.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » JUCATORII » INTERVIURI Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 7:52 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Sat Jul 14, 2007 2:24 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

ANDREI PREPELITA

«Trebuie sa fim de top»
de Mario Morcov

Aparut in ziua de Sambata 14 Iulie 2007 in Editie Speciala
• Prepeliţă s-a integrat bine în formula Universităţii, iar acum aşteaptă să valorifice şansa de a răsplăti condiţiile oferite

Reporter: Andrei, jocul cu polonezii nu a fost de bun augur pentru tine.
Andrei Prepeliţă: În primă fază pot spune că am avut ghinion, dar apoi am fost norocos, pentru că accidentarea suferită nu este atât de gravă. Puteam suferi o fractură ori o fisură a maleolei, dar până la urmă a fost doar o contuzie puternică. Deja am început antrenamentele şi mă simt foarte bine.
Să înţelegem că vei juca în partida cu Standard?
Sigur, sunt refăcut şi voi fi pe teren.
Meci important cel cu Standard, pentru acest final de pregătire, prin prisma numelui adversarei.
Sigur, dar nici Universitatea nu este o formaţie de neglijat. Şi noi reprezentăm un nume în Europa, altfel nu am fi fost chemaţi să jucăm cu ei. Craiova a evoluat mulţi ani în cupele europene şi asta a făcut să audă cei de la Standard de noi.

«Am pierdut cu Sopron şi cu Wisla, dar nemeritat. În ambele meciuri s-au ratat multe ocazii»
Ca nou-venit, te-ai integrat destul de bine în angrenajul Ştiinţei.
Normal, cu cât mai repede, cu atât mai bine, chiar dacă până acum a fost doar o perioadă de pregătire. În prezent punem la punct detaliile pentru campionat.
În acest cantonament, s-au jucat destule meciuri, unele mai reuşite, altele mai puţin.
Eu zic că a fost bine. Chiar dacă unele rezultate ne contrazic, a fost totul reuşit. Am pierdut cu Sopron şi cu Wisla, dar nemeritat. În ambele meciuri am ratat multe ocazii. Cu ungurii chiar şi eu am dat cu piciorul la o mare situaţie, dar asta este. Important e ca până începe campionatul să ne reglăm tirul şi atunci să fie totul OK.
În aceste partide şi-a spus cuvântul oboseala?
Da, una mai mult psihică, în ce mă priveşte, pentru că a fost o perioadă destul de lungă. Personal cred că totuşi a fost un cantonament benefic.
Ai venit de la FC Argeş la Universitatea. Care sunt diferenţele?
Ce a fost la Piteşti nu mai contează acum. Important este doar să-mi fac eu bine treaba la Universitatea şi împreună cu echipa să obţin rezultatele dorite. Mă simt excelent la Ştiinţa şi doresc să facem performanţă.

«Putem realiza ce ne-am propus»
Că a venit vorba, aveţi un obiectiv îndrăzneţ de realizat.
Şi spun că se poate. Putem realiza ce ne-am propus, avem un lot valoros. Trebuie, într-un fel, să răsplătim investiţiile făcute, unele de top. Deci şi noi trebuie să fim de top.
Venirea la Universitatea este un pas şi spre naţională?
Sigur. Am fost chemat la un trial pe când eram la Piteşti, dar de acolo era mai greu să ajung la naţională, prin prisma locului ocupat în sezonul trecut. Totuşi depinde de mine să fiu selecţionat, de jocul meu individual, dar şi de cel al echipei. Dacă evoluăm noi bine şi avem rezultate, selecţionerul îşi va îndrepta privirile spre mine şi alţi colegi.

