Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
|
soso
|
| Lider galerie |

Vârsta: 28 |
8664 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 296 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| stai linistit, john, ca nu te infiereaza nimeni. cine are ochi sa vada , vede ce se intampla acolo. si nu trebuie ca sa incerce sa ne convinga ,cei care sustin contrariu, ca rata-mpunge cand ea macane si fuge. realitatea de zi cu zi ne dezvaluie crudul adevar. cand voi vedea ceva progres si rezultate la craiova, o sa imi pun cenusa in cap si o sa admit ca am gresit. pana atunci... |
|
|
|
|
|
criss1212
|
| Suporter |

|
1071 Lei grei
Items |
| Aderat | 11 Oct 2006 | | Mesaje | 39 | | Locatie | slobozia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| JOHN ,ai multa dreptate ,dar esti mult prea acid ! Ca fotbalist Gica Popescu a fost enorm ,dar ca om nu-mi inspira nici cea mai mica incredere (cum iti explici marea prietenie cu clanul becali,episodul cu dinamo nascut din marea sa dragoste pentru bani s.a.).E un om de calitate ceva mai buna decit miti,dar nu-i la fel de sufletist. |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
15705 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 409 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| criss1212 wrote: | | JOHN ,ai multa dreptate ,dar esti mult prea acid ! Ca fotbalist Gica Popescu a fost enorm ,dar ca om nu-mi inspira nici cea mai mica incredere (cum iti explici marea prietenie cu clanul becali,episodul cu dinamo nascut din marea sa dragoste pentru bani s.a.).E un om de calitate ceva mai buna decit miti,dar nu-i la fel de sufletist. |
Sa nu uitam ca si Ilie Balaci, Doru Camataru au trecut pe la echipa de militieni, iar Sorinel Cartu chiar i-a antrenat! Apoi, Lung, Ungureanu, Lutu, Gica Popescu au jucat la steaua...E normal ca un fotbalist sa treaca pe la mai multe echipe in cariera! Singurii care nu pot trece pe la alte echipe, mai ales din Bucuresti, sunt "meseriasii" lui Grobi, gen Gargalie, fiindca nu-i ia nimeni!
Apoi Gica Popescu putea veni la Stiinta cand patron era dinel!! Cine ar fi vrut sa aiba de a face cu dinel? Dar nici la militieni nu trebuia sa mearga, mai bine sa retragea!
Grobi o fi el sufletis, cel putin asa pretinde, dar fotbalul se joaca pe goluri si cu bani, cu profesionalism si cu spirit managerial!! Asa, cu sufletisti ca lade Grobi ne mananca liga a 3-a!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5221 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ANDREI IONESCU
«E vremea să arăt ce pot»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Sambata 09 Februarie 2008, in Editie Speciala
• Andrei Ionescu:
• «La Caracal nu este deplasare! Noi ne simţim bine acolo, ar fi fost mult mai bine să jucăm la Craiova, dar dacă nu este posibil, vom merge la Caracal.»
Reporter: Andrei, o pregătire cum nu ai mai făcut demult…
Andrei Ionescu: Exact! Am făcut o pregătire care mă va ajuta pe viitor, am avut şi mai avem multe antrenamente, care o să ne ajute pentru campionat. Personal, m-am pregătit cât am putut de bine, sper să am şansa să joc, echipa să evolueze cât mai bine şi cel mai important este să câştigăm.
Lumea aşteaptă foarte mult de la tine.
Aşa este, iar eu sper să nu dezamăgesc. Tocmai de asta am făcut o pregătire foarte bună, îmi doresc să joc, sunt cele mai importante meciuri pentru mine în acest retur, pentru că nu am mai evoluat demult şi îmi doresc să demonstrez că am valoare să joc la Universitatea. Însă esenţial e să câştigăm şi, dacă eu pot să ajut echipa, o voi face cu cea mai mare plăcere.
Spuneai că dacă vei avea ocazia să joci, ce vrei să spui?
Nimic special. Toţi suntem egali, suntem 24 de fotbalişti în lot, doar 18 joacă. Nu se ştie dinainte cine joacă sau cine nu. Nu ştiu dinainte dacă voi fi titular. Dacă voi fi, voi da totul pentru echipă, iar dacă nu, voi munci până voi ajunge să fiu în primul 11.
