Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Intamplari cu profi |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Dupa un seminar, la o materie apendice si deci fara prea mare interes pentru noi, proful ne opreste pe cativa si incepe tam-nesam sa depene amintiri despre sine si alte chestii...se vedea ca omul vrea sa ne devina mai apropiat, desi, materia era de un semestru si eram spre final...eram vreo 4-5 baieti si ne crapa buza dupa o bere decat dupa povesti siropoase si proful ne era cam indiferent, nici prea prea nici foarte foarte...dupa vreo juma de ora, cand o fi zis gata, s-a facut amic cu noi la catarama, dam sa iesim din sala si, normal ii facem loc sa iasa primul...raspunsul proaspatului nostru "prof prieten" ne-a lasat masca: "nu, nu, iesiti voi primii, baieti, am mai auzit eu de cazuri cu profesori scuipati pe spate de studenti..." |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
o sa povestesc si eu ce s-a intamplat aseara, in cursul meu de Criminal Procedure...Profesorul e avocat care apara criminalii care comit crime federale...omoruri deosebit de grave, jefuiri de banci, fraude, etc...un individ foarte, foarte interesant... |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
De fapt nu mai povestesc, intamplarea mea nu e prea amuzanta  |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
TG, vad ca esti una dintre tipele care face lumea hot si dup-aia te faci ca ploua! poate pt noi e funny!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | TG, vad ca esti una dintre tipele care face lumea hot si dup-aia te faci ca ploua! poate pt noi e funny!  |
zic, da' nu e funny deloc...profului de criminal procedure, o materie destul de interesanta, i s-a parut aseara ca eram prea apatici si a crezut ca nu prea pricepem ceva...vroia sa sublinieze diferentele dintre anumite crime...si s-a gandit el ca mai bine sa simuleze crimele respective...asa ca, la un moment dat, s-a oprit din ce spunea si s-a repezit la una si si i-a luat pixul de pe masa si a strigat "theft" adica ala e simplu furt, intr-o fractiune de secunda, s-a repezit la o alta colega si i-a smuls pixul din mana si a impins-o desul de tare si a strigat "theft with assault", apoi s-a repezit la o alta colega, i-a luat pixul din mana, a impins-o si a simulat ca a impuscat-o si a strigat" theft and assault with weapon", dupa care a ramas cu gura cascata si s-a mirat de ce nu radem... |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
era loc de macar niste aplauze acolo pentru actorie... |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
bun gagiu! ca un stand up comedian care se zbate pe scena si nimeni nu rade!  |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | bun gagiu! ca un stand up comedian care se zbate pe scena si nimeni nu rade!  |
Da, asa e...ar fi trebuit sa aplaudam...oricum, e o figura..criminal defense lawyer care lucreaza pur si simplu din placere, e platit de guvern, dar asta ii place... |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am avut ei eu un prof foarte foarte exigent si tot auzisem de la colegii din ani mai mari intamplari cu proful respectiv. Se spune ca nu il prea aveau la inima studentii si de aceea i-au facut tot felul de lucruri: l-au batut, l-au aruncat in apa, l-au legat la ochi si l-au trimis cu marfarul.
Bineinteles ca nu mi-a venit sa cred toate astea dar cand respectivul prof a intrat in clasa normal ca s-a prezentat: sunt profesorul X-ulescu, nu mi-e frica de bataie, nu am rau de inaltime, stiu sa inot si imi place sa merg cu trenul. Si atunci am inteles ca uneori tot ce zboara se mananca! |
|
|
|
|
|