
Despre lotul de jucători consider că este corect să vorbească patronul echipei şi antrenorul. Am mai făcut aprecieri asupra unora dintre ei, dar nu eram la echipă, acum nu trebuie să mă întrebaţi pe mine. Mie îmi plac mai mulţi jucători din actuala echipă, dar nu cred că ar fi corect să dau nume, nu cred că le-aş face un bine.
Ce credeţi că se poate obţine în sezonul următor?
La investiţiile făcute trebuie să ne intereseze prezenţa într-o cupă europeană, fără discuţii. Potenţial este, eu cred foarte mult în echipă şi se poate îndeplini un asemenea obiectiv. Craiova trebuie să ia contact cât mai curând cu Europa. De asemenea, una dintre dorinţele mele este resuscitarea centrului de copii şi juniori, pentru că Oltenia este o regiune care produce multe talente şi trebuie să profităm de ele.
Şi, totuşi, la prima instalare pe banca Universităţii, aţi mizat pe mai multe transferuri de la alte echipe (Ciucur, Chivu, Toader, D. Chiriţă, A. Chiriţă etc. - n. r) ...
Este adevărat că atunci s-au adus jucători de la mai multe echipe, dar asta pentru că nu erau la Universitatea şi trebuia să luăm de undeva. Acum sunt aici fotbalişti şi trebuie să-i creştem şi să-i păstrăm la formaţie, nu să-i căutăm neapărat prin alte părţi sau să-i vindem.
Va fi o colaborare pe termen lung sau încă vă mai tentează plecarea în ţările arabe?
Sigur, se poate întâmpla orice, e posibil şi să mă întorc să antrenez la arabi, dar dacă Universitatea va merge în cupele europene de la anul îmi va fi foarte greu să mă mai despart de echipă, aşa că există varianta să rămân mai mult timp. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| E o venire de bun augur zic eu. Dar nu imi place nici mie ideea cu plec cand vreau eu. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Un interviu dat de Ilie Balaci pentru Gazeta de Sud:
Ilie Balaci vorbeşte despre Universitatea la superlativ
Vom juca în Cupele Europene
Sport - Ion JIANU
Managerul sportiv al Universităţii laudă echipa olteană, spunând că este tânără şi ambiţioasă, capabilă să revină în Europa fotbalistică.
- S-au încheiat transferările pentru Universitatea sau ne rezervaţi vreo surpriză de ultimă oră?
- Deocamdată, nu pot afirma că s-au încheiat sau că avem vreo surpriză. Dacă apare ceva, presa va afla.
- Sunteţi totuşi în discuţii cu cineva?
- Cum spuneam, deocamdată nu.
- Înţeleg că sunteţi mulţumit de lotul actual
- Nu avem de ce să fim nemulţumiţi.
- Aţi vorbit cu staff-ul tehnic al Universităţii despre primele meciuri amicale, de verificare, din Austria. Ce v-au spus?
- Este începutul perioadei, motiv pentru care în această parte se joacă partide de verificare cu echipe mici. Acum se pun la punct anumite probleme, ce ţin de acumularea fizică, de tehnică şi tactică. Să vedem mai târziu cum vor evolua, atunci când Universitatea va întâlni adversari mai puternici şi când meciurile vor fi mai grele.
- Mi-aţi spus zilele trecute că n-ar fi exclus să plecaţi în Austria pentru a urmări partidele amicale ale Universităţii din partea finală a turneului.
- Da, m-ar bate gândul să mă duc în Austria, dar n-am decis încă, să vedem. Revin zilele acestea în Bănie şi atunci mă hotărăsc.
- Una peste alta, s-ar părea că Universitatea are, ca program, un tur de campionat destul de bun.
- Am mai spus-o şi la tragerea la sorţi de luni... Este interesant faptul că nu întâlnim puterile campionatului la început de tur, că meciurile mai importante, cum ar fi cu CFR Cluj (etapa 3, a), Rapid (etapa 6, d), Dinamo (etapa 14, a), sunt la o distanţă destul de mare între ele. Se cuplează, ca să zic aşa, meciurile cu Dinamo şi Steaua, primul fiind pe „Ion Oblemenco“, în etapa a 14-a, iar apoi, în etapa a 15-a, ne deplasăm în Ghencea, cu Steaua.
- O întrebare personală, ca să zic aşa: cu cine va ţine Ilie Balaci în meciul Universitatea - CFR Cluj?
- Ce vorbă-i asta?! Ţin cu Universitatea Craiova!
- Şi dacă, glumind, vă „ceartă“ Eugen Trică?!
- Păi, deocamdată, el o ţine pe fiică-mea, nu eu pe Trică!
- Revenind la echipa noastră de suflet, Ştiinţa: obiectivul este clar şi posibil de realizat, accederea în Cupele Europene...
- Da, aşa ceva ne-am propus. Chiar avem convingerea că după sezonul acesta, 2007-2008, Universitatea se va califica într-o Cupă Europeană. Argumente? O echipă tânără, ambiţioasă, motivaţie cred că există, aşa că nu ne rămâne decât să aşteptăm.
- Am înţeles că nu mai sunteţi acţionar la FC Caracal. Mai aveţi vreo legătură cu gruparea din Oraşul Minunilor?
- Informaţia este corectă, nu mai sunt acţionar. Acum avem o relaţie de prietenie. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
In sfarsit sunt atrase valorile acestui club in conducere!! Este un lucru foarte bun, numai k trebuie sa fie lasati sa-si faca treaba!!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O curiozitate, Ilie Balaci a fost numit...manager general.
Nu mai pricep nimic, ca si in iunie tot manager general a fost numit, cum spune si titlul acestui topic...
Cu atatea promovari si retrogradri la nivelul conducerii, antrenorilor si jucatorilor cred ca Mititelu a uitat ce a facut acum nici 3 luni... |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23821 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Caterinca fratilor!! )) |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
mi-e chiar rusine de cum regele miti le invarte pe toate cum vrea el...
ar trebui sa nu-si bage atita nasul in conducere si mai ales in alcatuirea echipei... salariatii lui de fapt cu ce se ocupa??? |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23821 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Trebuie sa iasa la numar.....!! Ca nu poate ocupa toate functiile el....insa deciziile le poate lua numai el!! Aia sunt cu prezenta p-acolo!! ))) |
|
|
|
|
|
mirel28
|
| Suporter |

|
1601 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 Aug 2007 | | Mesaje | 48 |