Last edited by Stiinta on Tue Sep 04, 2007 5:07 am
MesajMesaj postat: Wed Aug 01, 2007 2:00 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

MICHAEL BAIRD
«Să avem 25 de puncte dupa primele 10 etape!»
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Miercuri 01 August 2007
• Baird împlineşte astăzi 24 de ani şi crede că va juca şi va marca sâmbătă la Iaşi
La mulţi ani, Michael! Care sunt cele mai aprinse dorinţe ale tale la aniversare?
Michael Baird: Mulţumesc pentru urare! Pe termen scurt vreau să îmi recâştig locul între titulari şi să marchez sâmbătă la Iaşi. Iar cu echipa îmi doresc să prindem un loc de cupele europene la finalul sezonului, chiar în Champions League, dacă se poate. Mă bucur, de asemenea, că am părinţii alături de mine la aniversare, este un lucru care mă motivează foarte mult. Din păcate, prietena mea nu a putut să vină, având o problemă cu viza. Va sosi însă în septembrie.
Ce are în plus Universitatea faţă de anul trecut?
Are experienţa sezonului precedent, are câţiva jucători noi, dar cred că marele câştig a fost aducerea noului antrenor. De când a venit el, echipa evoluează mult mai ofensiv, ca dovadă şi rezultatele, avem şapte victorii şi un egal cu Cioroianu. Jucăm într-un sistem cu trei atacanţi, ajungem foarte repede la poartă, ne creăm mult mai uşor ocazii şi pentru un vârf este foarte bine. Nu aţi văzut câte egaluri făceam când era Stoica antrenor? Din cauză că evoluam excesiv de defensiv.
A fost un start foarte bun de sezon, care a surprins pe toată lumea. Putem continua în acelaşi ritm?
Anul trecut am avut un final de campionat foarte bun, însă am început prost. De data aceasta avem nevoie o serie bună şi la începutul campionatului. În primele 10 etape trebuie să obţinem cel puţin 25 de puncte, ca să putem spera la primele locuri. Sigur, eu mi-aş dori maximum, dar trebuie să fim realişti, se pot întâmpla şi accidente. Avem însă o mare şansă de a juca în cupele europene anul acesta.
Antrenorul Farului (Gache - n. r.) te considera cel mai periculos jucător al Universităţii, însă a dat peste Tănasă, care a marcat de trei ori. Crezi că îţi vei câştiga din nou postul de titular, după ce atacul echipei a funcţionat aşa de bine fără tine?
Este un compliment deosebit, dacă vine de la un antrenor, oricare ar fi el. Într-adevăr, colegii mei din atac au evoluat foarte bine şi acest lucru pune presiune şi pe mine. Însă mă simt într-o formă excelentă şi cred că voi juca la Iaşi şi voi şi marca. Am prins o formă bună la finalul sezonului trecut şi mă simt la fel şi acum, păcat că am suferit acea eliminare şi a trebuit să stau în tribună sâmbătă.
Să mizăm deci pe forma ta şi a echipei la Iaşi, pentru a doua victorie din campionat?
Puteţi să aveţi încredere. Partida de la Iaşi este foarte importantă, trebuie să o câştigăm din mai multe motive, pentru a acumula alte trei puncte, pentru a avea continuitate în joc şi rezultate, pentru încrederea care ne-o dau victoriile, dar şi în perspectiva următorului joc, cu CFR Cluj.

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Sat Aug 04, 2007 12:35 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

CIPRIAN TANASA
«Vom avea şase puncte după acest meci»
de Mario MORCOV

Aparut in ziua de Sambata 04 August 2007-Editie Speciala
• Tănasă este încrezător în valoarea Universităţii, despre care spune că va câştiga şi la Iaşi
În prima etapă, cu Farul, Ciprian Tănasă s-a cocoţat pe prima treaptă în clasamentul golgheterilor cu cele trei reuşite. A fost schimbat, resimţind o accidentare, şi a fost incert pentru jocul de astăzi. Medicul Claudiu Stamatescu a făcut minuni şi «Tase» este apt de a da o nouă lovitură şi celor de la Poli Iaşi.

Reporter: Ciprian, a trecut euforia celor trei goluri din partida cu Farul?
Ciprian Tănasă: Sigur că da. Am uitat acea victorie şi cele trei reuşite încă din noaptea de după meci. Acum ne gândim la partida cu Poli Iaşi, care este foarte importantă.
Şi ce va urma în Moldova, o nouă victorie?
Noi ne dorim. Nu va fi o dispută uşoară, dar o vom aborda la victorie. Ne ducem la Iaşi să facem un meci bun şi să câştigăm.
Situaţia ta medicală era neclară în primele zile ale acestei săptămâni, te simţi mai bine?
Într-adevăr, am acuzat o contractură, încă o mai resimt, dar sper să fiu apt la meci. Cred că voi putea evolua la parametri normali, chiar dacă am făcut câteva zile doar recuperare.
Este Iaşiul o nucă tare, chiar dacă în primul meci nu prea a arătat nimic?
Niciun joc nu seamănă cu altul. Cu Timişoara a fost în deplasare, acum joacă acasă. Oricum, moldovenii sunt foarte tari pe propriul teren, Iaşiul este o formaţie care pune probleme oricui, când este gazdă, are un public care o împinge spre victorie.
În acest caz, care crezi că vor fi atuurile Universităţii?
Forţa de grup, atacul foarte bun, care traversează o formă senzaţională. Pe aceste aspecte merg şi spun că le vom pune mari probleme.
Să înţeleg că este mare optimism în sânul Universităţii?
Unul temperat, dar nu are cum să nu fie la modul cum jucăm. Nu contează ce spun alţii, ci ce demonstrăm noi pe teren. Va vedea toată lumea, iar ţelul nostru este să învingem meci de meci, cu paşi mărunţi să facem numai surprize plăcute minunaţilor noştri suporteri.
Va rămâne Universitatea lider şi după această etapă?
Eu zic că vom avea şase puncte, iar la meciul cu CFR Cluj, arena craioveană va geme de lume, pentru a ne purta spre cel de-al treilea succes.

Ciprian Tănasă

Forţa de grup şi forma bună pe care o traversează atacul sunt atuurile Ştiinţei.
MesajMesaj postat: Sat Aug 04, 2007 12:55 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Citat:
În prima etapă, cu Farul, Ciprian Tănasă s-a cocoţat pe prima treaptă în clasamentul golgheterilor cu cele trei reuşite.

Manca-l-ar nenea!!! Sa se tina si cu dintii si sa stea cocotat acolo sus in corcodus.....aaaaa.....pardon, in clasamentul golgheterilor!! Smile)Smile))))
MesajMesaj postat: Tue Sep 04, 2007 4:30 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

CONSTANTIN GANGIOVEANU
«Sper să joc»
de Adrian IOSUB
Aparut in ziua de Marti 04 Septembrie 2007
• Juniorul Universităţii, Constantin Gângioveanu, împlineşte astăzi 18 ani
Pentru unul dintre cei mai talentaţi juniori ai Ştiinţei, Constantin Gângioveanu, astăzi este o zi specială, mijlocaşul oltean sărbătorindu-şi majoratul. Acesta revine după o accidentare, care l-a ţinut departe de gazon de la începutul sezonului, şi îşi doreşte să îmbrace de cât mai multe ori tricoul Universităţii în Liga I.

Reporter: Cum te simţi la 18 ani?
Constantin Gângioveanu: Cum să mă simt, vă daţi seama că foarte bine. Sunt major acum, asta e un lucru important, nu?
Şi atunci ce îşi doreşte Constantin Gângioveanu cu ocazia majoratului?
În primul rând, îmi doresc sănătate, pentru că am avut ceva probleme în ultimul timp, am avut o pubalgie din cauza căreia nu m-am putut antrena, dar acum mi-a trecut, încep să mă pregătesc normal cu restul colegilor. Şi aş mai vrea să mi se mai dea şansa să joc pentru Universitatea, aşa cum s-a întâmplat şi cu alţi colegi de-ai mei.
Speri să fii pe teren cu UTA?
Normal că îmi doresc, orice fotbalist vrea să joace. Cât de puţin, şi doar câteva minute, numai să joc. Îmi este şi puţin ciudă că nu am evoluat la prima echipă în ultimul timp, pentru că alţi colegi de la echipa naţională de juniori, cum ar fi Torje de la Timişoara, care a apucat să joace pentru formaţia lui de club, a fost convocat acum la naţionala de tineret.
Crezi că şi cu tine în teren Universitatea îşi va reveni?
Eu îmi doresc să-şi revină şi sunt convins că o va face chiar de la meciul cu UTA, indiferent dacă voi fi eu pe teren sau nu.
Şi dacă de ziua ta revii la antrenamente, petrecerea când o dai?
În seara asta (n. r. ieri-seară). Am invitat pe toată lumea, conducerea clubului, toţi coechipierii de la prima echipă şi pe prietenii mei de la echipa a doua, jucători cu care am copilărit şi alături de care am învăţat fotbal.

Constantin Gângioveanu
Îmi este şi puţin ciudă că nu am evoluat la prima echipă în ultimul timp, pentru că alţi colegi de la echipa naţională de juniori, cum ar fi Torje de la Timişoara, care a apucat să joace pentru formaţia lui de club, a fost convocat acum la naţionala de tineret.

MesajMesaj postat: Wed Sep 05, 2007 3:47 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

FLORIN COSTEA
«Nu mă interesează oferte din ţară»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Miercuri 05 Septembrie 2007
• Costea I, cel mai bun jucător al Universităţii din acest debut desezon, spune că o victorie va scoate echipa din criza în care se află

Reporter: Florine, ce faceţi, vă mai reveniţi?
Florin Costea: Sigur. Din etapa viitoare o scoatem la capăt. Nu mai este loc de alt rezultat decât victorie. Cele trei puncte puse în joc cu UTA sunt cruciale pentru noi.
Mereu ziceţi aşa, iar de cinci etape tot pierdeţi.
Exact, dar vom reuşi până la urmă. Trecem printr-o perioadă mai grea, dar o vom depăşi. Trebuie să o facem cât mai repede, să o uităm şi să ne stabilizăm. Important este un prim succes şi apoi totul va fi bine.
Să înţeleg că după o victorie nu vă mai opriţi, ca şi în alte rânduri, pentru că aşa v-aţi exprimat până acum, cu o serie de coborâşuri, apoi urcuşuri.
Asta aşa este, am făcut partide în care ne-au bătut toţi, apoi meciuri în care nimeni nu ne-a stat în cale. Suntem o echipă de moral şi veţi vedea că ne vom reveni şi vom fi acolo sus, unde ne-am propus iniţial.
Apropo, tot spui că ne vom reveni, dar tu ai fost mereu remarcat, ţie nimeni nu ţi-a zis că ai jucat slab.
Da, dar nu mă interesează acum nimic mai mult decât ca, împreună cu colegii mei, să scoatem Universitatea din criză. Că eu am evoluţii apreciate este altceva, dar trebuie să avem împreună, pentru că suntem o echipă. Universitatea Craiova are mulţi jucători, nu doar pe Florin Costea.
Vorbind de tine, eşti dorit de echipele cu pretenţii ale campionatului. Întâi, Andone a spus că te-ar vrea la CFR Cluj, apoi Copos, la Rapid, iar Becali a înaintat o ofertă de două milioane de euro pentru tine.
Mă bucură aceste remarci, dar spun din capul locului: nu mă interesează!
Ce anume?
Ofertele care vin din ţară. O spun răspicat, le mulţumesc tuturor, dar nu plec la altă echipă din ţară niciodată. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar pentru mine nu există o altă echipă românească. În plus, am de făcut o treabă la Craiova şi nu doresc să plec nicăieri acum.
Dar în timp?
După ce voi face performanţe cu Universitatea, aş dori, dar numai în străinătate.
La naţională te-ai gândit vreun moment după prestaţiile tale apreciate?
Momentan nu, dar, cu răbdare, voi ajunge şi acolo, să fiu eu sănătos, să joc bine şi voi fi chemat şi la lotul reprezentativ.

Mai este tensiune în vestiar?
Dacă vă referiţi la ce cred eu, vă anunţ că nu a fost niciodată. Suntem prieteni cu toţii şi nu ne-am certat vreodată. Într-adevăr, nu este totul OK, dar nu pentru că ne-am certa între noi, ci din cauza rezultatelor. Apasă o presiune pe noi şi nu ştim ce s-a întâmplat de s-a ajuns aici. Florin Costea
L-a refuzat Rednic
Florin Costea a fost dorit, în urmă cu patru ani, la Rapid, de către antrenorul său de la Vâlcea, Marian Başno. Pe atunci, în Giuleşti antrena Mircea Rednic, care l-a văzut pe Costea într-un amical în care a şi marcat câteva goluri, dar a decis să nu-l oprească în lot. “Nu-mi pare rău că nu m-au luat la Rapid, mă bucur că am ajuns la Universitatea Craiova. Sunt oltean şi aici mi-e locul. Aveam 17 ani pe atunci, nu ştiam ce înseamnă fotbalul mare, dar ştiu că Rednic i-a transmis domnului Başno că nu are nevoie de mine”, a declarat Costea. (C. S.)
MesajMesaj postat: Wed Sep 05, 2007 10:20 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Citat:
Vorbind de tine, eşti dorit de echipele cu pretenţii ale campionatului. Întâi, Andone a spus că te-ar vrea la CFR Cluj, apoi Copos, la Rapid, iar Becali a înaintat o ofertă de două milioane de euro pentru tine.
Mă bucură aceste remarci, dar spun din capul locului: nu mă interesează!
Ce anume?
Ofertele care vin din ţară. O spun răspicat, le mulţumesc tuturor, dar nu plec la altă echipă din ţară niciodată. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar pentru mine nu există o altă echipă românească. În plus, am de făcut o treabă la Craiova şi nu doresc să plec nicăieri acum.
Dar în timp?
După ce voi face performanţe cu Universitatea, aş dori, dar numai în străinătate.

E de retinut!! Au mai fost si altii care n-ar fi plecat niciodata de la Craiova, iar cand au facut-o nu stiau cum sa ne mai ponegreasca!!! Sad(
Dar pana acum, Costea a dovedit ca este serios, devotat si vrea sa realizeze ceva prin munca proprie!!
MesajMesaj postat: Thu Sep 06, 2007 3:15 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

SORIN BUSU
«Vom reveni şi vom realiza obiectivul»
de Mario Morcov
Aparut in ziua de Joi 06 Septembrie 2007
• Tânărul Sorin Buşu are mare încredere în viitorul Universităţii şi crede că un prim succes îi va descătuşa pe craioveni

Unul dintre remarcaţii partidei pierdute, scor 0-1, cu Unirea Urziceni, din urmă cu două etape, a fost tânărul jucător Sorin Buşu. A fost primul său meci ca titular pentru prima echipă a alb-albaştrilor, după ce debutul îl făcuse în campionatul trecut într-o dispută cu UTA, din ultima rundă, pe care craiovenii au câştigat-o, 2-1. Acum se află în lotul pregătit de Ovidiu Stângă şi trage speranţe să ajute cât mai mult formaţia-fanion a oltenilor, atunci când se va apela la el.

Sorin, la majoratul lui Cosmin ai fost cel mai în formă, ai dat tonul petrecerii.
Ei, nici chiar aşa, dar când răsună imnul Universităţii nu poţi sta jos. Iubesc această echipă şi normal că inima îmi dă frâu.
Inima nu este însă tristă din cauza rezultatelor din ultima perioadă?
Normal că nu suntem fericiţi când nu câştigăm, sunt cinci jocuri fără victorie, trebuie să vină şi succesele.
Eşti sigur de ceea ce spui!
Normal, pentru că vor veni. Primul succes obţinut va dezlănţui echipa, apoi vom obţine punctele necesare pentru a realiza obiectivul dorit - participarea în Cupa UEFA.
Tu eşti pregătit să mai reapari în primul 11?
Nu contează unde joc, fie la Primăvara, fie la prima echipă, eu mă antrenez şi sunt pregătit atât fizic, cât şi mental să ajut. Sunt cu inima alături de această echipă, iar atunci când se apelează la mine sunt sigur că voi face faţă în Liga I. Voi încerca să suplinesc lipsa celor mai experimentaţi jucători din lot.
Suporterii nu sunt aşa de încrezători ca tine.
Nu ştiu de ce, dar eu le spun să stea liniştiţi, Universitatea va reveni acolo unde trebuie să fie, în primele cinci locuri în acest sezon.
Cu ce le argumentezi?
Cu faptul că avem un lot valoros, tânăr, şi care atunci când iasă din pasa proastă în care se află nu se mai opreşte cu una, cu două.
Vorbind şi de Primăvara, va promova la finele acestui an?
Este necesar! Eu cred că avem o echipă bună şi, chiar dacă vom mai întâmpina dificultăţi, vom promova.

Sorin Buşu

Nu contează unde joc, fie la Primăvara, fie la prima echipă, eu mă antrenez şi sunt pregătit atât fizic, cât şi mental să ajut. Sunt cu inima alături de această echipă, iar atunci când se apelează la mine sunt sigur că voi face faţă în Liga I. Voi încerca să suplinesc lipsa celor mai experimentaţi jucători din lot.

MesajMesaj postat: Mon Sep 10, 2007 12:19 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

CIPRIAN TANASA
«Modestie şi multă muncă»
de Adrian IOSUB
Aparut in ziua de Luni 10 Septembrie 2007
• Ciprian Tănasă nu concepe ca Universitatea să nu bată pe UTA

Refăcut după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon o perioadă destul de lungă, atacantul Universităţii, Ciprian Tănasă, îşi doreşte ca în partida cu UTA să pună umărul la redresarea echipei. Acesta consideră că ingredientele ce pot ajuta Ştiinţa să depăşească pasa proastă prin care trece sunt modestia şi cât mai multă muncă.
Reporter: Cum te simţi? Eşti apt sută la sută?
Ciprian Tănasă: Sunt refăcut complet, sper să fiu apt şi la ora partidei cu UTA şi, dacă antrenorul va considera că trebuie să joc, sper să o fac cât mai bine.
Crezi că altele erau rezultatele cu tine în teren?
Nu pot să afirm aşa ceva. Puteau să fie rezultate mai bune, dar la fel de bine puteau să fie aceleaşi.
Ce crezi că s-a întâmplat, totuşi, după un început aşa bun de campionat?
Nu-mi pot explica, am început foarte bine campionatul, mai bine nici nu se putea decât să baţi acasă cu 4-0. Nu contează ce echipă am bătut, dar moralul trebuia să fie unul extraordinar. Nu-mi pot explica cum au apărut după aceea cinci înfrângeri. Dar astfel de probleme apar în viaţa oricărei echipe. Trebuie să analizăm foarte atent ce am greşit şi să punem lucrurile la punct, deoarece e păcat.
Care ar fi soluţia redresării formaţiei?
Trebuie să fim modeşti, să ne vedem de treaba noastră şi să tratăm cu maximă importanţă fiecare partidă, fiindcă, după cinci înfrângeri consecutive, niciun meci nu trebuie să ni se mai pară uşor. Trebuie să ne dăm viaţa pe teren, să luptăm.
Vine meciul cu UTA...
Este unul foarte important, se poate spune că e capital, pentru că, dacă, Doamne fereşte, nu vom bate, ne va fi tot mai greu să ieşim din pasa proastă în care ne aflăm şi ne vom distanţa tot mai mult de celelalte grupări din prima parte a clasamentului. Dar am încredere în echipă, avem jucători tineri, talentaţi. Cu trei puncte obţinute în acest meci şi alte minim trei în confruntările cu Vaslui, în deplasare, şi Mioveni, acasă, suntem din nou în grafic.
Speri să repeţi evoluţia din disputa cu Farul?
Normal că mi-aş dori, dar nu contează cine dă gol, important este să câştigăm. Eu pot să afirm doar că sunt dornic să joc şi sper să o fac cât mai bine. Îmi doresc să ajut echipa.
Aţi reuşit să vă adaptaţi deja la stilul de pregătire al lui Ovidiu Stângă?
Cred că da, el a venit cu nişte lucruri noi, se vede că a jucat în străinătate. Mie îmi place modul cum decurge pregătirea, dar important e să fim noi receptivi şi să punem în practică pe teren indicaţiile sale, pentru că degeaba spunem noi una şi alta, dacă în teren nu facem ceea ce ne cere antrenorul.

MesajMesaj postat: Thu Sep 13, 2007 2:10 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

CONSTANTIN GARGALIE
«Avem altă atitudine»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Joi 13 Septembrie 2007 -ESO
• Mijlocaşul Constantin Gărgălie consideră că, odată cu revenirea lui Stângă pe banca Universităţii, alb-albaştrii au alt tonus

Unul dintre jucătorii excluşi din lotul juveţilor după partida de la Tg. Jiu şi rechemat la prima echipă odată cu revenirea lui Ovidiu Stângă, Constantin Gărgălie, a spus ieri că decizia luată atunci împotriva sa a fost nejustificată: “În tot acel scandal eu am căzut prost. Într-adevăr, am jucat slab, dar în rest nu mi se poate imputa nimic altceva. Oricum, eu nu am treabă cu nimeni. Vorbesc cu toţi, sun