Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | INTERVIURI |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5221 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
In acest topic vor fi postate interviurile din presa acordate de jucatorii Universitatii Craiova.
LUCIAN PREDA
Pentru Ovidiu Stângă primează valoarea fotbaliştilor»
de Mario MARILIO
Aparut in ziua de Miercuri 09 Noiembrie 2005 in Editie Speciala de Oltenia
• Preda este acum apt de joc, dar va reveni pe gazon abia din primăvară, la indicaţia lui Ovidiu Stângă
Accidentat în urmă cu aproape şase luni de Ionuţ Rada, într-un meci Rapid - Universitatea, Laurenţiu Preda este acum apt de joc, dar va reveni pe gazon abia din primăvară, la indicaţia lui Ovidiu Stângă
Rep.: Salut, Laurenţiu! Cum te mai simţi?
Laurenţiu Preda: Bine, foarte bine! Nu mă aşteptam ca după cinci luni şi jumătate de repaus să mă antrenez la parametri normali. Nu mai simt nici o durere, gata, abia aştept să joc, să pun şi eu umărul la promovare.
Să înţeleg că reintri pe teren?
Deocamdată, nu! Abia la primăvară. Am vorbit cu Ovidiu (n. r. - Stângă) şi, dacă el a spus că abia atunci, aşa va fi. Nu avea rost să mai joc acum, când mai sunt trei meciuri de disputat.
Există riscul unei recidive?
Nu! Doamne fereşte! Din contră, am fost la doi medici, unul din Bucureşti, care mi-au spus că nu se mai rupe, totul este sudat şi să intru fără nici o frică.
În rest, totul este OK?
La finalul acestei luni îmi va fi scoasă tija. Va urma un program de recuperare, mai ales că vom fi în vacanţă, iar o dată cu reluarea pregătirilor voi fi ca nou.
Ce diferenţe observi între formaţia de anul trecut şi cea de anul acesta?
Mari, nu sunt. Totuşi, atunci eram în Divizia A, iar acum în B. Dar totul va fi bine, pentru că este un lot tânăr, de valoare. S-a văzut că suntem buni în meciurile cu formaţiile din prima divizie.
Totuşi, s-a observat o apatie în joc şi în partidele cu formaţiile mai slab cotate din B 2, de exemplu cu FC Sibiu.
Aşa este, dar toate echipele mici, când joacă cu Universitatea, se mobilizează cum nu o fac cu nimeni altcineva. Dar asta e, noi oricum am dovedit că suntem cei mai buni, suntem net superiori oricărei echipe din Divizia B. Fiţi siguri că vom promova la vară şi de atunci o să vedeţi cu adevărat ce putem. Ne vom lupta de la egal la egal cu Dinamo, Steaua şi Rapid.
Ai lucrat cu foarte mulţi antrenori renumiţi. Cum este Ovidiu Stângă?
Marfă! Se vede că a jucat în străinătate! În opinia mea, este cel mai bun. Dacă nu credeţi, lăsaţi rezultatele să vorbească. O să vedeţi!
Deci tu crezi că Universitatea va promova.
Sută la sută! Sigur, vor mai exista unele sincope, inerente, dar totul va fi bine. Spun că vor mai exista probleme pentru că vom mai întâlni echipe care se vor aglomera în faţa careului, aşa cum a făcut Sibiul.
Când vei reintra, vei fi titular de drept?
Asta rămâne de văzut. Cu Ovidiu cine este în formă joacă, cine nu, nu. Încă o diferenţă între Ovidiu şi ceilalţi antrenori. La el joacă fotbalistul mai bun, nu prin numele său, cum se întâmpla la alţi tehnicieni.
Suporterii sunt la fel ca în Divizia A, te aşteptai?
