.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » SUPORTERII » Impresii de suporter Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 3:37 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Impresii de suporter
MesajMesaj postat: Tue Nov 08, 2005 5:18 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa postam mici amanunte intamplate inaintea, in timpul si dupa meciul UNIVERSITATII.
legat de ultimul meci, cel de la sibiu, am fost printre cei care au facut deplasarea cu trenul(tin sa-i multumesc pe aceasta cale "nasei" care a fost mai mult decat intelegatoare si ne-a sa fumam in locomotiva Smile , pt ca in restul trenului era interzis).
a existat un mic incident in gara piatra olt cand un grup de suporteri ai universitatii, ce doreau sa se urce in tren s-au izbit de incapatanarea casierei de a le furniza bilete. asta a condus la intarzierea trenului cu cateva minute si din pacate doi dintre suporterii din piatra olt nu au reusit sa se mai urce. pacat.
altfel in timpul meciului, cel mai "fierbinte" moment l-a constituit ratarea monumentala a lui dina din ultimele minute Wall ce a atras dupa sine o rabufnire nervoasa din partea oltenilor, si nu numai, prezenti la meci
drumul la intoarcere a fost oarecum marcat de tristetea acestui insucces.
sper sa ne intoarcem insa mult mai veseli de la valcea, dar pana atunci trebuie obtinuta si o victorie in fata celor din mioveni
MesajMesaj postat: Mon Nov 21, 2005 6:20 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

inca un egal, inca un 0-0. la intoarcere vorbeam cu doi prieteni ca am depasit 1000 km in ultimele 3 deplasari(mioveni, sibiu, valcea) si nu am vazut nici un gol in timpul regulamentar de joc.
sunt convins ca sunt mai multi in situatia noastra, important este ca ei sa nu renunte la optimism. sincer chiar se intampla sa ma deranjeze comentarii de genul....te-ai dus degeaba ca au facut egal.
il ascultam aseara pe tolontan la un post tv citindu-l pe noica, cred: nu trebuie sa participam doar la batalile pe care suntem siguri ca le vom castiga.
revenind la meciul in sine, cred ca rezultatul este injust, dar nu dezastruos.
m-a surprins oarecum ostilitatea(verbala) exagerata a unor suporteri valceni. mi-e greu sa inteleg cum au ajuns oamenii astia sa stea unul langa altul, unul cu fular cu steaua, altul cu caciula cu dinamo si sa nutreasca o aversiune fata de unversitatea craiova. singurul raspuns care-mi vine in minte este invidia. ba mai este unul:ipocrizia
MesajMesaj postat: Mon Nov 28, 2005 6:43 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

greu sa vorbesti despre un meci la care mai degraba mi-am ciulit urechile catre tribuna a II-a decat mi-am atintit privirea inspre teren.
e primul meci la care ma duc pe stadion, dar parca ascultam la radio! la lovitura de la 11 m ratata de stanga cei de la peluza fie erau catatarti pe garduri incercand sa desluseasca prin ceata deznodamantul fie incercau sa-l intuiasca din reactia celor de la tribuna a II-a. din pacate stanga a ratat, insa golul lui jaber din repriza a 2-a a fost ca o descatusare pentru toti.
trebuie amintit ca la acest meci a avut loc lansarea revistei baietilor de la sezione, iar la capitolul lucruri negative: prezenta lui nETOIU. e a doua consecutiva a personajului la meciurile Universitatii si asta ma pune pe ganduri
MesajMesaj postat: Wed Mar 15, 2006 6:29 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

toti am asteptat probabil acest meci cu sufletul la gura, nu neaparat datorita importantei lui ci mai degraba din cauza pauzei competitionale. si rabdarea ne-a mai fost pusa la incercare si de aceea amanare a inceperii returului cu o saptamana. insa cred ca majoritatea au privit acest prim meci cu rapid 2 ca unul de 1 solist. e adevarat ca unii poate aveau o anumita doza de pesimism cauzata de rezultatele nu tocmai satisfacatoare obtinute in meciurile amicale din aceasta iarna. din punctul meu de vedere insa meciurile amicale sunt pentru antrenori, nu pentru suporteri si rezultate, asa ca a trecut ceva vreme de cand nu le mai consider relevante.
ca sa revin la meciul in sine si eu am fost unul dintre aceia care erau convinsi ca o sa castigam insa nu ma asteptam la aceasta diferenta de 4-0. singura mea teama era ca rapidul o sa se apere pe doua linii(ceea ce s-a si intamplat) iar daca noi nu vom reusi sa marcam relativ repede(ceea ce nu s-a intamplat Very Happy datorita reusitei lui velcovici) ne va fi din ce in ce mai greu odata cu trecerea timpului pentru ca ar fi aparut precipitarea iar terenul devenea tot mai greu. insa am reusit sa inscriem in prima repriza si la pauza nu cred ca mai avea cineva vreun dubiu asupra castigatoarei.
de altfel s-a observat clar ca am dominat meciul in prima lui parte, chiar daca a parut poate o prima repriza destul de stearsa. e adevarat animata putin de bataie cu bulgari de zapada aplicata de suporterii din peluza jandarmilor. a fost oarecum amuzant, desi mai degraba era un umor negru, cel putin pana la interventia hotarata a jandarmeriei. repriza s-a incheiat pe fondul unor mici altercatii intre jandarmi si suporteri, insa conflictul s-a amplificat la pauza cand jandarmi au intervenit din nou, dotati cu gaze lacrimogene si pusti. sincer nu stiu nici acum ce fel de incarcatura aveau acele pusti pentru ca refuz sa cred ca puteau fi gloante adevarate. au fost retinuti trei suporteri dupa care lucrurile s-au mai linistit.
in repriza a 2-a ne-am descatusat si am reusit sa inscriem de 2 ori in interval de 5 min iar rapidul era in corzi, cu moralul la pamant. golul 4 si ratarile premergatoare au fost de fapt o consecinta fireasca.
cu siguranta a fost o seara frumoasa pentru cei prezenti pe stadion, avand in vedere ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai avut sansa sa ne bucaram de 4 reusite ale echipei favorite
MesajMesaj postat: Thu Mar 16, 2006 10:45 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

scriu pe acest topic pt ca , desi nu prea are legatura cu ce povesteste flipper , si anume impresiile si trairile sale din meciurile stiintei , eu o sa va spun trairile mele cand am vazut bucuria fanilor rapidisti la calificarea echipei in sferturile uefa cup .
intr-adevar, tocmai am vazut stirile de la tv romana , iar la stirile din sport au aratat imagini cu fanii rapidisti in extaz si ma gandeam ca aia puteam fi noi daca se implineau numai o parte dintr-o serie de " daca" la echipa noastra de suflet . desi ca roman nu ar trebui decat sa ma bucur pt aceste performante, nu pot sa o fac pt faptul ca echipa calificata in sferturile cupei uefa nu e universitatea craiova, echipa mea de suflet. noi, din pacate, la ora actuala, tre sa ne bucuram si entuziasmam ca stiinta invinge pe rapid II, dinamo II , sibiu, etc. . si nu stiu daca o sa ne mai putem curand bucura la un meci al universitatii cu echipe cu nume prin cupele europene. sper totusi ca acea zi o sa vina cat mai repede.
impresie de suporter...
MesajMesaj postat: Fri Mar 17, 2006 2:41 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

HAI OASU!!!! MrGreen Beer Chug
MesajMesaj postat: Fri Mar 17, 2006 5:56 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

MrGreen
george Very Happy
O Inima Ce Bate/exclusiv?=ne_fura-n-vinsii=nestatornici.=ven
MesajMesaj postat: Wed Mar 22, 2006 10:46 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

Stim care este situatia si unde ne aflam. Clar vazut , si stiut , de ce-i in cauza .
Eu , nu stiu daca ei stiu ce facura ?
Ii vazui si-i vad prin teodolit de atit amar de ani.
"Desigur avem, si ne aflam intr-o zona care produce talente, si c-a prin minune vine "acvila" si-i duce...( nu vorbesc de "STEFANESCU" care in ani 70 , valora nimic la steaua ... in momentul cind a ajuns la noi ... ca prin minune , a devenit capitanul echipei Nationale **si titular**, ... si ?? care cine unde cum ??? ).
Daca ma intorc la subiect , vorbind despre "acvila" , acest soi de pasare numara in jur de , 250 de Perechi in Carpati...

"La subiect , cind se numeste Romania , si jucam afar , Toti suntem ROMINII ... NU UITATI ! VOLORILE NOASTRE ROMINESTI SE EXPRIMA PRIN NOI... nu cumva sa fim numiti altcumva ???

VALAHIA !! NU-L RECUNOASTE UN ALA, CARE SE NUMEA gHINGHISCAN angry
MesajMesaj postat: Sat Mar 25, 2006 7:58 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

Daca dupa meciul cu Rapid II, Ovidiu Stanga declara ca am facut un meci prost, sunt curios ce poate sa zica dupa meciul cu FC Caracal. Personal mie mi s-a parut cel mai slab meci din acest sezon al Universitatii(poate exceptand cosmarul de la Campina). Insa trebuie apreciata victoria, care in mod cert este mai importanta in acest moment decat evolutia slaba a echipei in aceasta partida. Pot spune ca am avut insa si ghinion(de 3 ori lovind bara) dar si putin noroc, caracaleni avand si ei la randul lor o bara, dar si inca o mare ocazie in repriza a 2-a dupa o degajare gresita a lui Bornescu.
Consider ca am avut o prima repriza destul de buna, cand de altfel am reusit sa si inscriem.
Pauza a adus iminentele altercatii cu jandarmeria dupa ce crainicul stadionului a decis ca ar fi momentul sa ascultam aceea melodie de la scooter care, in lipsa oricarei alte variante, a fost adoptata de stelisiti ca fiind imnul echipei(le-as recomanda ca imn, cantecul partidul, ceausescu tricolorul). Mi s-a parut incredibila imbecilitatea acelui crainic care vazand ca aceea melodie a provocat furia suporterilor olteni nici macar nu a binevoit sa opreasca statia. Iar apoi facea apel la calm.
In repriza a 2-a stanga a adoptat o tactica specifica camionatului italian, preferand conservarea rezultatului, din acest motiv jocul nefiind foarte specatculos.
In cele din urma importanta ramane victoria chiar daca jocul nu a stralucit, pentru ca sunt convins ca fiecare dintre noi preferam o victorie chinuita decat un esec inechitabil.
MesajMesaj postat: Mon Mar 27, 2006 9:16 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

noi sa ne calificam si sa jucam bine in divizia A ca este timp destul sa ne imbunatatim jocul pana la finalul campionatului. momentan cele mai importante sunt rezultatele iar faptul ca diferenta de puncte a crescut fata de locul 2 nu poate decat sa ne bucure. bafta in continuare baieti!
MesajMesaj postat: Mon Apr 03, 2006 4:44 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

au trecut deja trei etape din retur si este imbucurator ca victoriile au continuat sa ramana rutina, obisnuinta pentru Universitatea in timp ce contracandidatele au schiopatat cel putin o data. Deasemenea nu pot sa nu apreciez faptul ca jucatorii nostrii isi pastreaza luciditatea si trateaza serios fiecare partida. Cred ca au invatat o lectie la Sibiu anul trecut cand au pierdut 2 puncte tocmai pentru ca au considerat meciul catigat dinainte.
Cat despre meciul in sine, pot spune ca a fost o prima repriza incantatoare cu 5 goluri si alte cateva ocazii, in fata unui adeversar coplesit de miza intalnirii. Singurul moment de suspans a fost caderea energiei electrice, defectiune remediata din cate se pare in timp util.
Dupa scorul inregistrat la pauza, repriza a 2-a aparut una fara miza, ceea ce l-a determinat pe stanga sa introduca 2 juniori. Din pacate gafa lui Silviu Lung junior si un plasament nu tocmai fericit au facut ca astra sa inscrie de 2 ori.....fara ca acest lucru sa mai supere pe cineva happy
MesajMesaj postat: Tue Apr 04, 2006 6:00 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

flipper, n-ai pomenit nimic de vreme...apropo, ti-a trecut raceala?
vine meciul cu juventus, trebuie sa fii in forma...Laughing
MesajMesaj postat: Tue Apr 04, 2006 12:59 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348