.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » JUCATORII » Ionescu Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 2:59 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Ionescu
MesajMesaj postat: Thu Jan 11, 2007 8:02 pm
Raspunde cu citat
cornel69b
Suporter
Suporter

27 Lei grei
Items

Aderat11 Jan 2007
Mesaje1

nascut drept o speranta a oltenilor si asha zisu viitor Balaci a reusit sa ne dezamageasca pe toti Sad
MesajMesaj postat: Thu Jan 11, 2007 10:31 pm
Raspunde cu citat
criss1212
Suporter
Suporter

987 Lei grei
Items

Aderat11 Oct 2006
Mesaje36
Locatieslobozia

ne-a dezamagit,dar trebuie tinut de el!poate confirma.
MesajMesaj postat: Fri Jan 12, 2007 3:57 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Talentatul mijlocas refuza sa semneze un nou contract cu Universitatea Craiova. El a afirmat ca doreste sa plece in Olanda de unde ar avea oferte avantajoase. Adrian Mititelu, care a investit mult -sentimental si material- in tanara speranta l-a expediat la echipa a doua. Fane Stoica si-a manifestat si el dezamagirea. Majoritatea suporterilor alb-albastri suntem suparati pe Andrei Ionescu, in care vedeam unul din pilonii unei noi echipe de top a Craiovei. Regulamentul este si el de partea clubului, mentionand ca un junior este obligat sa semneze un contract pe trei ani cu clubul care l-a format cand termina junioratul (18 ani).
Dincolo de motivele jucatorului, sunt doua aspecte mai putin clare in ce priveste atitudinea clubului.
De ce i se pune in fata un contract pe 5 (cinci) ani? Un termen prea lung poate avea un efect negativ asupra unui jucator dornic de afirmare si care a petrecut mai bine de un an in curtea unui club de top (PSV Eindhoven). Ideea ca se doreste cladirea unei echipe puternice suna rational dar nu suficient. Mai ales ca Mititelu sustine ca la anul (nu peste cinci) ne vom lupta pentru podiumul campionatului. Poate oferta unui contract pe 2-3 ani, cum stipuleaza si regulamentul e mai mai aproape de realitate.
In al doilea rand, suma oferita poate pare deosebita pentru un fotbalist fata veleitati deosebite. Cinci sute de mii de euro pentru cinci ani sunt bani, nu gluma. Dar, in acelasi timp, se vehiculeaza ca Njock va castiga mai mult de jumate din suma oferita lui Andrei pentru 5 ani in doar unul singur! Suna un pic discriminatoriu fata de valorile pe care le crestem in propria ograda, ca sa nu mai vorbim ca, totusi, Njock nu este un jucator deosebit.
Situatia este tulbure si neplacuta pentru toata lumea. Mentinerea ei nu este in folosul nimanui. Sa speram intr-o rezolvare care sa fie in folosul echipei, pentru ca aceasta sa fie cat mai puternica la reluarea campionatului. Pentru aceasta, atat clubul cat si jucatorul trebuie sa gaseasca un numitor comun in dialogul dintre ei.
MesajMesaj postat: Fri Jan 12, 2007 5:48 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Andrei Ionescu, prezent în cantonamentul Universităţii
Aparut in ziua de Vineri 12 Ianuarie 2007

Exilat la echipa a doua, după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului cu Universitatea Craiova, Andrei Ionescu şi-a făcut apariţia, ieri-dimineaţă, la cantonamentul alb-albaştrilor din Lunca Jiului, însoţit de tatăl său. Ionescu a stat mai bine de o oră, dar a vorbit doar cu doctorul clubului, deoarece starea sănătăţii sale nu este prea bună. “Are puroi în gât şi o infecţie la genunchi. S-ar putea ca aceste două puncte de infecţie să aibă chiar legătură, ceea ce înseamnă că este nevoie de un tratament special, fiindcă ar putea apărea complicaţii”, a declarat medicul grupării din Bănie, Claudiu Stamatescu.
Deşi mijlocaşul a sosit la cantonament chiar în momentul în care juveţii se pregăteau să înceapă primul antrenament al zilei, acesta nu a vorbit cu jucătorii şi nici cu antrenorul Ştefan Stoica. “Nu a venit să discute cu mine. În acest moment, este doar un fotbalist de la echipa a doua. A vorbit cu medicul, fiindcă este normal ca acesta să se ocupe şi de problemele celorlaţi jucători pe care îi avem sub contract”, a mărturisit tehnicianul Ştiinţei . (R. P.)

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Fri Jan 12, 2007 6:11 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

GAZETA SPORTURILOR
Se dă lovit
Marius Chiţu

Andrei Ionescu a refuzat ieri să se antreneze cu echipa secundă. Andrei Ionescu trăieşte un adevărat calvar. Cu o săptămînă în urmă era o mare speranţă a fotbalului din Bănie, iar azi este doar un puşti renegat de cei care l-au crescut. Exilat de patronul Adrian Mititelu la "satelit" pentru că a refuzat prelungirea angajamentului cu Ştiinţa, "micul Balaci" pare să nu poată suporta consecinţele gestului său.
Fostul număr 10 al craiovenilor s-a prezentat ieri dimineaţă la stadionul "Tineretului", acolo unde se antrenează echipa a doua a clubului. N-a participat însă la pregătiri, invocînd o gripă. Doctorul Ştiinţei l-a consultat pe Andrei, dar nu s-a lăsat convins de motivele mijocaşului de 18 ani.

"Momentan, Andrei Ionescu nu mai există pentru mine!", a spus ieri Mititelu, omul care l-a descoperit. Apropiaţi ai "micului Balaci" susţin că jucătorul suferă o depresie, din momentul în care a fost retrogradat. Şi-a schimbat numerele de telefon şi refuză să vorbească cu cei pe care înainte îi considera prieteni.
MesajMesaj postat: Mon Jan 15, 2007 10:10 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

"Nu mă răzgîndesc!"
Marius Chiţu

Andrei Ionescu spune că Ştiinţa este un capitol închis definitiv pentru el. În urmă cu o săptămînă, "Micul Balaci" (18 ani) a refuzat prelungirea contractului cu Universitatea, care expiră în vară, iar patronul Adrian Mititelu l-a retrogradat la "satelit". Mijlocaşul nu s-a prezentat însă la antrenamente, acuzînd probleme medicale. Mărturiseşte că este într-o situaţie grea, dar e decis să nu-şi schimbe poziţia faţă de echipa care l-a crescut.

- Andrei, eşti sau nu bolnav?
- S-a scris că m-aş da lovit, dar nu este adevărat. Doctorul Stamatescu m-a consultat şi poate să confirme că am o infecţie în gît. Mai stau cîteva zile acasă şi apoi merg la antrenamente, la echipa a doua.

- O să semnezi totuşi prelungirea contractului?
- Nu, în nici un caz. M-am gîndit mult pînă m-am decis să-l anunţ pe domnul Mititelu de hotărîrea mea şi nu am să dau înapoi. Acum, după ce mi-au luat şi tricoul cu numărul 10, nu mai are nici un sens să vorbim despre Universitatea. E un capitol închis definitiv.

- Fiind junior, eşti obligat să semnezi pe încă 3 ani.
- Aşa este, ştiu regulamentul. Eu nu vreau însă să mai continui la Craiova. Ştiu că vor să mă suspende în vară, cînd îmi va expira actualul contract, dar vom vedea atunci ce va fi. Eu sper să mă transfer în Olanda.

- Mititelu spune că te-a ajutat mult. De ce i-ai întoarce spatele acum?
- Nu am uitat ce-a făcut pentru mine şi îi voi fi recunoscător toată viaţa. E vorba de viitorul meu. Dacă nu plec acum, la 18 ani, cînd mi se oferă o şansă, cînd să o mai fac? Una e să trăiesc, împreună cu familia mea, în România, şi alta în Olanda.

"S-a spus că Ovidiu Stîngă m-ar ajuta să mă transfer în Olanda. El nu are nici o legătură cu acest lucru"

Trei la Vîlcea
Antrenorul Ştefan Stoica a renunţat temporar la serviciile jucătorilor Dragoş Stăvaru, Stelică Stemat şi Cătălin Ojiga. Cei trei vor juca sub formă de împrumut la CSM Reşiţa pînă în vară, cînd se vor întoarce la Universitatea.

Să vină banii!
Chiar dacă nu a vîndut nici un jucător în această iarnă, Adrian Mititelu aşteaptă să îşi rotunjească bugetul cu aproape 260.000 euro. Craiova trebuie să primească 60.000 de euro de la Timişoara, reprezentînd 20 la sută din transferul lui Silviu Bălace la Dinamo, şi încă 200.000 de euro de la Jiul Petroşani pentru transferurile lui Alexandru Bădoiu şi Gabriel Apetrei.

http://www.gsp.ro/index.php?a=68324&shift=1
MesajMesaj postat: Mon Jan 15, 2007 10:18 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

chiar m-a pufnit rasul cand am citit ca :"Acum, după ce mi-au luat şi tricoul cu numărul 10, nu mai are nici un sens să vorbim despre Universitatea. E un capitol închis definitiv."
asta e mai mult decat aroganta....e tupeu infect deja. imi pare rau pt el ca e un fotbalist talentat dar isi merita soarta.
MesajMesaj postat: Mon Jan 15, 2007 5:24 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Nu stiu cat este de real interviul de mai sus...

In Prosport, am gasit alta varianta in care se mentioneaza, printre altele ceva legat de refuzul jucatorului de a da declaratii in presa si ca ar urma o negociere finala pe 26 ianuarie.

Ultima sansa

DEZAMAGIT Eforturile antrenorului Stefan Stoica (stânga) de a-l convinge pe Andrei Ionescu sa-si prelungeasca contractul au fost inutile
U. CRAIOVA “Diamantul” lui Adrian Mititelu, Andrei Ionescu, va fi chemat pe data de 26 ianuarie la o negociere finala pentru prelungirea contractului.

Conducerea a hotarât sa nu-l suspende imediat pe Andrei Ionescu dupa ce acesta a refuzat prelungirea contractului cu gruparea alb-albastra.

Reprezentantii formatiei din Banie au trimis zilele trecute o scrisoare tip invitatie pe adresa lui Andrei Ionescu, prin care juniorul este chemat la club la o ultima negociere pentru a continua la Stiinta pe minimum trei ani, cum prevede regulamentul FRF. “Deocamdata sunt foarte dezamagit de reactia lui Andrei si sper sa-si revizuiasca atitudinea fata de club. O sa mai avem o runda de discutii pe 26 ianuarie. Daca nu îsi va cere scuze fata de suporteri, va fi suspendat. Nu voi da înapoi, veti vedea, pentru ca aici nu e vorba de bani, ci de caracter! Daca lui îi convine sa joace prin curtea scolii doi ani si jumatate, treaba lui! La Craiova, la ora actuala, sunt peste zece juniori care îsi doresc sa aiba sansa lui Ionescu, iar el nu constientizeaza ce i se ofera”, a declarat patronul Adrian Mititelu.

Mijlocasul în vârsta de 18 ani nu vrea sa vorbeasca, riscând sa fie amendat pentru declaratii în presa, dar tatal sau, Victor Ionescu, sustine ca Andrei nu si-a schimbat decizia. “Mi-a spus sa nu ma mai implic, ca stie exact ce îl asteapta. Sper sa se duca pe 26 ianuarie la sediul clubului si sa accepte oferta de la Universitatea, pentru ca este una de nerefuzat. Altfel, va fi nevoit sa alerge doi ani si jumatate prin parcuri. Olanda i-a luat mintile si se afla sub mirajul acesteia”, a precizat Victor Ionescu.

Gângioveanu, într-o situatie similara

Un alt junior intrat în dizgratia gruparii din Banie este Cosmin Gângioveanu, deoarece a anuntat ca, daca nu va fi convocat la echipa mare, pleaca. “Copilul meu vrea sa joace din tot sufletul la Universitatea, dar nu i se da sansa. In aprilie îi expira contractul cu impresarul sau, iar daca acesta este motivul real pentru care nu este chemat la echipa mare, atunci vom înceta colaborarea cu Becali & Popescu”, a declarat tatal lui Cosmin.
MesajMesaj postat: Wed Jan 17, 2007 2:58 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Andrei Ionescu se operează
Aparut in ziua de Miercuri 17 Ianuarie 2007

Jucătorul Universităţii Andrei Ionescu se va opera la genunchi din cauza unei infecţii care riscă să se acutizeze. Mijlocaşul s-a prezentat în cursul zilei de ieri, însoţit de mama sa la sediul clubului din Bănie pentru a ridica o adeverinţă care îi este necesară pentru efectuarea intervenţiei chirurgicale. Săptămâna trecută, fotbalistul craiovean a trecut, în câteva rânduri, şi pe la doctorul Stamatescu, acesta punându-i primul diagnostic lui Andrei.(R. P.)

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Thu Jan 25, 2007 1:21 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Micul Balaci“ a fost chemat mâine la ultima „negociere“
Andrei Ionescu a primit ultimatum
Alexandru VIRTOSU

Daca nu semneaza prelungirea contractului cu Stiinta, Andrei Ionescu poate sa-si arunce ghetele
Oficialii clubului alb-albastru i-au mai oferit o sansa fostului decar al Stiintei sa-si indrepte greseala, anuntând totodata ca sunt decisi sa mearga pâna la capat in cazul in care se vor lovi din nou de refuzul jucatorului.

Refuzând prelungirea contractului cu Universitatea, desi i se oferise un salariu de o suta de mii de dolari pe an, Andrei Ionescu a intrat in dizgratia conducerii. Oficialii Stiintei l-au atentionat ca regulamentul prevede faptul ca un jucator care termina junioratul este obligat sa semneze cu echipa care l-a format pe o perioada de trei ani, altfel risca sa fie suspendat. Conducerea Universitatii i-a lasat „micului Balaci“ o perioada sa reflecteze asupra problemelor create, iar zilele trecute i-a trimis o scrisoare tip invitatie, prin care juniorul este chemat la club pentru o ultima negociere. Patronul Stiintei, Adrian Mititelu, a afirmat ca, in cazul in care Andrei Ionescu va refuza din nou prelungirea contractului, va demara imediat procedura de suspendare a jucatorului.

„Deocamdata sunt foarte dezamagit de reactia lui Andrei si sper sa-si revizuiasca atitudinea fata de club. O sa mai avem o runda de discutii pe 26 ianuarie. Daca nu isi va cere scuze fata de suporteri, va fi suspendat. Nu voi da inapoi, veti vedea, pentru ca aici nu e vorba de bani, ci de caracter! Daca lui ii convine sa joace prin curtea scolii doi ani si jumatate, treaba lui! La Craiova, la ora actuala, sunt peste zece juniori care isi doresc sa aiba sansa lui Ionescu, iar el nu constientizeaza ce i se ofera“, a spus, nu demult, Adrian Mititelu.

„Blue Lions“ spera in reconciliere

Observând ca lucrurile nu se detensioneaza, cea mai veche grupare din Peluza Sud „Cristi Neamtu“, „Blue Lions“, a luat atitudine, expunându-si intr-un comunicat dorinta de impacare dintre cele doua parti. Desi il considera dator pe Andrei Ionescu, membrii acestei factiuni insista pe lânga oficialii clubului sa faca tot posibilul sa rezolve situatia, rugându-l totodata pe „micul Balaci“ sa lase orgoliile si sa revina sub comanda lui Fane Stoica.

„Au venit doi jucatori straini, de care suntem incântati si care speram sa confirme, dar se pare ca suntem aproape de a-l pierde pe tânarul nostru jucator Andrei Ionescu in favoarea unei echipe olandeze. Pentru noi, plecarea lui ar insemna o mare pierdere! Consideram ca Andrei Ionescu are nevoie de Universitatea Craiova si Universitatea Craiova de Andrei Ionescu. Dorim sa se faca tot ce este posibil ca Andrei sa ramâna la Craiova! El este dator moral clubului si noua, suporterilor, care l-am sustinut mereu, chiar si când a fost accidentat sau a evoluat mai slab. Mesajul nostru catre Andrei Ionescu: te rugam, ramâi!“, a punctat „Blue Lions“.

Sursa: Gazeta de Sud
MesajMesaj postat: Fri Jan 26, 2007 4:59 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

Ionescu a refuzat semnarea contractului

Aflat în spital, unde a fost operat de deviatie de sept, Andrei Ionescu a explicat astazi ca nu este de acord cu contractul oferit, la negocierile încheiate în urma cu o ora, de Universitatea. „Erau niste foi albe, fara semnatura domnului Adrian Mititelu, si de acolo am înteles ca urma sa primesc 1.900 de RON lunar, adica aveam un salariu de vreo 200 de milioane de lei vechi pe an.

Oferta este inacceptabila, iar acum astept sa ma suspende. Oricum, îi asigur pe fanii Universitatii ca nu voi pleca la nicio echipa din România, ci dupa ce-mi voi ispasi pedeapsa o sa aleg drumul Olandei. Am fost încântat de telefoanele primite în aceasta perioada si de mesajele de încurajare. Imi pare nespus de rau, dar nu am ce face”, a declarat Andrei Ionescu.

Conform regulamentului, conducerea Stiintei va începe de saptamâna viitoare procedura de suspendare a fotbalistului, deoarece Andrei Ionescu nu vrea sa semneze întelegerea pe minim trei ani a întelegerii cu gruparea „alb-albastra”.

La negocierile de ieri au participat doar tatal lui Andrei, Victor Ionescu, si presedintele executiv al Universitatii, Ion Geolgau.

sursa: prosport
MesajMesaj postat: Fri Jan 26, 2007 6:01 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Pacat ca aceasta situatie pare fara rezolvare.

Daca este adevarata aceasta oferta pe foi nesemnate si la banii mentionati de Ionescu, unde este oferta anuntata de Mititelu? (aceea de 100 000 $ pe an?)

Sa vedem si ce anunta clubul...