Sigur! Doar ştie toată lumea cât de pătimaşi sunt! |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
MADALIN CIUCA
“Nu ne convine egalul”
Aparut in ziua de Sambata 19 Noiembrie 2005-Editie Speciala de Oltenia
• Căpitanul Mădălin Ciucă spune că Universitatea are nevoie de cinci puncte avans faţă de locul secund pentru a avea o iarnă mai liniştită
Doar victoria este luată în calcul de jucătorii craioveni în meciul de astăzi cu ocupanta locului secund, afirmaţia aparţinându-i căpitanului echipei, Mădălin Ciucă: “Nu ne avantajează egalul, doar victoria ne poate oferi liniştea de care avem nevoie în iarnă, pentru a pregăti returul şi implicit revenirea Universităţii în primul eşalon. În plus, titlul neoficial de campioană de toamnă al echipei este important şi pentru moralul tinerilor jucători din lotul nostru”. Fără a desconsidera adversarul de astăzi, Ciucă este convins că echipa pregătită de Adrian Furnică nu va rezista în lupta pentru promovare până la sfârşitul campionatului. “Vâlcea a avut un parcurs bun, ţinând cont că are jucători care au evoluat în Divizia C şi la Internaţional Piteşti, echipă care a evitat în ultimul moment retrogradarea, dar nu cred că se compară ca valoare cu Otopeniul, Urziceniul sau Dacia Mioveni”, a precizat căpitanul Universităţii, care a adăugat că nu-l interesează faptul că adversarii au primă triplă la acest joc, pentru că nu vor avea ocazia să o încaseze. (C. S.) |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
MIHAI DINA
DINA ANTI-DINAMO
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Joi 24 Noiembrie 2005 in Editie Speciala de Oltenia
• “Pe cei de la Urziceni o să-i liniştim noi în retur!”
A marcat patru goluri în tur
Mihai Dina s-a născut pe 15 septembrie 1985 în Craiova. A debutat în fotbal la CSS Universitatea, sub îndrumarea tehnicianului Ilie Morovan. Are 1,85 metri înălţime şi 76 de kilograme, iar fotbaliştii săi preferaţi sunt Zidane şi Nedved. Acum un an, pe când evolua la FC Caracal, a suferit o accidentare gravă, la genunchi, în timpul unei partide amicale cu Pandurii Tg. Jiu. “Orice jucător şi-ar dori să joace la Universitatea. Numai un nebun ar putea spune că nu vrea să îmbrace tricoul grupării-fanion a Olteniei”, spunea atacantul oltean în perioada de convalescenţă, când nu se întrevedea încă un transfer la “Ştiinţa”. În tur Dina a marcat de patru ori, în meciurile cu FC Caracal, Astra Ploieşti, Inter Gaz şi Petrolul. Tot patru reuşite şi-a trecut în cont şi Salih, dar două dintre ele au fost în Cupa României. (C. S.)
Golgheterul Universităţii spune că meciul de mâine, cu Dinamo II, este doar avanpremiera celui de anul viitor, cu prima echipă a “câinilor”
Reporter: Mihai, ai mai jucat cu Dinamo II, ce simţi înaintea unei confruntări cu “căţeluşii”?
Mihai Dina (foto): Am mai evoluat contra lui Dinamo II şi am şi învins această echipă, în perioada în care eram la Caracal. Este un meci obişnuit, pe care ne dorim să-l câştigăm. Pentru Craiova un meci cu Dinamo II nu reprezintă nimic, este doar o avanpremieră la ce va urma anul viitor, când vom juca împotriva primei echipe a lui Dinamo.
Liviu Ganea a observat că pentru dinamovişti este mai importantă o victorie contra Craiovei, decât una împotriva Stelei. Pentru olteni ce reprezintă un succes contra lui Dinamo?
Noi ne dorim în aceeaşi măsură să batem Dinamo, Steaua şi Rapid, pentru că este cunoscută rivalitatea noastră cu aceste trei echipe. La meciul cu Dinamo este însă o atmosferă de vis, pe care eu nu am trăit-o decât din tribune, ca suporter al Universităţii. Repet, jocul cu Dinamo II este doar unul care trebuie câştigat. În plus, trebuie să ne luăm şi la revedere de la suporteri cu o victorie.
Ţi-e teamă că Dinamo II va folosi jucători de la prima echipă?
Nu cred că-şi permit să trimită prea mulţi fotbalişti la “satelit”, dar nici dacă o fac nu ne e frică de ei. Am dominat echipe ca FC Naţional sau CFR Cluj, iar Dinamo nu este prea departe de acestea.
În perioada în care erai la FC Caracal şi ai suferit o accidentare, spuneai că transferul la Universitatea este un vis. Acum s-a împlinit...
Într-adevăr, dar nu mă voi rezuma la a juca pentru “Ştiinţa”. Vreau să facem performanţă, deoarece fără să obţii rezultate nimeni nu te va iubi cu adevărat în acest oraş.
Ai început în forţă sezonul, cu patru reuşite, dar apoi nu prea te-ai mai “lipit” de gol. Şi chiar întreg compartimentul ofensiv nu a fost prea productiv în ultima perioadă...
Aşa e. Chiar dacă ne-am creat destule ocazii, parcă mingea nu a mai vrut să intre în “aţe”. Aş putea invoca ghinionul, dar cred că a contat mult şi oboseala. Noi am început sezonul mult mai devreme faţă de celelalte formaţii, iar eu am venit şi după o accidentare care m-a ţinut pe margine o jumătate de an. E bine însă că au marcat mijlocaşii, iar în defensivă nu au fost probleme.
Crezi că vă poate împiedica cineva să promovaţi?
Singura adversară mai tare este Unirea Urziceni. Are jucători buni şi este pe val, mai ales că această formaţie a bătut de câteva ori la scor. Dar sunt sigur că nu va câştiga la Motru şi ne vom desprinde la cel puţin cinci puncte. Dacă nu, pe cei de la Urziceni o să-i liniştim noi în meciul direct, din retur.
Ce părere ai de tactica celor de la Vâlcea, de a inunda terenul înainte de jocul cu Universitatea?
Dacă într-adevăr au acţionat astfel, pot să spun că le-a fost frică şi nu au vrut să joace fotbal. Oricum, şi în respectivele condiţii ne-au scăpat printre degete, pentru că, după ocazii, puteam să-i batem rău. Dar sper să răzbunăm ocaziile în meciul cu Dinamo II. |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
MIHAI COSTEA
Mi s-a împlinit un vis”
Aparut in ziua de Joi 24 Noiembrie 2005 in Editie Speciala de Oltenia
• Acestea au fost cuvintele lui Alexandru Mihai Costea (foto, în centru), jucător în vârstă de 17 ani, referitor la transferul său de la CSM. Rm. Vâlcea la gruparea-fanion a Olteniei
Acestea au fost cuvintele lui Alexandru Mihai Costea (foto, în centru), jucător în vârstă de 17 ani, referitor la transferul său de la CSM. Rm. Vâlcea la gruparea-fanion a Olteniei. Tânărul fotbalist a fost prezent ieri la antrenamentul formaţiei din Bănie, susţinut cu începere de la ora 15.30 pe terenul secund al Complexului “Ion Oblemenco”. Atacantul Costea, născut pe 29 mai 1988, va debuta chiar mâine, însă în cadrul echipei a doua, în meciul pe care Primăvara îl va susţine pe teren propriu în compania grupării Severnav Dr. Tr. Severin, în cadrul ultimei etape a turului seriei a cincea a Diviziei C. “Visul meu şi al fratelui meu a fost să ajungem la Universitatea Craiova. Eu am reuşit, mi s-a împlinit un vis”, a declarat Alex Costea, al cărui frate, Mihai, tot vârf de atac, evoluează la CSM Rm. Vâlcea. Alb-albaştrii vor susţine astăzi ultima şedinţă de pregătire înaintea partidei pe care o vor disputa împotriva “căţeluşilor roşii” de la Dinamo II. Antrenamentul va fi urmat de o conferinţă de presă, ce va avea loc în faţa cantonamentului din Lunca Jiului, de la ora 13. (C. D. N.) |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
MADALIN CIUCA
“Avem faţă de Divizia A”
Olteanul Mădălin Ciucă, consideră că formaţia sa merită să promoveze.
Narcis DREJAN
George PĂUNESCU
La 23 de ani, Mădălin Ciucă este considerat de Ovidiu Stângă cel mai constant fotbalist din turul Diviziei B.
E Cui datorezi evoluţiile bune din acest sezon?
e Dacă nu aş fi jucat pentru Universitatea, cu siguranţă că nu aş fi avut un parcurs aşa de bun. De la meci la meci am vrut să cresc şi să nu mă fac de râs în faţa suporterilor.
E Este adevărat că ai vrut să renunţi acum doi ani?
e Pe când eram la Extensiv, timp de şase luni nu am fost plătit şi nu mă mai interesa fotbalul. Aveam 21 de ani, eram foarte dezamăgit pentru că nu aveam bani, făceam naveta de la Băileşti şi mă gândeam că nu are rost să pierd timpul la antrenamente.
E Cum se prezintă situaţia ta financiară acum?
e Toată lumea ştie că nu am avut nici o problemă cu banii la Universitatea. Chiar ne-am luat banii în avans pe două luni.
EDacă ar exista vreo ofertă din Bucureşti, ai pleca?
e Am avut oferte din Divizia A, la echipe din Bucureşti şi chiar din străinătate. Dar timp de doi ani vreau să stau la Craiova, pentru că încă n-am făcut nimic pentru echipa aceasta. Să promovăm şi apoi mai discutăm.
EAr avea Craiova în acest moment loc în Divizia A?
e Suntem o echipă omogenă şi cred că am face faţă în “A”. Sigur vor veni întăriri, dar dacă o să joc bine, nu-mi voi simţi postul ameninţat. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
MIRCEA BORNESCU
Mircea Bornescu argumenteaza promovarea Universitatii in Divizia A
„Avem o echipa valoroasa!“
Ion JIANU
Aparut in Gazeta de Sud, 7 decembrie 2005
Portarul Mircea Bornescu este unul dintre cele mai reusite transferuri realizate in vara la Universitatea
Portarul Universitatii, Mircea Bornescu, cel mai bine platit jucator al oltenilor, a evoluat in acest tur de campionat in 19 partide oficiale, marcând doua goluri, ambele din penalti. Zilele trecute, un cotidian de sport din Capitala a scris ca Bornescu n-ar fi vazut nici un dolar din vara. Aflat in vacanta in Bucuresti, de unde este originar, Bornescu a lamurit situatia.
- In vara n-ai dus lipsa de oferte de la echipe din Divizia A, cât si din strainatate, dar ai ales Universitatea, o formatie retrogradata in B...
- Intotdeauna mi-am dorit sa joc la Universitatea Craiova, iar in aceasta vara, patronul echipei, domnul Adrian Mititelu, m-a convins sa semnez pentru Stiinta, sa ramân la Craiova. Si nu regret. Sunt mândru ca joc la Universitatea.
- Echipa a avut evolutii bune in tur, dar si unele sincope, cum ar fi meciurile pierdute cu Unirea Urziceni (acasa), Poiana Câmpina (d) si semiesecul cu „lanterna rosie“, FC Sibiu. Cum comentezi?
- Pe parcursul unui tur de campionat, orice echipa mai are si sincope, nu? Nu exista formatie perfecta. Ce pot sa zic eu? Noi am inceput mai devreme decât alte echipe pregatirile pentru actuala editie de campionat, iar spre final s-a simtit o oarecare oboseala, explicabila intr-un fel. Important este ca suntem pe primul loc in seria noastra.
„Penaltiul ratat cu FC National m-a marcat“
- Dupa bucuria din meciul cu CFR Cluj, din 16-imi, a urmat supararea din optimi, FC National eliminându-ne la capatul unei intâlniri in care Universitatea a jucat de la egal la egal cu divizionara A.
- Asta e! Am avut ghinion... Eu am ratat un penalti si asta m-a marcat.
- Ai fost foarte suparat atunci...
- Era normal. Universitatea a dominat partida cu FC National, dar am pierdut nemeritat, zic eu, la penaltiuri. La loteria acestor lovituri de departajare, eu i-am calificat, ca sa zic asa, pe bucuresteni in sferturile de finala ale Cupei României.
- Cum ziceai, important este ca Universitatea este lider de toamna in campionat. Voi va considerati deja promovati in Divizia A?
- Nu. Doar atunci când, in partea a doua a campionatului, in 2006, vom fi matematic promovati. Stim ca ne asteapta un retur foarte greu si trebuie sa muncim foarte mult pentru acest obiectiv, promovarea in Divizia A. Si care este posibil. Când afirm asta, ma bazez pe faptul ca avem o echipa valoroasa, cea mai buna din seria noastra.
„N-am nici o restanta contractuala“
- A aparut o informatie potrivit careia tu si alti coechipieri n-ati fi la zi cu contractele, iar tu n-ai mai fi vazut vreun euro din vara, adica patronul Mititelu ar avea fata de tine cea mai mare restanta. Totodata, Adrian Mititelu te-ar fi rugat sa nu faci scandal in virtutea bunelor relatii dintre voi. Ce zici?
- N-am citit acest articol, dar am auzit. Este o informatie falsa, aiurea. Cred ca acum, dupa incheierea turului de campionat, unii ziaristi nu au probabil ce sa mai scrie si atunci inventeaza bombe de presa... N-am nici o restanta contractuala, patronul este la zi cu totul. Si nu cred ca exista jucator la Universitatea Craiova cu restante contractuale. Sunt surprins ca acela care a scris despre restantele mele, de exemplu, nu m-a contactat pentru a-i spune realitatea.
- Unde-ti petreci Sarbatorile de iarna?
- Acasa, cu familia. As vrea sa multumesc din suflet suporterilor Universitatii pentru dragostea si atasamentul lor pentru noi, mai ales ca au fost alaturi de echipa nu numai la bine, ci, ca un prieten adevarat, si la rau. Sper ca ei sa fie al „12-lea“ titular si in returul campionatului. Promitem ca ne vom lupta pentru ca Universitatea sa revina acolo unde ii este locul, in elita fotbalului românesc. |
|
Last edited by Stiinta on Tue Dec 13, 2005 4:52 am |
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
MIHAI DINA
“Aş prefera să nu joc şi Universitatea să bată”
de Răzvan PURCEA
Aparut in ESO, Sambata 10 Decembrie 2005
• Golgeterul din tur al formaţiei din Bănie, Mihai Dina, spune că şansa vieţii lui a fost să evolueze pentru Universitatea
Un vis devenit realitate pentru Dina, care şi-a dorit dintotdeauna să joace pentru gruparea-fanion a Olteniei.
Reporter: Ce a însemnat pentru tine această primă jumătate de campionat în tricoul Universităţii?
Mihai Dina: A fost şansa vieţii mele. Faţă de anul trecut este un pas uriaş, FC Caracal este o echipă mică în comparaţie cu numele Universităţii. Ca orice jucător din ţară, şi eu mi-am dorit să ajung la Craiova, la echipa cu care ţineam de mic.
Ai avut o evoluţie oscilantă în acest tur, cu toate că eşti golgeterul echipei...
Aşa este. După un debut, cred eu, destul de bun, în care am înregistrat o mică ascensiune, a urmat o sincopă. În finalul turului nu m-am mai regăsit, asta poate şi din cauza faptului că am avut doar 10 zile de pauză în vară. Oboseala s-a resimţit în ultimele etape şi din această cauză evoluţia echipei a avut un pic de suferit.
Care crezi că a fost cel mai dificil adversar al Universităţii din acest tur?
Înclin să cred că echipa CSM Rm. Vâlcea, dar asta în special pentru că rezultatul nu ne-a mulţumit şi ne-am simţit în final ca şi cum am fi pierdut meciul. Oricum, Petrolul nu mi s-a părut o grupare care să poată avea pretenţii la promovare, chiar dacă am văzut că a reuşit să se califice în semifinalele Cupei României. Consider că a avut mai mult noroc decât noi, dar asta nu înseamnă că este o formaţie de care să ne simţim ameninţaţi.
Dar Unirea Urziceni?
Despre Urziceni ce să zic, toată lumea a văzut cum am pierdut cu această formaţie acasă. În retur sunt sigur că nu vom mai avea probleme.
Ştiu că te-ai operat de curând la genunchi, cum te simţi şi ce crezi despre perioada de recuperare pe care o vei urma în Olanda?
Mă simt foarte bine după intervenţia chirurgicală pe care am suferit-o, dar, normal, trebuie să urmez un program de pregătire specifică şi recuperare. Nu mă gândeam niciodată că voi ajunge să plec în Olanda şi mai ales la PSV. Pentru mine cele 10 zile de recuperare vor fi o experienţă extraordinară, care sunt sigur că va conta în evoluţia mea din retur.
Cu cine te înţelegi cel mai bine în atac, atunci când joci în ofensivă? Cu Orac sau cu Salih?
Cu Orac, fiindcă pe el îl cunosc mai demult şi între noi există deja o relaţie de joc mai strânsă.
În această pauză competiţională s-a format o “legiune a cangurilor” la Universitatea. Lui Mitchell i se vor alătura Dodd, Baird şi Clarke, jucători cu referinţe foarte bune. Poate vor mai fi şi alte transferuri. Îţi simţi cumva ameninţat postul?
Nu, în nici un caz. Dacă va exista o concurenţă pe posturi, aceasta va face numai bine echipei. Cât despre situaţia mea, aş prefera să nu joc şi echipa să bată, decât să piardă cu mine în teren. |
|
Last edited by Stiinta on Tue Dec 13, 2005 4:50 am |
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
FLORIN COSTEA
Universitatea se întăreşte cu vedetele rivalelor
de Răzvan PURCEA
Aparut in ziua de Marti 13 Decembrie 2005
• Lidera seriei B 2 l-a achiziţionat ieri pe Florin Costea, golgeterul ocupantei locului secund, CSM Rm. Vâlcea
Fraţii Costea, Florin (în prim-plan) şi Alexandru, vor pune umărul la reconstrucţia Universităţii.
Data naşterii: 16.05.1985
Locul naşterii: Drăgăşani
A mai jucat la: Rarora Rm. Vâlcea, CSM Rm. Vâlcea
Înălţime: 1,85 m
Greutate: 78 kg
Reporter: Te-ai înţeles cu Universitatea?
Florin Costea: Da. Nu mai sunt probleme, doar mici detalii contractuale, dar începând de astăzi (n. r., ieri) sunt jucătorul Universităţii Craiova. Mă bucur că voi ajunge în Bănie, a fost visul meu să joc pentru această mare echipă şi acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, mi s-a împlinit. Este, poate, cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată.
Pari foarte fericit...
Eşti aşa mare suporter al Universităţii?
Bineînţeles că sunt fericit. Am ajuns la echipa pe care o iubesc de mic. Părinţii mei mi-au insuflat dragostea pentru Universitatea, iar acest transfer este un mare pas, o mare realizare pentru mine.
Ai marcat 5 goluri pentru CSM, deşi ai fost o perioadă accidentat. Crezi că vei repeta aceste reuşite în retur pentru noua ta echipă?
Sper din tot sufletul. Vreau ca prin evoluţiile pe care le voi avea să-mi atrag de partea mea inimosul public de pe “Ion Oblemenco” şi alături de coechipieri să facem performanţă. Ştiu că sunt pretenţii mari, fiindcă şi Universitatea este un nume mare în fotbalul românesc şi este normal să fie dorinţă de performanţă. Sunt sigur că noi, cei care alcătuim acum noua formaţie a Craiovei, vom readuce echipa de suflet a oltenilor acolo unde îi este locul.
Care crezi că este principala contracandidată la promovare a alb-albaştrilor?
Unirea Urziceni şi poate se va mai lupta şi Petrolul, fiindcă ploieştenii au un moral bun după reuşitele din Cupă, dar nu au nici o şansă împotriva noastră. Sunt convins că vom promova fără probleme şi din vară vom fi una dintre cele mai puternice echipe din Divizia A.
Dar CSM Rm. Vâlcea?
Nu cred. Nu se compară Vâlcea cu Universitatea Craiova, e o diferenţă prea mare.
Ce le transmiţi suporterilor, celor care te aşteaptă în Bănie?
Să fie mereu încrezători în noi, să ne susţină, fiindcă nu-i vom dezamăgi. La ce condiţii sunt la Universitatea, la cât se investeşte, nu avem voie să dezamăgim lumea. În vară suporterii îşi vor primi răsplata. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
DOREL STOICA
“Vreau trofee cu Universitatea”
de Mario MARILIO
Aparut in ESO, Joi 15 Decembrie 2005
• Aniversare: De ziua sa, Dorel Stoica vrea drept cadou cât mai multe performanţe cu Universitatea
Dorel Stoica împlineşte astăzi 27 de ani, ocazie pentru noi de a-i transmite un sincer “La Mulţi Ani!” şi cât mai multe partide glorioase în tricoul alb-albastru.
Reporter: Dorel, ce îţi doreşti la ceas aniversar?
Dorel Stoica: Păi, după ce va promova Universitatea în vară, să obţin câteva trofee. Un titlu de campion, o cupă, cine ştie, poate mai mult...
Apropo, te consideri un jucător bătrân?
La 27 de ani nu sunt un jucător bătrân! Sunt un fotbalist cu experienţă!
Asta pentru echipa de club, dar s-a pus la un moment dat problema convocării tale la naţională şi au fost voci care au spus că vârsta nu te-ar recomanda.
Este greşită această impresie. Pot să joc la naţională! Sunt la vârsta la care am acumulat o anumită experienţă şi doresc şi sper chiar să evoluez pentru naţionala României. Nu numai eu, ci toţi jucătorii speră să realizeze acest lucru.
În urmă cu doi ani evoluai în Divizia C, mai sperai să faci pasul spre marea performanţă?
Sincer, nu! Aş fi dorit să ajung la Universitatea, dar nu mă gândeam că va veni ziua aceasta, însă iată că s-a împlinit un vis. Acum sunt foarte fericit aici, la Craiova. Şi cred că oricine ar fi în locul meu ar considera la fel, pentru că Universitatea este un nume mare. Sper să-mi închei cariera la Craiova şi, repet, să câştig câteva trofee cu Universitatea. Îi mulţumesc lui nea Nae Ungureanu, care m-a descoperit în Divizia C, dacă nu era dânsul şi acum evoluam la Orşova. A fost şansa mea, fiindcă eu nu am avut pe nimeni în spate sau să dau bani ca să ajung mare fotbalist. Acum îi sunt dator şi domnului Mititelu, care a crezut în mine şi a făcut orice ca să vin la Universitatea.
Acum spui aşa, dar în vară plecasei la Tg. Jiu...
Voiam să evoluez în Divizia A. Dar mai bine că nu s-a putut, deoarece acum joc la Universitatea şi sunt foarte mândru de asta.
“Important este să joci pentru Universitatea!”
În acest tur de campionat, Dorel Stoica a fost integralist la “Ştiinţa”, evoluând în toate minutele în campionat, dar şi în trei partide de Cupă. Cu CFR Cluj, dar şi în alte jocuri, a jucat ca mijlocaş defensiv. Din retur, Stoica va fi urcat din postura de ultim apărător la mijlocul terenului. Referitor la acest subiect, Dorel a afirmat: “Am fost anunţat şi eu că nu o să mai joc libero, ci la mijloc. Nu contează unde îmi place mie să evoluez, important este să o fac bine pentru Universitatea. Credeţi că este aşa important postul? Nu! Important este să fii jucător al Universităţii şi să promovăm în vară”. (M. M.) |
|
Last edited by Stiinta on Sun Dec 18, 2005 4:05 pm |
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei