.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » JUCATORII » Ionescu Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 22, 2008 6:26 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Tue Aug 22, 2006 2:51 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Sport

“BATEM PE DINAMO!”
de Răzvan PURCEA

• Andrei Ionescu crede în victorie

“Argintul viu” al Universităţii, Andrei Ionescu, s-a antrenat ieri din nou alături de coechipierii săi, după o lungă absenţă. Andrei a participat şi la miuţă, a încântat ochii spectatorilor veniţi pentru a-l vedea şi a marcat câteva goluri spectaculoase, întărind ideea că va intra în teren în partida cu Dinamo. “Gata, am revenit şi nu mai am nicio problemă. M-am antrenat în Olanda, însă nu sunt chiar sută la sută apt, mai am ceva de tras pentru a-i ajunge din urmă pe colegi. Voi intra însă în jocul cu Dinamo dacă mi se va cere şi sper să le aducem suporterilor victoria pe care o aşteaptă de mult timp”, a declarat Andrei Ionescu la finalul şedinţei de pregătire de aseară. Jucătorul de 18 ani al Universităţii a mai adăugat că este convins că în partida de duminică alb-albaştrii vor face un meci mare. “Băieţii sunt supermotivaţi şi ne pregătim cu ambiţie, pentru că trebuie să batem pe Dinamo şi sunt sigur că o vom face”, a spus Andrei. Talentatul fotbalist al Craiovei a spus că a urmărit cu emoţie evoluţia alb-albaştrilor din acest debut de campionat, iar după prima etapă a fost îngrijorat. “Totuşi, după meciul cu Steaua m-am convins că echipa poate mult mai mult şi mă aşteptam la un rezultat bun cu Rapidul, iar cu Dinamo vom lua toate punctele”, a conchis Ionescu.

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Thu Oct 19, 2006 5:50 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Patronul e nemultumit de evolutiile lui Andrei Ionescu...

"Sunt foarte dezamagit de prestatiile lui Andrei Ionescu, care a revenit dupa o accidentare ce l-a tinut mult timp departe de gazon. Este mai interesat sa-si aranjeze parul dect sa joace. Cel mai indicat ar fi sa se tunda si sa-si vada foarte serios de treaba, sa ia exemple de la altii, cum ar fi Costea. Florin a venit dupa o accidentare foarte grava si evolueaza fara greseala. Astept mult de la Andrei Ionescu, pentru ca este un jucator talentat, de mare perspectiva, dar ar trebui sa se gndeasca mai mult la fotbal, a declarat patronul Mititelu."

Sursa: Prosport
MesajMesaj postat: Fri Oct 20, 2006 12:14 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

cred ca sunt multi cei care-si puneau mai multe sperante in revenirea lui andrei...da' asta e, e greu dupa accidentari....de asta mi-e frica si de perioada cand o sa reviaa si ciuca... Sad
MesajMesaj postat: Tue Jan 09, 2007 11:54 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vrsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

se pare ca pe dl ionescu l-a apucat dorul de olanda

"Adio, Craiova!"
Marius Chiţu

Andrei Ionescu a refuzat să-şi prelungească nţelegerea cu Ştiinţa şi a fost trimis la echipa a doua. Cu două zile nainte ca Universitatea să-şi reia pregătirile, n Bănie a izbucnit un nou scandal. Aflat n ultimele şase luni de contract, Andrei Ionescu a refuzat prelungirea angajamentului său. Patronul Adrian Mititelu i-a oferit un salariu foarte bun, 100.000 de dolari pe sezon, dar mijlocaşul de 18 ani nu s-a lăsat convins.

n consecinţă, conducerea alb-albaştrilor a decis retrogradarea "micului Balaci" la echipa a doua a clubului, care evoluează n campionatul judeţean. "Nu mai doresc să rămn la Craiova! n vară, vreau să semnez din postura de jucător liber cu un club din Olanda", a declarat fotbalistul ntr-un cerc de apropiaţi. Părinţii "micului Balaci" au mers ieri la club şi l-au implorat, cu lacrimi n ochi, pe patronul Adrian Mititelu să-l nţeleagă pe Andrei şi să-l păstreze la prima echipă.

"Mititelu ţinea foarte mult la Andrei. Dacă el nu vrea să mai rămnă la noi, foarte bine că fost trimis la echipa a doua. Craiova nu stă n nici un jucător, iar eu nu tolerez o asemenea atitudine. Noi l-am crescut şi el ne-a dat cu şutul n fund", a spus antrenorul oltenilor, Ştefan Stoica.

E obligat să stea 3 ani n Bănie
ntruct provine din pepiniera Universităţii, Andrei Ionescu e forţat, conform ultimelor prevederi din ROAF, ca la finalul contractului de junior să semneze tot cu clubul care l-a format pe o perioadă de minimum 3 sezoane! "Indiferent de suma pe care i-o oferă Craiova, mică sau mare, Ionescu trebuie s-o accepte! Această măsură a fost introdusă n ROAF pentru a proteja cluburile ce investesc n copii şi juniori", a explicat un oficial LPF.

"O să alerge prin parcuri de-o să-i vină rău! Să nu uite că l-am ajutat ca nimeni altul cnd a fost accidentat"
Adrian Mititelu

http://www.gsp.ro/index.php?a=67584&shift=1
MesajMesaj postat: Tue Jan 09, 2007 12:09 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

e destul de greu sa te uiti cum o sperantza se transforma in dezamagire Sad
MesajMesaj postat: Tue Jan 09, 2007 4:23 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Eu zic sa nu fim prea aspri cu Andrei.
A suferit o accidentare serioasa si a jucat in consecinta atat cat a jucat in aceasta toamna. Este clar ca trece printr-o perioada mai dificila si acum are nevoie de sprijin din partea clubului, macar.
Din pacate, pe Mititelu nu-l prea da diplomatia afara din casa si nu cred ca masuri radicale ajuta in acest caz.
Eu sper intr-o rezolvare amiabila si sunt convins ca Andrei este departe de a-si fi spus ultimul cuvant in fotbalul de performanta.
MesajMesaj postat: Tue Jan 09, 2007 5:25 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

pai...nu l-am criticat in vreun fel ptr jocul de dupa accidentare....da', din ce am citit pana acum am inteles ca i s-ar fi dat 500 000 euro sau dolari / 5 ani ...pai..daca la varsta asta, si in conditiile in care andrei e cine e in mare masura datorita lui mititelu, fraza "o sa ma plafonez la craiova" imi suna mai mult a nesimtire.. Sad ... sper sa se rezolve in cele din urma favorabil stiintei...tin minte ca de la lutu nu-mi mai placuse atat de mult un jucator... Sad pacat
MesajMesaj postat: Tue Jan 09, 2007 6:08 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

dupa cele spuse de morcov in fanatik se pare ca si fane stoica s-a suparat

U CRAIOVA
"PENTRU MINE NU MAI EXISTA IONESCU"
Autor: Mario Morcov, 09-01-2007

Antrenorul principal Fane Stoica a spus ca a ramas dezamagit de reactia lui Andrei Ionescu in privinta prelungirii contractului: Pentru mine Andrei Ionescu nu mai exista. M-a suparat foarte tare reactia sa. Se credea Maradona, dar nu era decit un jucator de viitor, talentat, dar nu e copt. Nu sta Universitatea in Ionescu, e problema lui ce face, nu a fost de ajuns ca timp de zece ani ne-au mincat hienele, acum se razvratesc si copii pe care i-am crescut. Pentru ei Universitatea trebuie sa fie mai presus de orice, iar Ionescu va fi trimis la echipa a doua, iar daca isi va prelungi contractul, cu greu va mai fi ce a fost odata
MesajMesaj postat: Tue Jan 09, 2007 6:13 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Inteleg supararea lui Stoica dar nu si ultimele cuvinte: "daca isi va prelungi contractul, cu greu va mai fi ce a fost odata"...pana la urma de doreste pastrarea lui Ionescu sau nu?
MesajMesaj postat: Tue Jan 09, 2007 6:14 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

Stiinta wrote:
Eu zic sa nu fim prea aspri cu Andrei.
A suferit o accidentare serioasa si a jucat in consecinta atat cat a jucat in aceasta toamna. Este clar ca trece printr-o perioada mai dificila si acum are nevoie de sprijin din partea clubului, macar.
Din pacate, pe Mititelu nu-l prea da diplomatia afara din casa si nu cred ca masuri radicale ajuta in acest caz.
Eu sper intr-o rezolvare amiabila si sunt convins ca Andrei este departe de a-si fi spus ultimul cuvant in fotbalul de performanta.

pai cum sa nu fi aspru daca e adevarat ce scrie prin ziarele astea.
sa nu cadem acum in extrem aia care il acuza pe mititelu si de o pana de curent. eu stiu ca inca de pe timpul lui staicu mititelu l-a ajutat cu o gramada de lucruri pe andrei(pe vremea aia el statea intr-un ap prin craiovita) si acum s vi sa zici ca te plafonezi....la 18 ani.
pt mine poate sa fie roanaldihno tot un sut in posterior trebuia sa primeasca.
oricum mi se pare ca toata chestia a aparut poate prea devreme in presa
MesajMesaj postat: Tue Jan 09, 2007 6:19 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

Stiinta wrote:
Inteleg supararea lui Stoica dar nu si ultimele cuvinte: "daca isi va prelungi contractul, cu greu va mai fi ce a fost odata"...pana la urma de doreste pastrarea lui Ionescu sau nu?

...poate se refera la faptul ca nu-i vom uita (suporterii) asa usor aceasta "ratacire"...si cred ca e normal...nu cred ca-i va mai zice cineva "micul balaci" sau apelative de genul asta...toti vor avea in cap kestia asta cu refuzarea prelungirii contractului.... Sad
MesajMesaj postat: Tue Jan 09, 2007 6:23 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

De acord, dar cred ca asta o putem spune noi, suporterii nu antrenorul...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Tue Jan 09, 2007 6:30 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

Stiinta wrote: