.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » Incidente. nemultumiri, surprize
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 22, 2008 12:29 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Incidente. nemultumiri, surprize
MesajMesaj postat: Sun Mar 04, 2007 5:04 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
Fane Stoica, trimis în tribună
Aparut in ziua de Duminica 04 Martie 2007
• Cu cinci minute înainte de pauză, centralul Vasile Bratu (foto, stânga) l-a trimis în tribună pe antrenorul Universităţii, Fane Stoica (dreapta)...
Cu cinci minute înainte de pauză, centralul Vasile Bratu (foto, stânga) l-a trimis în tribună pe antrenorul Universităţii, Fane Stoica (dreapta). Tehnicianul Ştiinţei a protestat în urma unei faze judecate invers de central, care a acordat fault pentru Rapid, cu toate că Njock fusese cel faultat. “M-a trimis în tribună pentru că am depăşit dreptunghiul acela din dreptul băncii. El aşa şi-a motivat decizia. Nu văd de ce să fiu suspendat, nu am adresat injurii”, a spus Stoica. Acesta a urmărit repriza a doua din tribuna I, din mijlocul fanilor olteni sosiţi de la Craiova. (A. I.)

-Huliganul Ganea
La pauza meciului Universitatea - Rapid, pe tunelul care ducea la vestiare, Ionel Ganea a avut o atitudine caracteristică lui, aplicând un cap în gură lui Michael Baird. Australianul alegându-se cu buza spartă. Incidentul s-a produs la doar un metru în faţa centralului Vasile Bratu. (A. I)

-Rapidiştii, nemulţumiţi de «aşezare»
Jucătorii Universităţii au fost primii care au ajuns la stadion, aceştia având rezervat vestiarul de lângă intrarea pe teren. Alegerea oficialilor olteni a fost criticată de oaspeţi, rapidiştii acuzând faptul că ei au fost nevoiţi să se schimbe într-un vestiar de la etaj. “Ce faceţi, bă, ne-aţi dat vestiarul ăla? Facem o jumătate de oră până acolo”, a izbucnit directorul general al Rapidului, Constantin Zotta. (A. I.)

-Lucian Pârvu, surpriza pentru alb-albaştri
Cu toate că nu a făcut deplasarea alături de coechipieri, fiind accidentat, Lucian Pârvu a fost, totuşi, prezent la Bucureşti. El şi soţia sa au venit cu maşina personală şi i-au aşteptat pe fotbalişti la intrarea în stadion pentru a-i încuraja. “Nu poţi să ratezi astfel de meciuri. A trebuit să vin şi eu aici. Măcar în tribună, dacă nu pe teren, cu toate că ar fi fost mult mai bine în iarbă”, a spus Pârvu. (A. I.)
MesajMesaj postat: Mon Mar 05, 2007 3:49 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

GAZETA DE SUD
Ganea l-a lovit pe Baird
Lucian CAZAN
Intre jucatorii craioveni si cei rapidisti a izbucnit la pauza un conflict in tunelul spre vestiare. Cel mai sifonat a iesit australianul Michael Baird, atacantul Stiintei fiind lovit cu capul in gura de Ganea, vârful de atac la Rapidului. Oficialii olteni sustin ca la incident au asistat atât arbitrul de centru Vasile Bratu, cât si observatorul partidei, Marcel Lica, dar amândoi s-au facut ca nu observa gestul fostului craiovean. „Au venit la mine la pauza cu jucatorul si mi-au aratat ca are buza sparta. Le-am zis ca nu stiu nimic si nici arbitrii nu au vazut“, s-a confesat dupa meci Lica unui oficial rapidist.

„Acum zece ani, Ganea i-a dat un voleu in gura lui Frasineanu, de i-a pus maxilarul in sârme“, a rememorat presedintele Geolgau un episod asemanator in care a fost implicat actualul rapidist. Gestul „Ganezului“ a fost catalogat de Adrian Mititelu drept „unul din Epoca de Piatra“.
MesajMesaj postat: Tue Mar 06, 2007 7:19 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

GAZETA DE SUD
Ganea nu recunoaste ca a „inscris“ in barbia lui Baird
„N-a fost nici un incident“
Alexandru VIRTOSU

Ganea a tras obloanele pâna la verdictul Comisiei de Disciplina
Comisia de Disciplina va analiza mâine toate incidentele petrecute la meciul cu Rapid, Stiinta fiind atât acuzat, cât si acuzator.

Gestul lui Ionel Ganea, care l-a lovit cu capul in gura pe Michael Baird, in drum spre vestiare, continua sa produca vâlva, mai ales ca atacantul Rapidului nu recunoaste sa fi avut ceva de impartit cu vârful Stiintei. „N-a fost nici un incident. Din punctul meu de vedere, singura lupta s-a dat pe teren si, din pacate, n-am câstigat“, a afirmat ieri fostul international.

Stupefiat, Baird a povestit cu lux de amanunte cele intâmplate la pauza meciului de sâmbata, „cangurul“ neconcepând sa nu se ia masuri impotriva lui Ionel Ganea. „Eram pe culoarul ce duce spre vestiar si am avut o discutie cu Zicu, iar Ganea a venit si m-a lovit din senin. Nu am avut nici macar un schimb de replici cu el. Asta a fost tot! Am ramas mut la reactia sa“, a explicat Baird. „A avut buzele sparte. Doctorul mi-a spus ca s-a chinuit un sfert de ora sa-i intrerupa hemoragia“, a completat Ion Geolgau, presedintele Universitatii.

Romica Pascu, observatorul partidei, a spus ca a notat incidentul in raportul de meci pe care l-a predat la LPF: „N-am vazut ce s-a intâmplat, dar am scris in raport ceea ce mi-a povestit Geolgau, ca Ganea l-a lovit cu capul in fata pe Baird. Am fost si eu la vestiarul Craiovei si am vazut ca australianul avea o zgârietura pe buza de sus“.

Comisia de Disciplina imparte dreptatea

Ionel Ganea este recunoscut pentru iesirile sale violente, motiv pentru care mâine se va afla din nou in fata Comisiei de Disciplina din cadrul FRF, pentru a afla câte etape de suspendare va primi. „Universitatea a depus memoriu la comisie, iar acesta va fi judecat miercuri (mâine- n.r.). Ganea a fost chemat la audieri pentru a da explicatii“, a spus, ieri, Mircea Cezar Ionescu. Oficialul LPF a precizat ca in cadrul aceleiasi sedinte se va analiza si trimiterea in tribune a antrenorului Stiintei, Stefan Stoica, dar si comportamentul fanilor olteni, care, la pauza, au aruncat cu betele de la steaguri in oficialii rapidisti.
Incidente. nemultumiri, surprize
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO