.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » FOTBAL EXTERN » Incidente grave in Italia
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 04, 2008 2:45 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Incidente grave in Italia
MesajMesaj postat: Sat Feb 03, 2007 7:38 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Incidente grave la derby-ul sicilian Catania-Palermo

Meciul Catania - US Palermo, īncheiat cu scorul de 1-2, vineri, īn etapa a XXII-a a campionatului Italiei, a fost īntrerupt timp de 30 de minute, īn repriza a doua, din cauză că suporterii gazdelor au aruncat īn teren cu fumigene, iar forţele de ordine au intervenit folosind gaze lacrimogene.

Palermo a deschis scorul īn minutul 50, prin Caracciolo, iar īn minutul 57 partida a fost īntreruptă, după ce fanii Cataniei au aruncat īn interiorul suprafeţei de joc mai multe fumigene şi, potrivit Gazzetta dello Sport, forţele de ordine prezente la meci au intervenit făcānd uz de gaze lacrimogene. Arbitrul Farina s-a văzut nevoit să trimită jucătorii la vestiare, pentru a aştepta revenirea la normal a situaţiei.

După aproximativ 15 minute, fotbaliştii au revenit pe teren, pentru ca partida să fie reluată, īnsă spiritele s-au īncins din nou, iar echipele s-au īntors la vestiare, arbitrul Farina anunţānd că va suspenda definitiv īntālnirea dacă nici după alte 15 minute situaţia nu va reveni la normal. Meciul s-a reluat după o īntrerupere de 30 de minute.

Imediat după reluarea partidei, Catania a egalat prin Caserta, īn minutul 59. Palermo a marcat golul victoriei īn minutul 83, prin Di Michele.

Derbiul sicilian ar fi trebuit să se dispute iniţial duminică, īnsă a fost devansat din motive de securitate, de teama unor ciocniri īntre suporteri, īn contextul īn care la partida din tur au avut loc numeroase incidente.

Sursa: Prosport
MesajMesaj postat: Sun Feb 04, 2007 2:41 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Dupa parerea mea cele 2 echipe ar trebui desfiintate si sa nu li se mai dea voie sa joace vreodata!! Ar trebui sa se dea un exemplu intregii lumi, pt. ca astfel de evenimente sa nu mai aiba loc!! Acesta poate fi precedentul in astfel de cazuri!!
MesajMesaj postat: Sun Feb 04, 2007 10:20 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133866 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5182

BB, n-o sa vezi asa ceva si nici n-ar fi corect, cred eu...este ca si cum o bataie intre galeria noastra si una din bucuresti (si au mai fost cazuri) ar trebui sa duca automat la desfiintarea noastra? (ar merge daca ne-am bate cu cei de la sportul, poate, dar nu-i vad eu desfiintati pe dinamo sau steaua...din pacate).
MesajMesaj postat: Mon Feb 05, 2007 3:17 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23725 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1306
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Oricum de undeva trebuie sa se inceapa....cineva trebuie sa dea niste exemple....poate ar fi sanctiuni prea drastice, cele cu desfiintarea, dar o masura in sensul incetarii violentelor trebuie sa se ia!! Aceste incidente au dus la moartea unui politist si poate la ranirea altor sute de persoane. Nu te poti duce la un meci si sa pleci cu capul spart sau mai stiu eu cum. Si park in ultimul timp si tot mai dese astfel de conflicte....vad k fenomenul s-a extins si la handbal...in weekend a avut loc un meci intre dinamo si steaua, in campionat, si la fel ca si pe stadion au avut loc tot felul de incidente.
Ideea este ca trebuie schimbat ceva!!!
Incidente grave in Italia
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » FOTBAL EXTERN
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO