Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce spuneti de o versiune de elita a imnurilor noastre ? |
| E o idee foarte buna |
|
100% |
[ 6 ] |
| Mi-e indiferent |
|
0% |
[ 0 ] |
| Nu e o idee buna |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Voturi : 6 |
|
 | Imnuri, versiune ... opera |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ideea este interesanta, dar nu stiu cata aplicabilitate ar avea in contextul imnurilor existente (sau a ceea ce consideram noi Imnuri ale Universitatii).
Trecand peste lista Imnurilor (prezenta in Multimedia, nu vad cum ar putea fi transpuse in versiune de opera M-a facut mama oltean, Muica, suntem neam de piatra si chiar Oltenia, Eterna Terra-Nova...
Eu unul nu cred ca putem spune ca avem un imn bine definit la aceasta ora (cum are Celtic Glasgow, ca ex. sau celebrul acum doua decenii We are the best team in the World al lui Nottingham Forest).
In contextul acesta, sigur se poate discuta si despre o varianta de opera, desi eu cred ca nu este genul care sa fie in adaptabil la ceea ce ar trebui unei echipe de fotbal. Cel mai potrivit probabil o melodie dinamica, interpretata de un cor masculin (vezi renumita Lili Marlene, atat de la moda in timpul celui de-al doilea razboi mondial, incat era interpretata deopotriva de trupele germane (firesc, era melodia Marlenei Dietrich) cat si de cele adverse.
Asta ar fi o lovitura de imagine formidabila, inchipuiti-va suporterii echipelor din capitala fredonand imnul nostru! (eu inca il mai astept, acest unic IMN). |
|
|
|
|
 | |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Eu ma gandeam la "Oltenia, eterna Terra Nova" si "O iubire alb-albastra". |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Adrian wrote: | | Eu ma gandeam la "Oltenia, eterna Terra Nova" si "O iubire alb-albastra". |
Nu prea cred ca ar merge...efectiv nu-mi inchipui nici unul dintre aceste 2 imnuri cantat de o soprana... |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nu-mi pot imagina o melodie a lui Tudor Gheorghe in forma de opera...e cu totul alt stil!
Eu mi-as dori sa se compuna o melodie noua cu text nou special pt Stiinta!
Pai doar echipa are destui admiratori peste tot in lume! Poate e careva din ei compozitor si ar indrazni sa creeze ceva frumos!
Eu personal mi-as dori un imn de calitate superioara cintat de o formatie rock sau pop. melodia lui Iris de exemplu nu ma incinta deloc! ar trebui facut un imn de calitate, sa se desprinda de toate cele care le-am auzit pina acum! Poate initiem un concurs? Sa se compuna diferite melodii si fanii sa aleaga cea mai frumoasa melodie!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am pus la Multimedia un celebru imn. Este vorba de "We've got the whole world in our hands" dedicat echipei Nottingham Forest. Padurarii, condusi de Brian Clough, au avut o succesiune de performante unicat: promoveaza in Premier League, castiga titlul si apoi doua Cupa Campionilor consecutiv, totul intr-un interval de patru ani!
Cred ca este stilul cel mai potrivit, melodic vorbind, pentru o echipa de fotbal. |
|
|
|
|
|
WhiteLion
|
| Suporter infocat |

|
1136 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Aug 2005 | | Mesaje | 150 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | Am pus la Multimedia un celebru imn. Este vorba de "We've got the whole world in our hands" dedicat echipei Nottingham Forest. Padurarii, condusi de Brian Clough, au avut o succesiune de performante unicat: promoveaza in Premier League, castiga titlul si apoi doua Cupa Campionilor consecutiv, totul intr-un interval de patru ani! |
E vreo aluzie ?  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ar fi bine sa fie de folos aluziile...
Avem si noi un exemplu in "gradina" proprie...Electroputere, cu Marian Bondrea, care a ajuns in trei ani din C pe locul 3 in prima divizie. |
|
|
|
|
|
IONUT
|
| Suporter |

|
1427 Lei grei
Items |
| Aderat | 03 Jul 2005 | | Mesaje | 51 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nu e bine ma un imn de opera tot a lu tudor gheorghe este cel mai reusit !!!
Nu'l schimbati
 |
|
|
|
|
|