Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | INTERVIU CU ADRIAN MITITELU! |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dupa cum se cunoaste, Adrian Mititelu este noul actionar majoritar al Universitatii Craiova.
Avem posibilitatea, membrii forumului Stiinta, de a-i adresa intrebari lui Adrian Mititelu!
Va rog sa profitam de aceasta oportunitate, realizata cu ajutorul Corneliei (TitanGirl) si sa incercam sa aflam intentiile noului patron al Universitatii.
Avem doua zile la dispozitie pentru a formula intrebarile, care vor fi apoi adresate lui Mititelu. |
|
|
|
|
 | |  |
|
adi_craioveanu
|
| manager |

|
-58 Lei grei
Items |
| Aderat | 16 Mar 2005 | | Mesaje | 350 | | Locatie | g.enescu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Crede-ti ca un buget de 10.000.000 pe 5 ani ne poate ajuta sa ne batem la titlu in onditiile in are echipe ca steaua si dinamo au un byget ce depaseste 5.000.000 pe sezon (dinamo a dat peste 2.000.000 numai pe jucatorii de la craiova)?
Este intradevar Andrei Ionescu atat de bun inat sa spune-ti ca echipa se va face in jurul lui?
Care va fi noul antrenor cu mentiunea ca napoli pentru mine personal nu este antrenor(pur si simplu n-a antrenat, nu putem sa-l folosim pe napoli, ca si p badea de antrenor direct la echipa mare)? De ce nu este adus Cartu de exemplu? (sunt sigur ca daca se doreste se poate)
Va fi anuntat lotul pana pe dta de 15 iunie?? a 2005.
Va ajuta fc caracal echipa cu jucatori? (prin presa se aude ca ilinca nu vrea sa-i dea decat daca craiova joaca in a iar bornescu declara ca are oferte de la mai multe echipe din divizia a si ca nu va juca la craiova decat in A) |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Daca nu veti cumpara un loc in Divizia A credeti ca echipa va avea forta necesara sa intre din nou dupa un an ???
Ce jucatori valorosi vor veni la o echipa de Divizia B, in cazul in care nu veti cumpara loc in A ???
Acesti jucatori tineri care se afla momentan la echipa, vor fi capabili sa evolueze in meciurile cu echipele de divizia A ??? (si sa si castige)
Credeti ca un antrenor roman nu ar fi bun ??? De ce Napoli ???
De ce sa nu antreneze un fost mare jucator al Stiintei ?? (de exemplu dl. Cartu)
In cat timp va deveni Stiinta ce a fost ??? (Sa fie capabila sa se lupte pt titlu) |
|
|
|
|
 | |  |
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
mr- Cati jucatori de valoare a-ti achizitionat la Stiinta pana la *data * acestei intrebari ?
Dl Zenga este valabil a-ti ancercat sa al contactati ?
Dl Bondrea are 10 cls plus impotriva ( napoli ) nu poate fi secund cumva ?
De ce nu puteti cistiga Titlu-l in 1n An ? asteptati vinzarea Jucatorilor formati in restul perioadei de 4u Ani , si asta cu Profit ? ...? |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vārsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| eu ma intreb daca vrea intr-adevar sa cumpere un loc in divizia A. cred ca ii este teama ca un inceput dezastruos de campionat(f posibil in conditiile unui lot destul de subtire) sa nu provoace o rectie negativa a publicului. |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vārsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
hai sa incercam sa nu vedem lucrurile in negru de la bun inceput. personal daca apreciz ceva la mititelu acel lucru e entuziasmul. sa nu i-l distrugem de la inceput.
avem timp destul de criticat mai tarziu, desi sper sa fie cat mai putine lucruri de criticat |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Asa este, avem timp sa criticam si un dram de intelegere din partea noastra nu strica...mergem pe prezumtia de nevinovatie, adica pe ideea ca Mititelu este macar bine intentionat...o sa ne lamurim si cata forta financiara are si cu cata pricepere manageriala este inzestrat destul de repede.
Si sa nu uitam ca altii stau doar deoparte si critica permanent dar cu implicarea..mai copacel..
ps ok, nu uitati de intrebari... |
|
|
|
|
|
winnetou
|
| Suporter |

|
26 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ce garantie am eu care vreau sa cumpar un abonament scump, de 500 de euro sa zicem, ca acesti bani ajung la echipa?
ce se va face pe partea de marketing pentru a aduce bani pentru echipa? |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
1. Care este bugetul pentru achizitiile din aceasta vara?
2. Planeaza suspiciuni ca Dinel Staicu ar continua sa influenteze evolutia Universitatii Craiova si ati juca rolul de paravan. Cum clarificati aceste suspiciuni si, legat de acest aspect, ce puteti spune despre ceea ce s-a intamplat in septembrie trecut, cand ati fost patron al Stiintei pentru trei zile. |
|
|
|
|
|
doroftei
|
| Moderator |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 33 | | Locatie | Craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ce plan exista de a implica Primaria mai mult in sustinerea clubului?
Ce sanse are Sorin Cartu sa redevina antrenorul echipei? |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
1. Ne puteti spune daca sotia dvs. este de acord cu faptul ca finantati echipa de fotbal?
2. Care este bautura dvs. preferata? As vrea sa va trimit personal cateva sticle din aceasta bautura la petrecerea de promovare a echipei in divizia A.
Precizare:
Multumesc tuturor pentru intrebari. Interviul se va realiza cu ajutorul si prin amabilitatea d-lui Vali Pribeanu, caruia ii multumim din tot sufletul pentru colaborare! |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Iar eu ii multumesc inca o data lui TitanGirl pentru sprijinul deosebit in realizarea unei premiere pentru site-ul nostru.
Iata intrebarile pe care le-am trimis dlui Pribeanu, cu mentiunea ca mi-am permis sa le pastrez pe cele de actualitate si ca am facut unele foarte mici retusuri, fara a altera fondul intrebarii:
1. Crede-ti ca un buget de 10.000.000 pe 5 ani ne poate ajuta sa ne batem la titlu in conditiile in care echipe ca steaua si dinamo au un buget ce depaseste 5.000.000 pe sezon (dinamo a dat peste 2.000.000 numai pe jucatorii de la craiova)? (adi_craioveanu)
2. Credeti ca echipa va avea capacitatea sa revina in A dupa un an? (BigBrother)
3. Cati jucatori de valoarea ati achizitionat pana la data acestei intrebari? (emil ungureanu)
4. Mai incercati cumpararea unui loc in divizia A? (flipper)
5. Ce garantie am eu, care vreau sa cumpar un abonament scump, de 500 de euro sa zicem, ca acesti bani ajung la echipa? (winnetou)
6. Care este bugetul stabilit pentru achizitiile din aceasta vara? (Stiinta)
7. Ce plan v-ati propus pentru a implica Primaria mai mult in sustinerea clubului? (doroftei)
8. Ne puteti spune daca sotia dvs. este de acord cu faptul ca finantati echipa de fotbal? (TitanGirl)
9. Este Andrei Ionescu atat de bun incat sa spuneti ca veti construi echipa in jurul lui? (adi_craioveanu)
10. Ce jucatori valorosi vor veni la o echipa de B daca nu veti cumpara un loc in A? (BigBrother)
11. Ati incercat sa-l contactati pe dl Zenga pentru postul de antrenor? Cred ca dl Bondrea are 10 clase peste Napoli (emil ungureanu)
12. Ce se va face pe partea de marketing pentru a aduce bani pentru echipa? (winnetou)
13. Planeaza suspiciuni ca Dinel Staicu ar continua sa influenteze evolutia Universitatii Craiova si ati juca rolul de paravan. Cum clarificati aceste suspiciuni si, legat de acest aspect, ce puteti spune despre ceea ce s-a intamplat in septembrie trecut, cand ati fost patron al Stiintei pentru trei zile (Stiinta)
14. Care sunt sansele ca Sorin Cartu sa devina antrenorul echipei? (doroftei)
15. Care va fi noul antrenor? Cu mentiunea ca napoli, pentru mine, nu este antrenor(adi_craioveanu)
16. In cat timp va deveni Stiinta ceea ce a fost? (BigBrother)
17. Sunteti convins ca veti putea impune numele Universitatea in conditiile legii promulgate acum cateva luni, lege care interzice folosirea unor titulaturi de catre grupari sportive, inclusiv aceea de universitatea? (Stiinta)
18. Va ajuta FC Caracal echipa cu jucatori, tinand cont ca ilinca sustine ca-i da doar daca Stiinta joaca in A, iar Bornescu sustine ca nu va juca la Craiova decat in prima divizie? (adi_craioveanu)
19. De ce sa nu antreneze un fost mare jucator al Stiintei? (de ex. dl Cartu) (BigBrother)
20. De ce nu va propuneti castigarea titlului intr-un an? Asteptati cumva sa vindeti, cu profit, jucatorii care se vor forma in cei patru ani anuntati? (emil ungureanu)
21. Care este bautura dvs. preferata? As vrea sa va trimit personal cateva sticle din aceasta bautura la petrecerea de promovare a echipei in divizia A (TitanGirl)
Asteptam raspunsurile, care vor fi evident puse atat pe prima pagina cat si pe forum. Multumesc celor care au pus intrebari. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |