Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Impecabilul Ronaldinho |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24039 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1315 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Nu mi-a mers filmuletzu. Probabil din cauza ca nu am instalat programul de java... Am vazut cateva schema de-ale lui pe la Tv. Cel mai mult ma impresionat una dintre ele...Era pe undeva in afara careului si facea duble....si apoi suta mingea in bara, din bara mingea venea inapoi....apoi iar facea duble si tot asa....si toate astea fara ca mingea sa atinga pamantul... E ARTIST !! Parerea mea este ca anul asta va castiga Balonul de aur!! |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

22398 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
da! ala e filmuletul! suteaza in transversala de mai multe ori si preia mingea cu pieptul si n-o lasa sa cada pe pamint! fenomenal! balonul de aur ii este sigur!!!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

24039 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Sper ca dupa ce va castiga balonul de aur va continua sa joace la fel de spectaculos cum o face si acum. Eu am observat o chestie foarte importanta; toti cei care au castigat acest trofeu s-au cam stins, nu au mai continuat sa joace la aceeasi intensitate. Si va dau cateva exemple: primul care imi vine in minte este Rivaldo. Dupa castigarea trofeului a scazut in forma si a ajuns in Grecia si nu s-a mai auzit nimic de el. Urmatorul este Nedved care la fel a scazut foarte mult si apoi este cazul lui Shevcenko. S-a vazut clar ca a luat-o pe un drum descendent. De aceea sper din tot sufletul ca Ronaldinho sa ne incante multi ani de aici inainte cu jocurile frumoase si spectaculoase. Este un adevarat maestru. |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

22398 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
da. parca si george weah a cistigat trofeul si s-a stins repede. dar shevcenko joaca de ani de zile constant bine. Sper sa continue asa si sa arate si la mondiale ceva!
ronaldinho e inca f tinar. cred ca va deveni si mai bun cu timpul!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134485 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5195 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
george weah vrea sa ajunga prezidente de tara...dar parca-l batu o femeie...
mare talent acest weah..
ps acuma nu uitati ca balonul de aur se ofera de regula unor jucatori copti, deci e firesc sa nu urmeze evolutii la acelasi nivel dupa primirea trofeului... |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

22398 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
eu totusi cred ca ronaldinho cu toate ca deja acum e un jucator copt, poate juca si mai bine ca acum pt ca e inca tinar.
weah juca excelent la milan pe la inceputul anilor 90.
da in liberia e f popular. dar un fotbalist presedinte de tara??? e ca si cum l-ar face pe hagi presedinte de tara!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134485 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5195 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
well, de ce nu? eu am spus mai cu ceva timp in urma, cand unii suporteri sperau ca Gica Popescu sa investeasca la Craiova, ca olteanul nostru are ambitii mult mai mari decat sa fie presedinte de club..dupa cum se vede, acum vrea sa fie presedinte de federatie (si il prefer Nasului) iar maine...who knows?  |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O stire de pe site-ul UEFA
Ronaldinho named Europe's finest
Monday, 28 November 2005
FC Barcelona forward Ronaldinho has capped a memorable year by winning the Ballon d'Or, or European Footballer of the Year award, at the annual ceremony in Paris.
France Football
The 25-year-old Brazilian international beat off competition from Chelsea FC midfielder Frank Lampard and Liverpool FC captain Steven Gerrard, in second and third places respectively, to become the third Brazilian to land the coveted prize, which went to AC Milan's Andriy Shevchenko in 2004. The Ballon d'Or is organised by France Football magazine and its winner decided by a poll of European soccer journalists.
Two trophies
The announcement comes as little surprise given the year Ronaldinho has had. In addition to scoring nine goals in 35 games as Barcelona won their first Spanish championship since 1999, he also starred for his country in Brazil's victorious FIFA Confederations Cup campaign in Germany last summer.
Glorious goals
Moreover, if his last-gasp winner against Milan in the 2004/05 UEFA Champions League group stage was not enough to leave purists purring, his seemingly impossible strike at Chelsea FC in the Round of 16 not only confirmed his footballing genius - it defied physics.
Smiling countenance
If anything, however, Ronaldinho embodies the soul of the sport rather than the science, playing most games with a smile on his face and winning hearts and minds - as well as matches - with his pleasant nature. And if UEFA Champions League glory eluded him in 2004/05, the FIFA World Cup winner has already inspired Barça's domination of Group C this season with five goals in five Matchdays so far.
New level
Having been named FIFA World Player of the Year for 2004 after some illuminating displays for the Catalan club following his €30m move from Paris Saint-Germain FC in the summer of 2003, he now appears to have taken the Brazilian tradition of self-expression to a new level - seemingly inventing a new trick every game he plays.
'Special player'
His coach at Camp Nou, Frank Rikjaard, insisted it would have been wrong for anyone else to scoop the award. "Ronaldinho is a unique player," he said. "He's the reason lots of people come to watch our matches. He's a special player in the world of football and he totally deserves the Ballon d'Or."
Half century
It was timely, then, that he should celebrate his 50th goal for the Blaugrana on Sunday, scoring a penalty to complete a 4-1 Primera DivisiĂłn triumph against Real Racing Club Santander. Of those strikes, 15 have come from the spot and eight from free-kicks, with 13 in UEFA club competition.
Name Club Pts
1 Ronaldinho FC Barcelona 225
2 Frank Lampard Chelsea FC 148
3 Steven Gerrard Liverpool FC 142
4 Thierry Henry Arsenal FC 41
5 Andriy Shevchenko AC Milan 33
6 Paolo Maldini AC Milan 23
7 Adriano FC Internazionale Milano 22
8 Zlatan Ibrahimovic Juventus 21
9 Kaká AC Milan 19
10 Samuel Eto'o/John Terry FC Barcelona/Chelsea FC 18 |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

24039 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Chiar este un jucator unic si special. Merita trofeul cu desavarsire. Iata si comentariul meu:
Duminica seara a inscris al 50-lea sau gol pentru FC Barcelona in meciul pe care formatia sa l-a castigat cu 4-1 in fata lui Racing Santander.
Desi a ratat un penalti in primele minute, Ronaldinho a fost lasat sa-l execute si pe cel de-al doilea obtinut de Barcelona de data aceasta reusind sa inscrie. Ieri seara, brazilianul a devenit cel de-al 50-lea laureat al prestigiosului trofeu „Balonul de Aur“, decernat de revista „France Footbal“. Castigator, in 2005, al campionatului Spaniei cu FC Barcelona si Cupei Confederatiilor cu reprezentativa Braziliei, Ronaldinho a fost desemnat cel mai bun fotbalist al acestui an, dintr-o lista de 50 de nominalizati. Ales jucatorul anului de FIFpro (2005) si FIFA (2004), Ronaldinho a obtinut, la Paris, singurul trofeu individual care ii lipsea.
El a devenit al treilea brazilian castigator al Balonului de Aur, dupa Ronaldo in ’97 si Rivaldo in ’99 si il succede pe ucraineanul Andrei Sevcenco, castigator al balonului in 2004. Pentru a celebra aceasta jumatate de secol, „France Football“ a reunit la gala de la Paris majoritatea castigatorilor aflati in viata, ca Michel Platini sau Frantz Beckenbauer, ambii castigatori ai acestui trofeu primul de trei, iar al doilea de doua ori. |
|
|
|
|
 | |  |
|
WhiteLion
|
| Suporter infocat |

|
1136 Lei grei
Items |