.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> SUPORTERII » Suporterii studenti » Intamplari cu profi
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 4:17 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Intamplari cu profi
MesajMesaj postat: Tue Apr 11, 2006 3:13 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Dupa un seminar, la o materie apendice si deci fara prea mare interes pentru noi, proful ne opreste pe cativa si incepe tam-nesam sa depene amintiri despre sine si alte chestii...se vedea ca omul vrea sa ne devina mai apropiat, desi, materia era de un semestru si eram spre final...eram vreo 4-5 baieti si ne crapa buza dupa o bere decat dupa povesti siropoase si proful ne era cam indiferent, nici prea prea nici foarte foarte...dupa vreo juma de ora, cand o fi zis gata, s-a facut amic cu noi la catarama, dam sa iesim din sala si, normal ii facem loc sa iasa primul...raspunsul proaspatului nostru "prof prieten" ne-a lasat masca: "nu, nu, iesiti voi primii, baieti, am mai auzit eu de cazuri cu profesori scuipati pe spate de studenti..."
MesajMesaj postat: Tue Apr 11, 2006 6:55 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Laughing Laughing
o sa povestesc si eu ce s-a intamplat aseara, in cursul meu de Criminal Procedure...Profesorul e avocat care apara criminalii care comit crime federale...omoruri deosebit de grave, jefuiri de banci, fraude, etc...un individ foarte, foarte interesant...
MesajMesaj postat: Tue Apr 11, 2006 11:51 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

De fapt nu mai povestesc, intamplarea mea nu e prea amuzanta Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Wed Apr 12, 2006 1:34 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

TG, vad ca esti una dintre tipele care face lumea hot si dup-aia te faci ca ploua! Wink poate pt noi e funny! Very Happy
MesajMesaj postat: Wed Apr 12, 2006 2:06 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

gac200076 wrote:
TG, vad ca esti una dintre tipele care face lumea hot si dup-aia te faci ca ploua! Wink poate pt noi e funny! Very Happy

Smile
zic, da' nu e funny deloc...profului de criminal procedure, o materie destul de interesanta, i s-a parut aseara ca eram prea apatici si a crezut ca nu prea pricepem ceva...vroia sa sublinieze diferentele dintre anumite crime...si s-a gandit el ca mai bine sa simuleze crimele respective...asa ca, la un moment dat, s-a oprit din ce spunea si s-a repezit la una si si i-a luat pixul de pe masa si a strigat "theft" adica ala e simplu furt, intr-o fractiune de secunda, s-a repezit la o alta colega si i-a smuls pixul din mana si a impins-o desul de tare si a strigat "theft with assault", apoi s-a repezit la o alta colega, i-a luat pixul din mana, a impins-o si a simulat ca a impuscat-o si a strigat" theft and assault with weapon", dupa care a ramas cu gura cascata si s-a mirat de ce nu radem...
MesajMesaj postat: Wed Apr 12, 2006 2:11 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

era loc de macar niste aplauze acolo pentru actorie...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Wed Apr 12, 2006 2:30 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

bun gagiu! ca un stand up comedian care se zbate pe scena si nimeni nu rade! MrGreen
MesajMesaj postat: Wed Apr 12, 2006 3:44 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

gac200076 wrote:
bun gagiu! ca un stand up comedian care se zbate pe scena si nimeni nu rade! MrGreen

Da, asa e...ar fi trebuit sa aplaudam...oricum, e o figura..criminal defense lawyer care lucreaza pur si simplu din placere, e platit de guvern, dar asta ii place...
MesajMesaj postat: Tue Apr 18, 2006 12:25 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Am avut ei eu un prof foarte foarte exigent si tot auzisem de la colegii din ani mai mari intamplari cu proful respectiv. Se spune ca nu il prea aveau la inima studentii si de aceea i-au facut tot felul de lucruri: l-au batut, l-au aruncat in apa, l-au legat la ochi si l-au trimis cu marfarul.
Bineinteles ca nu mi-a venit sa cred toate astea dar cand respectivul prof a intrat in clasa normal ca s-a prezentat: sunt profesorul X-ulescu, nu mi-e frica de bataie, nu am rau de inaltime, stiu sa inot si imi place sa merg cu trenul. Si atunci am inteles ca uneori tot ce zboara se mananca!
Intamplari cu profi
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> SUPORTERII » Suporterii studenti
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO