.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA » Impozite..conflict primarie-Mititelu
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 18, 2008 9:11 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Impozite..conflict primarie-Mititelu
MesajMesaj postat: Mon Sep 10, 2007 5:40 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

MITITELU: "PLEC DIN CRAIOVA'

Luni, 10 Septembrie 2007
Adrian MititeluDirectia de Impozite si Taxe a Primariei Craiova solicita pentru perioada 2005-2007 un impozit pe cladirile si terenul din complexul „Ion Oblemenco” de 16,1 miliarde de ROL, iar conducerea Stiintei a facut o contestatie pentru a se anula aceste datorii, însa respinsa de primarul Antonie Solomon. "Dupa doi ani de investitii masive la Universitatea Craiova ei îmi arunca în spate niste impozite incredibile. Daca va spun ca un WC este evaluat la 90 de miliarde de lei vechi nici nu stiu ce ati zice. Tot timpul Solomon este ghidat de un ziar local si manevrat de Rodion Camataru, dovada ca parcela unde se afla statuia lui Ion Oblemenco îi apartine fostului atacant al Craiovei Maxima. Desi Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si multi oameni de fotbal, dar si politicieni m-au felicitat pentru ce am facut la stadion si mi-au zis ca trebuie sa primesc concesiune pe 50 de ani, Primaria mi-a respins si concesionarea arenei pe 15 ani. Imi dau cuvântul de onoare ca daca Solomon ramâne primar si dupa 2008, eu plec din Craiova cu echipa, apropiatii si toata familia. Echipa ramâne sub aceeasi titulatura si ne vedem peste patru ani, sau poate niciodata”, a spus Mititelu.

De asemenea, Ilie Balaci, managerul general al clubului, considera ca datoria de 16 miliarde de ROL, aproape 550.000 de euro, ar trebui investiti în terenuri de fotbal, nu catre Primarie. "Eu vin cu o întrebare: WC-ul de 90 de miliarde de lei poate fi folosit? Ati putea gasi un raspuns? Cei de la primarie stiu cum arata stadionul? Daca nu era Adrian Mititelu, noi mai aveam echipa de fotbal? Astept si eu raspunsurile astea. Sa stiti si voi ca acest oras a ajuns mare datorita Universitatii Craiova. Am avut Oltcit, locomotive, avioane, combinat chimic si toate s-au dus. N-am mai ramas nimic, dar Universitatea Craiova traieste si este la fel de iubita, chiar daca nu mai are rezultate. De ce sa platim un asemenea impozit, când de acesti bani putem construi o gramada de terenuri pentru copii. Daca acei domni au ceva împotriva lui Adrian Mititelu sa-l ia personal, dar nu sa dea în Universitatea Craiova. Craiova este reprezentata de echipa de fotbal. Ce s-a construit pentru sport? Un velodrom, dar câti biciclisti are acest oras? Mi-e greu sa cred ca patronul Adrian Mititelu l-ar baga la înaintare pe Rodion Camataru, daca fostul meu coleg ar fi nevinovat”, a declarat Ilie Balaci.

Sursa: Prosport
MesajMesaj postat: Tue Sep 11, 2007 12:55 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Solomon alungă Ştiinţa din oraş
de Adrian IOSUB
Aparut in ziua de Marti 11 Septembrie 2007
Ieri, la stadionul «Ion Oblemenco» a avut loc o conferinţă de presă, la care au participat preşedintele Consiliului Director al Universităţii, Adrian Mititelu, managerul general, Ilie Balaci, directorul executiv, Silvian Cristescu, şi secretarul general, Ovidiu Costeşin.

În cadrul conferinţei, oficialii formaţiei au anunţat că, pe lângă taxa care trebuie plătită lunar pentru folosirea stadionului şi achitarea utilităţilor, clubul Universitatea Craiova este acum obligat să achite un impozit de nu mai puţin de 16,2 miliarde de lei pentru ultimii trei ani de folosire a arenei. Practic, autorităţile locale au evaluat clădirea şi anexele stadionului la o anumită sumă, iar acum clubul este obligat să plătească impozit pentru acea sumă. Strigător la cer este însă faptul că numai grupurile sanitare de la stadion, care, oricum, nu sunt funcţionale, sunt evaluate la fabuloasa sumă de 89 de miliarde de lei. “SC Fotbal Club «U» Craiova SA a fost «premiată» cu un impozit de 16 miliarde de lei vechi, pentru că folosim stadionul. Am zis că este o glumă, ni s-au dat asigurări că nu avem cum să plătim această sumă, am făcut o contestaţie şi atât. Am tăcut din gură, nu am făcut scandal. Primarul Antonie Solomon ne-a răspuns însă la contestaţie, îndrumându-ne să plătim. Dar lucrurile nu se opresc aici. Ni s-a pus sechestu asigurator pe un bun al clubului Universitatea Craiova, iar acum trei - patru zile au vrut chiar să treacă la executare silită”, a precizat Adrian Mititelu.
De asemenea, în fiecare an, clubul va trebui să plătească aproximativ patru miliarde de lei vechi în contul acestui impozit.

