Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Interviu cu Adrian Mititelu |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
1. Domnule Mititelu, in ziarul Editie Speciala a aparut stirea conform careia firma Nike va deschide sau va va ajuta la deschiderea unui magazin de prezentare cu materiale promotionale. Sa intelegem ca intre Universitatea Craiova si Nike exista un contract prin care firma americana se obliga sa se ocupe de partea de marketing a clubului? Iar daca acest contract nu exista, nu credeti ca ar fi o idee buna semnarea unui contract cu o firma specializata de marketing? (adi_mn)
R: Deocamdată între noi şi firma Nike nu există decât un contract pentru asigurarea echipamentului sportiv. Nu este exclus însă ca pe viitor colaborarea dintre noi şi Nike să cunoască şi alte aspecte inclusiv cel propus de dumneavoastră.
2. Ce se mai stie despre trofeele dobandite de Universitatea de-a lungul anilor si despre care aparuse stirea ca au disparut din sediul clubului? (Stiinta)
R: ÃŽncă de când am deţinut funcţia de preşedinte am vrut să rezolv această problemă, însă nu am apucat. Aceasta pentru că toate trofeele Universităţii sunt împrăştiate pe la foşti jucători şi conducători ai clubului, care, din păcate, nu vor să le înapoieze. Cu siguranţă voi rezolva aceste probleme în decursul a 16 luni, perioadă în care vreau să fie gata şi noul sediu al clubului. Acesta va avea locaţia tot în centrul oraşului, iar lucrările la el vor începe în luna martie a anului 2006.
3. Daca cineva v-ar oferi suma de 5.000.000 USD pentru a cumpara echipa, care ar fi raspunsul dumneavoastra? (adi_mn)
Nu aş da echipa dacă cineva ar oferi 50 de milioane de dolari, darămite 5 milioane. Aceasta pentru că unu cei 50 de milioane cred că îi am şi eu şi doi pentru mine valoarea Universităţii este mult mai mare. Sufletul nu se poate cumpăra niciodată.
4. Dle Mititelu, ce probleme are dl Solomon cu Dv ?
Dl Solomon vrea sa va dea afara de' la' sediu-l din Unirii , de ce ? .
Eu va doresc succes Dle Mititelu. (emil_ungureanu)
R: Domnul Solomon are probleme personale cu mine, deoarece are interese particulare, care lovesc în interesele mele şi viceversa. Acum foloseşte funcţia publică cu scopul de a-mi crea probleme. Vrea nu numai să mă dea afară din sediul clubului, ci să îmi facă mult mai rău, dar nu o să reuşească. Probabil, el îşi doreşte ca Universitatea să meargă prost te teamă ca eu să nu am rezultate şi să nu fiu apreciat.
5. Ar trebui sa il intrebam daca nu vrea sa ne organizam si sa infiintam o societate comerciala constituita prin subscriptie publica care sa se numeasca Universitatea Craiova , in asa fel incat sa se poata subscrie actiuni care sa se achite in termen de 3-5 ani , iar toate hotararile ,inclusiv cele privind numirea conducerii executive sa le ia Adunarea Generala a Actionarilor , in care sa fie reprezentati cei care au subscris si varsat capitalul pentru actiuni . Asta ar fi singura cale curata pentru renasterea Universitatii , intrucat va putea participa oricine , inclusiv Mititelu sau Primaria , fiecare avand drept de decizie in masura in care a contribuit la infiintarea acestei societati. (Ionut Lascu)
R: Este o iniţiativă bună însă nu cred că se poate materializa în această perioadă. Poate în 2-3 ani, când Universitatea va fi acolo unde îi este locul.
6. Ce aveti de gand cu site-ul oficial al clubului? In ultimul timp s-a remarcat o imbunatatire a acestuia, dar in presa a aparut ceva despre intentia de a investi in imaginea clubului pe internet. (doroftei)
R: De această problemă se ocupă un băiat foarte bun, Sebastian Dafina, şi în maxim o săptămână veţi avea o surpriză plăcută în acest sens. Puţină răbdare.
7. Este adevarat ca ati achizitionat FC Caracal si ca acest club ar urma sa revina in Craiova? (Stiinta)
R: A fost o tentativă care a eşuat. Universitatea nu mai are nimic în comun în acest moment cu FC Caracal.
8. Dupa ce Staicu l-a declarat liber de contract, Schumacher si-a exprimat dorinta sa vina din nou la Craiova, chair daca vom juca in Divizia B. Tinand cont ca jucatorul inca isi mai cauta echipa si ca a fost unul dintre putinii fotbalisti constanti din returul dezastruos al campionatului trecut, de ce nu il contactati sa ii oferiti un nou contract? (adi_mn)
R: Nu mă interesează Schumacher şi nici un alt jucător care a pus umărul la retrogradarea echipei. Eu îi văd altfel pe actualii componenţi ai Universităţii.
9. Cum apreciati, in acest moment, relatia d-voastra cu:
- suporterii
- cu fostul patron
R: Cu suporterii am o relaţie foarte bună. Cu fostul patron al Universităţii o relaţie civilizată şi atât. Orice speculaţie că ar mai avea Dinel Staicu vreo legătură cu echipa sunt răutăţi sau simple speculaţii. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Multumim pentru raspunsuri, chiar daca au sosit cu ceva intarziere.
Unele merita comentate, cred eu.
1. Din pacate, se pare ca relatia cu primaria nu s-a imbunatatit, dimpotriva, relatiile raman incordate.
2. Privind intrebarea pe care multi suporteri si-o pun, daca actualul patron este omul lui staicu, raspunsul este negativ. O sa ne lamurim probabil, in momentul in care se va ivi un doritor sa cumpere Stiinta.
3. Probabil ca Mititelu a vrut sa spuna ca are si el 5 milioane nu 50..ma gandesc ca actualul lot nu pare sa fie unul la nivelul unui patron cu un portofel de 50 de milioane.
4. Pacat ca nu se face mai mult in privinta recuperarii trofeelor..este inadmsibil ca acestea sa fie risipite aiurea... |
|
|
|
|
|