Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | "Intre simpatii si amenintari" |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Între simpatii şi ameninţări
de Mircea OGLINDOIU
Aparut in ziua de Vineri 02 Februarie 2007
• Anunţul înfiinţării în Turnu Severin al primului fan club Universitatea Craiova a făcut înconjurul Europei.
Anunţul înfiinţării în Turnu Severin al primului fan club Universitatea Craiova a făcut înconjurul Europei. După ce a citit articolul pe site-ul www.editie.ro, un înflăcărat suporter al Ştiinţei stabilit în Italia şi-a exprimat dorinţa de a deveni membru al grupării născute la malul Dunării, din dragoste pentru “Campioana unei mari iubiri”. Iniţiativa lui Benone Angeru a avut şi ecouri negative, acesta primind mai multe telefoane de intimidare din partea unor fani complexaţi ai echipelor din Capitală.
Faptul că iubirea pentru Universitatea Craiova a depăşit de mult graniţele ţării nu mai miră pe nimeni. Măcinaţi de invidie şi neacceptând ideea că echipele lor nu se bucură de aceeaşi susţinere sufletească, suporterii frustraţi aparţinând cluburilor bucureştene şi-au strofocat neuronul pentru a găsi metode de intimidare izvorâte din epoca comunistă, perioadă în care Craiova era privită drept o formaţie ce trebuie anihilată cu orice preţ. Indiferent de armele care vor fi îndreptate către Universitatea, iubirea pentru Ştiinţa este unică şi va trăi pentru eternitate în sufletele sutelor de mii de suporteri ai unei echipe care a învins sistemul. Craiova a deschis, practic, drumul României către marea performanţă fotbalistică, fiind primul club din ţară care atins semifinalele unei competiţii europene, acest aspect neputând fi şters vreodată din analele sportului autohton, indiferent de actele huliganice ale câtorva complexaţi.
Benone nu renunţă
“Am primit şi unele mesaje şi telefoane de intimidare, de la numerele 0722.390.221, 0766.364.951, 0723.476.508 sau 0726.695.404, aparţinând suporterilor rivali, care m-au ameninţat că vor da foc service-ului auto pe care am postat emblema Ştiinţei. Nimeni şi nimic nu ne va împiedica să ne ducem la bun sfârşit proiectul. Noi nu le vom răspunde cu aceleaşi cuvinte acestor frustraţi, pentru că fan clubul nostru nu este adeptul violenţei. M-am adresat instituţiilor abilitate pentru a face lumină în acest caz şi se vor lua cu siguranţă măsuri împotriva acestor instigatori la violenţă”, a mărturisit Benone, făcând referire la actele simpatizanţilor echipelor bucureştene, care nu au un fan club în oraşul de la malul Dunării.
După apariţia articolului în «Ediţie Specială», am primit mai multe telefoane de felicitare de la simpatizanţii Ştiinţei din Tg. Jiu, Motru sau Săcelu, toţi fiind interesaţi de posibilitatea de a deveni membri în Fan Clubul Universitatea Craiova din Severin. Am simţit cu adevărat iubirea pentru această echipă când, marţi, un susţinător al Universităţii stabilit în Italia m-a sunat să-mi transmită salutări şi m-a asigurat că, pentru adevăraţii suporteri, inima va bate mereu pentru Ştiinţa. Nu degeaba Universitatea este numită “Campioana unei mari iubiri”.
Benone Angeru, membru fondator al fan clubului din Severin
Sursa: Editie Speciala |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23725 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1306 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Acest fan club are un site, de unde putem afla adresa sau informatii de contact ???
Este un gest remarcabil pe care l-a facut dl. Benone Ageru!!! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5182 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Se pare ca nu are site, are insa acel autoservice vopsit in culorile Universitatii...ceea ce face cel putin cat un site... |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23725 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1306 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Deci, daca ajung la Severin, trebuie sa caut un service auto care sa fie vopsit in alb-albastru??
OK!! Am inteles!! )
Dar stai putin Stiinta!! Ce fac, ma inscriu in fan club sau ma abonez la service??? Hai k asta nu o mai inteleg!! )))))) |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5182 |