Universitatea nu se află într-o situaţie tocmai plăcută în clasament.
Aşa este, nu ne aflăm într-o situaţie prea fericită, dar noi trebuie să o remediem. Avem de jucat încă 15 etape de campionat, toate meciurile sunt grele, dar noi le vom trata cu maximă seriozitate şi vom încerca să câştigăm cât mai multe puncte.
Un debut de sezon cu liderul la zi al clasamentului, CFR.
Într-adevăr, cel mai greu meci. Este şi primul, dar nu este şi decisiv. Dacă învingem e foarte bine, dacă nu, vom merge înainte, deoarece nu este altă soluţie.
Un inconvenient în această primăvară este şi faptul că acasă Universitatea va juca în deplasare la Caracal.
La Caracal nu este deplasare! Noi ne simţim bine acolo, ar fi fost mult mai bine să jucăm la Craiova, dar dacă nu este posibil, vom merge la Caracal, unde vom fi primiţi foarte bine.
Poate “Micul Balaci” să-i asigure pe fani că va fi un retur liniştit?
“Micul Balaci” nu poate să asigure pe nimeni de nimic. Poate să promită că împreună cu colegii vom încerca să facem tot posibilul ca Universitatea să redevină ceea ce a fost. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24453 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1327 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Toti zic acelasi lucru....vrem sa mai si vedem ceva....vrem eficienta in joc, nu floricele si scheme ce fac ei pe teren.
Sa speram k vor evolua mai bine din retur. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
VALI GAMAN
«Acum voi fi descoperit de lume»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Marti 12 Februarie 2008, in ESO
• Nicolo Napoli i-a încredinţat un rol destul de important în formaţie, cel de mijlocaş central, iar longilinul Ştiinţei încearcă să nu mai scape oportunitatea oferită. În disputele în care a fost utilizat ca închizător, Găman nu a dezamăgit deloc
Reporter: Vali, a fost un cantonament greu, în care majoritatea aţi fost epuizaţi la maxim de pregătirea fizică a preparatorului Urbano Lega.
Vali Găman: Da, a fost dificil, dar aşa este normal în această perioadă. Se pune baza pe alergări, pe acumulări fizice. Noi vrem să iasă bine, avem mare încredere.
În partidele jucate ai fost utilizat pe un post nou pentru tine, ce a surprins pe toată lumea, care te ştia fundaş central.
Ce să zic, nu prea mă cunoştea lumea, am jucat doar la echipa a doua ca fundaş. Nu am fost văzut, dar sper să nu dezamăgesc ca mijlocaş. Eu joc cât mai bine să ajut echipa. Abia din această primăvară va afla lumea şi de Vali Găman.
Se pare că ai prins deja primul 11?
În amicale aşa se vede, sper să fie la fel şi în campionat. Să demonstrez cât mai multe.
Ai primit un număr de titular, porţi numărul şapte. Este o motivaţie în plus?
Pentru mine este o motivaţie că evoluez la Universitatea, nu contează numărul pe care îl am pe tricou. Important este să joc şi, repet, să ajut formaţia.
Şi o vei ajuta în acest retur de foc?
Eu sper că da! De fapt, toţi sperăm să iasă bine, să ne clasăm cât mai sus.
Şi în prima parte s-a sperat în mai bine, clasări de cupe europene, dar ne-am trezit în subsolul clasamentului.
Aşa se întâmplă în fotbal, nu e nimic clar. Nu se ştie niciodată. Noi vrem, rămâne să şi demonstrăm, să putem.
Vei fi surpriza oferită de Nicolo Napoli pentru acest retur?
Nu promit nimic, nu ştiu! Eu voi încerca să evoluez cât pot mai bine. Dacă voi fi surpriza, rămâne de văzut.
Un prim meci din acest retur la liderul campionatului CFR Cluj.
Antrenorul are tot dreptul să creadă în noi. E mult de muncă, va fi o partidă grea, din care dorim să ieşim cu ceva puncte, pentru că sunt foarte importante pentru noi.
Suporterii sunt îngrijoraţi din pricina rezultatelor din amicale.
E normal să fie neliniştiţi când află că echipa ia bătaie, dar, cum am mai spus, a fost o perioadă de acumulări, în care s-au pus bazele pe pregătirea fizică, noi suntem mai obosiţi. În campionat va fi însă altceva, sper să obţinem cât mai multe puncte.
În amicale aşa se vede, sper să fie la fel şi în campionat. Să demonstrez cât mai multe. Vali Găman
Nu a jucat cu Osijek
Puştiul apărut în prim-plan la Universitatea nu a evoluat în ultimul amical al Universităţii din Antalya, cu formaţia NK Osijek. Acesta a acuzat o miozită de efort, iar medicul a luat decizia de a-l menaja. De asemenea, Tănasă şi Baird nu au jucat, ambii fiind accidentaţi. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
FLORIN COSTEA
«Să nu ne hazardăm!»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Vineri 15 Februarie 2008, in Editie Speciala
• Florin Costea doreşte ca alături de colegii săi să vorbească pe teren, iar în sezonul de primăvară să aştearnă cât mai curând liniştea asupra situaţiei din clasament
Reporter: Florin, s-a încheiat una dintre cele mai dure pregătiri ale tale.
Florin Costea: Într-adevăr, dar important este ca tot ceea ce am muncit în Antalya să-şi vadă rostul în campionat. Nu a fost uşor, dar toate pregătirile din aceste perioade sunt dificile. Acum trebuie să definitivăm munca, pentru ca la ora primului meci, cu CFR Cluj, să fim la stadiul dorit.
Întâlnirea cu CFR este extrem de dificilă.
Toate disputele sunt grele. Noi vom încerca să nu dezamăgim, să fim de la meci la meci mai buni, mai concentraţi şi să obţinem cât mai multe puncte. Nu pot spune câte, dar noi dorim multe, iar după primele etape să se aştearnă liniştea în ceea ce priveşte situaţia echipei.
Lumea este destul de pesimistă.
Nu are de ce! S-a văzut şi la ultimul joc, cu Osijek, că putem mai mult. La primele partide eram foarte obosiţi, apoi au fost rulaţi toţi jucătorii, iar pentru noi nu au contat rezultatele. Scopul nostru a fost să ne pregătim bine, cred că s-a reuşit, iar în campionat trebuie să culegem roadele.
Vorbind despre persoana ta, cum ai primit vestea că nu te afli printre cei convocaţi pentru amicalul naţionalei din Israel, mai ales că la un moment dat erai în cărţi?
Am simţit puţină dezamăgire, dar a trecut. Viaţa merge înainte, eu trebuie să mă pregătesc bine, să joc bine, echipa să aibă rezultate şi atunci voi fi convocat. Am tot timpul înainte.
Ai făcut impresie bună mai multor impresari şi oficiali ai echipelor prezente în Antalya.
Nu ştiu nimic şi nici nu mă interesează. Eu ştiu că trebuie să joc bine, să ajut echipa, să obţinem rezultate bune şi vom vedea ce va fi. Am de oferit multe la Universitatea şi apoi o să mă intereseze oferte din străinătate.
În acest cantonament, în mai multe partide ai fost înlocuit de fratele tău.
Aşa este, dar eu îmi doresc să joc alături de el în echipă. Am avut, într-unul dintre meciuri, această ocazie, dar prea puţin. Va veni însă timpul în care să fim pe teren amândoi, este un vis al nostru de mici.
Şi noi să scriem că familia Costea a câştigat meciul…
Ei, nici chiar aşa, dar Florin şi Mihai să ajute Universitatea Craiova, aşa cum Universitatea i-a ajutat pe ei.
Revenind la prezent, ce final de campionat prevezi pentru Ştiinţa?
Unul fericit. Dar să nu ne hazardăm. Să demonstrăm pe teren ceea ce putem cu adevărat, pentru că avem valoare de o clasare mult mai sus decât cea din prezent.
Toate disputele sunt grele. Noi vom încerca să nu dezamăgim, să fim de la meci la meci mai buni, mai concentraţi şi să obţinem cât mai multe puncte. Florin Costea |
|
|
|
|
|
|