Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Interviu cu directorul de marketing al Universitatii |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Noul director de marketing al Universitatii a acceptat sa acorde un interviu site-ului nostru. Puteti posta aici intrebarile voastre. |
|
|
|
|
 | Re: Interviu cu directorul de marketing al Universitatii |  |
|
WhiteLion
|
| Suporter infocat |

|
1136 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Aug 2005 | | Mesaje | 150 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| De ce nu este deschis magazinul ? De ce nu este gata site-ul oficial ? De ce a fost schimbat site-ul oficial ? De ce am jucat la Popesti in portocaliu cu negru ? Ce planuri are pentru imbunatatirea imaginii clubului, serios sifonata in ultimii ani ? |
|
|
|
|
 | Re: Interviu cu directorul de marketing al Universitatii |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| WhiteLion wrote: | | De ce nu este deschis magazinul ? De ce nu este gata site-ul oficial ? De ce a fost schimbat site-ul oficial ? De ce am jucat la Popesti in portocaliu cu negru ? Ce planuri are pentru imbunatatirea imaginii clubului, serios sifonata in ultimii ani ? |
foarte la obiect intrebarile! sa speram ca mai gasim loc si de altele...  |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
magazinul e chiar o problema.
te gandesti si la deschiderea unui magazin mobil, care sa insoteasca echipa. de exemplu anul trecut eu am vandut un fular la zalau, si era o cerere fantastica |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O sugestie foarte buna acest magazin mobil, si nu foarte greu de realizat.
Eu as intreba daca exista un plan pe termen lung si unul pe termen scurt privind aducerea sponsorilor alaturi de Universitatea, iar daca acestea exista as dori sa aflu cateva detalii, eventual chiar situatia actuala privind sponsorizarea. |
|
|
|
|
|
iftime ionut
|
| Suporter |

|
397 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Nov 2004 | | Mesaje | 39 | | Locatie | targu neamt |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| mai mergeti in deplasari cu echipa? |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| da, in masura posibilitatilor |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
flipper, sa inteleg ca tu esti directorul de marketing al Universitatii?  |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
nu, eu ii raspundeam lui ionut la intrebarea cu mersul in deplasari  |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| cel putin asa am interpretat eu, ca intrebarea ni se adreseaza noua, celor care scriem pe forum desi e putin offtopic |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
credeam ca ionut l-a intrebat pe directorul de marketing daca mai merge in deplasari...
am crezut ca esti "agent" oficial under cover...  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Un articol interesant din ESO, care ne pune si intr-o oarecare incurcatura dar care raspunde chiar la unele intrebari deja puse de noi.
"Nou director de marketing la Universitatea
ĂŽncepând de ieri, funcţia de director de marketing al Universităţii Craiova este ocupată de Adrian Popa. Consiliul Director al clubului din Bănie a luat această decizie ţinând cont de abilităţile profesionale, dar şi de ataşamentul constant demonstrat pentru culorile alb-albastre. Acum Ă®n vârstă de 35 de ani, Adi Popa a urmărit meciurile grupării-fanion a Olteniei Ă®ncă de la vârsta de cinci ani, devenind unul dintre cei mai Ă®nfocaţi susţinători. A absolvit Institutul de Geniu din Râmnicu Vâlcea, fiind ofiţer Ă®n rezervă. Actualmente este director general la SC PRESTPOPA. Are o mare experienţă Ă®n marketing şi Ă®n relaţiile cu oamenii. “Voi promova imaginea Universităţii atât Ă®n Oltenia, cât şi Ă®n restul ţării, unde există mulţi suporteri care trebuie activaţi. Voi aduce lângă echipă mulţi oameni cu potenţă financiară şi voi face Ă®n aşa fel Ă®ncât să avem cât mai curând un magazin mobil cu articole promoţionale ale echipei”, acestea sunt primele obiective ale noului director, enunţate chiar de el. (V. P.)" |
|
|
|
|
 | |  |
|
adi_craioveanu
|
| manager |

|
-58 Lei grei
Items |
| Aderat | 16 Mar 2005 | | Mesaje | 350 | | Locatie | g.enescu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
deci, ce ma intereseaza pe mine mai mult:
- cand se va deschide magazinul dar si ce vom gasii acolo -adek nu vreau tricou d'ala vai de el, vreau unu original (sper sa fac rost si de bani )
- ce inseamna ca site-ul va aparea in curand (park domnul mititelu zicea ca se lucreaza de cateva luni la el)
- cam cat vor costa biletele (am inteles ca din retur vor fi si eu zic ca este un lucru bun intr-un fel)
- departamentul marketing are si rolul de a atrage sponsori? si dak da - cum o va face?
- cum se gandeste dumnealui sa faca publicitate echipei in general ? (adek o echipa are nevoie si sa atraga suporteri nu numai sa-i pastreze pe cei vechi)
- cam cati bani crede ca va reusii sa aduca acest departament clubului si prin ce mijoloace? |
|
|
|
|
|