.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA » Interviu cu Adrian Mititelu (3)
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:26 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Interviu cu Adrian Mititelu (3)
MesajMesaj postat: Mon Oct 03, 2005 3:51 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Am primit, prin amabilitatea dlui Valentin Pribeanu, raspunsurile la intrebarile pe care le-am adresat patronului UNiversitatii Craiova, Adrian Mititelu.

1. Intr-un articol din "Adevarul" de luni, 29 august, s-a scris ca ati preluat si unele datorii de la fostul patron al Universitatii.
Stiinta trebuie sa achite suma de 206.800 de euro, indemnizatie pentru formarea fundasului Cristi Chivu, catre CSM Resita. Comisia pentru statutul jucatorului si Comisia de recurs federala au dat dreptate Resitei.
Ce veti face in situatia asta?? Veti plati Resitei suma ceruta ?? Sau daca nu, care va fi deznodamantul acestei situatii ?? (BigBrother)

Adrian Mititelu: Sunt convins că Universitatea va avea câştig de cauză, fiindcă eu cunosc toate datele litigiului. Cei de la Reşiţa nu pot câştiga. Dacă, însă, nu ni se va da dreptate, nu vom avea ce să facem şi vom plăti. Oricum, recursul se va judeca în a doua jumătate a lunii octombrie...

2. Care considerati ca este punctul cel mai slab al clubului in acest moment? Dar cel mai puternic? (Stiinta)

A. M.: Nu pot să mă pronunţ asupra punctului slab al clubului în acest moment, mai ales că treaba a început să se pună pe roate. În ceea ce priveşte punctul bun, acesta îl constituie iubirea pătimaşă cu care este înconjurată Universitatea. Mai mult, e rară şansa de a fi acum pe mâna unor oameni care îşi doresc şi pot să facă performanţă.

3. Stanga are postul garantat pentru intregul campionat? (Stiinta)

A. M.: Stângă nu are postul garantat pe un campionat, ci pe mai multe. Nu sunt adeptul schimbării antrenorului.

4. De ce faceti declaratii belicoase si/sau arogante ? Nu e mai bine intai sa avem rezultate, si apoi sa vorbim, decat eternul oltenesc "anul asta luam cupa si campionatul" si apoi terminam pe locuri ... ? (WhiteLion)

A. M.: Multe dintre ele nu sunt declaraţiile mele. Majoritatea ziarelor îmi bagă cuvinte în gură ce nu îmi aparţin şi nu doresc să le comentez. Eu am declarat numai că vom face o echipă competitivă, care să se semene cu ceea ce a fost.

5. Credeti ca mai exista vreo sansa de a colabora cu primaria pe timpul mandatului lui Solomon (2008 sper eu)? (flipper)

A. M.: Nici una. Şansele de a mă împăca cu Solomon sunt egale cu zero. De aceea mă gândesc serios ca echipa să şi dispute meciurile de pe teren propriu în alt oraş din Oltenia. Asta până când voi reuşi să fac un stadion al echipei.

6. Stiti ceva de initiativa primariei de sprijini financiar o alta echipa din Craiova (Armata Craiova) incepand cu anul bugetar 2006? (flipper)

A. M.: Nu mă interesează ce face actuala administraţie şi nu ştiam despre această intenţie...

7. Cum nu puteti descrie relatia dvs. cu Rodion Camataru? (TitanGirl)

A. M.: Având în vedere că a fostul unul dintre marii fotbalişti ai “Craiovei Maxima” mă abţin să l etichetez. Vreau să se ştie că este o diferenţă colosală între marele jucător de altădată şi persoana fizică de acum.

8. Ati accepta o colaborare cu reprezentati ai suporterilor, in vederea recuperarii trofeelor disparute? (TitanGirl)

A. M.: Bineînţeles, sunt deja în colaborare cu ei. Totul se va desfăşura la sfârşitul anului 2006, când va fi gata şi noul sediu al clubului, care, vă asigur, va fi cel mai frumos din România.

9. Ati afirmat ca terenurile lui Negoescu ar fi suportul pentru sustinerea financiara a Universitatii. Ne puteti da unele amanunte asupra modului in care vedeti realizat acest suport? (doroftei)

A. M.: Terenurile obţinute au amplasamentele cele mai bune din Craiova şi sunt foarte bine cotate. De aceea, şi grupul condus de Cămătaru vrea să pună mâna pe o parte dintre ele, într-un mod nemeritat. Aceste terenuri constituie o sursă importantă, ce ar permite refacerea clublui Universitatea Craiova în totalitate.

10. Aveti relatii de afaceri cu Dinel Staicu? (Stiinta)

A. M.: La această oră, relaţiile mele de afaceri cu Dinel Staicu au fost lichidate în proporţie de 99 la sută, urmând ca în cursul acestui an să nu mai existe. Mai avem împreună de rezolvat problema cantonamentului şi a unor imobile, pe care acum le avem în coproprietate.

Last edited by Stiinta on Tue Oct 04, 2005 3:36 am
Re: Interviu cu Adrian Mititelu (3)
MesajMesaj postat: Mon Oct 03, 2005 4:58 pm
Raspunde cu citat
WhiteLion
Suporter infocat
Suporter infocat

1136 Lei grei
Items

Aderat24 Aug 2005
Mesaje150
LocatieBucuresti

Stiinta wrote:
Am primit, prin amabilitatea dlui Valentin Pribeanu, raspunsurile la intrebarile pe care le-am adresat patronului UNiversitatii Craiova, Adrian Mititelu.
...
4. De ce faceti declaratii belicoase si/sau arogante ? Nu e mai bine intai sa avem rezultate, si apoi sa vorbim, decat eternul oltenesc "anul asta luam cupa si campionatul" si apoi terminam pe locuri ... ? (WhiteLion)

Multe dintre ele nu sunt declaraţiile mele. Majoritatea ziarelor îmi bagă cuvinte în gură ce nu îmi aparţin şi nu doresc să le comentez. Eu am declarat numai că vom face o echipă competitivă, care să se semene cu ceea ce a fost.

Pai, l-am vazut eu la TV sarind calul cu unele declaratii! Pe ziaristi ii cunosc bine, stiu ce le poate pielea, dar pe sticla ... nu pune nimeni vorbe in gura!
MesajMesaj postat: Thu Oct 06, 2005 5:22 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Imi permit unele comentarii:
- ma bucura afirmatia patronului ca nu este adeptul schimbarii antrenorului; sa speram ca va avea acoperire si in eventualele momente mai dificile (care sper sa fie cat mai putine si cat mai indepartate);
- ma ingrijoreaza radicalismul in privinta negarii oricaror relatii cu primaria; este un balast care mai devreme sau mai tarziu va avea un efect negativ asupra clubului daca nu se remediaza; cred ca afirmatia privind disputarea jocurilor de acasa in afara Craiovei nu este decat o presiune orientata spre Solomon, un tip cu reactii bizare vizavi de Universitatea;
- astept cu nerabdarea recuperarea trofeelor; este rusinoasa starea de fapt si o pata pe obrazul celor care au sustras, sub diferite pretexte aceste trofee;
- un semn de intrebare privind situatia acestor terenuri care ar constitui baza recladirii Universitatii; afirmatia ca un grup condus de Camataru doreste o parte din aceste terenuri atrage dupa sine indoiala privind garantia ca aceste terenuri sunt cu adevarat in posesia lui Mititelu; asta mergand pe bunacredinta a acestuia de a folosi terenurile in scopul anuntat (desi nu se intrevede cum o va face);
- mi se pare nerealista ideea construirii unui stadion nou pentru Universitatea; nu ca as fi impotriva si nici ca nu consider "Ion Oblemenco" (Centralul) inca potrivit pentru a juca un fotbal de calitate ci pentru ca implica un cost exorbitant pentru contextul in care se afla clubul ijn acest moment; cu cele cateva zeci de milioane de dolari care ar fi necesare unei astfel de constructii se poate crea o echipa foarte puternica imediat; daca acesti bani exista cu adevarat.
MesajMesaj postat: Thu Oct 06, 2005 11:28 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

Domnule Mititelu, sunteti sigur ca daca jucati pe teren neutru meciurile de acasa o sa aveti succesele de pina acum?
- daca va pricepeti la pescuit, trebueste sa va dati seama ca-ci cirligul cu momeala se arunca in acelasi loc, unde a fost momit anterior... pai asta se numeste Tide Line's.

De asemeni cu respect pentru dumneavoastra dle Mititelu luati in considerare ce a scris Stiinta, in articolul, de deasupra acestuia.
Interviu cu Adrian Mititelu (3)
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO