.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> SUPORTERII » Suporterii Stiintei vazuti de media » Interviu-"Suporterii la nevoie se cunosc"
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Jul 04, 2008 2:44 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Interviu-"Suporterii la nevoie se cunosc"
MesajMesaj postat: Sun Sep 18, 2005 11:57 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Din ESO de luni, 19 septembrie:
Interviu

“Suporterii la nevoie se cunosc”
de Valentin Pribeanu
Aparut in ziua de Luni 19 Septembrie 2005
• Dan Stălinescu este convins că gruparea-fanion a Olteniei va promova şi va ajunge în finala Cupei

DORINŢĂ
Înainte de plecarea spre Australia, Dan Stălinescu (stânga) a ţinut să se fotografieze alături de patronul Universităţii, Adrian Mititelu.

Încă două posibile achiziţii
Sport-managerul jucătorilor Mitchell, Clitnovich, McKain şi McBreen, Dan Stălinescu, a declarat că din iarnă mai pot ajunge la echipă încă doi jucători, dacă Ovidiu Stângă va considera că vor fi utili echipei. Este vorba de Adrian Webster, internaţional neo-zeelandez de 23 de ani, care joacă la Darlington, echipă din liga a doua engleză, şi de Peter Hyns, un australian în vârstă de 22 de ani. Primul este un mijlocaş de bandă ce poate juca atât pe stânga, cât şi pe dreapta, iar al doilea, un atacant care, după spusele lui Stălinescu, aduce mult cu Mazilu.

Reporter: Cum vi se pare Universitatea, după aproape două luni şi jumătate de stat lângă echipă?
Dan Stălinescu: A fost fantastic. Eu mi-am pus mari speranţe în Universitatea şi, dacă vă amintiţi, la primul interviu am spus că va promova din primul an. Mă bucur că rezultatele au fost în conformitate cu aşteptările.
De ce v-aţi gândit să ajutaţi echipa din Bănie?
Am avut mare încredere în Adrian Mititelu, când m-a chemat să sprijinit echipa cu doi-trei jucători. Mai ales că am auzit că formaţia craioveană va fi ajutată de Aurică Beldeanu - unul dintre cei mai inteligenţi fotbalişti pe care i-am cunoscut pe vremea echipei mari a Reşiţei -, şi că Universitatea va fi antrenată de Ovidiu Stângă. Acesta a învăţat meserie în Olanda, la una dintre cele mai bune şcoli de fotbal din lume. Am ştiut că se va face treabă.
Care au fost atuurile grupării din Bănie în acest start de sezon?
Pe lângă o conducere de nota zece, galeria a fost al 12-lea jucător. Spuneam atunci că suporterii la nevoie se cunosc, iar minunaţii susţinători ai echipei craiovene au venit alături de favoriţi când aceştia aveau nevoie. Le mulţumesc, m-au făcut să mă simt fantastic.
Ce v-a mai impresionat la echipă?
Sunt plecat în Australia de 25 de ani şi am avut de-a face şi cu alte cluburi din România, în principal cu FC Naţional. Vă mărturisesc sincer că Adrian Mititelu este un model de corectitudine şi îi urez să realizeze toate obiectivele legate de fotbal pe care şi le-a propus.
Ce aţi trece la capitolul dezamăgiri?
Sunt foarte supărat pe unii dintre componenţii “Craiovei Maxima”, care, fără să vadă echipa, s-au grăbit cu declaraţii de genul “Universitatea va retrograda în Divizia C”. Nici măcar acum, când rezultatele sunt bune, nu l-am auzit pe vreunul să-i încurajeze pe actualii jucători. Ei îşi dau şi viaţa pe teren şi cred că evoluţia lor ar creşte cu 30 la sută dacă ar avea suport moral şi din partea fostelor glorii.
Ce pronosticaţi pentru Universitatea în acest sezon?
Va promova în Divizia A şi va ajunge în finala Cupei României.

Universitatea nu e Trabant
În urmă cu vreo două luni, aflat în Bucureşti, Dan Stălinescu a asistat la o discuţie care l-a deranjat foarte tare. “L-am văzut în biroul lui Gino Iorgulescu pe craioveanul Marcel Popescu, pupându-se cu Gigi Neţoiu, despre care în urmă cu trei ani spunea că a terminat fotbalul din Craiova. Ei spuneau că Universitatea este un Trabant, pe care îl vor redresa ei din iarnă. I-am replicat lui Marcel Popescu că nu are dreptate şi că Ştiinţa nu are nevoie de ei pentru a se redresa. Mă bucur că mi s-a adeverit şi această previziune”, a povestit sport-managerul Stălinescu.
Interviu-"Suporterii la nevoie se cunosc"
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> SUPORTERII » Suporterii Stiintei vazuti de media
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO