.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva » Interviu cu directorul de marketing al Universitatii Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 7:50 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Interviu cu directorul de marketing al Universitatii
MesajMesaj postat: Tue Sep 20, 2005 12:35 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Noul director de marketing al Universitatii a acceptat sa acorde un interviu site-ului nostru. Puteti posta aici intrebarile voastre.
Re: Interviu cu directorul de marketing al Universitatii
MesajMesaj postat: Tue Sep 20, 2005 10:28 am
Raspunde cu citat
WhiteLion
Suporter infocat
Suporter infocat

1136 Lei grei
Items

Aderat24 Aug 2005
Mesaje150
LocatieBucuresti

De ce nu este deschis magazinul ? De ce nu este gata site-ul oficial ? De ce a fost schimbat site-ul oficial ? De ce am jucat la Popesti in portocaliu cu negru ? Ce planuri are pentru imbunatatirea imaginii clubului, serios sifonata in ultimii ani ?
Re: Interviu cu directorul de marketing al Universitatii
MesajMesaj postat: Tue Sep 20, 2005 2:44 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

WhiteLion wrote:
De ce nu este deschis magazinul ? De ce nu este gata site-ul oficial ? De ce a fost schimbat site-ul oficial ? De ce am jucat la Popesti in portocaliu cu negru ? Ce planuri are pentru imbunatatirea imaginii clubului, serios sifonata in ultimii ani ?

foarte la obiect intrebarile! sa speram ca mai gasim loc si de altele... Smile
MesajMesaj postat: Tue Sep 20, 2005 2:52 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

magazinul e chiar o problema.
te gandesti si la deschiderea unui magazin mobil, care sa insoteasca echipa. de exemplu anul trecut eu am vandut un fular la zalau, si era o cerere fantastica
MesajMesaj postat: Tue Sep 20, 2005 2:59 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

O sugestie foarte buna acest magazin mobil, si nu foarte greu de realizat.

Eu as intreba daca exista un plan pe termen lung si unul pe termen scurt privind aducerea sponsorilor alaturi de Universitatea, iar daca acestea exista as dori sa aflu cateva detalii, eventual chiar situatia actuala privind sponsorizarea.
MesajMesaj postat: Wed Sep 21, 2005 3:44 pm
Raspunde cu citat
iftime ionut
Suporter
Suporter

397 Lei grei
Items

Aderat09 Nov 2004
Mesaje39
Locatietargu neamt

mai mergeti in deplasari cu echipa?
MesajMesaj postat: Thu Sep 22, 2005 4:39 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

da, in masura posibilitatilor
MesajMesaj postat: Thu Sep 22, 2005 4:43 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

flipper, sa inteleg ca tu esti directorul de marketing al Universitatii? surprised
MesajMesaj postat: Thu Sep 22, 2005 4:58 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

nu, eu ii raspundeam lui ionut la intrebarea cu mersul in deplasari Smile
MesajMesaj postat: Thu Sep 22, 2005 5:01 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

cel putin asa am interpretat eu, ca intrebarea ni se adreseaza noua, celor care scriem pe forum desi e putin offtopic
MesajMesaj postat: Thu Sep 22, 2005 5:02 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

credeam ca ionut l-a intrebat pe directorul de marketing daca mai merge in deplasari...
am crezut ca esti "agent" oficial under cover... Laughing
MesajMesaj postat: Fri Sep 23, 2005 12:07 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Un articol interesant din ESO, care ne pune si intr-o oarecare incurcatura dar care raspunde chiar la unele intrebari deja puse de noi.

"Nou director de marketing la Universitatea

ĂŽncepând de ieri, funcţia de director de marketing al Universităţii Craiova este ocupată de Adrian Popa. Consiliul Director al clubului din Bănie a luat această decizie ţinând cont de abilităţile profesionale, dar şi de ataşamentul constant demonstrat pentru culorile alb-albastre. Acum Ă®n vârstă de 35 de ani, Adi Popa a urmărit meciurile grupării-fanion a Olteniei Ă®ncă de la vârsta de cinci ani, devenind unul dintre cei mai Ă®nfocaţi susţinători. A absolvit Institutul de Geniu din Râmnicu Vâlcea, fiind ofiţer Ă®n rezervă. Actualmente este director general la SC PRESTPOPA. Are o mare experienţă Ă®n marketing şi Ă®n relaţiile cu oamenii. “Voi promova imaginea Universităţii atât Ă®n Oltenia, cât şi Ă®n restul ţării, unde există mulţi suporteri care trebuie activaţi. Voi aduce lângă echipă mulţi oameni cu potenţă financiară şi voi face Ă®n aşa fel Ă®ncât să avem cât mai curând un magazin mobil cu articole promoţionale ale echipei”, acestea sunt primele obiective ale noului director, enunţate chiar de el. (V. P.)"
MesajMesaj postat: Fri Sep 23, 2005 12:38 pm
Raspunde cu citat
adi_craioveanu
manager
manager

-58 Lei grei
Items

Aderat16 Mar 2005
Mesaje350
Locatieg.enescu

deci, ce ma intereseaza pe mine mai mult:
- cand se va deschide magazinul dar si ce vom gasii acolo -adek nu vreau tricou d'ala vai de el, vreau unu original (sper sa fac rost si de bani Razz)
- ce inseamna ca site-ul va aparea in curand (park domnul mititelu zicea ca se lucreaza de cateva luni la el)
- cam cat vor costa biletele (am inteles ca din retur vor fi si eu zic ca este un lucru bun intr-un fel)
- departamentul marketing are si rolul de a atrage sponsori? si dak da - cum o va face?
- cum se gandeste dumnealui sa faca publicitate echipei in general ? (adek o echipa are nevoie si sa atraga suporteri nu numai sa-i pastreze pe cei vechi)
- cam cati bani crede ca va reusii sa aduca acest departament clubului si prin ce mijoloace?
MesajMesaj postat: Fri Sep 23, 2005 12:55 pm
Raspunde cu citat