Adio concesionării?

Mai mult decât atât, edilul-şef a dat deja de înţeles că nici stadionul “Ion Oblemenco” nu va fi concesionat Universităţii, echipa urmând a fi obligată să nu mai joace partidele de pe teren propriu pe această arenă. “Pe 2 august am depus o adresă, prin care solicitam concesionarea stadionului pe o perioadă de 15 ani. Nu am cerut pe 49 de ani, nu am cerut pe 99 de ani. Am mai cerut şi o parcelă de lângă arenă, pentru că în viitorul apropiat voiam să fie acolo un sediu al clubului. Ni s-a spus că, întrucât legea 18/1991 republicată se află în derulare, primăria nu mai procedează la concesionări. Practic, primarul mi-a arătat pisica, a spus că nu îmi va mai da nici stadionul, de parcă l-aş lua şi aş pleca cu el la mine la ţară”, a afirmat Mititelu.
Adrian Mititelu

SC Fotbal Club «U» Craiova SA a fost «premiată» cu un impozit de 16 miliarde de lei vechi, pentru că folosim stadionul. Am zis că este o glumă, ni s-au dat asigurări că nu avem cum să plătim această sumă, am făcut o contestaţie şi atât. Am tăcut din gură, nu am făcut scandal. Primarul Antonie Solomon ne-a răspuns însă la contestaţie, îndrumându-ne să plătim.
Ilie Balaci

Fotbalul ar trebui să fie în capul listei la Craiova, în schimb văd că se vrea susţinerea celorlalte secţii, de baschet, de handbal etc., din banii lui Adrian Mititelu şi ai Universităţii Craiova. Nu înţeleg de ce nu este văzută cu ochi buni această echipă.
Silvian Cristescu

Politicienii craioveni vorbesc de Universitatea pe unde se duc, pentru că de altceva nu sunt întrebaţi, însă nu fac nimic pentru echipă, nu dau un leu, din contră, ne pun să plătim pentru orice metru de pământ pe care îl folosim sau nu.
«Cel mai monstruos primar»
Preşedintele CD al Ştiinţei a precizat că dacă Antonie Solomon va fi votat primar şi în 2008, atunci acesta va părăsi oraşul, împreună cu familia şi formaţia de fotbal. “40 - 50 la sută din voturile pe care le-a primit Solomon, atunci când a fost ales, le-a primit datorită promisiunilor pe care le-a făcut cu referire la echipa de fotbal. Nu se putea însă nimeni gândi la faptul că Antonie Solomon va deveni cel mai monstruos primar din istorie în ceea ce priveşte relaţia cu Universitatea Craiova. În 2008, la alegeri, va fi un adevărat test pentru mine, unde voi afla dacă este el de vină sau dacă lumea mă consideră pe mine vinovat. Primarul Solomon s-a îndepărtat de interesele oraşului şi face interesele unui grup restrâns de persoane. A declanşat o ruptură iremediabilă. Dacă Solomon rămâne primar şi în 2008, eu, împreună cu familia mea, cu colaboratorii mei şi cu echipa de fotbal, plec din oraş. Vă dau cuvântul meu de onoare! Eu nu am nevoie de bani de la Solomon, dar vrem să fim lăsaţi în pace. Eu nu pot fi acuzat de rea voinţă”, a mai afirmat Mititelu. (A. I.)
«Stadionul Tineretului, o bijuterie»
Adrian Mititelu a afirmat, în cadrul conferinţei de presă de ieri, că are un plan pentru transformarea stadionului “Tineretului” într-o arenă modernă de 25.000 de locuri. “Să vedeţi ce bijuterie de 25.000 de locuri se poate face acolo. În scurt timp, o să prezint proiectul acestei lucrări. Artizanul transformării lui în mall, aşa cum se doreşte, tot Solomon este, dar au lăsat-o moartă până după alegeri”, a declarat Mititelu. (A. I.)
Cristescu: «Boc alocă 50 de miliarde echipelor Clujului»
La conferinţa de presă de ieri o intervenţie vehementă, dar argumentată a avut şi directorul executiv al Ştiinţei, Silvian Cristescu.
Acesta a pus în balanţă sprijinul de care se bucură grupările de fotbal din alte oraşe din partea autorităţilor cu şicanele pe care trebuie să le suporte Universitatea din partea municipalităţii.

Oficialităţile locale mizează prea mult pe propagandă

“Politicienii craioveni vorbesc de Universitatea pe unde se duc, pentru că de altceva nu sunt întrebaţi, însă nu fac nimic pentru echipă, nu dau un leu, din contră, ne pun să plătim pentru orice metru de pământ pe care îl folosim sau nu. În schimb, prin alte părţi se fac investiţii şi nimeni nu-şi face propagandă. Nu l-am auzit niciodată pe Emil Boc să iasă în faţă şi să vorbească de «U» Cluj şi de CFR, deşi acordă 50 de miliarde de lei pentru cele două formaţii de fotbal. De exemplu, la Caracal echipa de fotbal nu plăteşte un leu pentru chirie sau utilităţi, primăria suportă totul şi mai finanţează cu alte cinci miliarde de lei bugetul clubului şi acela este un oraş de 20.000 de locuitori, iar Craiova, la peste 300.000 de locuitori, cere Universităţii impozite de miliarde pe nişte WC-uri inutilizabile.”
Cosmin STAICU
Silvian Cristescu

Caracalul, la 20.000 de locuitori, acordă cinci miliarde echipei, iar Craiova, la peste 300.000 de locuitori, cere Universităţii impozite de miliarde pe nişte WC-uri inutilizabile.
«Loviţi în Universitatea, loviţi în oraşul Craiova!»
Ilie Balaci şi Silvian Cristescu au făcut încă un apel spre autorităţile locale pentru binele Ştiinţei

Managerul general şi fosta glorie a Craiovei Maxima, Ilie Balaci, a luat atitudine împotriva deciziilor luate de municipalitate contra echipei de fotbal, considerând că acestea sunt anormale şi contrare interesului public.

“Nu mi se pare normal ce se întâmplă. Mă întreb cum la Piatra Neamţ şi în alte oraşe se investesc bani publici în complexe sportive, sunt fonduri alocate din buget, iar la noi se pun beţe în roate. Fotbalul ar trebui să fie în capul listei la Craiova, în schimb văd că se vrea susţinerea celorlalte secţii, de baschet, de handbal etc., din banii lui Adrian Mititelu şi ai Universităţii Craiova. Nu înţeleg de ce nu este văzută cu ochi buni această echipă. Dacă nu este prelungită perioada de concesiune, unde vrem să se antreneze copiii Craiovei? Gândiţi-vă câte terenuri de fotbal pentru copii ar putea fi construite cu aceşti 550.000 de euro. Clubul Universitatea este un bun al tuturor celor care iubesc această formaţie, nu al lui Mititelu, şi trebuie să facem tot ce putem ca el să se ridice. Dacă loveşti în Universitatea Craiova, loveşti în interesul locuitorilor acestui oraş, pe care cei aleşi ar trebui să îl reprezinte. Practic, craiovenii le-au acordat puterea unor oameni care acţionează împotriva interesului public. Universitatea reprezintă oraşul Craiova şi chiar Oltenia. Lumea a uitat că s-au făcut cândva locomotive, avioane, Oltcituri, tot ce a rămas în timp este echipa de fotbal, care încă trăieşte. Doar echipa de fotbal poate face Craiova din nou cunoscută în Europa.”
Cosmin STAICU

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Thu Sep 13, 2007 3:44 am
Raspunde cu citat
Ady7zu
Suporter
Suporter

869 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje93
LocatieDragasani

Primaria craiovei e sub orice critica........in loc sa investeasca in Universitatea Craiova care este
"sufletu" in intraeaga oltenie.......ei se uita sa jermaneasca clubu........sunt de kko oamenii astia....
-cateodata mi-e rusine k sunt oltean .... cand aud de scandaluri k astea ......care nici nu ar trebui sa aiba rost.Cand un om vrea sa faca ceva pentru aces club......TU k primarie ar trebui sa il ajuti financiar shi sa faci tot ce se poate pentru a crea conditii de performantza....mai ales cand se investeste in infrastructura sportului care e rege in ROMANIA.....dar asa suntem noi .....nu stim sa pretuim pe cel care totusi investeste in CRAIOVA................,shi eu as vrea ca Miti sa fie ca Abramovjci dar nu e......asta e....trebuie sa apreciem pe cine avem ....altfel nu vom face niciodata performantza..........daca am avea un centru de juniori foarte dezvoltat se va face treaba buna ......k suntem o regiune foarte talentata.....pacat k nu stim sa ne valorificam.....mare pacata..........sa ne gandim ce nebunie ar fi in intreaga oltenie dak Craiova ar fi o echipa de top in Romania....ganditi-va cum ar arata stadionu,orasu,intreaga oltenie,cati oameni ar fi fericiti dak CRAIOVA ar invinge.....practic ar fi shi o victorie a orasului

......oltenii nebuni de fotbal trasmit primariei:"Sunteti de kkT!!!!"......asta in sperantza k vom fi auziti : ) )
MesajMesaj postat: Fri Sep 14, 2007 2:20 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24039 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1315
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Niste "javre"!!!!! Nu vor sa faca decat rau!! Sad(
Impozite..conflict primarie-Mititelu
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO